Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε; Ναι, το ξέρω πως χάθηκα, να με συγχωράτε Embarassed αλλά τώρα με τον παιδικό που πάει η μικρή σηκωνόμαστε νωρίς και δεν προλαβαίνω να μπω να γράψω... Μετά στο καπάκι δουλειά μέχρι το απόγευμα και μετά σπίτι... όπου βρίσκω μια Δανάη τούρμπο, λες και δεν πήγε παιδικό το πρωί, αλλά κοιμόταν όλη μέρα. Τι να πω, είναι ακόμα στις αρχές, οπότε εκεί είναι ακόμα κάπως μαζεμένη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εκδηλώνεται περισσότερο το απόγευμα σε εμάς!!! Και μέχρι τώρα, παρά το πρωινό ξύπνημα δεν κοιμόταν πριν τις 12 το βράδυ, ευτυχώς απόψε νύσταζε και κοιμάται ήδη από τις 11+...

Η προσαρμογή στον παιδικό έχει πάει τέλεια μέχρι τώρα και επειδή εκεί είναι μαζί με άλλα παιδάκια και η δασκάλα τους κάνει και εκπαίδευση με καρτούλες (με ζώα, με φρούτα, με χρώματα κλπ) η μικρή έχει εμπλουτίσει τρελά το λεξιλόγιό της. Την προηγούμενη Τετάρτη είπε και την πρώτη της πρόταση με 4 λέξεις! Ο,τι είχε φύγει ο μπαμπάς της και μου λέει "Πού πάει ο μπαμπά;" Χαχα, έμεινα και την κοίταζα... Shocked Άντε να συνεχίσουμε έτσι, τώρα που πήραμε φόρα!!!
Το φαγητό της εκεί το τρώει όλο πλέον (και τη φρουτόκρεμα + το γιαουρτάκι) και λέμε σε κανα-δυο μέρες να δοκιμάσουν να της δώσουν και αβγό. Διότι σε εμένα μέχρι τώρα ούτε να το φτύσει... Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη, αλλά δε χάνουμε και να δοκιμάσουμε! Νεράκι μου είπε η υπεύθυνη της δίνουν αρκετό εκεί, αλλά αυτές τις μέρες πίνει με το τσουβάλι και στο σπίτι. Δεν ξέρω πόσο γιατί δεν έχω κάτσει να μετρήσω, αλλά πίνει συνεχώς και αλλάζει πολλές πάνες, οι περισσότερες εκ των οποίων ζυγίσουν 30κιλά, χαχαχ!

Σε ο,τι αφορά στη ζωγραφική που γράψατε, εδώ και καμια εβδομάδα της πήρα τους "πλενόμενους" μαρκαδόρους και έτσι σώθηκα. Η μικρή ζωγραφίζει (λέμε τώρα Razz ), αλλά όχι μόνο στο χαρτί, στα ρούχα της, στον καναπέ, στο τραπεζάκι ΙΚΕΑ, στα κουκλάκια της, αλλά ευτυχώς όπου έχει γράψει μέχρι τώρα καταφέραμε να το καθαρίσουμε! Ας είναι καλά αυτοί οι φοβεροί μαρκαδόροι που φεύγουν με το πλύσιμο!!! Επίσης, να πω ότι την έχω δει να πιάνει αρκετά το μαρκαδόρο με το αριστερό (αλλά την είδα και με το δεξί), και μάλιστα εγώ είμαι αριστερόχειρας. Παρόλα αυτά, εγώ νομίζω πως θα γίνει δεξιόχειρας η μικρή, θα δούμε...!

Σε ο,τι αφορά στα υπόλοιπα νέα μου, ο πατέρας μου είναι καλύτερα, άρχισε θεραπεία, και υπάρχει πιθανότητα να βγει την Τετάρτη. Αλλά και πάλι κατάκοιτος θα είναι, και μέχρι να ξαναμπεί για θεραπεία πάλι... Βιβήκο μου είδα κάπου ανησυχούσες για μένα, σ' ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!!!

Το σποράκι μου μεγαλώνει, έχω αρχίσει να νιώθω απαλές κινήσεις στην κοιλιά μου και σήμερα το είπα και στη δουλειά (μόνο στους ανώτερούς μου, οι υπόλοιποι ακόμα δεν ξέρουν...) Αυτά στο περίπου!!!

Τώρα στα δικά σας, σας έχω χάσει λιγάκι, είναι και πολλές οι σελίδες, αλλά θα σχολιάσω τα τελευταία...

Γεωργία μου περαστικά στο μουργάκο σου!!! Βρε πώς ταλαιπωρήθηκε το παιδί...! Επίσης, να ζήσετε!!! Δεν πειράζει για την ακατανόμαστη, θα βρείτε εσείς την ευκαιρία σας!!! Με την ευκαιρία, κι εγώ με τον αντρούλη μου είχαμε επέτειο την Κυριακή, πριν από 4 χρόνια τα φτιάξαμε...! Embarassed Εγώ δεν είχα καμιά ακατανόμαστη να έρθει, οπότε... Embarassed Embarassed Embarassed δε με άφησε να ξεκουραστώ!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Το Λενάκι είναι έγκυος κορίτσια; Απ' ότι θυμάμαι προσπαθούσε, εεε; Με το καλό λοιπόν και το 2ο μωράκι!!! Και χρόνια πολλά για τη γιορτούλα!!!

Τιτίκα μου τι έγινε με τα γυαλάκια;

Κορίτσια εγώ ακόμα με Ariel baby της πλένω τα ρούχα και χωρίς μαλακτικό. Έλεγα να αρχίσω να της τα πλένω με το δικό μας, αλλά τώρα σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα έχω πάλι βρεφικά ρουχαλάκια να πλένω... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 93981 Μάλλον θα το παρατείνω!!!

Βιβίκο μου ποτηράκι κι εμείς της Nuby με καλαμάκι κατά των διαρροών έχουμε. Αλλιώς.. θα είχε πλημμυρίσει το σπίτι με τις χαζομάρες της μικρής ζαβολιάρας!!!

Mangio μου τι κάνει ο μικρός;;;

Αλικάκι μου βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας; Ελπίζω όλα καλά!!!!

Τι άλλο ξεχνάω;

Σας φιλώ γλυκά, καλή ξεκούραση ή μάλλον καλημέρα γιατί λογικά θα το διαβάσετε πρωί!... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 417472

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Εμείς γράφουμε λίγο καιρό τώρα με μαρκαδόρους, αλλα δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε χέρι, στην αρχή έγραφε με το αριστερό αλλά εδώ και λίγο καιρό κρατάει και με το δεξί ή και με τα δυο συγχόνως...

Επίσης μπήκα να σας πω σκατά.... πάει το βράδυ μας, μου ηεθε η ακατανόμαστη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 654655 ... άρα και πονάω και δεν μπορώ να σταθώ, και γιορτή γικ εκτός αν θεωρείτε ρομαντικό το τρίψιμο μέσης και όσο για την αναπαραγωγή, εκτός του ότι δεν θα γινοταν γιατι είναι εκτός προγράμματος, τώρα δεν έχουμε και επιλογή... σούπερ παει η βδομάδα, μου αρέσει που ξεκίνησα και με καλή διάθεση..... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 654655

Αλλά τουλάχιστον ο Γαβριήλ είναι καλά!!
δεν πειραζει μωρε.οταν τελειωσει θα το γιορτασετε.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε; Ναι, το ξέρω πως χάθηκα, να με συγχωράτε Embarassed αλλά τώρα με τον παιδικό που πάει η μικρή σηκωνόμαστε νωρίς και δεν προλαβαίνω να μπω να γράψω... Μετά στο καπάκι δουλειά μέχρι το απόγευμα και μετά σπίτι... όπου βρίσκω μια Δανάη τούρμπο, λες και δεν πήγε παιδικό το πρωί, αλλά κοιμόταν όλη μέρα. Τι να πω, είναι ακόμα στις αρχές, οπότε εκεί είναι ακόμα κάπως μαζεμένη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εκδηλώνεται περισσότερο το απόγευμα σε εμάς!!! Και μέχρι τώρα, παρά το πρωινό ξύπνημα δεν κοιμόταν πριν τις 12 το βράδυ, ευτυχώς απόψε νύσταζε και κοιμάται ήδη από τις 11+...

Η προσαρμογή στον παιδικό έχει πάει τέλεια μέχρι τώρα και επειδή εκεί είναι μαζί με άλλα παιδάκια και η δασκάλα τους κάνει και εκπαίδευση με καρτούλες (με ζώα, με φρούτα, με χρώματα κλπ) η μικρή έχει εμπλουτίσει τρελά το λεξιλόγιό της. Την προηγούμενη Τετάρτη είπε και την πρώτη της πρόταση με 4 λέξεις! Ο,τι είχε φύγει ο μπαμπάς της και μου λέει "Πού πάει ο μπαμπά;" Χαχα, έμεινα και την κοίταζα... Shocked Άντε να συνεχίσουμε έτσι, τώρα που πήραμε φόρα!!!
Το φαγητό της εκεί το τρώει όλο πλέον (και τη φρουτόκρεμα + το γιαουρτάκι) και λέμε σε κανα-δυο μέρες να δοκιμάσουν να της δώσουν και αβγό. Διότι σε εμένα μέχρι τώρα ούτε να το φτύσει... Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη, αλλά δε χάνουμε και να δοκιμάσουμε! Νεράκι μου είπε η υπεύθυνη της δίνουν αρκετό εκεί, αλλά αυτές τις μέρες πίνει με το τσουβάλι και στο σπίτι. Δεν ξέρω πόσο γιατί δεν έχω κάτσει να μετρήσω, αλλά πίνει συνεχώς και αλλάζει πολλές πάνες, οι περισσότερες εκ των οποίων ζυγίσουν 30κιλά, χαχαχ!

