976 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Τρι Ιουν 12, 2012 12:08 am
athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρες σε όλες τις όμορφες! Πως είμαστε; Εμένα με χτύπησε ο εφιάλτης της αϋπνίας και είμαι μέσα στα νεύρα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
sofouli έγραψε:εγω γενικα εχω νευρα λες και δεν εχουνε ν'ασχοληθουνε με τπτ αλλο!ενιωσα πολυ ασχημα αλλα ροδα ειναι και γυριζει!μωρο θα κανω.....!!!!!!ελεος!και μια αλλη κοπελα συναδελφου του γιωργου εχθες πηρε τηλ να με ρωτησε ποσα κιλα εβαλα.οταν της ειπα μου απαντησε καλα δε το λυπασαι το μικρο?επισης μανα με μικρο 15 μηνων!τους εχει πει κανεις οτι οσο τρως τοσο μεγαλωνει και το μωρο?δηλαδη αν παρω 20 κιλα ποσο θα βγει το μικρο??????????????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Τρι Ιουν 12, 2012 12:25 am, 1 φορά
Kristinaki έγραψε:Βικακι μου και γω πρεπει να πηρα ..φοβαμαι να ζυγιστω.. αλλα θα το τολμησω καποια στιγμη. ξεκινησες ομως πολυ αδυνατουλα αρα μια χαρα εισαι.
αλλα δεν ειναι τα κιλα το θεμα ειναι η συμπεριφορα καποιων γυναικων απεναντι μας!κοριτσια ελεος μαζι τους, εννοω συναντω φιλους αντρες πολλους και μου λενε κομπλιμεντα και αυτες να κανουν ετσι σε εγκυες γυναικες;
Κι αναρρωτιόμουν πόσο να ναι το παιδί μου το παιδάκι μου σε αυτή την εβδομάδα? οπότε κάπου εκει... τέλεια joanna αφού πήρε και θέση αό τώρα μια χαρούλα!!! Αν και είανι ακόμη νωρίς δεν πρέπει να ανχονόμαστε!joanna100883 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 800
marianthi_m έγραψε:Ναι Χριστινάκι.. για το διαβήτη κύησης είναι...
εγώ την είχα κάνει και την άλλη φορα...
βασικά απο ότι κατάλαβα είναι θέμα γιατρού... ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του!
Κι εμένα Αθηνούλα ακίνητο μένει το παιδί παθαίνει το σοκ του κι αυτό και μετά τρομάζω να το ηρεμήσω για να το ξανανιώσω...athinabehappy έγραψε:Α ρε Σοφάκι...έφαγες φρίκη! Από τώρα η μπέμπα κάνει κόμμα εναντίον σου με τον μπαμπά της! Εμένα το καλό μου όταν κάνουμε κάτι κάθεται ήσυχο και αφού τελειώσουμε γίνεται της τρελής! Το παιδί μου την καταλαβαίνει τη μαμά!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης