351 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Τετ Ιουν 06, 2012 11:40 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
εμας δεν εχει ακομα δωματιακι!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!θα κοιμομαστε τριαδα!!!!!!!!εκτος και αν μας πουνε που θα μετακινηθουμε!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ε ναι από τα μηχανάκια κι εγώ θα τοο προτιμούσα..vgog65 έγραψε:ΑΑΑ!Το μόνο που αποφασίσαμε με το Μάκη είναι να κάνουμε ζούγκλα και Ταρζαν και τέτοια στο δωμάτιο με αυτοκόλητα σαφώς!!!
Τσακωνόμασταν εγώ ήθελα θάλασσα και ο Μάκησ μηχανάκια και χθές μου ξεφουρνισε τη ζούγκλα!!!!Σαφώς συμφώνησα!!!!
Έλενα ναι μη δίνεις σημασία δεν έχουν λίπος ακόμη μωρέ γι αυτό είανι σα σκελετωμένα, τώρα αρχίζουν και παίρνουν λιπάκι κάτω από το δερματάκι τους πρέπει να το δεις πιο μετα για να μοιάζει με νεογέννητο. Εμείς το χαμε δει στο γιατρό από μπροστά, πιο παλια και μας λεέι να εδώ είναι τα ματάκια του και φαινόταν ένα κρανίο με 2 τεράστιες τρύπες τα παίξαμε εμείς κοιτιόμασταν μεταξύ μας και δεν είπαμε τιποτα..Iokasti27 έγραψε:στη β επιπεδου μου δωσαν φωτο εγχρωμες του μωρου! Ειχα παει με την αδερφη μου κ οταν γυρισα σπιτι ο αντρας μου τα παιξε!! Μου ειπε οτι το μωρο ειναι σαν εξωγηινος κ τρομαχτικο!! Μα καλα ολα ετσι δεν ειναι;;
desT έγραψε:Ναι την λέω την αμαρτία μου πάλι!
Δεν σας διάβασα κοπελιές, αν και αν συγκρίνεις με άλλες φορές πολύ συντηριτικές είσασταν αυτές τις 2 μέρες. Μόνο 10 σελίδες.....τσ, τσ, τσ...
Μια καλημέρα στα γρήγορα και ξαναγυρίζω για δουλειά.
Μουτς!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης