Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
379 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 379 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Poli kalimera stis pio omorfes m files...
Ti kanete???

Egw mwlis evala ta mwrakia m g upno...
K eipa na kathisw ligo edw...

Καλημέρα Ιωαννάκι, τι κάνεις; Εγώ είμαι δουλειά και νυστάζω ανελέητα, σαν να είμαι άυπνη 10 μέρες. Δεν είχα σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη ούτε μια μέρα ενέργειας, πραγματικά. Το μονο που σκέφτομαι από την ώρα που ξυπνώ είναι πότε θα ξανακοιμηθώ Smile

Kalimera kouklitsa m...
Ti na pw ki egw etsi eimouna...
Poli kourasei k ithela na kimamoun polles wres...
Vre esu pote tha kathiseis me adeia epitelous???

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:
demmy5_k έγραψε:
Ti kanete???

Καλημέρα Ιωαννάκι, τι κάνεις; Εγώ είμαι δουλειά και νυστάζω ανελέητα, σαν να είμαι άυπνη 10 μέρες. Δεν είχα σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη ούτε μια μέρα ενέργειας, πραγματικά. Το μονο που σκέφτομαι από την ώρα που ξυπνώ είναι πότε θα ξανακοιμηθώ Smile

Kalimera kouklitsa m...

Στο τέλος Ιωάννα μου, δεν με παίρνει πιο πριν. Δικαιούμαι 18 εβδομάδες, 2 πριν τον τοκετό και 16 μετά. Έτσι κι αλλιώς θα γεννήσω 2 βδομάδες νωρίτερα, οπότε θα κάτσω 18 εβδομάδες μετά και θα πάρω και 3 βδομάδες άδεια συνεχόμενες, ελάχιστη άδεια έχω πάρει ως τώρα για να τη φυλάξω, ώστε να μπορέσω να μείνω με το μωρό μου τουλάχιστον ως τα Φώτα. Μετά την άδεια τοκετού είχα πρόγραμμα να τον στείλω βρεφικό, αλλά τώρα που έχουμε τη γιαγιούλα μου εδώ (τη φέραμε από την Κρήτη μετά που πέθανε ο παππούλης μου τον Φεβρουάριο) μάλλον θα της το αφήσω ώσπου να γίνει 7-8 μηνών και θα το στείλω ύστερα σταθμό. Θα ήθελα να τον αφήσω και περισσότερο, αλλά είναι 81 η γιαγιούλα και έχει και λίγο πρόβλημα στο ένα πόδι, είναι κρίμα να την ταλαιπωρήσω μετά που θα βαρύνει το νινί μου και θα είναι πιο ζωηρό.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
demmy5_k έγραψε:
Ti kanete???

Kalimera kouklitsa m...

Στο τέλος Ιωάννα μου, δεν με παίρνει πιο πριν. Δικαιούμαι 18 εβδομάδες, 2 πριν τον τοκετό και 16 μετά. Έτσι κι αλλιώς θα γεννήσω 2 βδομάδες νωρίτερα, οπότε θα κάτσω 18 εβδομάδες μετά και θα πάρω και 3 βδομάδες άδεια συνεχόμενες, ελάχιστη άδεια έχω πάρει ως τώρα για να τη φυλάξω, ώστε να μπορέσω να μείνω με το μωρό μου τουλάχιστον ως τα Φώτα. Μετά την άδεια τοκετού είχα πρόγραμμα να τον στείλω βρεφικό, αλλά τώρα που έχουμε τη γιαγιούλα μου εδώ (τη φέραμε από την Κρήτη μετά που πέθανε ο παππούλης μου τον Φεβρουάριο) μάλλον θα της το αφήσω ώσπου να γίνει 7-8 μηνών και θα το στείλω ύστερα σταθμό. Θα ήθελα να τον αφήσω και περισσότερο, αλλά είναι 81 η γιαγιούλα και έχει και λίγο πρόβλημα στο ένα πόδι, είναι κρίμα να την ταλαιπωρήσω μετά που θα βαρύνει το νινί μου και θα είναι πιο ζωηρό.

Katalavw agapoulla m...
Mana m tin giagioulla s 81 etwn eee...
Na sas zisei....
Oso g tin douleia ate den mpirazei doulepse tora p mporeis k meta kathesai g ligo...
Wmos einai krima na min ksekourasteis katholou re agapi m...

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:
demmy5_k έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
demmy5_k έγραψε:
Ti kanete???

Kalimera kouklitsa m...

Katalavw agapoulla m...
Mana m tin giagioulla s 81 etwn eee...
Na sas zisei....
Oso g tin douleia ate den mpirazei doulepse tora p mporeis k meta kathesai g ligo...
Wmos einai krima na min ksekourasteis katholou re agapi m...

Το ξέρω, πιστεύω ότι στο τέλος άμα βαρύνω πολύ θα πω του γιατρού να μου γράψει άδεια ασθενείας 1-2 βδομάδες. Το κακό είναι ότι με την άδεια ασθενείας δεν θα μπορώ να πολυκυκλοφορώ, υποτίθεται ότι θα μου τη γράψει με κάποια δικαιολογία για να μείνω σπίτι. Θα δούμε. Εσύ δεν δουλεύεις έτσι;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Oxi agapi m den douleuw...
Eimai full time mummy...

Oso g tin adeia nai den tha mporeis na kukloforeis poli...
Na min se doune k pouthena...
E k na se doume mia fora siga to kako afou exeis tin adeia s,,,e en na min vgeis ap to spiti mia fora aspoume...

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Oxi agapi m den douleuw...
Eimai full time mummy...

E k na se doume mia fora siga to kako afou exeis tin adeia s,,,e en na min vgeis ap to spiti mia fora aspoume...

Νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσες να έχεις Very Happy . Νομίζω ότι μέσα στη ζέστη δεν θα θέλω να πολυκυκλοφορώ, αλλά μια θαλασσούλα θα την τραβήξει η όρεξη μου. Νομίζω ότι η άδεια ασθενείας στο τέλος της εγκυμοσύνης είναι λίγο πολύ κάτι που γίνεται πάντα, ξέρουν όλοι ότι δεν χρειάζεται. Και να σου πω την αλήθεια, δε νομίζω να έχουν και παράπονο, δεν έχω πάρει καθόλου άδεια ασθενείας σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη, αν εξαιρέσεις 2 βδομάδες στην αρχή που είχα δει λίγο καφέ και προτίμησε ο γιατρός να μείνω σπίτι. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω στον 7ο Very Happy . Το ζουζούνι μου είναι ήσυχο σήμερα ενώ εδώ και 2 μέρες με τάραξε. Φυσικά τον ένοιωσα 2-3 φορές. Δε χρειάζεται να ανησυχήσω, έτσι δεν είναι;

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
danik έγραψε:ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ....ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 8ο ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ 7ο?ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ??
AΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ... ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ... ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ... Very Happy

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα σας!!!!!!Βλεπω φωτια εχει παρει το θεμα αυτες τις μερες!!!!!Αμα δεν ειναι ετσι ζωντανη η συζητηση βεβαια παιζει να με ειχε παρει κανεναας υπνος βεβαια γιατι εδω και μερικες μερες οπου με αφησεις με παιρνει ο υπνος!!!!!Φαγητο και υπνο....Αλλα προσπαθω να μη το κανω.....
Εμεις το δωματιο θα το βαψουμε αρχες Ιουλιου αν και με τις συσπασεις που εχω παλι φοβαμαι μην εχουμε τρεχαματα....
Οσο για τα προωρα μωρα οταν μας πηγαιναν για πρακτικη στο Ελενα μας ειχαν πει πως τα κοριτσια ουτε στον 7ο ουτε στον 8ο εχουν προβλημα αμα γεννηθουν σε αντιθεση με τα αγορια που ειναι καλυτερ στον 7ο παρα στον 8ο!!!!!!!!!Βεβαια η επιστημη προχωραει και αν ειναι καλο το νοσοκομειο και το προσωπικο του πιστευω πως ολα λυνονται!!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Oxi agapi m den douleuw...
Eimai full time mummy...

Νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσες να έχεις Very Happy . Νομίζω ότι μέσα στη ζέστη δεν θα θέλω να πολυκυκλοφορώ, αλλά μια θαλασσούλα θα την τραβήξει η όρεξη μου. Νομίζω ότι η άδεια ασθενείας στο τέλος της εγκυμοσύνης είναι λίγο πολύ κάτι που γίνεται πάντα, ξέρουν όλοι ότι δεν χρειάζεται. Και να σου πω την αλήθεια, δε νομίζω να έχουν και παράπονο, δεν έχω πάρει καθόλου άδεια ασθενείας σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη, αν εξαιρέσεις 2 βδομάδες στην αρχή που είχα δει λίγο καφέ και προτίμησε ο γιατρός να μείνω σπίτι. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω στον 7ο Very Happy . Το ζουζούνι μου είναι ήσυχο σήμερα ενώ εδώ και 2 μέρες με τάραξε. Φυσικά τον ένοιωσα 2-3 φορές. Δε χρειάζεται να ανησυχήσω, έτσι δεν είναι;

Oxi kali m na min anisixiseis katholou einai fusiologiko...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NantiaN έγραψε:καλησπερα σας!!!!!!Βλεπω φωτια εχει παρει το θεμα αυτες τις μερες!!!!!Αμα δεν ειναι ετσι ζωντανη η συζητηση βεβαια παιζει να με ειχε παρει κανεναας υπνος βεβαια γιατι εδω και μερικες μερες οπου με αφησεις με παιρνει ο υπνος!!!!!Φαγητο και υπνο....Αλλα προσπαθω να μη το κανω.....
Εμεις το δωματιο θα το βαψουμε αρχες Ιουλιου αν και με τις συσπασεις που εχω παλι φοβαμαι μην εχουμε τρεχαματα....
Οσο για τα προωρα μωρα οταν μας πηγαιναν για πρακτικη στο Ελενα μας ειχαν πει πως τα κοριτσια ουτε στον 7ο ουτε στον 8ο εχουν προβλημα αμα γεννηθουν σε αντιθεση με τα αγορια που ειναι καλυτερ στον 7ο παρα στον 8ο!!!!!!!!!Βεβαια η επιστημη προχωραει και αν ειναι καλο το νοσοκομειο και το προσωπικο του πιστευω πως ολα λυνονται!!!!

Nantia m ma exeis suspaseis agapi m???

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι εχω παλι δυστηχως......Με χαπια ειμαι παλι.....
Βεβαια αυτες τις μερες κουραστικα αρκετα κιολας αλλα ελπιζω να σταματησουν γρηγορα!!
Εσυ τι κανεις ;;;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Agapi ti s leei o giatros???

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Να χωθώ κι εγώ στη συζήτηση; Με τις συσπάσεις τι πρέπει να προσέχουμε; Εμένα μ είπε ξάπλα στην αρχή, αλλά μετά με τα χάπια που ελαττώθηκαν, πήγα και ένα τετράωρο στη δουλειά, χαλαρά όμως. Μ@@@@κία έκανα;

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξεκουραση μου λεει αλλα και εγω δεν τον πολυ ακουω αφου στην εκκλησια ημουν με το 12ποντο κυρια!!!!!! Embarassed Embarassed
Ενταξει τωρα θα ηρεμησω αλλωστε εχω τετοια νυστα ολη μερα που δεν εχω περιθωρια να κουραστω!!!!Μονο απ τις κλωτσιες του μικρου κουραζομαι..Και φυσικα θα παω ενδιαμεσα με το καθορισμενο ραντεβου να με δει παλι..

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα! Να χωθώ κι εγώ στη συζήτηση; Με τις συσπάσεις τι πρέπει να προσέχουμε; Εμένα μ είπε ξάπλα στην αρχή, αλλά μετά με τα χάπια που ελαττώθηκαν, πήγα και ένα τετράωρο στη δουλειά, χαλαρά όμως. Μ@@@@κία έκανα;

Egw exw mia aporia pws einai oi suspaseis???
Einai auto p petroni i kilia k poneis tin idia wra apo kato stin mitra???
San k na se pianoune oi prwtoi ponoi???

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειναι καπως ετσι αλλα ειναι ισως και το ενστικτο μαζι που λεει οτι κατι δε παει καλα......
Εμενα με ποναει και η κοιλια μ οταν πετρωνει περα απ τους πονους χαμηλα..και μερικες φορες ο πονος ειναι ακριβως σαν τους πονους τις περιοδου εχω δεν ειχα δωσει βαση μεχρι που ρωτησα....

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:

Κ εγώ την είχα αυτή την απορία και μου την έλυσε η μκρή για τα καλά! Εγώ τις νιώθω σαν σφίξημο χαμηλά με πόνο μπρός και πίσω στην μέση σαν περίοδο. Το ανυσηχητικό είναι αν έρχοντε και φεύγουν σε τακτα χρονικά διαστήματα και δεν περνάν με ξεκούραση.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έγραψε:
joannoua3 έγραψε:

Κ εγώ την είχα αυτή την απορία και μου την έλυσε η μκρή για τα καλά! Εγώ τις νιώθω σαν σφίξημο χαμηλά με πόνο μπρός και πίσω στην μέση σαν περίοδο. Το ανυσηχητικό είναι αν έρχοντε και φεύγουν σε τακτα χρονικά διαστήματα και δεν περνάν με ξεκούραση.
Εγω αυτην την φορα τρομαξα πολυ γιατι στον τελευταιο υπερηχο το μωρο ηταν πολυ χαμηλα και λεω καηκαμε.......

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NantiaN έγραψε:
Εγω αυτην την φορα τρομαξα πολυ γιατι στον τελευταιο υπερηχο το μωρο ηταν πολυ χαμηλα και λεω καηκαμε.......

Α, κιάλλο βιαστηκό μωράκι. Μην ανυσηχείς, να προσέχεις και εσύ λίγο παραπάνω και θα πάνε όλα καλά. Αφού φτάσαμε ως εδώ να είμαστε αισιόδοξες!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιαζονται να μας παρουν αγκαλια ....... Wink Wink
Αυτο λεω και εγω τωρα που φτασαμε ως εδω ???Δεν αγχωνομαι γιατι να πεσω ψυχολογικα δε βοηθαει πουθενα!!!!!!!ΟΛα καλα θα πανε !!!!ΟΛΑ!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eiste mesa agapes????

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Eiste mesa agapes????

ΟΥΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ??ΜΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ??ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ??ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ??ΖΗΛΕΥΩ!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Eiste mesa agapes????

ΟΥΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ??ΜΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ??ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ??ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ??ΖΗΛΕΥΩ!!

Les re agapi???

Ti kaneis???
Egw auti tin stigmi exw kaoures... Sad

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ!!
ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ"ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ"ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ"!!!ΧΑΧΑΧΑ

ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalan re agapi ma ti wra tha sxolaseis???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις