851 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 Πεμ Ιουν 07, 2012 8:33 am
afroad
Πανταχού παρούσα!
Γιατί είσαι ενάντιον;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Epidi gennika fwvame tin xrisi farmakon...
afroad έγραψε:joannoua3 έγραψε:Epidi gennika fwvame tin xrisi farmakon...
Μη φοβάσαι καλή μου! Συζήτησέ το αν θέλεις και με τον γιατρό σου μετά και σκέψου το!
Μόλις με πήρε τηλέφωνο και ο γιατρός μου. Έχω ουρολοίμωξη τελικά και πρέπει να πάρω αντιβίωση και υπόθετα
Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μωράκι μου
joannoua3 έγραψε:Kristinaki έγραψε:ομορφη μου εδωσε μου κατι χαπια αλλα δεν τα επινα γιατι μου ειπε μονο αν ειναι αναγκη.. εσυνηθισα μωρο μου.. ναι απο την αρχη κανω εμετους αλλα τελευταια ειχε μερες που δεν εκανα ευτυχως!!
βεβαια παλε τρωω γιατι πεινω αν δε φαω.. φαι οχι τοσο αλλα φρουτα και εγω, τοστακια, παγωτο κτλ. πραγματα που δε με αναουλιαζουν γενικα..
προσπαθα να τρως και κρεμουλες εμενα με βοηθουν και γενικα πραγματα γλυκα αλλα οχι βαρετα..
Gennika se auti tin egkumwsini re agapi den trw gluka oute pagoto oute tpt apo auta ta wraia...
Oso g kremoulla ti kremoulla ennoeis???
Fari laxte agapi???
Makari na s fugoune oi palio emetoi gt en asximo polla...
Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπουλες!
Mαρακι μου υπομονη!!!! ενα μηνα υπομονη και συ και το μωρακι!!!!! και ειμαι σιγουρη ολα θα πανε καλα!!!!!! <3 ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!
Εγω κοριτσια εχθες πηγα στον γιατρο...εγκεφαλικο με τα κιλα... + 12 ειμαι!!!! θα κοιταξω με νυχια και με δοντια να μην ξεπερασω τα 15 !!!!πως θα γινει δεν ξερω... ο μπεμπης μας ειναι 1.800 γρ. σε 1 μηνα πηρε 1 ολοκληρο κιλο!!!!! απο δω και περα πολυ προσοχη!!!! να κοψω τις λιγουρες μου δεν παιζει!!!!θα πεθανω!!! πινω 2 ποτηρια γαλα σιγουρα και 1 χυμο η 2-3 φρουτα και 1 σαλατα αυτα ειναι τα στανταρ! και απο κει και περα οτι τραβαει η ορεξη μου και μετραω θερμιδες.. δεν εχω ουτε καουρες ουτε αναγουλες ουτε τιποτα ..μονο μεγαλη λιγουρα! μαμωτο!! ~
Αχ κοριτσια μου...εχθες στον υπερηχο..κοιμοταν ο γλυκος μου..και πιπιλουσε το δαχτυλακι του! <3 θα τρελαθω!!!!!!! εσεις πως ειστε?Joannoua εισαι καπως καλυτερα με αναγουλες???
Και γω βρε Κατερινα μου δεν ξερω που τα πηρα!!!! μικρη κοιλια εχω σχετικα,πωπος ενταξει μεγαλωσε αλλα οχι τοσο πολυ! και μολις φαω αισθανομαι και γω αμονι! τις αλλες ωρες ομως δεν αισθανομαι και τοσο βαρια.. ειναι ωρες που δεν νιωθω καν εγκυος!!!!! δεν πιστευω να χεις παρει πολλα επειδη αισθανεσαι βαρια.. απλα πηρε βαρος το μωρο η μπορει να αλλαξε θεση..kkkk έγραψε:Γεια σας κούκλες! Εγώ έχω ραντεβού με το γιατρό την Τρίτη που μας έρχεται, οπότε και θα ζυγιστώ! Δε νομίζω να πήρα και πολύ βάρος, αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί μου φαίνεται ότι η κοιλιά μου φούσκωσε πολύ απότομα (μέχρι πριν από κανένα μήνα δε φαινόταν καν οτι είμαι έγκυος να φανταστείτε...) και την αισθάνομαι πολύ βαριά...
Γεια σου Μπακατουλα!!! Επρεπε να μπεις νωριτερα βρε !!!! να τα λεγαμε και πιο πολυ!!!!!! Καλη συνεχεια να χεις στην εγκυμοσυνη σου! με το καλο!!!!!καλοσωρισες!!!!!! <3 τωρα περιμενεις αγορακι η κοριτσακι?MPAKATOULA έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΗΤΑΤΕΣ!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 29/8 ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 21 ΜΗΝΩΝ.ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
phneloph έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...Κ ΕΓΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΙΣ 26/8/12...Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ...ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης