426 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Πεμ Ιουν 07, 2012 2:39 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
μπορει καποιος να πει στο παιδακι μου,πως η κυστη δεν ειναι τραμπολινο??????καθε 2 λεπτα παω τουαλετα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kristinaki έγραψε:vgog65 έγραψε:Αθηνά μπράβο δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά!!!!
χαχαχχαχαχαχχα!Χριστινάκι την πήρεσ γραμμή τη σαβοουρίτιδα......!Εγώ την έχω από τοτε που γενήθηκα!!!!
ρε συ μοντελλο εισαι, δε φαινεται να επεδρασε ακομη σοβαρα η ασθενεια!!!
Λοιπον λογω τιμης ανακηρυσσω τη σημερινη μερα, ημερα σαβουριτιδας!!
lia1987 έγραψε:Χριστινακι ειναι υποφερτα τα πονακια αγχωνομαι επειδη πινω χαπια για τις συσπασεις και μου ειπε ο γιατρος πως αν δεν περασουν θα πρεπει να μπω στο νοσοκομειο για ορο, αλλα πιστευω επειδη ειχα κοσμο σπιτι κουραστηκα αυτες τις μερες και μαλλον εκει οφειλοταν. Κατερινα επειδη πηγα πριν μια βδομαδα στο γιατρο και ηταν ολα καλα, δεν θελω να τον παρω τηλεφωνο παλι γιατι θα μου πει να παω να με δει και γενικα το εχω κουρασει το μικρουλη μου με τοσους υπερηχους που εχω κανει. Σοφουλι εσενα σκεφτηκα οταν αρχισα να μην το ακουω καλα, λεω θεση θα αλλαξε το σκασμενο αλλα αυτο το αγχος ρε κοριτσια δεν παλευεται με τιποτα, ολα βλακειες σκεφτομαι.
Λιάκι κι εγώ χτες της είπα στο τηλ οτι είμαι καλά και δεν έχω καθόλου πόνους τρεις μέρες,και σήμερα ξυπνησα με πονους και αίμα.Δε μου ειπε να πάω όμως,αλλα να μείνω στο κρεβάτι και θα μιλάμε να δούμε πως πάει..lia1987 έγραψε:Χριστινακι ειναι υποφερτα τα πονακια αγχωνομαι επειδη πινω χαπια για τις συσπασεις και μου ειπε ο γιατρος πως αν δεν περασουν θα πρεπει να μπω στο νοσοκομειο για ορο, αλλα πιστευω επειδη ειχα κοσμο σπιτι κουραστηκα αυτες τις μερες και μαλλον εκει οφειλοταν. Κατερινα επειδη πηγα πριν μια βδομαδα στο γιατρο και ηταν ολα καλα, δεν θελω να τον παρω τηλεφωνο παλι γιατι θα μου πει να παω να με δει και γενικα το εχω κουρασει το μικρουλη μου με τοσους υπερηχους που εχω κανει. Σοφουλι εσενα σκεφτηκα οταν αρχισα να μην το ακουω καλα, λεω θεση θα αλλαξε το σκασμενο αλλα αυτο το αγχος ρε κοριτσια δεν παλευεται με τιποτα, ολα βλακειες σκεφτομαι.
Αχ αυτοι οι πονοι δεν θα μας αφησουν να χαρουμε καθολου την εγκυμοσυνη μας, μες στο αγχος θα ειμαστε συνεχεια.kat3r1na έγραψε:Λιάκι κι εγώ στες της είπα στο τηλ οτι είμαι καλά και δεν έχω καθόλου πόνους τρεις μέρες,και σήμερα ξυπνησα με πονους και αίμα.Δε μου ειπε να πάω όμως,αλλα να μείνω στο κρεβάτι και θα μιλάμε να δούμε πως πάει..lia1987 έγραψε:Χριστινακι ειναι υποφερτα τα πονακια αγχωνομαι επειδη πινω χαπια για τις συσπασεις και μου ειπε ο γιατρος πως αν δεν περασουν θα πρεπει να μπω στο νοσοκομειο για ορο, αλλα πιστευω επειδη ειχα κοσμο σπιτι κουραστηκα αυτες τις μερες και μαλλον εκει οφειλοταν. Κατερινα επειδη πηγα πριν μια βδομαδα στο γιατρο και ηταν ολα καλα, δεν θελω να τον παρω τηλεφωνο παλι γιατι θα μου πει να παω να με δει και γενικα το εχω κουρασει το μικρουλη μου με τοσους υπερηχους που εχω κανει. Σοφουλι εσενα σκεφτηκα οταν αρχισα να μην το ακουω καλα, λεω θεση θα αλλαξε το σκασμενο αλλα αυτο το αγχος ρε κοριτσια δεν παλευεται με τιποτα, ολα βλακειες σκεφτομαι.
sofouli έγραψε:ε δεν ειναι και πολυ σαβουρικο βικακο!πιστευα οτι θα ελεγες τπτ πιο πιασαρικο!
Kristinaki έγραψε:Βικυυυυυυυ στειλε και ενα της κουμπαρας σε παρακαλωωωω!!!!!!
vgog65 έγραψε:Κοίτα να δείς και πόνους να μην είχες όλο και κάτι άλλο θα σε βάσανιζε εκεί έχω καταλήξει...είναι το πρώτο για μένα και είμα μονίμως με ένα αγχος και ένα ερωτηματικό!!!!
vgog65 έγραψε:Kristinaki έγραψε:Βικυυυυυυυ στειλε και ενα της κουμπαρας σε παρακαλωωωω!!!!!!
Χριστινάκι σκότωνα για βάφλα τώρα με 2 μπάλες μπισκότο και φρέσκο σιρόπι σοκολάτας!!!ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑασεεεεεε με κολάζομαι...αλλάζω φρεντοτσινο επιτοπου με βάφλα!!!!
Kristinaki έγραψε:κοριτσια θα σας μαλωσω ολες~!!!! ΟΛΕΣ!! βρε ομορφες ειναι η πιο ομορφη εποχη για μια γυναικα!!
γιατι να αγχωνεστε καλε;; ηρεμηστε και απολαυστε την εγκυμοσυνη σας!
με το να διαβαζετε και να σκεφτεστε προβληματα τι θα γινει δηλαδη; θα τα δημιουργησουμε εμεις εκει που δεν υπαρχουν; ακομα λιγο θα μου πειτε οτι αγχωνεστε για το πως θα παει το παιδι στο σχολειο!! κοριτσακια αααα σας παρακαλωωω θετικααα!!!!
τα νινακια μας ειναι οτι πιο ομορφο για μας και ειναι πολυ σημαντικο να ημαστε ηρεμες γιατι σαφως τους το μεταδιδουμε!! βαλτε κλασικη μουσικη να ηρεμησετε (Προτινω Βιβαλντι)
kat3r1na έγραψε:vgog65 έγραψε:Κοίτα να δείς και πόνους να μην είχες όλο και κάτι άλλο θα σε βάσανιζε εκεί έχω καταλήξει...είναι το πρώτο για μένα και είμα μονίμως με ένα αγχος και ένα ερωτηματικό!!!!
Ααααα αυτό μη το συζητας καθόλου.εγώ έχω ξεφύγει πια απο τις επιπλοκές της γέννας,και έχω φτάσει και στην μετά εγκυμοσύνη εποχή.Τις προάλλες έψαχνα να βρω πώς αντιλαμβάνεσαι οτι ενα παιδάκι είναι αυτιστικό.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης