426 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 Δευ Μάης 28, 2012 9:07 am
joan_55
Πανταχού παρούσα!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ..ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ!ΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Eirinomama έγραψε:Να μαι και γω!!!!!!!
ασχετο..αλλα αραγε επιτρεπεται να βαλουμε τηλ.στο φορουμ?
Θελω να βαλω στην αγγελια μου με τα νυχια και δεν ξερω...
ζηλεψαααααα! θελω και γω καφε!
joan_55 έγραψε:ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ..ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ!ΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ!
joan_55 έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝ. Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΩ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ..
Είναι μικρή με λίγο αμνιακό και δεν ξέρουμε αν τρέφετε σωστά,θα δούμε 6 ιουνίου που θα πάμε για ντόμπλερ. Είχα και συσπάσεις την Παρασκευή, με χάπια είμαι τώρα. Δεν πειράζει και ο ανηψιός μου 1500 γεννήθηκε και είναι μια χαρά! (αισιοδοξία πάνω απο όλα)joan_55 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ?ΤΟ ΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ..
sofouli έγραψε:joan_55 έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝ. Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΩ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ..
μπορει να ειναι και απ'αυτο.ο δικος μου λεει μεγαλωνει η μητρα.αλλαξα μηνα εχθες...και εγω δε καθομαι καθολου στα αυγα μου!
MARIA TR έγραψε:Ξαναήρθα και εγώ! Κοίμησα το θηρίο μου και περιμένω τον αντρούλη μου.Είναι μικρή με λίγο αμνιακό και δεν ξέρουμε αν τρέφετε σωστά,θα δούμε 6 ιουνίου που θα πάμε για ντόμπλερ. Είχα και συσπάσεις την Παρασκευή, με χάπια είμαι τώρα. Δεν πειράζει και ο ανηψιός μου 1500 γεννήθηκε και είναι μια χαρά! (αισιοδοξία πάνω απο όλα)joan_55 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ?ΤΟ ΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ..
MARIA TR έγραψε:sofouli, τα παπουτσάκια που έχεις για φωτο είναι δικά σου ή κάποια εικόνα που βρήκες; Είναι πολύ τέλεια, τα ερωτεύτικα.
Eirinomama έγραψε:Εμεις αυριο θα παμε να καταθεσουμε τα χαρτια και οτι ημερομηνια βρουμε,αν και δω χαιδαρι δεν παιζει θεμα πιστευω! Βερες ...η μια μου ξινιζει η αλλη μου βρωμαει! χΑχαχ κατι θα βρω μεχρι 350-400 μεχρι εκει σε τιμη! θελω μεχρι τελος ιουνιου να χω τελειωσει με τον πολιτικο να εχω ενα μηνα να καθαρισω να ετοιμασω τα ρουχαλακια του μπεμπη μου και να φτιαξω γενικα το σπιτι! και οταν μπω στον μηνα μου απλα να καθομαι!NantiaN έγραψε:επειδη καναμε την βλακεια και δε καταθεσαμε τα χαρτια στην ωρα μας δε παιζει να γινει ακομα στο δημο Αθηνων τουλαχιστον!!!!!
Αλλα θα δω για αλλο δημο τωρα.....
Κατα τα αλλα καλα ειμαι παχαινω και νιωθω αναλαφρη (ανηκουστο αλλα γεγονος)
Εσεις με το γαμο τι κανατε;;Βερες βρηκατε;;;;
Εχω προβλημα με το λαπτοπ και δε μπαινω πλεον καθολου μεσα......Εχουμε και βαφτισια την κυριακη οποτε τρεχουμε και δε φτανουμε....
joan_55 έγραψε:VASILIA ΜΟΥΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΡΙΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??
danik έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ DEMMY!! ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΗΡΕΜΗΣΑ!!Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!
ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ....ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 8ο ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ 7ο?ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ??
ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ!!ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ..ΦΟΒΗΘΗΚΑ..ΑΛΛΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ...ΕΚΑΝΑ ΝΤΟΥΖ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΕΥΡΟ!!!
MARIA TR έγραψε:Καλημέρα!! Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαρασταση!
demmy5_k, τον προηγούμενο μήνα ήταν όλα καλά, τώρα την είδαμε αυτή τη διαφορά. Συμβαίνει περίπου στο 8% των εμβρύων.
Αυτό με τον όγδοο το άκουσα και εγώ, το λένε οι παλιές αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να ισχύει;
joannoua3 έγραψε:Poli kalimera stis pio omorfes m files...
Ti kanete???
Egw mwlis evala ta mwrakia m g upno...
K eipa na kathisw ligo edw...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης