876 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Δευ Ιουν 11, 2012 1:34 am
athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Σας αφήνω για λίγο...θα κάνω τη θυσία να ανέβω τη σκάλα (πρόβλημα κι αυτό) για να συμμαζέψω το δωμάτιο και τα ρούχα μας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
giotaki2 έγραψε:Καλημέρα Χριστινάκι... κι εμείς έτσι τη βγάλαμε χτες το βράδυ σε ένα παραθαλάσιο μέρος, ήταν πολύ όμορφα σχεδόν σαν διακοπές, αν είχαμε και καλύτερη διάθεση με τον καλο μου που τα κατάφερε πάλι είχε δεν είχε...Kristinaki έγραψε:Kαλημερα κουκλες!!!
πως περασατε το σαββατοκυριακο; ακουω βολτες και παραλιες απο πολλες απο σας ζηλευωωω!!!
Εμεις πηγαμε βολτα παραθαλασσια και καθησαμε σε μια καφετερια με το αγορι μου, αλλαξα κλιμα και ενιωσα καλυτερα. το σαββατο με ειχε πιασει η μελαγχολια απο τις πολλες ωρες κλεισμενη στο σπιτι αφου δεν παω ουτε δουλεια και το χρειαζομουνα.
Έκανα όλες τις αμαρτίες μαζί χτες βράδυ: είπια μπύρα, έφαγα πατατάκια και μετά παγωτό μηχανής που πραγματικά ήταν υπερβολικό.... αχ σήμερα θα το ρίξω στα φρούτα μπας και σωθώ από την κατακράτηση, και είχα πει δε θα ξαναφάω πατατάκια.. αλλά με τη μπύρα πάνε γαμώτο.
Αθηνά κι εμένα πρήζονται τα πόδια όχι τόσο πολύ αλλά συχνά πίνε νερο πίνε όσο πιο πολύ μπορείς... και κόψε το αλάτι.. (σου μιλάει αυτή που έφαγε πατατάκια χτες... χαχαχα)
athinabehappy έγραψε:Σας αφήνω για λίγο...θα κάνω τη θυσία να ανέβω τη σκάλα (πρόβλημα κι αυτό) για να συμμαζέψω το δωμάτιο και τα ρούχα μας!
giotaki2 έγραψε:Ρε ναι, δεν έχω πρόβλημα με τα τακούνια το'χω, και στο κάτω κάτω πλατφόρμες ήταν σιγα μια χαρά σταθερές, έχω εμπυστοσύνη στον εαυτό μου γιαυτό και τα έβαλα, σιγά μη φτιαξω εγώ τη ζωή μου σύμφωνα με τις φοβίες του Μάκη.
Ρε συ έχω πάρει μία παντελόνα με λάστιχο στη μέση από raxevsky 100 e το Πάσχα και δεν την έχω βάλει ποτέ σε λίγο δε θα μου κάνει ούτε κι αυτή και μπαίνει μόνο με ψηλά γιατί είναι μακρυά κρίμα δεν είναι..
Και ρε συ δεν το έχεις νιώσει να θες να δείχνεις καλά τώρα στην εγκυμοσύνη είναι τόσες λίγες οι φορές που βγαίνω από το σπίτι και θέλω να νιώσω κι εγώ λίγο όμορφα..
Κάτι ξέρει η φύση αγάπη μου και τη δίνει σε εμάς την εγκυμοσύνη ούτε λεπτό δε θα άντεχαν στο λέω εγώ.
Τον δούλευα μετά στη βόλτα, λέω θες να΄ρθεις εσύ από τη μεριά της θάλασσας μη σκοντάψω και πέσω μέσα... χαχαχαχα
vgog65 έγραψε:Χριστινάκο μου καλησπέρααααααααααααααα!!!Τι
φτιάνεις?????ΤΑ πέρασες ωραία βλέπω βολτίτσα παραλιακά αυτά είναι!!!!
Ελα βρε Τάνια, είσαι καλύτερα?Fotitsa έγραψε:Kalimera koritsares!Ina pige sto diavitologo.,proi.Epedi ego exo femataki me saxaro ,kai merao 2-4 fores tine mera .Prepi saxaro nisteias <90-95 !Saxaro meta to prwivo,to geuma,to deipno <120-130. Ego logo diatrofis pou edose o diavitologos I timi apo 102 nistiki. epese sto 70-85.kai nata to geuma 155 -epese 102.Alla diatrofi ekana apo toi 1 mina.otan ekana kampili.Karitsia vrite me sto FACEBOOK. Tania Kraeva -eimai sto foto me mpordo foremataki.Perimeno.
χχαχαχαχαχαkat3r1na έγραψε:
Εγώ τώρα,οταν θελω να νιώσω όμορφη,φοράω το καλό μου βρακι και τις καλές μου πιτζάμες...!Βεβαια το βρακι δε το βλεπει κανενας πια,αλλά λεμε..!
Etsi kai ego vraki kai pitzama foraokat3r1na έγραψε:Καλημέρα Χριστινακι και Τάνια!!
Εγώ τώρα,οταν θελω να νιώσω όμορφη,φοράω το καλό μου βρακι και τις καλές μου πιτζάμες...!Βεβαια το βρακι δε το βλεπει κανενας πια,αλλά λεμε..!
kat3r1na έγραψε:Καλημέρα Χριστινακι και Τάνια!!
gevmata dialegis apo ti omades.Exei apolla.Tros 6 fores tini mera.Froyta tros ola all me metro.kerasia mikra 15 komatakia -megala 10 ,mpanana 1,karpouzi ,peponi-1 flitzani 240ek.tapodakina 3 .Apla ola me metrogiotaki2 έγραψε:Ελα βρε Τάνια, είσαι καλύτερα?Fotitsa έγραψε:Kalimera koritsares!Ina pige sto diavitologo.,proi.Epedi ego exo femataki me saxaro ,kai merao 2-4 fores tine mera .Prepi saxaro nisteias <90-95 !Saxaro meta to prwivo,to geuma,to deipno <120-130. Ego logo diatrofis pou edose o diavitologos I timi apo 102 nistiki. epese sto 70-85.kai nata to geuma 155 -epese 102.Alla diatrofi ekana apo toi 1 mina.otan ekana kampili.Karitsia vrite me sto FACEBOOK. Tania Kraeva -eimai sto foto me mpordo foremataki.Perimeno.
Δε θα πήγαινες γιατρό σήμερα, πιο μετά έχεις?
Είδες τι σου κάνει η διατροφή... δε μας τη δίνεις κι εμάς να την κάνουμε ομαδικώς γαιτί μας χρειάζεται μου φαίνεται... Να σου πω, έχει κανονικά τα γεύματα που πρέπει να ακολουθήσεις η απλά διαλέγεις εσύ από ομάδες τροφων(γιατί αυτό μου φαίνεται πιο δύσκολο)
Και κάτι άλλο που με απασχολεί με τα φρούτα τι παίζει δε κάνει να τρως καθόλου? Γιατί εμένα μάρέσουν πάρα πολυ..
Mpravo Kristinaki arxizoume kai grafoume -Rossika.Opxios feli kano eidieteraKristinaki έγραψε:Доброе утро Таня! Как дела?
Fotitsa έγραψε:Mpravo Kristinaki arxizoume kai grafoume -Rossika.Opxios feli kano eidieteraKristinaki έγραψε:Доброе утро Таня! Как дела?
Fotitsa έγραψε:Mpravo Kristinaki arxizoume kai grafoume -Rossika.Opxios feli kano eidieteraKristinaki έγραψε:Доброе утро Таня! Как дела?
Μια χαρά τότε, τα φρούτα με απασχολούν γιατί τρώω αρκετά αλλά σε ποσότητες όπως τα λες, οπότε οκ, τώρα με το φαγητο δε ξερω..Fotitsa έγραψε:gevmata dialegis apo ti omades.Exei apolla.Tros 6 fores tini mera.Froyta tros ola all me metro.kerasia mikra 15 komatakia -megala 10 ,mpanana 1,karpouzi ,peponi-1 flitzani 240ek.tapodakina 3 .Apla ola me metro
vgog65 έγραψε:χαχαχαχχαχαχα!Κατερίνα ...εγώ σα το σούργελο κυκλοφορώ...ειδικά εδώ στο συνεργείο.....................σπίτι όταν είμαι ακόμη πιο σούργελο!!!
Να σου πώ κάνε και κανέναν ντουσάκι να δροσίζεσαι εμένα με ανεβάζει πολύ ψυχολογικά αυτό.....μάλιστα λέω πριν να πηγαίνω στη δουλειά να κάνω ενα να δροσίζομαι και να ξυπνάω μιας και δεν πίνω καφέ!!!!
Τάνια μου είσαι λίγο καλύτερα βρε???
Γιωτάκο και Χριστινάκο κάπου είδα οτι φορέσατε πλατφόρμες...είστε το ίνδαλμα μου...εγώ ισοροπία τωρα μηδέν αλλά δεν το είχα και πριν ρε γαμώτη μου!!Με πονάνε και οι γάμπες μου πολλές κράμπες ρε γαμώτο!!!!
Кристина все хорошо!Вечером пойдем к врач.Kristinaki έγραψε:Доброе утро Таня! Как дела?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης