376 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Πεμ Ιουν 07, 2012 1:23 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ρε χριστινακι!!!!!!!!!!!τελεια η κορουλα!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:ποσα γραμμαρια παιρνουνε τη βδομαδα τα μικρα?
sofouli έγραψε:ποσα γραμμαρια παιρνουνε τη βδομαδα τα μικρα?
Σιγά μωρέ που έγινες και τοφάλω!!! σε λίγο δε θα χωράς από την πόρτα πρόσεχε...Kristinaki έγραψε:Καλημερα Γιωτακι! Καλημερα συμπεθερουλα!!
Βικυ μου εχω ακομη συσπασεις αλλα με το μαγηνησιο και το ασβεστιο ειμαι πολυ καλυτερα και δε χειροτερευουν!! Επισης αιμα ευτυχως δεν εχω πια οποταν ευελπιστω ολα καλα!
Ναι η κορουλα μου, μου κανει συμπαραστασει στο γουρουνιασμα! Χοντρυνε η μαμα θα χοντρυνω και γω ειπε!! αχαχαχα!!
kat3r1na έγραψε:Καλημέρα Χριστινάκι!!Ψηλή η κοράκλα ή μου φαίνεται???
Εγώ ακόμα έχω ροζ υγρά,μιλησα με τη γιατρέσσα και μου ειπε να μεινω ξάπλα καινα το παρακολουθουμε για λιγο να δουμε τι σκατα ειναι και αυτο.
Α ξέχασα να πω οτι χτες ειχαν έρθει κατι φίλοι και έπιναν μπύρες,κι εγώ έφαγα 2 σακουλες πατατάκια.Όλα μόνη μου.Ε από σήμερα αποφάσισα να κόψω τις μαλακίες γιατί δεν πάει άλλο με την κατάστασή μου.Ουτε μπισκοτάκια,ούτε σκατουλάκια.Τέλος. (σημειώστε το αυτό,οτι το είπα 7/6 στις 12,30 το πρωι)!
kat3r1na έγραψε:Καλημέρα Χριστινάκι!!Ψηλή η κοράκλα ή μου φαίνεται???
Εγώ ακόμα έχω ροζ υγρά,μιλησα με τη γιατρέσσα και μου ειπε να μεινω ξάπλα καινα το παρακολουθουμε για λιγο να δουμε τι σκατα ειναι και αυτο.
Α ξέχασα να πω οτι χτες ειχαν έρθει κατι φίλοι και έπιναν μπύρες,κι εγώ έφαγα 2 σακουλες πατατάκια.Όλα μόνη μου.Ε από σήμερα αποφάσισα να κόψω τις μαλακίες γιατί δεν πάει άλλο με την κατάστασή μου.Ουτε μπισκοτάκια,ούτε σκατουλάκια.Τέλος. (σημειώστε το αυτό,οτι το είπα 7/6 στις 12,30 το πρωι)!
giotaki2 έγραψε:Σιγά μωρέ που έγινες και τοφάλω!!! σε λίγο δε θα χωράς από την πόρτα πρόσεχε...Kristinaki έγραψε:Καλημερα Γιωτακι! Καλημερα συμπεθερουλα!!
Βικυ μου εχω ακομη συσπασεις αλλα με το μαγηνησιο και το ασβεστιο ειμαι πολυ καλυτερα και δε χειροτερευουν!! Επισης αιμα ευτυχως δεν εχω πια οποταν ευελπιστω ολα καλα!
Ναι η κορουλα μου, μου κανει συμπαραστασει στο γουρουνιασμα! Χοντρυνε η μαμα θα χοντρυνω και γω ειπε!! αχαχαχα!!
χαχαχαχα τι θυμήθηκα.. όταν πάμε στο πάρκιν για να περάσω ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γυρνούσα στο πλάι, πάμε χτές στο αμάξι για να πάμε σούπερ και κάνω την ίδια κίνηση από συνήθεια χαχχαχα και είναι χειρότερα από το πλάι είναι μεγαλύτερη η επιφάνεια πια!
kat3r1na έγραψε:Θα το τηρήσω,γιατι θα βγάλω απο το οπτικό μου πεδίο τα σαβουροειδή.Θα πω να μου τα κατεβασουν κάτω,εξαλλου δε μπορω να παω στον κατω οροφο!!Τί σοβαρό άτομο που είμαι.μπορώ να κόψω τις μπούκες μόνο αν είμαι κλινήρης!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης