401 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Πεμ Ιουν 07, 2012 2:03 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου,αθηνουλα!!!!!!!!!!ε μια σπασμενη φλεβα και 4 οροι τι ειναι μπροστα σ'αυτα που φοβοσουνα!μια χαρα εισαι τωρα και γεματη ενεργεια!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Panik11 έγραψε:Μπραβο χριστινακι για την κορακλα!!!
Σαβουροειδη τρελαινομουν προ εγκυμοσυνης για αυτο και η στρογγυλοποιηση..Τωρα δεν τρελαινομαι και τοσο(οχι οτι αμα δω μπροστα μου δεν θα φαω).Για γλυκα επισης δεν τρελαινομαι.Εχω στο ψυγειο παγωτο δωδωνη γιαουρτι με ξηρους καρπους και φρουτα(φρεσκοτατο εκει δουλευει η πεθερα και τρελαινομαι) και το εχω εκει και καθεται.
Πωπω τελικα αντι να την φαω την τυροπιτα με εφαγε.Το στομαχι χαλια!!!
sofouli έγραψε:ινα μ'αρεσει που θα σου καναμε και συμπαρασταση!ολη τη μερα για γλυκα μιλαμε!
kat3r1na έγραψε:Χριστινάκι,εγώ απλά έπαθα σαβουρήτιδα.Διαβήτη υποψιάζεται η Ινα ότι έπαθε,και σήμερα θα πάει στον γιατρό να μάθει..
Αθηνούλα όλα καλά τώρα?Τουλάχιστον δεν χρειάστηκες μετάγγιση κοπέλα μου..
Kristinaki έγραψε:kat3r1na έγραψε:Χριστινάκι,εγώ απλά έπαθα σαβουρήτιδα.Διαβήτη υποψιάζεται η Ινα ότι έπαθε,και σήμερα θα πάει στον γιατρό να μάθει..
Καλη μου τι ειναι αυτο;; τι επαθες;;τι ειναι η σαβουρητιδα;;
Αθηνα μου ευχομαι ολα καλα και να μην ειναι κατι σοβαρο...
Ινα μου τουλαχιστο θα εισαι μοντελακι!! μη μασας!! αν θελεις θα βαλω τα δυνατα μου να ξεχασω τις τουρτες και να σου κανω παρεα!!
Σαβουρήτιδα αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαkat3r1na έγραψε:Χριστινάκι,εγώ απλά έπαθα σαβουρήτιδα.Διαβήτη υποψιάζεται η Ινα ότι έπαθε,και σήμερα θα πάει στον γιατρό να μάθει..
Panik11 έγραψε:Να σας ντελιβερισω??????Και εγω τρελαινομαι για αυτη την γευση...Ελα δεν μου κανει την αισθηση να ανοιξω την καταψυξη!!!
giotaki2 έγραψε:Σαβουρήτιδα αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαkat3r1na έγραψε:Χριστινάκι,εγώ απλά έπαθα σαβουρήτιδα.Διαβήτη υποψιάζεται η Ινα ότι έπαθε,και σήμερα θα πάει στον γιατρό να μάθει..
Kristinaki έγραψε:kat3r1na έγραψε:Χριστινάκι,εγώ απλά έπαθα σαβουρήτιδα.Διαβήτη υποψιάζεται η Ινα ότι έπαθε,και σήμερα θα πάει στον γιατρό να μάθει..
Καλη μου τι ειναι αυτο;; τι επαθες;;τι ειναι η σαβουρητιδα;;
Αθηνα μου ευχομαι ολα καλα και να μην ειναι κατι σοβαρο...
Ινα μου τουλαχιστο θα εισαι μοντελακι!! μη μασας!! αν θελεις θα βαλω τα δυνατα μου να ξεχασω τις τουρτες και να σου κανω παρεα!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kat3r1na στις Πεμ Ιουν 07, 2012 2:29 am, 1 φορά
Kristinaki έγραψε:
lia1987 έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου. Χαθηκα τελειως, ειχα μερες να μπω, δεν προλαβα να τα διαβασω ολα. Ειχα σπιτι την αγαπημενη μου κουνιαδα και γινοταν ενας χαμος. Εγω χθες ειχα παλι κατι πονακια και παρα πολλα υγρα αλλα σημερα ευτυχως ειμαι καλα, αυτο που με αγχωνει ειναι οτι δεν ακουω τοσο πολυ τον μπεμπη τις τελευταιες μερες, κουνιεται αλλα οχι τοσο δυνατα οσο πριν. Μπορει να ειναι και η θεση του τετοια, τι να πω, κανω υπομονη μεχρι την επομενη Πεμπτη που θα παω στο γιατρο. Δεν γραφω στη καθε μια ξεχωριστα γιατι απλα δεν τα θυμαμαι κοριτσια, διαβαζω και μετα απο λιγο τα ξεχναω ολα. Φιλακια σε ολες.
lia1987 έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου. Χαθηκα τελειως, ειχα μερες να μπω, δεν προλαβα να τα διαβασω ολα. Ειχα σπιτι την αγαπημενη μου κουνιαδα και γινοταν ενας χαμος. Εγω χθες ειχα παλι κατι πονακια και παρα πολλα υγρα αλλα σημερα ευτυχως ειμαι καλα, αυτο που με αγχωνει ειναι οτι δεν ακουω τοσο πολυ τον μπεμπη τις τελευταιες μερες, κουνιεται αλλα οχι τοσο δυνατα οσο πριν. Μπορει να ειναι και η θεση του τετοια, τι να πω, κανω υπομονη μεχρι την επομενη Πεμπτη που θα παω στο γιατρο. Δεν γραφω στη καθε μια ξεχωριστα γιατι απλα δεν τα
θυμαμαι κοριτσια, διαβαζω και μετα απο λιγο τα ξεχναω ολα. Φιλακια σε ολες.
kat3r1na έγραψε:Kristinaki έγραψε:
χεχχεχε!ΜΕ έχει πιάσει μανί ανα τρώω σαβούρες!Πατατάκια,μπισκότα,κρουασάν,σκατα.Αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό,θα μου περάσει!!
vgog65 έγραψε:Αθηνά μπράβο δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά!!!!
χαχαχχαχαχαχχα!Χριστινάκι την πήρεσ γραμμή τη σαβοουρίτιδα......!Εγώ την έχω από τοτε που γενήθηκα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης