826 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 Πεμ Ιουν 07, 2012 4:32 am
korina26
Η ψυχή της παρέας!
zigizomai kai moni mou kai sto giatro den mporo na perimeno toso kairo pou kano na pao anxonomai thelo na do ti pira.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! Αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά!!!!! Δεν περνούσε η ώρα σήμερα, πόσο μάλλον αύριο!!!!!
Πήγαμε στο γιατρό χθες, η μικρή μας έβαλε 400γρ αλλά πάλι είναι μικρή, είναι 1 μήνα μικρότερη και η μήτρα μου το ίδιο. Σήμερα θα κάνω 2 κορτιζόνες να για να βοηθήσουμε τα πνευμόνια του μήπως και χρειαστεί να βγει νωρίτερα και σε 1 βδομάδα doppler και καρυοτοκογράφημα για κάθε 10 μέρες. Θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε μέχρι 37 εβδομάδες. Ο γιατρός μου κάθε βδομάδα θα με παρακολουθεί, ε, με τόσο τρέξιμο δεν θα αφήσουμε να μας πάθει τίποτα. Αν είναι να το πάρουμε κάτω απο 2500γρ θα κάνουμε καισαρική και μάλλον θα πάμε Διαβαλκανικό που έχει καλύτερες θερμοκοιτίδες με πιο πολλές βαθμίδες.
....Φυσικά και δεν κοιμήθηκα το βράδυ...
joannoua3 έγραψε:
Agapoulla m kali o theos mazi sas...
Auto p anafereis einai sovaro...
Den mporite aspoume na afisete to mwro mesa s g na megalwsei swsta k kanonika k na erthei opote thelisei???
MARIA TR έγραψε:joannoua3 έγραψε:
Agapoulla m kali o theos mazi sas...
Auto p anafereis einai sovaro...
Den mporite aspoume na afisete to mwro mesa s g na megalwsei swsta k kanonika k na erthei opote thelisei???
Αυτό προσπαθούμε, όσο το βλέπουμε να αναπτύσεται το αφήνουμε και το παρακολουθούμε στενά, όταν φτάσουμε στις 37-38 εβδομάδες δεν υπαρχει, λέει, λόγος να ρισκάρουμε κάποιον εμβρυικό θάνατο, γιαυτό και η τόση παρακολούθηση. Άσε που έχω και αιματολογικό πρόβλημα και η αιματολόγος μου λέει στις 38 βδομάδες.
afroad έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου, πώς είσαστε; Δεν βλέπω να πετάει η ομάδα! Τί σας έπιασε βρε καημενάκια μου με τους εμετούς; Μακάρι να σας περάσει γρήγορα, σας λυπάμαι που ταλαιπωρείστε σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Εγώ ευτυχώς μόνο καούρες έχω αλλά πολύ πράμα ρε παιδί μου!!!
Ιωάννα μου μια χαρά κούκλα θα σαι μην ανησυχείς!
Έφτασα αισίως τα +10 κι εγώ
Ο γιατρός θα με σκοτώσει! Γίνεται να πάρω μέχρι 15 λέτε μέχρι το τέλος; Και άραγε ακόμη καλύτερα γίνεται να μη βάλω άλλα μέχρι το τέλος ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;
Μαράκι μου όλα θα πάνε καλά! Να σκέφτεσαι θετικά μόνο και να προσέχεις τον εαυτό σου και το μπεμπάκι σου! Θα σου στέλνουμε θετική ενέργεια να πάνε όλα τέλεια!!!
afroad έγραψε:Μακάρι Μαρία μου το έχω πολύ άγχος!
Ιωάννα μου ξεκίνησα με παραπάνω κιλά ήδη λόγω υποθυρεοειδισμού. Έβαλα 10 κιλά σε 2 χρόνια γιατί δεν μπορούσα να το ρυθμίσω και μου έκατσε καπάκι και η εγκυμοσύνη. Ξεκίνησα 80 κιλά κι έχω φτάσει 90
MARIA TR έγραψε:
Έχω στις ταχείες κλίσεις του κινητού μου τον γιατρό και το τηλ στο χέρι συνέχεια.
Είμαστε αισιόδοξοι!!! Και κάνουμε υπομονή...
joannoua3 έγραψε:afroad έγραψε:Μακάρι Μαρία μου το έχω πολύ άγχος!
Ιωάννα μου ξεκίνησα με παραπάνω κιλά ήδη λόγω υποθυρεοειδισμού. Έβαλα 10 κιλά σε 2 χρόνια γιατί δεν μπορούσα να το ρυθμίσω και μου έκατσε καπάκι και η εγκυμοσύνη. Ξεκίνησα 80 κιλά κι έχω φτάσει 90
Den mpirazei kali m mwlis gennisoume tha ksekinisoume oles mazi mia kali diaita...x.x.x...
Exeis f/b???
afroad έγραψε:joannoua3 έγραψε:afroad έγραψε:Μακάρι Μαρία μου το έχω πολύ άγχος!
Den mpirazei kali m mwlis gennisoume tha ksekinisoume oles mazi mia kali diaita...x.x.x...
Exeis f/b???
Το θετικό είναι ότι είμαι και 1.75 και δεν μοιάζω με μπαουλοντίβανο ακόμη αλλά μπορώ να πω ότι το μόνο που με χάλασε όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος ήταν τα κιλά. Να ναι καλά βέβαια τα μπεμπάκια μας, αυτό είναι το πιο σημαντικό!
Fb έχω αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα είναι η αλήθεια. Ούτε φωτογραφίες βάζω να φανταστείς ούτε τίποτα!
Εσύ Ιωάννα μου δεν έχεις να ανησυχείς για τα κιλά καθόλου! Όσα και να έβαλες μια χαρά σταλίτσα μου φαίνεσαι!
Κι εσύ το ίδιο Μαρία!
afroad έγραψε:Έχεις δίκιο πουλάκι μου! Τα μωράκια είναι ευλογία, όλα τα άλλα θα τα βρούμε! Αλλά να γυναίκες είμαστε κι εμείς θα μας ενδιαφέρει η εμφάνιση όπως και να το κάνουμε! Πρώτα ο Θεός αφού γεννήσουμε ξανά ραντεβού για τον νέο αγώνα μας! Να έχουμε παρεούλα τουλάχιστον για υποστήριξη!
afroad έγραψε:Κι εγώ είμαι Ιωάννα μου γι'αυτό υποφέρουμε περισσότερο! Αν είσαι και λίγο ζαμαν φου είσαι πιο ευτυχισμένος! Είμαι 25, εσύ;
afroad έγραψε:Κι εγώ είμαι Ιωάννα μου γι'αυτό υποφέρουμε περισσότερο! Αν είσαι και λίγο ζαμαν φου είσαι πιο ευτυχισμένος! Είμαι 25, εσύ;
joannoua3 έγραψε:Euxaristw kali m na se kala...
Nai o giatros eipen na min anisixw katholou g ta kila afou meta ta xanw...
Naiiiiiiiiiiii tha doume tin mikri mas k panta pigenoume oikogeneiakos k xerwnte k ta mwra m...
Ate k akomi liges meres k tha kratame oles ta ninakia mas...
Alitheia esu posa mwra theleis???
joannoua3 έγραψε:To lipon mwlis gennisa ton gio m to 2008 me afisen egkuws o antras m pali, meta apo 3 mines...
Otan gennisa tin kori m to 2009, meta apo kati mines me afisen egkuws o antras m pali, wmos to exasa to ninaki ekeino apo megali stenaxwria epidi eixa xasei ton papa m...
E k pali to 2011 me afisen egkuws o antras m k katalaveis kali m...
O antras m leei na gennisw k na kanoume allo ena mwraki...
Wmos den dexome k tha prosexw para poli...
Eilikrina den kserw ti na kanw???
Menw poli eukola egkuws...
afroad έγραψε:joannoua3 έγραψε:To lipon mwlis gennisa ton gio m to 2008 me afisen egkuws o antras m pali, meta apo 3 mines...
Otan gennisa tin kori m to 2009, meta apo kati mines me afisen egkuws o antras m pali, wmos to exasa to ninaki ekeino apo megali stenaxwria epidi eixa xasei ton papa m...
E k pali to 2011 me afisen egkuws o antras m k katalaveis kali m...
O antras m leei na gennisw k na kanoume allo ena mwraki...
Wmos den dexome k tha prosexw para poli...
Eilikrina den kserw ti na kanw???
Menw poli eukola egkuws...
Πωπω τόση αγάπη ο άντρας σου για τα παιδάκια; Μπράβο! Βασικά καλό θα ήταν όντως να προσέχεις γιατί 3 γέννες η μία πίσω απο την άλλη δεν είναι και για τον οργανισμό καλό, να προλάβεις να ξεκουραστείς λιγάκι! Αντισυλληπτικά δεν τα σκέφτεσαι; Εγώ έτσι λέω να κάνω μετά γιατί άμα πάρεις φόρα δεν σταματάς!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης