251 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 Κυρ Μάης 27, 2012 10:50 pm
danik
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
iwanna_joa έγραψε:kalhmera koritsia..eimai kainoyrgia sthn parea sas.kai egw genaw augousto.8a xarw polu na ta leme..
sofouli έγραψε:με τετοια βροχη στην ορεστιαδα που να πας?σπιτι και παλι σπιτι!εκανα μπιφτεκια με πατατες!εσυ?σηκωνομαστε νωρις γιατι η μπεμπα δε μπορει χωρις το μπαμπα της!
Eirinomama έγραψε:Kαλημερα κοριτσιααα! <3
καλωσηρθες iwanna_joa !!!!!!!!
Joan και γω σημερα ξεραθηκα!!!!!!!!! τωρα σηκωθηκα!!!!!!!!
και εχω και εξωτερικες δουλειες το απογευμα,και πρεπει να κανω τοσα...ουφ!!!!
Τι κανετε?
joan_55 έγραψε:sofouli έγραψε:με τετοια βροχη στην ορεστιαδα που να πας?σπιτι και παλι σπιτι!εκανα μπιφτεκια με πατατες!εσυ?σηκωνομαστε νωρις γιατι η μπεμπα δε μπορει χωρις το μπαμπα της!
ΑΠΟ ΦΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ!!ΑΣ ΠΙΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!
sofouli έγραψε:joan_55 έγραψε:sofouli έγραψε:με τετοια βροχη στην ορεστιαδα που να πας?σπιτι και παλι σπιτι!εκανα μπιφτεκια με πατατες!εσυ?σηκωνομαστε νωρις γιατι η μπεμπα δε μπορει χωρις το μπαμπα της!
ΑΠΟ ΦΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ!!ΑΣ ΠΙΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!
ε τωρα ξυπνησες...ας ανοιξει το ματι και μετα!!!!!!!!!!! γεια σου,Eirinomama!
Καλώς σας βρήκα κορίτσια! ΠΗΤ έχω 7 Αυγούστου και περιμένω αγοράκι!!!!!!!joan_55 έγραψε:iwanna_joa έγραψε:kalhmera koritsia..eimai kainoyrgia sthn parea sas.kai egw genaw augousto.8a xarw polu na ta leme..
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ?ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!
iwanna_joa έγραψε:Καλώς σας βρήκα κορίτσια! ΠΗΤ έχω 7 Αυγούστου και περιμένω αγοράκι!!!!!!!joan_55 έγραψε:iwanna_joa έγραψε:kalhmera koritsia..eimai kainoyrgia sthn parea sas.kai egw genaw augousto.8a xarw polu na ta leme..
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ?ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!
joan_55 έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ..ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΘΕΛΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΕΡΕΣ..ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΗΔΙΑ!ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΑΧΑΝΟΕΙΔΕΣ..ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑΜΑΜ!!!
sofouli έγραψε:joan_55 έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ..ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΘΕΛΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΕΡΕΣ..ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΗΔΙΑ!ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΑΧΑΝΟΕΙΔΕΣ..ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑΜΑΜ!!!
ωραια θα ερθω εγω!!!!!!!!!!!
Ase ase.exw trela8ei me to 8ema tou gunaikologou.opou kai na phgenoume oloi mas lene oti 8a einai se adeia.sou euxome se auton pou 8a pas na einai kalos kai na mhn xreiastei na psaxeis allo!! [/quote]iwanna_joa έγραψε:ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ Ε??ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΔΩ!!ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ..ΘΕΛΩ ΝΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΓΤ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΔΙΑΦΟΡΗ!ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΤΛ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης