251 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο6 Τετ Μάης 30, 2012 3:29 am
kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Κατερινιώ τώρα είδα μνμ....τρώω και σου απαντώ καλά έκανες.....πάντως
φαε φαε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vgog65 έγραψε:Κατερινιώ τώρα είδα μνμ....τρώω και σου απαντώ καλά έκανες.....πάντως
inakriti έγραψε:εχω και felicin 3-4 καρτελες που εχω χρησιμοποιησει απο καθε μια 1-2 χαπια (ειχα σε ολες τις τσαντες απο μια καρτελα ) μπορω να στα στειλω και αυτα ... το felicin απαγορευεται να το παιρνουμε και τους 9 μηνες ... και αυτο το σταματησα... και οι 2 γιατροι μου ειπαν οτι το περνουν κανενα 3μηνο ολες πριν την εγκυμοσυνη και το πρωτο τριμηνο-τετραμηνο της εγκυμοσυνης...
το trofocard το επαιρνα λογω συσπασεων πονων και της αποκολλησης που ειχα ... no any more
αν χρειαστω θα βρω ...τωρα χρειαζεσαι εσυ .... με ολη την καλη θεληση μπορω να στα στειλω ... εσυ αποφασιζεις !!!
kat3r1na έγραψε:Σοφάκι είδα οτι σε έπιασε θλίψη και άγχος για το παρελθόν?πέρασε αυτό κοπέλα μου κι εσύ βγήκες πιο δυνατή από την κατάσταση.Μην αγχώνεσαι με τα οικονομικά,όλοι λίγο πολύ στην ίδια κατάσταση είμαστε.Χωρίς τη βοήθεια της οικογένειας δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά.Εγώ πχ είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα με αυτό το θέμα,αλλά όσο περνά ο καιρός βλέπω οτι δε γίνεται αλλιώς έτσι όπως είναι η κατάσταση,και πρέπει να υιοθετήσουμε το "ένας για όλους και όλοι για έναν" σε πολλά επίπεδα.
Ινάκι,δε μπορώ ούτε να φανταστώ σε τί κατασταση βρέθηκες,και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία και με ένα μωρακι να έρχεται..Η στάση και τα λεγόμενα σου,δείχνουν άτομο ισορροπημένο,που δε το έβαλε κάτω,ορθοπόδησε και τελικά ανταμείφθηκε με μια πολύ όμορφη οικογένεια.Ότι καλύτερο εύχομαι στη ζωή σας από εδώ και πέρα..!
maroulo έγραψε:inakriti έγραψε:εχω και felicin 3-4 καρτελες που εχω χρησιμοποιησει απο καθε μια 1-2 χαπια (ειχα σε ολες τις τσαντες απο μια καρτελα ) μπορω να στα στειλω και αυτα ... το felicin απαγορευεται να το παιρνουμε και τους 9 μηνες ... και αυτο το σταματησα... και οι 2 γιατροι μου ειπαν οτι το περνουν κανενα 3μηνο ολες πριν την εγκυμοσυνη και το πρωτο τριμηνο-τετραμηνο της εγκυμοσυνης...
το trofocard το επαιρνα λογω συσπασεων πονων και της αποκολλησης που ειχα ... no any more
αν χρειαστω θα βρω ...τωρα χρειαζεσαι εσυ .... με ολη την καλη θεληση μπορω να στα στειλω ... εσυ αποφασιζεις !!!
εγω επαιρνα felicin μεχρι που γεννησα την κόρη μου και τωρα που πηγα σε αλλο γιατρο μου ειπε να τα περνω μεχρι τελος και μαλιστα απο ενα να τα κανω 2 μετα το πεμπτο μηνα. τι να πω οτι νανε λεει ο καθενας.
sofouli έγραψε:και εσυ επρεπε να το φας ολοοοοοοοοοοο?????????????
εγω το φυλλικο το σταματησα στο 5ο.και οι 2 γιατροι ειπανε πως ειναι απαραιτητο στο πρωτο τριμηνο!
vgog65 έγραψε:και λαίμαργα θέλω να σου πώ.....όχι όλο....αλλά το μισό και 5 φέτες ψωμί τα έφαγα !!Έιμαι άξια του φουσκώματος μου!!!Κρίμααααααααααααα!!!
vgog65 έγραψε:και λαίμαργα θέλω να σου πώ.....όχι όλο....αλλά το μισό και 5 φέτες ψωμί τα έφαγα !!Έιμαι άξια του φουσκώματος μου!!!Κρίμααααααααααααα!!!
inakriti έγραψε:Mετα το γλυκο πρεπει να φας και παγωτακι!!!
Kalisper kilitses!Tora pou sizitate gia diatrofi,fa sas po oti den exo pari oute 1 kilo.Prin meno egios zaxaro eixa 102 nistiko .Kai sto proto mina egimosinis ekana kabili zaxarou,i times einai ligo anevazmenes.Piga sto diavitologo,kai diatrofologo kai moy exi dosi diatrofi gia diavitiki kuisis.Finai fagita pou dialegis esi ti tros einai xorizmenes se omades.-galaktonomika,rizia ,kreas,frouta.Apola!Zaxaro epese sto 70.Metraga 4 fores tini mera.Tora apla akoloufo diatrofi.Den pinas kafolou,tros apola ,6 fores.An feli kanis na sas stilo sto e-mail.Panik11 έγραψε:Καλημερα και απο εμας...Μετα απο εναν υπεροχοοοοο υπνο.Ειμαστε μια χαρα!!!
Σοφακο χαιρομαι που ολα ειναι καλα...Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι τα παλια...Εχεις πιο ομορφα πραγματα να σκεφτεσαι πλεον.
Διαιτα στην εγκυμοσυνη ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ...μονο διατροφη!!!Ουτε στον θηλασμο επιτρεπεται να κανεις διαιτα!!!
Fotitsa έγραψε:Kalisper kilitses!Tora pou sizitate gia diatrofi,fa sas po oti den exo pari oute 1 kilo.Prin meno egios zaxaro eixa 102 nistiko .Kai sto proto mina egimosinis ekana kabili zaxarou,i times einai ligo anevazmenes.Piga sto diavitologo,kai diatrofologo kai moy exi dosi diatrofi gia diavitiki kuisis.Finai fagita pou dialegis esi ti tros einai xorizmenes se omades.-galaktonomika,rizia ,kreas,frouta.Apola!Zaxaro epese sto 70.Metraga 4 fores tini mera.Tora apla akoloufo diatrofi.Den pinas kafolou,tros apola ,6 fores.An feli kanis na sas stilo sto e-mail.Panik11 έγραψε:Καλημερα και απο εμας...Μετα απο εναν υπεροχοοοοο υπνο.Ειμαστε μια χαρα!!!
Σοφακο χαιρομαι που ολα ειναι καλα...Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι τα παλια...Εχεις πιο ομορφα πραγματα να σκεφτεσαι πλεον.
Διαιτα στην εγκυμοσυνη ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ...μονο διατροφη!!!Ουτε στον θηλασμο επιτρεπεται να κανεις διαιτα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης