Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Egw gt den exw kanei grammoulla??? Sad

Eidete kamia fora egkumwsini se egkumwsini einai diaforetiki...

Ayti einai i triti m egkumwsini k poli pio diaforetiki k kaliteri...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:
bebek6 έγραψε:nai Joannoua mou mono fleves mple doksa to theo!!!! egw amygdalelaio vazw alla opote to thymithw!!!!

Bebek m simera piga giatro epidi ponisa tin kilia m se mia fasi...
Kati san krampa...

Eipe o giatros pws prepei na prwsexw k na afisw tis periptes douleies...
To mwro exei xamilwsei para poli k na prwsexw min mas vgei...

Ola einai kala,,, wmos k apo dw k pera tha prosexw 100 fores...
alithia Joanna mou? ki egw exw pathei 2 vradya krampa stin koilia k ponaga poly k exw apo to savvato pou ta prwina exw san ponous periodou alla den tou exw pei tipota, les na ton parw ki egw ton giatro? k den ksekourazomai oute egw.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
bebek6 έγραψε:nai Joannoua mou mono fleves mple doksa to theo!!!! egw amygdalelaio vazw alla opote to thymithw!!!!

Bebek m simera piga giatro epidi ponisa tin kilia m se mia fasi...
Kati san krampa...

Eipe o giatros pws prepei na prwsexw k na afisw tis periptes douleies...
To mwro exei xamilwsei para poli k na prwsexw min mas vgei...

Ola einai kala,,, wmos k apo dw k pera tha prosexw 100 fores...
alithia Joanna mou? ki egw exw pathei 2 vradya krampa stin koilia k ponaga poly k exw apo to savvato pou ta prwina exw san ponous periodou alla den tou exw pei tipota, les na ton parw ki egw ton giatro? k den ksekourazomai oute egw.

Bebek m nai agapi m piase ton til agapi m na deis an einai ola ok...
Egw fwvithika toso poli p ton epiasa til k lalw n mporw na erthw na me deis...
K pragmati to mwro katevike poli kato k prepei na prosexw para poli...
Den thelw na gennisw prin ton kairo m g lathoi dika m aspoume apo douleies k pelares...
Thelw na paw ws to telos re agapi m...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ennoeitai ti les twra? ta mwra mas prepei na paroun varos k twra ston 8o pou eimaste na anaptyxthoun ta pnevmonakia tous na min mpoun thermokoitida! prosexe ki esy kai ola tha ginoun siga siga! sta lew esena na ta akouw ki egw!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:ennoeitai ti les twra? ta mwra mas prepei na paroun varos k twra ston 8o pou eimaste na anaptyxthoun ta pnevmonakia tous na min mpoun thermokoitida! prosexe ki esy kai ola tha ginoun siga siga! sta lew esena na ta akouw ki egw!!

Einai san kai eimaste ena...

Ax re agapoulla m prepei na xalarwsoume k na min kourazwmaste...
Egw exw k 2 mwra na trexw...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:
bebek6 έγραψε:ennoeitai ti les twra? ta mwra mas prepei na paroun varos k twra ston 8o pou eimaste na anaptyxthoun ta pnevmonakia tous na min mpoun thermokoitida! prosexe ki esy kai ola tha ginoun siga siga! sta lew esena na ta akouw ki egw!!

Einai san kai eimaste ena...

Ax re agapoulla m prepei na xalarwsoume k na min kourazwmaste...
Egw exw k 2 mwra na trexw...
esy exeis pio poly treksimo! frontise ta mwra sou, ena fagaki k to spiti asto oso mporeis mexri na genniseis, pes k se kana diko s na se voithisei.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Erxete i adelfi m agapi m eytixws...
An den itan i adelfi m k i pethera m....aman....

annoula89

annoula89
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσαρες....τι κανετε?ειχα παρα πολλες μερες να μπω στο site...ειχαμε καινουριες γεννες βλεπω τελεια!!!...εγω εχω παρει παραταση 2 μερες και καθε μερα τρεχω στα νοσοκομεια για καρδιοτοκογραφω.....ταλαιπωρια....αμα δεν αποφασισει ο μπεμπης μου να βγει το σαββατο θα παω για προκληση...ουφ!!! Rolling Eyes Rolling Eyes κουραστικα....!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoula89 έγραψε:Καλησπερα κοριτσαρες....τι κανετε?ειχα παρα πολλες μερες να μπω στο site...ειχαμε καινουριες γεννες βλεπω τελεια!!!...εγω εχω παρει παραταση 2 μερες και καθε μερα τρεχω στα νοσοκομεια για καρδιοτοκογραφω.....ταλαιπωρια....αμα δεν αποφασισει ο μπεμπης μου να βγει το σαββατο θα παω για προκληση...ουφ!!! Rolling Eyes Rolling Eyes κουραστικα....!
wx annoula mou mou fainetai kseroun ta mikra mas ti ta perimenei edw eksw k kala kathontai mesa!! kouragio koritsaki mou k s esena!!! koritsia nomizw irthe i wra na ksekourastoume twra, kathiste,xalarwste! emena mou efere o antras mou ton anemistira apo tin apothiki k twra xalarwnw!!!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax bebek mou ti oraia! emeis psiloanaboume to klimatistiko pou katholou den to sumpatho.
koritsia mou den ksero an einai to oti exo kourastei i biazomai alla apo xthes exo tin aisthisi oti mesa se mia bdomada tha exo gennisei.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Frans m les???? ax mikro mou o giatros sou sou eipe kati tetoio i enstikto?

k kati allo, kaoutsouk i silikoni se pipiles/mpimpero?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
hello ksenyxtises!

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας κορίτσια!

Τι να το κάνω, δε με θέλει ρε παιδιά... Όλη μέρα σαν το ζόμπι άυπνη, ο μικρός έδινε το παρόν άλλα μέχρι εκεί (χάρηκα κι εγώ , λέω μπας και γεννάμε) ε μόλις έπεσα ο μπέμπης σβούρες... Πού ύπνος...

Έχω και την κόρη μου άρρωστη, την ακούω μέσα να βήχει και αγχώνομαι...Μάτωσε η μύτη της σήμερα (από ζέστη και κούραση), προφανώς κατάπιε αιματάκι, έκανε εμετό 2-3 φορές και είχε αίμα μέσα... Από εκείνη την ώρα όλο βήχει και φτύνει κι εγώ σκέφτομαι μήπως μου πνίγεται το παιδί... Μήπως πήγε κάτι στα πνευμόνια της...Ξέρω, ξέρω, παρανοική μάνα, άλλα αυτή την εντύπωση μου δίνει...Απύρετη είναι πάντως...

Αύριο έχω να σηκωθώ 8μιση να πάω να κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων, και Παρασκευή γιατρό... δεν γεννάμε ρε κορίτσια ακόμα, δε γεννάμε... μόνο ξενυχτάμε...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ

ΕΓΩ ΧΩ ΚΑΙ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Μ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ 40 ΚΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΤΩΘΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΩΝΤΟΥΣΑΝ .
ΦΡΑΝΣ ΓΙΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑ Μ?
ΒΕΒΕΚ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σας!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 8 875502

Τις δυο τελευταίες μέρες ψιλοκοιμάμαι (αν εξαιρέσεις τα δέκα διαλείμματα για τσίσα Razz ) αλλά νιώθω ότι έχω βαρύνει και έχω γίνει πιο δυσκίνητη, άντε, ένας μήνας έμεινε, μπήκα να σας ξαναγράψω ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ αλλά νομίζω άρχισα να σας καταλαβαίνω που ανυπομονείτε!

Χθες προσπαθούσα να βολευτώ στον καναπέ, έσταζα ιδρώτα παρ'όλο τον ανεμιστήρα, η μπέμπα νόμιζα θα πεταχτεί από τον αφαλό, τόσο πολύ κλωτσίδι έριχνε και γκρίνιαζα ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Χθες ένιωσα στο πετσί μου πόοοοοσο θέλω να πάρω το μωρό αγκαλιά και να νιώσω το σώμα μου να γίνεται ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ πάλι, να μπορώ να σηκωθώ χωρίς γερανό Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 8 679259 και να μην ιδρώνω σαν το γουρούνι!

Ωραία. Γκρίνιαξα και σε εσάς δεν τη γλιτώσατε Embarassed

Ας πω κάτι ευχάριστο! Προχθές αγοράσαμε ρηλάξ chicco, κάθισμα αυτοκινήτου peg perego, κάτι μασουλητήρια ψυγείου και μπλούζα θηλασμού από ένα κατάστημα εδώ Ρόδο που ήταν ΠΑΑΑΑΑΜΦΘΗΝΟ και πολύ πολύ εξυπηρετικό!
Είδα ότι έχουν και online μαγαζί ΚΑΙ υποκατάστημα στην Αθήνα Shocked

Αυτάαααα άντε κολλήσαμε στις γέννες άντε να 'ρχονται και άλλες να χαιρόμαστε!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο μενα!!!γερα να ειναι τα νεα μωρακια και με το καλο τα υπολοιπα!!!!εγω τη δευτερα που πηγα γιατρο ειχα συσπασεις-το ηξερα ηδη αυτο- και μετα απο αυτη τη χαρωπη εξεταση-ψαχουλεμα μου ειπε οτι εχω διαστολη 2 και να μην ετοιμαστω να παω καμια θαλασσα γιατι το κοβει να γενναω στην παραλια Very Happy οποτε τρωμε τη ζεστη με το κουταλι,κανουμε υπομονη και που θα μας παει θα γεννησουμε!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα εγω παλι η νυστα νυστα μια φορα ξυπναω για τουαλεττα απο τις 10.30 περιπου κοιμαμαι αλλα οταν χτυπησει το ξυπνητηρι 6.30 θελω να κλαψω με τπτ δεν μπορω να σηκωθω
η ζεστη ομως αυτη δεν παλευετε με τπτ κληματιστικο δεν αναβουμε με τπτ δεν ειναι τυχαιο που εχουμε το ακριβοτερο ρευμα στην ευρωπη δεν μπορει κατι θα ακουσατε και με τον ανεμιστηρα μπορει να μας ερθει και 400ευρω που καταντησαμε εδω περα αχ.
δεν αντεχω την ζεστη δεν μπορω λιωνω οτι και να κανω
ραγαδες εχω απο την πρωτη εγκυμοσυνη σε αυτη οχι φλεβες ναι λιγες

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????

ΕΓΩ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.......ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΞΕΡΑΘΗΚΑ...ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΓΗΤΟ Ή ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ??????ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΚ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΜΟΥ..

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερούδια στο παρεάκι.....

χάθηκα εντελώς......ελπίζω να είστε ολες καλα Very Happy

Εκτος απο της Καστοριας μας ήρθε αλλο νινάκι? εχασα τπτ?

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ........ΚΟΥΡΑΓΙΟ..........αντεεε να πέρνουμε κι εμεις σειρα Wink

Εμείς κλείσαμε ραντεβουδάκι 30/6 αλλά ποιος αντέχει ως τοτε????

toutounaki

toutounaki
Καλημέρα κι από μένα! Δεν έγραψα χθες γιατί δεν άλλαξε κάτι. Σε λίγες μέρες θα μάθω ακριβη ημ/νία τοκετού κι ελπίζω να ναι κοντά για να ηρεμήσω κι εγω λίγο.

Κανενα νεο από τη Ντέμι;

Αννούλα υπομονή!

joanna καλώς ήρθες!

Φιλάκια σε όλες!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsares!
bebek o giatros isa isa pou tou xei karfothei oti tha kano kaisariki kai oti den einai akoma i ora mou. alla emena me peritrugurizei enas kathimerinos periergos euxaristos panikos... tora mporei na einai kai i idea mou.
astarte kai go stin idia grinia eimai kai xeiroteri.
ego ston upno pali tha kano 2-3 dialeimata alla tha einai terastia...
filakia se oles!!!

markella01

markella01
Καλημέρα....

Κοιμήθηκα ξημερώματα ως είθισται, σηκώθηκα 8 παρά, πήγα νοσοκομείο να με τρυπήσουν, μετά σχολείο για τους βαθμούς της κόρης μου, γύρισα σπίτι, η μικρή 38 πυρετό κι εγώ να σκουντουφλάω από τη ζέστη και τη νύστα.

Περιττό να σας πω ότι περπατάω 5 μέτρα και λαχανιάζω, αυτό που λέει η astarte έχει τόσο δίκιο, θέλω να μπορώ να λειτουργήσω το σώμα μου κατά βούληση, όχι όπως θέλει αυτό , άλλα όπως θέλω εγώ...

Αρχισαν να πρήζονται και τα ποδαράκια...Τεσπα, αφού γκρίνιαξα κι εγώ, πάω να κοιτάξω τελευταία φορά τη μικρή και αν καταφέρω μετά να κοιμηθώ... Φιλιά σε όλες.

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! Διαβάζω ότι όλες ταλαιπωρούμαστε από την ζέστη. Κάποιες τυχερές όμως τον φάγατε τον γάιδαρο κορίτσια και θα γεννήσετε σύντομα. Χθες το απόγευμα έλειπε η μικρή μου κ ήμουν από το κρεββάτι στον καναπέ και τούμπαλιν με τα εσώρουχα και αγκομαχούσα. Εντωμεταξύ γελούσα μόνη μου γιατί σε αυτές τις φάσεις θυμάμαι τον άντρα μου που γυρίζει κ μου λέει μια μέρα: ρε αγάπη μου, γιατί είσαι σαν να σε ξέβρασε η θάλασσα; (μόλις είχα ξυπνήσει από μεσημεριανό ύπνο και είχα τα χάλια μου!) το βράδυ κοιμάμαι ακόμη ευτυχώς...κάνω βέβαια διαλείμματα για τσίσα κ όταν γυρνάει ο άντρας μου από την δουλειά κ όταν γκρινιάζει η μικρή...αλλά κοιμάμαι...

Προχθές έκανα κ υπέρηχο 3ου επιπέδου , ευτυχώς όλα καλά, είδα τον μπέμπη κ τρισδιάστατα κ επιτέλους έμοιαζε με μωρό κ όχι εξωγηινάκι...είναι κούκλος, είναι 2 κιλά.

Πόπη αυτό που λες για τις φλέβες εγώ το έχω στο στήθος. Είναι σαν να έγινε ξαφνικά διαφανές το δέρμα μου...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia perastika stin kori sou xrisa.

mpekatsa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?? Γκρίνια, ε?? Μια από τα ίδια κ εγώ...Ζέστη, αϋπνία, βάρος , νεύρα..όλα μαζί!!
Πήγα στον γιατρό..2900 η μπέμπα (37 εβδομάδων), έχει πάρει θέση, αλλά είναι ακόμη ψηλά..αυτό όμως που με ανησύχησε περισσότερο είναι ότι ο τράχηλος είναι ακόμη πολύ μακρύς κ σκληρός..τελείως ανέτοιμος μου είπε..
Θα ξαναπάω την άλλη βδομάδα..ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις