Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
275 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 275 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια Very Happy Very Happy Very Happy
εχω χαθει κι΄εγω αλλα σας διαβαζω και χαιρομαι που μερικες πατε για μπανακι και βολτιτσες Very Happy
Κατερινακι,
Ινα,
Φωτιτσα που εχετε και εσεις τα προβληματα σας ΥΠΟΜΟΝΗ!τι αλλο να κανουμε?εγω συνεχιζω να ειμαι εγκληστη και να μην μπορω να κανω πολλα αλλα περιμενω πως και πως την πεμπτη που εχω τη β'επιπεδου να δω το αγγελουδι μου  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 379767 αυριο τελειωνει και αυτη η αδεια και πρεπει να παμε για καινουρια(εχω κουραστει Sad Sad Sad )
Συν τοις αλλοις πηρα στη δουλεια να τους πω οτι μου χρωστανε ενα μερος απο τα κουπονια που μας δινουν και μου ειπαν οτι ολα ειναι σωστα γιατι αφου τωρα δεν ειμαι στο καταστημα θα μου κοψουν τα παραπανω που επερνα(100€)εχω τρελλαθει δεν ξερω τι να κανω!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινα τα καταφερες και με κλονισες.Αυτο χρειαζομουν πραγματικα.Σε ευχαριστω πολυ αληθεια...

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KLELIANNA έγραψε:γεια σας κοριτσια Very Happy Very Happy Very Happy
εχω χαθει κι΄εγω αλλα σας διαβαζω και χαιρομαι που μερικες πατε για μπανακι και βολτιτσες Very Happy
Κατερινακι,
Ινα,
Φωτιτσα που εχετε και εσεις τα προβληματα σας ΥΠΟΜΟΝΗ!τι αλλο να κανουμε?εγω συνεχιζω να ειμαι εγκληστη και να μην μπορω να κανω πολλα αλλα περιμενω πως και πως την πεμπτη που εχω τη β'επιπεδου να δω το αγγελουδι μου  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 379767 αυριο τελειωνει και αυτη η αδεια και πρεπει να παμε για καινουρια(εχω κουραστει Sad Sad Sad )
Συν τοις αλλοις πηρα στη δουλεια να τους πω οτι μου χρωστανε ενα μερος απο τα κουπονια που μας δινουν και μου ειπαν οτι ολα ειναι σωστα γιατι αφου τωρα δεν ειμαι στο καταστημα θα μου κοψουν τα παραπανω που επερνα(100€)εχω τρελλαθει δεν ξερω τι να κανω!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Den exoun dikeoma na sou kopsoun tipota!Kai pare til-sto Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων sto Ika kai rota dikeomata ergazomenou.Gia na kseris sigoura an einai nomima auta pou se kopsane .Allios stile ton andrasou.Kai mi stinaxoriese!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθη μου συγχαρητηρια για τα νεακια σου και ελπιζω ο μπουμπουκος σου να ειναι παντα τοσο υπεροχος!
Ινα μου προσπαθησε οσο μπορεις απο μονη σου με τη διατροφη και ολα θα πανε καλα.

Κλελιανα μ γεια σου και σενα και υπομονη ωσ το ραντεβου που θα δεις το αγγελουδι σου!!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Fotitsa έγραψε:
KLELIANNA έγραψε:γεια σας κοριτσια Very Happy Very Happy Very Happy
Κατερινακι,
Ινα,

Den exoun dikeoma na sou kopsoun tipota!Kai pare til-sto Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων sto Ika kai rota dikeomata ergazomenou.Gia na kseris sigoura an einai nomima auta pou se kopsane .Allios stile ton andrasou.Kai mi stinaxoriese!
ευχαριστω Τατιανα μου,προσπαθω να μη τα σκεφτομαι αλλα οταν εισαι συνεχεια σπιτι δεν ειναι ευκολο...θα στειλω τον αντρα μου να ρωτησει.και σενα σε καταλαβαινω γιατι και εγω ειμαι σπιτι με αποκολληση δυο μηνες,να προσεχεις και ολα θα πανε καλα

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια.σορυ που επεμβαινω αλλα σας διαβασα κ εβλεπα για τον διαβητη.εμενα στην πρωτη καμπυλη ηταν τσιμπιμενη 144 αλλα μου ειχε δωσει λιγες λειψεις.οποτε μου εδωσε κ μια δευτερη καμπυλη να κανω με πιο πολυ γλυκοζη(μπλιαχ ομως)κ περισοτερες λειψουλες.οχι μονο ηταν φυσιολογικοτατη αλλα οταν εκανα την τελευταια ληψη μου εφτασε 44 το ζαχαρο μου.ο θεος ξερει το πως γυρισα σπιτι κ ημουν μονη πεθερικα εξοχικο κ το στεφανι μου στην δουλεια.αφου με πηραν να δουν αν εφτασα καλα σπιτι μιας κ ειδαν το ζαχαρο μου τοσο χαμηλο κ ηξεραν οτι ημουν μονη μου.εγω προσωπικα συνηστω να κανετε κ 2η καμπυλη με περισσοτερη γλυκοζη κ ληψεις...αυτα απο εμενα κ συγνωμη παλι για την επεμβαση

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kristinaki έγραψε:Μαριανθη μου συγχαρητηρια για τα νεακια σου και ελπιζω ο μπουμπουκος σου να ειναι παντα τοσο υπεροχος!
Ινα μου προσπαθησε οσο μπορεις απο μονη σου με τη διατροφη και ολα θα πανε καλα.

Κλελιανα μ γεια σου και σενα και υπομονη ωσ το ραντεβου που θα δεις το αγγελουδι σου!!
α ναι,δεν με νοιαζει τιποτα περα απ αυτο Very Happy θα ντυθω θα φτιαχτω και θα δω το κοριτσακι μου.ανυπομονω γιατι εχω ακουσει τοσα πολλα απο τα κοριτσια που την εχουν ηδη κανει  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 328109
φαντασου να μου βγεια αγορι τελικα cyclops

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koritsia na sas rotiso eseis ti pinete,ektos apo to nero?pinete anapsiktiko,krasi,mpira,kafe-an nai ti posotita?Ego pino 3 litra nero tini mera + 2 ximous.Gala den pino mou enoxli stomaxi.Alla felo kana anapsiktikouli!

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας κοριτσάκια!
Μαριάνθη μου άντε με το καλό ο γιόκας!
Κι εγώ την άλλη Δευτέρα έχω την Β επιπέδου, έχω να δώ τοπαιδάκι μου πάνω απο μήνα, ανυπομονω!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotitsa έγραψε:Koritsia na sas rotiso eseis ti pinete,ektos apo to nero?pinete anapsiktiko,krasi,mpira,kafe-an nai ti posotita?Ego pino 3 litra nero tini mera + 2 ximous.Gala den pino mou enoxli stomaxi.Alla felo kana anapsiktikouli!

Tania mou kali ego pinw apola! diladi kai go arketo nero, freskous ximous, gala nai me to decafeine frappe mou, anapsiktika poli spania araia kai poy. Poto oxi sixna alla kapote kanena krasaki me ti egkrisi vevea tou giatrou mou.
Oi Gallides egkies sigkekrimena exo akousi oti kathe vradaki pinoun ena potirki kokkino krasi.
Afto poy tha psakso na agoraso omos einai mpira xoris alkool! Mia filh m giatros m ipe ine poli orea sti geusi kai oute pos den exi alcohol!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω πινω μονο νερο 3λιτρα.αποφευγω εντελος ολα τα αναψυκτικα και τους χυμους.και μενα με πιανει καμια φορα για κατι δροσερο αλλα δε επινα και πριν τετοια οποτε δε με πειραζει ιδιαιτερα.ουτε φυσικους πινω γιατι μου προκαλουν εμετο,ειδικα το πορτοκαλι.τρωω ομως πολλα φρουτα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 328109

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsakia poy exete b epipedou poli tha thela na ksanakanw tin eksetasi kai genikws na aw gia ultrasound!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

apla apolafste to eine orea empiria!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KLELIANNA έγραψε:
Kristinaki έγραψε:Μαριανθη μου συγχαρητηρια για τα νεακια σου και ελπιζω ο μπουμπουκος σου να ειναι παντα τοσο υπεροχος!

α ναι,δεν με νοιαζει τιποτα περα απ αυτο Very Happy θα ντυθω θα φτιαχτω και θα δω το κοριτσακι μου.ανυπομονω γιατι εχω ακουσει τοσα πολλα απο τα κοριτσια που την εχουν ηδη κανει  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 328109
φαντασου να μου βγεια αγορι τελικα cyclops

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 125586  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 125586  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 125586  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 125586  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 125586

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kristinaki έγραψε:
Fotitsa έγραψε:Koritsia na sas rotiso eseis ti pinete,ektos apo to nero?pinete anapsiktiko,krasi,mpira,kafe-an nai ti posotita?Ego pino 3 litra nero tini mera + 2 ximous.Gala den pino mou enoxli stomaxi.Alla felo kana anapsiktikouli!

Tania mou kali ego pinw apola! diladi kai go arketo nero, freskous ximous, gala nai me to decafeine frappe mou, anapsiktika poli spania araia kai poy. Poto oxi sixna alla kapote kanena krasaki me ti egkrisi vevea tou giatrou mou.
Oi Gallides egkies sigkekrimena exo akousi oti kathe vradaki pinoun ena potirki kokkino krasi.
Afto poy tha psakso na agoraso omos einai mpira xoris alkool! Mia filh m giatros m ipe ine poli orea sti geusi kai oute pos den exi alcohol!

αυτο με τη μπυρα μου αρεσε πολυ!!! μονο αυτη ζηλευω απο φαγητο τιποτα,θα την ψαξω και εγω  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 328109

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι απο μένα!!!! Μετά από 1,5 βδομάδα άδειας ξανά δουλίτσα σήμερα.....ευτυχώς για λίγες μέρες ακόμα γιατί με τη ζέστη δεν την πάλευα σήμερα!!!
Μαριάνθη τέλεια τα νέα από τη Β΄επιπέδου!!!
Τατιάνα εγώ πίνω και πολύ νερό και χυμούς και γάλα και καφέ και καμιά φορά και κανένα αναψυκτικό αλλά σπάνια.....από όσο ξέρω δεν κάνει κακό το ανθρακικό αλλά δεν προσφέρει και τίποτα πέρα από πολλές πολλές θερμίδες... την κοκα κόλα την αποφεύγω γιατί περιέχει καφείνη και πίνω καφέ.....

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τανια μ ναι ειναι τελεια ιδεα αυτη η μπυρα δεν ειναι;;  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 215994

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαθηκατε κοριτσακιαααα. εδω κανει πολλη ζεστη ουφφφφ

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άστα να πάνε Χριστινάκι με τη ζέστη εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ...χτες αφού στριφογύριζα πόση ώρα έβαλα κλιματιστικό και το έκανα ψυγείο το δωμάτιο.....πάγωσε ο αντρας μου αλλά δεν άντεχα....και ακόμα δεν άρχισε το καλοκαίρι....

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kristinaki έγραψε:Τανια μ ναι ειναι τελεια ιδεα αυτη η μπυρα δεν ειναι;;  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 215994
Nai Kristinaki einai telia eidea sou mpirat xoris alkogol.Mafe ti marka einai. Kai pes mou.Tin felo.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoina83 έγραψε:Άστα να πάνε Χριστινάκι με τη ζέστη εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ...χτες αφού στριφογύριζα πόση ώρα έβαλα κλιματιστικό και το έκανα ψυγείο το δωμάτιο.....πάγωσε ο αντρας μου αλλά δεν άντεχα....και ακόμα δεν άρχισε το καλοκαίρι....

ναι το χειροτερο ειναι το βραδυ!! προσεχε ομως με το κλιματιστικο μην αρρωστησεις! Η αδεια πως παει; Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotitsa έγραψε:
Kristinaki έγραψε:Τανια μ ναι ειναι τελεια ιδεα αυτη η μπυρα δεν ειναι;;  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 215994
Nai Kristinaki einai telia eidea sou mpirat xoris alkogol.Mafe ti marka einai. Kai pes mou.Tin felo.

θα παω αυριο μεθαυριο στο Carefur θα τη βρω και θα σου πω ομορφη!!

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marianthi xarika pox einai ola kala! Eides kai moraki !Ola kala!Tora na arxisis na vtiaxnis domatiaki.

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η άδεια τελείωσε σήμερα πήγα κανονικά στη δουλειά!!!! από μπύρα χωρίς αλκοόλ εγώ έχω δοκιμάσει την veltins αλλά δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα....βέβαια τότε δεν ήμουν έγκυος και μπορούσα να πιω κανονική χωρίς τύψεις, οπότε μπορεί και να τη σνόμπαρα!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι καμια εδω???????????????????

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια έχω χαθεί λίγο αλλα σας παρακολουθώ συνέχεια και μαθαίνω τα νεα σας. Εύχομαι σε όσες είναι στο κρεβάτι να σηκωθούν γρήγορα και όλα να πανε καλα. Τώρα για την μπύρα χωρίς αλκοόλ εγω περνώ την backler και μου αρέσει αρκετά ελπίζω να βοήθησαν σε όσες ενδιαφέρονται ΦΙΛΑΚΙΑ πολλα σε ολες  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 38 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις