101 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Τρι Ιουν 05, 2012 10:12 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
και εγω απο τις 6 ειμαι ορθια κατερινακι αλλα κοιμηθηκα καλα το βραδυ!εσυ πως εισαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:και εγω τοσο κοιμαμαι αλλα προσπαθω και το μεσημερι να κοιμαμαι καμια ωριτσα!μια υπνηλια την εχω!εχθες βοηθησε και ο καιρος...εχουμε δροσουλα!
athinabehappy έγραψε:Ξυπνήσατεεεε...γλυκές καλημέρες ζουζούνες!
Εμένα δε ξημέρωσε καλά η μέρα...από τα ξημερώματα κάνω εμετούς χωρίς να έχω φάει κάτι από χθες το απόγευμα και έχω απίστευτες ζαλάδες. Από πίεση και σάκχαρο είμαι καλά τώρα περιμένω το θείο μου να έρθει να μου πάρει αίμα γιατί φοβάμαι μην έπεσε κι άλλο ο αιματοκρίτης και δεν πρέπει γιατί τελευταία φορά ήμουν στο όριο για μετάγγιση αίματος. Και σα να μην έφτανε αυτό ενώ είχε ρεπό ο άντρας μου, τον πήραν τηλ. να πάει στη δουλειά...οπότε χάλια και μόνη!
athinabehappy έγραψε:Ευχαριστώ Σοφάκι...αν σκεφτείς ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες ο αιματοκρίτης ποτέ δεν ξεπερνούσε το 31 φαντάσου τώρα με την εγκυμοσύνη. Είχα πέσει στο 27,4 με αιμοσφαιρίνη στο 7,6 και μου είπαν αν πάει κάτω από 27 να ετοιμαστώ για μετάγγιση και δε θέλω γιατί φοβάμαι.
athinabehappy έγραψε:Μπα ρε Κατερινάκι δε βλέπω βελτίωση ούτε τώρα ούτε πριν μείνω έγκυος...μόνο με χάπια και αυτά προ εγκυμοσύνης είχαν αποτέλεσμα τώρα δε βλέπω διαφορά. Απλά είμαι φορέας μεσογειακής αναιμίας(με μερικά συμπτώματα πάσχοντος κατά καιρούς) επίσης από την τροφοβλάστη που έκανα το αποτέλεσμα έλεγε ότι είναι και το νινί μου φορέας της αναιμίας μου και δε ξέρω αν φτάνω επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση τώρα.
vgog65 έγραψε:Καλημέρα στα κορμιά.......
Καλημέρα Αθηνάκο ...κουράγιο και υπομονή μάλλον δεν θα ναι τίποτα...εύχομαι τα καλύτερα!!!
Σοφάκο και ΚΑτερινιώ καλημερίζω τους Βρικόλακες...ω ρε τρέλα που σας δέρνει από τα χαράματα εσάς....να μου πείς αν δεν σε πιάνει ο ύπνος τι να κάνεις...!!!!
Καλημέρα Ϊνακο......μου μην αγχώνεσαι διατροφή και οτι σου πει ο γιατρός!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης