76 Απ: Σχέσεις Γαμπρού με τα πεθερικά του Τετ Σεπ 05, 2012 1:16 am
A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
MarialenaK έγραψε:Σαν να ακουω τον εαυτο μου!!! Αυτα ακριβως σκεφτομουν και εκανα το μπαμ... Καταπιεζα τον εαυτο μου για τον κωστα και εκεινος επλεε σε πελαγη ευτυχιας... Εκλαιγα, μου λειπανε, ηθελα να ζησω πραγματα και δεν μπορουσα... Σκεφτηκα να το περναει η κορη μου αυτο και επραξα οπως ακριβως θα ηθελα να κανει, σαν να μην ημουν εγω και συμβουλευα καποιον αλλον, το αντιμετωπισα γιατι οπως λες και εσυ θα ηταν παντα μια σκια αναμεσα μας, μια μαυρη σελιδα, δεν μπορουσα να ξαπλωσω μαζι του σκεφτομουν οτι δεν κανει τιποτα να με κανει ευτυχισμενη...
Προσεχε, δεν σε συμβουλευω να χαλασεις το σπιτι σου, αλλα παλεψε το ομως.
αυτό κάνω εδω και 3 χρόνια αλλα δεν οδηγεί πουθενά!!! αν δεν ήταν το παιδί απλα νομίζω δεν θα ήμουν εδω!! βασικά ο άντρας μου είναι πολύ ακριβοδίκαιος και προσπαθεί να είναι σωστός σε όλα αλλα έπαθε κόλλημα με όλα αυτα ρε παιδί μου και μας πάει πίσω όλο αυτό! είνα αρκετά δυναμικό άτομο και με αυτο το θέμα δεν ακούει τίποτε έχει θυμό μέσα του και δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω και εγω να το ξεπεράση!! απλα πλέον δεν μιλούμε γιαυτο το θέμα αλλα είναι υφαίστειο μέσα μου εμένα τουλάχιστο που αναπάσα στιγμη θα εκραγεί και δεν ξέρω που θα μας οδηγήση!!σίγουρα ξέρω ότι δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου γιατι μετα ακολούθουν άλλα χειρότερα πράγματα και δεν θέλω να βάλω το παιδί μου σε έτσι καταστάσεις αυτό ειναι βέβαιο!! αλλα αν έκανε κάποιες υποχωρήσεις έστω να μπορεί να τους βλέπει και να λεέι τα τυπικά ή μια φορά τον μήνα για εμένα και το παιδί να μπορεί να καθήσει να φάμε όλοι σαν οικογένεια δεν νομίζω να Ζητάω πολα!!! αλλα ναι θα το παλέψω και πρέπει να τον φέρω προ τετελεσμενου ώστε να καταλάβει και αυτος καποια πράγματα!! μπορεί να είναι και αύτο μια λύση!! τι να πω!! απλα θέλω την ζωή μου χωρις τσακωμούς εντάσεις και γκρίνιες δεν νομίζω να ζητάω πολλά!! έχουμε το παιδάκί μας και το χαιρόμαστε έχουμε την υγεία μας τι άλλο να ζητήσουμε!! τα υπόλοιπα μόνοι μας τα προκαλούμε αυτο πιστεύω!!
σου ευχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σου
και σε ευχαριστω για της συμβουλες σου