51 Απ: Σχέσεις Γαμπρού με τα πεθερικά του Δευ Ιουν 25, 2012 1:55 am
A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
eirkat mam έγραψε:A.A έγραψε:eirkat mam έγραψε:A.A έγραψε:
Σ`ευχαριστω πολύ για τα ωραία σου λόγια!!! με έκανες και γέλασα!!
Θα το παλεύψω το πράμα σίγουρα και θα δουμε που θα βγάλει!!
Όντος θα ήταν ωραία καφεδάκι και κουβεντούλα ... μπορέι κάποτε να συναντηθούμε που ξέρεις!!!
θα σε ενημερώσω για τα νέα μου απο βδομάδας ... αν δεν γεννήσεις φυσικά!!!
τι θα κάνεις αγοράκι ή κοριτσάκι!!
Εγω έχω ένα κορίτσάκι 16 μηνων είναι γλύκα και ειδικά αυτη η ήλικία είναι όλο ζουζουνιές!!
φιλιά πολλα και με ένα πόνο όπως λέμε!! χχ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ...!!!
ΕΣΥ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...ΠΩΠΩ,ΚΟΥΣΚΟΥΣΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ...
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ!!!
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ...ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ'ΝΑΙ ΓΕΡΟ!!!Κ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ;;;ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ...Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΑΧ,ΘΕΕ ΜΟΥ...ΗΠΕΙΡΟ Θ'ΑΛΛΑΞΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
Α,ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΙΡΗΝΗ... ΕΣΕΝΑ;
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΑΥΡΙΟ Κ ΕΣΥ Κ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!Κ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!ΣΕ ΘΕΛΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ Κ ΚΟΥΚΛΑ!!!ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ...Κ ΕΙΠΑΜΕ...ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ...
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!
πω πω κατάλαβα τι θα γίνει αν κάποτε γίνει ο καφές!! πολύ κους κους θα έχει!!! δεν θα ξέρουμε ποια θα μιλήση πρώτη απο τα πολλά που θα έχουμε να πούμε!!
Εμένα με λένε Άντριάνα.
Νομίζω αύριο θα είμε λίγο πιο ειλικρινής θα πω ότι έχουμε ένα τεχνικό προβληματάκι και δεν μπορούσε να έρθει και θα το ρίξω στο αστείο και θα αλλάζω κουβέντα!! Γιατι μετα θα μου πεί ο άντρας μου ... τι ντρέπόσουν να το πεις??? ότι μας δημιουργούν πρόβλημα και θα του δείξω ότι δεν έχω τέτοιο κόλλημα και ότι το κόλλημα μου είναι το πρόβλημα που δημιουργήτε μεταξύ μας!!! τι νομίζεις καλε??? δεν μπορω να λέώ και ψεματα ... κάτι στο προσωπό μου με προδίδει!! δεν είμαι καλη σε αυτα!!! αχ αρχισε το ανχος!!
Όπως να έχει ... σχετικά με τα παιδάκια μας σίγουρα δεν θα δημιουργούμε προβλήματα!! πω πω να περνα το παιδί μου αυτο που περνώ και εγω τώρα ... ουτε να το σκεφτώ!!! ελπίζω να βρεί καλη πεθερά!! χεχεχεχε και εσυ να είσαι καλη με την νύφη σου έτσι!!!! δυστυχώς ήμαστε μεγάλες εμεις πλέον για τον γιο σου!! χεχεχεχ... αλλα ποτέ δεν ξέρεις!!! ότι θέλουν τα παιδιά
Σε φιλώ και μας ενημέρώνεις όταν γεννήσεις με το καλό!!
Σου έυχομαι τα καλύτερα!!
φιλιά χχ
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΝΥΦΗ Κ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ Κ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ...
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΝΑ Τ'ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ('Η ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ)...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΠΑΛΙ!!!ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΑΣ,ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!![/quote]
Τι έγινε κοριτσάκι γεννήσες ή ακόμα να βγεί το ζουζουνάκι????
Άντε με το κάλο ... περιμένω νέα σου!!