Σε ο,τι αφορά στη ζωγραφική που γράψατε, εδώ και καμια εβδομάδα της πήρα τους "πλενόμενους" μαρκαδόρους και έτσι σώθηκα. Η μικρή ζωγραφίζει (λέμε τώρα Razz ), αλλά όχι μόνο στο χαρτί, στα ρούχα της, στον καναπέ, στο τραπεζάκι ΙΚΕΑ, στα κουκλάκια της, αλλά ευτυχώς όπου έχει γράψει μέχρι τώρα καταφέραμε να το καθαρίσουμε! Ας είναι καλά αυτοί οι φοβεροί μαρκαδόροι που φεύγουν με το πλύσιμο!!! Επίσης, να πω ότι την έχω δει να πιάνει αρκετά το μαρκαδόρο με το αριστερό (αλλά την είδα και με το δεξί), και μάλιστα εγώ είμαι αριστερόχειρας. Παρόλα αυτά, εγώ νομίζω πως θα γίνει δεξιόχειρας η μικρή, θα δούμε...!

Σε ο,τι αφορά στα υπόλοιπα νέα μου, ο πατέρας μου είναι καλύτερα, άρχισε θεραπεία, και υπάρχει πιθανότητα να βγει την Τετάρτη. Αλλά και πάλι κατάκοιτος θα είναι, και μέχρι να ξαναμπεί για θεραπεία πάλι... Βιβήκο μου είδα κάπου ανησυχούσες για μένα, σ' ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!!!

Το σποράκι μου μεγαλώνει, έχω αρχίσει να νιώθω απαλές κινήσεις στην κοιλιά μου και σήμερα το είπα και στη δουλειά (μόνο στους ανώτερούς μου, οι υπόλοιποι ακόμα δεν ξέρουν...) Αυτά στο περίπου!!!

Τώρα στα δικά σας, σας έχω χάσει λιγάκι, είναι και πολλές οι σελίδες, αλλά θα σχολιάσω τα τελευταία...

Γεωργία μου περαστικά στο μουργάκο σου!!! Βρε πώς ταλαιπωρήθηκε το παιδί...! Επίσης, να ζήσετε!!! Δεν πειράζει για την ακατανόμαστη, θα βρείτε εσείς την ευκαιρία σας!!! Με την ευκαιρία, κι εγώ με τον αντρούλη μου είχαμε επέτειο την Κυριακή, πριν από 4 χρόνια τα φτιάξαμε...! Embarassed Εγώ δεν είχα καμιά ακατανόμαστη να έρθει, οπότε... Embarassed Embarassed Embarassed δε με άφησε να ξεκουραστώ!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Το Λενάκι είναι έγκυος κορίτσια; Απ' ότι θυμάμαι προσπαθούσε, εεε; Με το καλό λοιπόν και το 2ο μωράκι!!! Και χρόνια πολλά για τη γιορτούλα!!!

Τιτίκα μου τι έγινε με τα γυαλάκια;

Κορίτσια εγώ ακόμα με Ariel baby της πλένω τα ρούχα και χωρίς μαλακτικό. Έλεγα να αρχίσω να της τα πλένω με το δικό μας, αλλά τώρα σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα έχω πάλι βρεφικά ρουχαλάκια να πλένω... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 93981 Μάλλον θα το παρατείνω!!!

Βιβίκο μου ποτηράκι κι εμείς της Nuby με καλαμάκι κατά των διαρροών έχουμε. Αλλιώς.. θα είχε πλημμυρίσει το σπίτι με τις χαζομάρες της μικρής ζαβολιάρας!!!

Mangio μου τι κάνει ο μικρός;;;

Αλικάκι μου βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας; Ελπίζω όλα καλά!!!!

Τι άλλο ξεχνάω;

Σας φιλώ γλυκά, καλή ξεκούραση ή μάλλον καλημέρα γιατί λογικά θα το διαβάσετε πρωί!... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 417472
τι κανεις αλικη μου.χαιρομαι για τον μπαμπα σου που ειναι καλυτερα,σε σκεφτομασταν ολες.
πολλα μπραβο στην μικρη που της αρεσε ο παιδικος και τρωει και το φαγητο.τι να πω?μπραβο της.οσο για το χερακι,ειναι ακομη μικρα και δεν εχουν αποφασισει ακομη.η μεγαλη μου μεχρι και φετος εγραφε και με τα δυο.φιλια στο κοριτσακι σου και στο μπεμπε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ομαδουλα.τιο κανετε?

αλικακι μου πολυ χαρηκα με τα νεα σας.
Very Happy Very Happy Αυτοι οι πλενομενοι μαρκαδοροι τι ειναι? Very Happy Very Happy
Εχουμε 3 βραδια που ο Κυριος θελει παλι να κοιματε στο κρεβατι μου,Τι εγινε παλιδεν ξερω.
Ξυπναω και τον βρισκω διπλα μου να ροχαλιζει αχαχαχαχχαΓιατι ομως?

Μου εχει γυρισει μια τριχα κατω χαμηλα και εχει γινει γρουμπουλι και ουτε να κατσω δεν μπορω.
Σημερα βαριεμαι να δουλεψω παραααααα πολυυυυυυυυυυ ,λειπουν και τα αφεντικα Λειβαδια,μαλλον θα κοιμηθω αχαχαχχχαχαχχαχαχα
Χτες εφτιαξα και ΚΕΙΚ ,πολυ νοστιμο το τσακισαν πατερας και γιος.
Σιδερο τελικα νιετε Very Happy Βαρεθηκα. Very Happy Μαλλον σημερα.
εσεις τι αλλα?
Γεωργιες που ειστε? Very Happy Very Happy
τιτικα? Very Happy
αλικακι? Very Happy
ρε παιδια η doc που να ειναι? Sad
Πολλες απουσιες παρα πολλεςς Sad Sad

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα βιβη,καλημερα κοριτσια που λειπεται.
μωρε βιβη μηπως του λειπεις και ερχεται στο κρεβατι σας?
εμεις χθες πηγαμε σε γενεθλια,μπηκαμε στο σπιτι και την αφησα κατω,για μια ωρα περιπου καθοταν εκει λες και της καρφωσες τα ποδια,δεν κουνηθηκε.τι ησυχο παιδακι ειναι αυτο,μου λεγανε ολες.ετσι κανει,λεω,στους αλλους δειχνει τον καλο της εαυτο.μετα απο μια ωρα,κουνηθηκε και ηρθε εκατσε διπλα μου.αφου περασε αλλη μια ωρα αρχισε να περπαταει και να παιζει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα βιβη,καλημερα κοριτσια που λειπεται.
εμεις χθες πηγαμε σε γενεθλια,μπηκαμε στο σπιτι και την αφησα κατω,για μια ωρα περιπου καθοταν εκει λες και της καρφωσες τα ποδια,δεν κουνηθηκε.τι ησυχο παιδακι ειναι αυτο,μου λεγανε ολες.ετσι κανει,λεω,στους αλλους δειχνει τον καλο της εαυτο.μετα απο μια ωρα,κουνηθηκε και ηρθε εκατσε διπλα μου.αφου περασε αλλη μια ωρα αρχισε

να περπαταει και να παιζει.
αχαχαχχα βρε την μικρουλα σου . Very Happy Very Happy
ρε λες να του λειπω και γιαυτο?
εχω ψιλοφρικαρει λιγο μην συνηθισει Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εγω σημερα σπιτι κραταω την μικρη .τελικα ολα τα παιδακια πινουν νερο εκτος απο τη δικια μυο την αναποδη.απο που να παρει ομως το μωρο τελικα;ουτε εγω ουτε ο αντρας μου πινουμε νερο.πινει με το ζορι και με πιεση μονο 2 ποτηρια του κρασιου .τι να κανουμε τουλαχιστον πινει 500 ml γαλα οποτε κατι γινεται.μπραβο αλικακι για τον μπαμπα σου που θα βγει ολα καλα θα πανε αισιοδοξια.φιλια στα υπολοιπα κοριτσια

Sot2010

Sot2010
εμεις χθες πηγαμε σε γενεθλια,μπηκαμε στο σπιτι και την αφησα κατω,για μια ωρα περιπου καθοταν εκει λες και της καρφωσες τα ποδια,δεν κουνηθηκε.τι ησυχο παιδακι ειναι αυτο,μου λεγανε ολες.ετσι κανει,λεω,στους αλλους δειχνει τον καλο της εαυτο.μετα απο μια ωρα,κουνηθηκε και ηρθε εκατσε διπλα μου.αφου περασε αλλη μια ωρα αρχισε να περπαταει και να παιζει.

Γεωργίτσα, αρμένικη την κάναμε, έτσιιιιιι;;;; Laughing Laughing Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
poy eisai ρε doc?που χαθηκες?
ο μικρος καλα?

Γεωργίτσα, αρμένικη την κάναμε, έτσιιιιιι;;;; Laughing Laughing Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Κοριτσια γεια σας!!Πώς περασατε το σ/κ??
Σας γραω στα γρηγοτα γιατι κοιμαται ο μικρος ακομα(αργησε το σκατο , με τρελανε κ ηθελα να πιω εναν καφε, τιποτα αυτος!!) κ θα ερθει κ η μαμακα μου τωρα!!
Λενακι Χρονια πολλά, να χαιρεσαι τοονομα!!καλε εισαι εγγυος??Συγχαρητηρια!!!Με το καλο!!
Γεωργια μου να ζησετε, να ευτυχησετε, να τα εκατοστησετε και το βραδυ να τεκνοποιησετε χαχα Laughing !!Καπως καλυτερα ο μικρος, ωραια!!
Βρε με το νερο που λετε τωρα, εμεις εχουμε αυτο της Nuby που ειπε, ποια το ειπε, ξεχασα Embarassed απο το τζαμπο!Εμεις ειμαστε λιγο αναποδοι!Απο 6 μηνων επινε νερο στη φλυτζανα, δε νηθελε με τιποτα στο μπιμπερο κ ξαφνικα απ οτο χρονο δεν ηθελε φλυτζανα κτου πηρα αυτο που σας ειπα.Πινει 2 με 2μησι τη μερα, αρα υπολογιζω 1μησι με 2 μπουκαλια, δεν το εχω μετρησει!
Και μενα ζωγραφιζε με στυλο που του ειχα δωσει, ποιος μας σωζει κοριτσια απο δω κ περα, οπου βρουν θα ζωγραφιζουν Rolling Eyes !!Και πιανει παντα με το αριστερο, αυτο δεν παει κληρονομικα ε?Κανεις μας δεν ειναι αριστεροχειρας, ας γινει εκεινος!
Κατι για αυγα που λεγατε μια αλλη φορα(ο,τι θυμαμαι χαιρομαι!)!Εμεις τρωμε καθε μερα αυγο, φρεσκο κατω απο την πεθερα μου, τρελαινεται να το τρωει, να ειχε κι άλο δηλαδη!Νομιζω η παιδιατρος ειχε πει απο 2χρ να τρωει 3-4 φορες την εβδομαδα!να δω πώς θα το κοψει που φωναζει συνεχως κ το θελει σαν τρελος!
Αλικάκι μου, μου ειχε πει η παιδιατρος να μη βαζω μαλακτικο για τα εξανθηματα, πηρα αφρολουτρο κ κρεμα aveeno,εβαλα 2 φορες να πλυνω με αρκαδι, ηταν λιγο σκληρα κ δεν μυριζαν ωραια τα ρουχα, δοκιμασα ξανα μαλακτικο κ αφου ειδα οτι δεν τον πειραξε βαζω το πλανετ!(Ωχ σου απαντησα ευγενικα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 585182 !!
Τι αλλα??Οι αλλες μανουλες πού ειναι??σας αφηνω, θα τα ξαναπουμε αυριο αν δεν με παρει παλι ο υπνος Sleep !!Φιλακια!!!
Α!Βιβη, δινεις κατι συμβουλες ειδα!!Γιατι δεν τα κανεις εσυ αυτα κυρια μου να δουμε αν πετυχαινουν Very Happy ??Μην κανει η Γεωργια ο,τι κ ο,τι χιχι!!

δΩΡΑ μου τα εχω κανει προ πολου αυτα..ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΔΑΞΕΙ αχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχ ειναι ακρως δοκιμασμενα... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Εμείς και σήμερα σπίτι τελικά πολύ με βόλεψε η δουλειά από εδώ, είναι πολύ καλύτερα ο μικρός, ανα και έχουμε ακόμα ένα χουρχουρητο... θα τηλ σήμερα τον γιατρό να τον ρωτήσω αν είναι να τον στείλω αύριο παιδικό!

Εμείς τελικά ταινιούλα είδαμε χτες με πολλές αγκαλίτσες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 215994

Σωτηρούλα μου που είσαι, χάθηκες καλή μου, πες γρηγορα νέα όλα καλά???

Τρελομανούλα μου πόσο χάρηκα με τα νέα σας... εύχομαι να πάνε όοοολα καλά με τον μπαμπάκα σου... η μικρή είδες? τι καλά μωρέ... τελικά αν δεν είχε τις αρρώστιες ο παιδικός θα ήταν το ιδανικό για όλα τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία έστω και λίγες ώρες.... Laughing Όσο για το σποράκι σας, τι καλά που μεγαλώνει, καλά έκανες και τα είπες στην δουλεια να σε προσέχουν λίγο... σιγά σιγά!!!

Βιβήκα μου, δεν ξέρεις τους μαρκαδόρους extra washable???? Είναι απλά η σωτηρία κάθε μανούλας και νοικοκυράς, βγαινουν από παντου (αν δεν το αφήσεις) με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι!!!

Και εγω συμφωνω με την Γεωργία ακόμα είναι πολύ νωρίς για να διαλέξουν χέρι τα παιδιά... ακόμα και αν δείχνουν μια προτίμηση...
Αλλά η μικρή μπράβο που ήταν τόσο καλό κοριτσάκι!!! Εγω λίγο ιδρώνω που θα πάμε το Σαββάτο εκδρομή... τι κυνηγητό έχω να ρίξω Παναγιά μου, ευτυχώς θα είναι και οι δασκάλες γιατι εγώ θα πάω μόνη μου!

Sot2010

Sot2010
Γεια σου Βιβίκο μου!!!
Είχα δουλίτσα γι' αυτό εξαφανίστηκα!
Όλα καλά, δόξα το Θεό!!!

Για το νεράκι που λέγατε κι ο δικός μου γύρω στα 4 μπουκάλια πίνει και πίνει και το βράδυ μέσα στον ύπνο του οπότε κάθε πρωί σχεδόν ξυπνάει μούσκεμα απο τα τσισάκια!!!

Τώρα επιλέγει μόνος του τα ρούχα και τα παπούτσια που θα βάλει και με μαλώνει κιόλας αν πάω να του βάλω κάτι άλλο...." Τα καφέ τα puma θέλει" μου λέει....... Laughing Laughing Laughing

Sot2010

Sot2010
Γεια σου Βιβίκο μου!!!
Είχα δουλίτσα γι' αυτό εξαφανίστηκα!
Όλα καλά, δόξα το Θεό!!!

Για το νεράκι που λέγατε κι ο δικός μου γύρω στα 4 μπουκάλια πίνει και πίνει και το βράδυ μέσα στον ύπνο του οπότε κάθε πρωί σχεδόν ξυπνάει μούσκεμα απο τα τσισάκια!!!

Τώρα επιλέγει μόνος του τα ρούχα και τα παπούτσια που θα βάλει και με μαλώνει κιόλας αν πάω να του βάλω κάτι άλλο...." Τα καφέ τα puma θέλει" μου λέει....... Laughing Laughing Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Εμείς και σήμερα σπίτι τελικά πολύ με βόλεψε η δουλειά από εδώ, είναι πολύ καλύτερα ο μικρός, ανα και έχουμε ακόμα ένα χουρχουρητο... θα τηλ σήμερα τον γιατρό να τον ρωτήσω αν είναι να τον στείλω αύριο παιδικό!

Εμείς τελικά ταινιούλα είδαμε χτες με πολλές αγκαλίτσες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 4 215994

Σωτηρούλα μου που είσαι, χάθηκες καλή μου, πες γρηγορα νέα όλα

καλά???

Τρελομανούλα μου πόσο χάρηκα με τα νέα σας... εύχομαι να πάνε όοοολα καλά με τον μπαμπάκα σου... η μικρή είδες? τι καλά μωρέ... τελικά αν δεν είχε τις αρρώστιες ο παιδικός θα ήταν το ιδανικό για όλα τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία έστω και λίγες ώρες.... Laughing Όσο για το σποράκι σας, τι καλά που μεγαλώνει, καλά έκανες και τα είπες στην δουλεια να σε προσέχουν λίγο... σιγά σιγά!!!

Βιβήκα μου, δεν ξέρεις τους μαρκαδόρους extra washable???? Είναι απλά η σωτηρία κάθε μανούλας και νοικοκυράς, βγαινουν από παντου (αν δεν το αφήσεις) με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι!!!

Και εγω συμφωνω με την Γεωργία ακόμα είναι πολύ νωρίς για να διαλέξουν χέρι τα παιδιά... ακόμα και αν δείχνουν μια προτίμηση...
Αλλά η μικρή μπράβο που ήταν τόσο καλό κοριτσάκι!!! Εγω λίγο ιδρώνω που θα πάμε το Σαββάτο εκδρομή... τι κυνηγητό έχω να ρίξω Παναγιά μου, ευτυχώς θα είναι και οι δασκάλες γιατι εγώ θα πάω μόνη μου!

γεωργια μου πηγα ρωτησα σε 2 βιβλιοπωλεια και δεν ξερανε οι ασχετοι να μου δωσουν .τωρα θα παω με το σκονακι μου...αλλου.!Πηγα χτες σε ενα παιδικο να δω γενικως τι γινετε.Τον αγαπησα αυτον τον παιδικο ,αν και δεν θα παμε εκει δυστυχως λογω οικονομικων.
Μου ειπε λοιπον η μαρια ενα παιχνιδακι που ομολογουμενως με εξεπληξε.

Φτιαχνεις απο αλευρινερο και αλατι ,πλαστελινη να παιζει το παιδι.
Αν παει να το δοκιμασει ,δεν θα του αρεσει απο το αλατι βεβαια αλλα θα μπορει να πλαθει .
καλοοοοο?θα το κανω σημερα στον Διονυσακη.
Για καντε το να δουμε τι θα κανουν οι μικροι ταλιμπαν?

Ρε doc εχει και αποψη?αχαχαχχαχαχχαχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τους μαρκαδορους αυτους τους εχει και η ανιψια μου και μια μερα ειχε βαφτει ολη η δικια μου.αλλα με ενα μπανιο σε αυτη και τα ρουχα στο πλυντηριο εξαφανιστηκαν ολα.

Sot2010

Sot2010
Θα τα πούμε αύριο ομορφιές μου! Φιλιάααααααααααααααααααααααααααα

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μετα από μια γεμάτη μερα έβαλα τον μικρό μου για,ύπνο κ λέω να τον ακολουθήσω κ εγώ σιγά σιγά.
καληνύχτα σε ολες κ όνειρα γλυκά στα,αγγελούδια σας. τα λέμε αύριο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια!!Τι μου κάνετε???Εμείς καλά αν εξαιρέσουμε κάτι σπυράκια που έβγαλε ο μικρός γύρω από το στόμα και υποπτεύομαι ότι φταίνε τα κεράσια που του είχα δώσει λίγο πριν.Οπότε γιοκ τα κερασάκια για λίγες μέρες και βλέπουμε.Μας κόλλησε η μικρή της Τιτίκας αλλεργία,αχαχχαα!!!
Εντωμεταξύ τα κεράσια ο δικός μου τα λέει ελιές,με τις οποίες έχει τρελλό κόλλημα!!Προχθές,στο σούπερ μάρκετ μόλις τις είδε στην βιτρίνα τα μάτια του άστραψαν!!!Και φώναζε "ελιά,ελιά!!"Του λέει η πωλήτρια να σου δώσω σοκολάτα???"Όκι,όκι,όκι!!!Ελιά!!!!!",φώναζε ο μικρός!!!
Και μου λέει η κοπέλα πρώτη φορά βλέπω παιδάκι να "φτύνει" την σοκολάτα για την ελιά!!!!!
Πολύ γέλιο!!!
Στα δικά σας τώρα...

Βιβήκα μου,εμείς εκτός των άλλων έχουμε αυτό το ποτηράκι,το οποίο δεν στάζει και μπορεί να πίνει το παιδί σηκώνοντάς το επάνω σαν ποτήρι.Έχετε δοκιμάσει κάνα τέτοιο???

Γεωργία μου,να ζήσετε και να ευτυχήσετε και τα δύο χρόνια γάμου να γίνουν ...χίλια δύο!!!!

Τιτίκα μου,πώς είστε???Τι κάνει η μικρή???

Mangio μου,μου απάντησες ευγενικά γιατί είπαμε....κατά πολύυυυυυ βάθος είσαι ευγενική ψυχή!!!

Για το χεράκι που ρωτήσατε ο δικός μου με το δεξί ζωγραφίζει-γράφει αλλά καμιά φορά στο φαγητό χρησιμοποιεί και το αριστερό.

Αλικάκι μου,πολλά φιλάκια και όλα να πάνε τέλεια!!!!

Σωτηρούλα μου,γιατί χάθηκες???

Τουρτίτσα μου,ντροπαλή η μικρή σου,ε??Ήθελε τον χρόνο της...κι ο δικός μου έτσι αρχίζει και μετά δεν συμμαζεύεται!!!!

Τι άλλα???Δεν θυμάμαι...

Φιλάκια σε όλες!!!!!

Βιβήκα,αυτό το ποτηράκι λέω...

Άκυρο...περίμενε να το ξαναβάλω σωστά!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.babycorner.gr/index.php?act=viewProd&productId=20

Κάτι τέτοιο εννοώ!Σας αφήνω γιατί ξύπνησε ο μικρός!!Πολλά φιλιά!!!!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες!!! Τι κάνετε;
Εμείς είμαστε μια χαρούλα!

Γεωργίτσα μου γλυκιά περαστικά στον Γαβρηλάκο σου! Εύχομαι να είναι η τελευταία ιωσούλα αυτή....για φέτος τουλάχιστον! Χρόνια σας Πολλά για την επέτειο σας! Να είστε πάντα γεροί, αγαπημένοι, ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι!!! Έκλεισα δωμάτιο για διακοπές στο χωριό! Θα σου στείλω πμ για να βρεθούμε!!!

Τιτικάκι μου τι κάνετε; Τι έγινε με τα γυαλάκια; Τα πήρατε; Τα φοράει η Μυρσινούλα;

Βιβίκοοοοοοο....πόσα κιλά έχεις χάσει με τόσο τρέξιμο;;;;;;;;;

Αλικάκι μου χαίρομαι που ο μπαμπάς σου είναι καλύτερα και που η κορούλα σου είχε τόσο καλή προσαρμογή στον παιδικό! Το σποράκι τι κάνει;;;;Όλα καλά να σας πηγαίνουν κοριτσάρα μου!!!

Αλικάκι μου τι έγινε; Ξυπνάει νωρίς το Μπαμπινάκι;;; Γιατί έβγαλε σπυράκια; Πρώτη φορά έφαγε κερασάκια;

Γεωργίτσα, πλάκα έκανα για την αρμένικη έτσι; Κι ο δικός μου που λες όταν πήγαμε σ' ένα παιδικό πάρτυ την Κυριακή το μόνο που έλεγε ήταν " Να φύγουμε!!!"....Θέλουν το χρόνο τους μωρέ!!!

Την καλημέρα μου σε όλες!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;τα κερασακια ρε κοριτσια δε νομιζω οτι εινια αλλεργιογονα.μηπως ειναι τυχαιο το γεγονος με τα κερασια και ειναι κατι αλλο;φιλια στα υπολοιπα κοριτσια

Sot2010

Sot2010
Το κοίταξα λίγο και βρήκα οτι τα κεράσια ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για αλλεργικά συμπτώματα! Οπότε καλώς θα πράξει το Αλικάκι και θα τα εξαφανίσει για λίγο απο το οπτικό πεδίο του Μπαμπίνου!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρωτη φορα το ακουω για τα κερασια .θα το εχω στα υποψην μου γιατι και εγω της εχω παρει κερασια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια ,
μολις εφτασα δουλεια.πηγα και εγραψα τον Διονυσακη στον παιδικο.ευελπιστω να τον παρουν.Περσι πηραν ολα τα παιδακια μου ειπαν.Ειπα και το ονομα μιας γνωστης μου που δουλευε εκει και οκ θα δειξει.Παντως τελειωσα.
Κερασια δεν του εχω δωσει ακομα.Θα το εχω υποψην μου.
Ολα οσα ποτηρακια μου δειξατε τα εχω παρει αλλα δεν με εχουν βοηθησει.
Χτες παιζαμε jenga με τον Διονυσακη ,πολυ γελιο,του φεραμε και ενα ποδηλατο καινουργιο απο μια φιλη και ξετρελαθηκε και τον πηγαμε βολτα απο τις 8 μεχρι τις 9 το βραδυ.μετα μαμ και νανι.Εγω εκατσα και σιδερωσα (τα μισα μισοτσαλακωμενα τα αφηνα)εκανα μπανιο,πηγα να ξαπλωσω και αρχισε ο Διονυσης τα πανηγυριααα.Κλαμα παλι τρελο μες στον υπνο του.Εκανε κανα μισαωρο να ηρεμησει.κοιμοτανε πεταγοτανε.Τι γινετε παλι δεν ξερω.
Δεν ειχα κρεμα χτες και του εδωσα βραδινο γιαουρτακι.
Το απογευμα του ειχα ψησει πιτες και εφαγε με φετα.
Εκανα και το μπαλκονι και στα καπακια βγηκε ο Διονυσης εξω και τα εκανε οπα λεμε...

Αυτα τα νεα της ψαροβιβης (απο το ψαρωκοστενα ενα πραγμα Very Happy )

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια ,
μολις εφτασα δουλεια.πηγα και εγραψα τον Διονυσακη στον παιδικο.ευελπιστω να τον παρουν.Περσι πηραν ολα τα παιδακια μου ειπαν.Ειπα και το ονομα μιας γνωστης μου που δουλευε εκει και οκ θα δειξει.Παντως τελειωσα.
Κερασια δεν του εχω δωσει ακομα.Θα το εχω υποψην μου.
Ολα οσα ποτηρακια μου δειξατε τα εχω παρει αλλα δεν με εχουν βοηθησει.
Χτες παιζαμε jenga με τον Διονυσακη ,πολυ γελιο,του φεραμε και ενα ποδηλατο καινουργιο απο μια φιλη και ξετρελαθηκε και τον πηγαμε βολτα απο τις 8 μεχρι τις 9 το βραδυ.μετα μαμ και νανι.Εγω εκατσα και σιδερωσα (τα μισα μισοτσαλακωμενα τα αφηνα)εκανα μπανιο,πηγα να ξαπλωσω και αρχισε ο Διονυσης τα πανηγυριααα.Κλαμα παλι τρελο μες στον υπνο του.Εκανε κανα μισαωρο να ηρεμησει.κοιμοτανε πεταγοτανε.Τι γινετε παλι δεν ξερω.
Δεν ειχα κρεμα χτες και του εδωσα βραδινο γιαουρτακι.
Το απογευμα του ειχα ψησει πιτες και εφαγε με φετα.
Εκανα και το μπαλκονι και στα καπακια βγηκε ο Διονυσης εξω και τα εκανε οπα λεμε...

Αυτα τα νεα της ψαροβιβης (απο το ψαρωκοστενα ενα πραγμα Very Happy )

καλημερα κοριτσακι μου τι κανεις;ετσι οπως το περιγραφεις για δοντιαμου κανει παντως εμενα.ή καμια κοιλιτσα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις