Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
645 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 645 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
neraidoula na sou zisei!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
frans έγραψε:kalimera koritsares!! mou irthe tis babylino i kouta!!! exei mesa kanonikes suskeuasies apo pampers, servietes, bambaki kai moromadila. epeisis exei kai kouponia. mpeite sto site eggrafite kai ekei pou grafei sxolia zitiste na sas steiloun deigmata. na kserete oti afou mpeite sto mina sas sas ta stelnoun gia auto zitiste ta kai tote.
filia!!!
Frans m afto eixa pei ki egw otan ta pira! den einai yperoxo dwro? oxi ena deigma me to zori, opws alloi.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Neraidoulla m na sas zisei agapi m... Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 215994

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας εσεις που γεννήσετε!

Φρανς, η κούτα babylino μου χε έρθει καμία 10αρια μέρες πριν γεννήσω! Βέβαια στην πράξη, έχουμε πολλές διαροές με αυτα... S( . Τα pampers με βολεψαν πιο πολυ.

Στην κλινικη μου φεραν βαλιτσακι pampers με ένα σωρό δειγματακια μέσα(ava για πιάτα,swiffer,pampers 27τμχ, μωρομαντηλα 12τμχ,frezyderm 2δειγματακια μικρά, sudocrem 1 μικρο δείγμα, κουπόνια έκπτωσης,1 lactal(για καθαρισμό του κόλπου), 3-4 δειγματακια mustela σε τσαντακι, 3 φυς.όρους otrisalin,2 επίθ. Στήθους chicco,!!!

Επίσης μου φεραν μια σακούλα nuk με ένα μπιμπερο& μια πιπιλα& 2επιθ.στήθους!

Ο γιατρός μου εμένα μου πήρε 1800€(είτε καισαρικη είτε φυσιολογικό) αλλα δεν πλήρωσα ποτέ επίσκεψη, ούτε πριν μείνω έγκυος, ούτε κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης, ούτε στην κλινικη όλες αυτές τις φορές που πήγα για καρδιοτοκογραφημα! Στην κλινικη (Γενική κλινικη) πλήρωσα 841€ (για 3κλινο) και αλλα 200€ αναισθησιολογος, 30€ παιδιατρο, 30€ οφθαλμίατρο.

Κορίτσια που περιμένετε τα μωρακια σας: ΥΠΟΜΟΝΉ!
Εμείς είμαστε με τη μικρη συνεχώς στο air-condition (δεν το μπορω καθόλου)!!! Πολυ ζέστη! Θηλαζουμε και περιμένω πως και πως να πάμε στον παιδιατρο σε καμία δεκαριά μέρες να μας εξετάσει και να κάνουμε το εμβόλιο μας!!!

Πολλα φιλάκια σε όοοοοοοολες!

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια!!!!!
τι κανετε???πως πατε με τη ζεστη? φιλια σε ολες

spyros3

spyros3
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?
νεραιδουλα να σας ζησει το μωρακι καλη λιχεια ευχομαι!!
Ζεστη ζεστη ζεστη....!!
τα νεα απτην αλλη,την πεθ εννοω,με πηρε τηλ 2 φορες κ φυσικα δεν το σηκωσα.επερνε κ τον αντρα μου αλλα τιποτα κ ιυτε οταν σχολασε την πηρε...ξαναπηρε ταπογευμα κ μηλισαν.να βρεθουμε ολοι μαζι να δουμε λεει ποιος λεει τι κ τι κανει...θρασος....κ βεβαια θα γινοταν αυτη η συζητηση το θελουν κ οι δικοι μου..απλα τωρα πραγματικα θα γινει ο ΧΑΜΟΣ!!
εγω θα προσπαθησω νακουω μονο κ να μην της δωσω αξια σε οτι κ αν μου πει να της απαντησω..ακους εκει να βγει κ απο πανω το τσοκαρο γιστι τετοια ειναι με οτι εχει κσνει στην ζωη της..αλλα απορω:ποτε θα γυρισει κ για μενα ο τροχος?
πριβλεπω τον δικο μου να μην συμμετασχει παλι
..θα δειξει
καληνυχτα κοριτσακια μου...

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax spuros!! kali epituxia sou euxomai kai krata gera!! an itane sosti tha apeufeuge na kanei tetoies suzitiseis stin diarkeia tis loxeias sou kai auto na to xreisimopoiseis kai os epixeirima... kali dunami!! ola tha pane kala na skeftesai, o Theos einai me to meros sou.
odos mpampatsiko to paketo koritsia!! edometaksu logo krisis oles oi alles etairies exoun kopsei ta digmata (pou einai kai poluethnikes) i tha steiloun polu mikra, kai i babylino an kai elliniki stelnei polu prama.
pados autos me tis diaroes gia ta babylino to exo ksanakousei kai tha ta xreisimopoiso afou parei ligo baros i mikri.
sas kalinuxto! filakia se oles sas!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros kali dynami k i panagia mazi sou! mi stenaxwriesai! ola ta dikia dika sou!
frans m kalo vrady!!!
koritsia ponaw apo tis kaoures!!!!!kaigomai!!!
piga sto giatro!!!!!!!!!!!! eimaste 2600!!!!

markella01

markella01
Bebek μεγαλώνει το βλαστάρι σου!

Spyros γερά με τσαμπουκά!

Νεραιδούλα να σου ζήσει!

Σήμερα πήγα νοσοκομείο έτοιμη να σκοτωθώ με τη γιατρό και να η γκαντέμω, εκεί ήταν η βοδάρα. Μπαίνω μέσα μετά από πόση ώρα αναμονής, κοιτάζει την καρτέλα μου, μου λέει γ' επιπέδου δεν έκανες? της λέω όχι. Μου λέει όμως υπάρχει αναντιστοιχία στις ημερομηνίες και έπρεπε να κάνεις έναν υπέρηχο να το δεις. Με το ζόρι εγώ να κρατιέμαι να μην της πω ρε όρκα έναν υπέρηχο κι εσύ μπορείς να μου κάνεις να διαπιστώσεις τι γίνεται, δε χρειάζεται να πάω να σκάσω 150 ευρώ έξω για να κάνω ντόπλερ.

Της λέω δεν μπόρεσω να το κάνω, όχι ότι βαρέθηκα απλά δεν μπόρεσα. Μου λέει εγώ θα σημειώσω στην καρτέλα σου ότι ενημερώθηκες ότι έπρεπε να το κάνεις πάντως. Να το σημειώσεις, λέω, έτσι κι αλλιώς δε με παρακολουθούσε αυτή, δε μπορεί να έχει άποψη. Μου δίνει την καρτέλα πίσω κι ούτε με κοιτάζει. Της λέω, αυτό ήταν? Δε θα κάνουμε τίποτα? Καρδιοτοκογράφο, ψηλάφιση, τίποτα? Μου λέει τώρα θα έρχεσαι μέρα παρά μέρα γιατί σύμφωνα με τη Β' επιπέδου έχεις πάρει παράταση και θα κάνουμε μια εξέταση την Πέμπτη που θα ρθεις.

Κορίτσια σας το δηλώνω: έκανα την πάπια γιατί είπα ας είναι θα με εξετάσει μεθαύριο. Άλλα αν πάω και την Πέμπτη και με γράψει πάλι θα γίνει χαμός. Θα με γράψουν οι εφημερίδες. Εν τω μεταξύ όλες οι έγκυες ούτε ένα πεντάλεπτο μέσα. Σε καμία δεν έκανε υπέρηχο, καμία δεν εξέτασε, μόνο κοίταξε τις εξετάσεις, έγραψε άλλες και τις ξαπόστειλε "να ξανάρθεις σε ένα μήνα". Μιλάμε για ΤΟ βόδι, η γυναίκα βαριέται τη ζωή της μιλάμε. Το τι καταγγελία έχει να πέσει έτσι και δε με κοιτάξει την επόμενη φορά, τι αναφορά στα μπλογκς θα πέσει, τι θα ενημερώσω το διευθυντή της Μαιευτικής, τι ρεζίλι θα την κάνω δε λέγεται. Δεν είναι τυχαίο που όλους τους μήνες που πηγαίνω στο νοσοκομείο δεν άκουσα ΜΙΑ καλή κουβέντα γιαυτήν ρε γαμώτο εκτός από το ότι είναι καλή γιατρός. Τι να την κάνω την γαμημένη την επιστήμη που ξέρεις όταν δεν την εφαρμόζεις πάνω μου ρε όρνιο?

Συγγνώμη που ξεφορτώνω πάνω σας, άλλα μου έχει γίνει εφιάλτης η συγκεκριμένη ηλίθια, μέχρι και στο όνειρό μου τη βλέπω. Εν τω μεταξύ είμαι άυπνη, ο μπέμπης σταμάτησε να κλωτσάει γύρω στις 6 το πρωί με το που άρχισε να χαράζει και με αυτό το χαβά προβλέπω να συνεχίζει και σήμερα.

Σας φιλώ γλυκά και ξανά σόρυ για τα γκάζια.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ponawwwwwwwwwwwwwww......................

kalimera ki olas| les ki exw periodo,ti pragma einai afto? o giatros m eipe den eisai akoma etoima na genniseis,nai men exei katw to kefalaki tis alla i prwtotokos synithws gennaei stis 38 1/2 evdomades-40. ax re koritsia,dyskolevomai na allaksw plevro,ponaw xamila k mesi,idrwnw k egw san vodi,to stomaxi mou xalia,afiste pou ksekinisan oi kaoures.. kala tsakisa k tin krepa pou afisa xthes to vrady twra oso sas grafw!! o ponos ponos alla i ligoura ligoura!!!!!!!
filakia k kalo ksimerwma!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
yg: a re Xrysa! a re Xrysa!!! me ti vlameni pou sou tyxainei synexeia!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες
σπυρος καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται οποτε χαλαρα θα βρεις το δικιο σου σε ΟΛΑ

χρυσα μου στο νοσοκομειο με παρακολουθουσαν κ εμενα εκτος απο τον εξω γιατρο .δενκανουν υπερηχο εκει τομονο που κανουν καθε μηνα σε ξαπλωνη σε βαζει ενα μηχανημα ν ακουσεις καρδουλα κιλα και τελος φαρμακα αν χρειαζεσαι.υπερηχους κανουν 3 συνολικα
1 τριμηνο αυχενικη
2 τριμηνο β επιπεδου
γ τριμηνο ντομπλερ
και αυτα πρεπειν ανεβεις πανω ν κλησεις ραντεβου

βεβεκ μην μ κουραζεσαι ψιλοσυσπασεις ειναι κοπελα μ

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....
ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 50580

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera... Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 850933 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 850933 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 850933 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 850933
thelete kati apo to fourno????

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ax!!! mpravo kwn/na mou!!! kalws na to dexteis to antraki sou!!!

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:ax!!! mpravo kwn/na mou!!! kalws na to dexteis to antraki sou!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 536304

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

592Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιουν 26, 2012 11:33 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!πηγα γιατρο,η χοντρουλα μου ειναι 3800!χριστε μου πως θα βγει απο κει μεσα? Rolling Eyes !ο τραχηλος μου θεοκλειστος και πισω πισω!εχω ακομα...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα κοριτσια!πηγα γιατρο,η χοντρουλα μου ειναι 3800!χριστε μου πως θα βγει απο κει μεσα? Rolling Eyes !ο τραχηλος μου θεοκλειστος και πισω πισω!εχω ακομα...
wx! k pote gennas Kristi mou? ki elega egw ti diki mou xontroula sta 2600!! poso m aresoun ta tsoupwta mwrakia!! ax!!

594Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιουν 26, 2012 11:42 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω ακομα ποτε γενναω.αρχιζω καρδιοτοκογραφους απο μεθαυριο και βλεπουμε..παντως μια βδομαδα ακομα θα την παρω..

markella01

markella01
Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Kdeli με το καλό μωρό μου μακάρι να ελευθερωθείς και να πάνε όλα καλά.

Bebek μου εσύ αν έχεις πονάκια περιόδου κορίτσι μου γιατί δεν παίρνεις το γιατρό ένα τηλ?

Κρίστι μου, προφανώς κάπου εκεί είναι και ο δικός μου στα κιλά (αν και εγώ έχασα μισό κιλό αυτη τη βδομάδα χεχε) μόνο που εσύ είσαι τυχερή και το ξέρεις , ενώ εγώ όχι (γ@μ@ το κέρατό μου).

Πόπη μου , τι να πω μάλλον ο γιατρός που με έβλεπε στο νοσοκομείο με κακόμαθε γιατί μου έκανε υπέρηχο κάθε μήνα, τι να πω, εντελώς άλλη τακτική ο ένας κι άλλη ο άλλος, δεν πρέπει να υπάρχει ένα πρωτόκολλο που να το γνωρίζουμε κι εμείς?

Χτες πάλι παρακαλούσα τον άντρα μου να μου κάνει σεξ να μαλακώσουμε τον τράχηλο και μου λέει "βαριέμαι" . Καταλαβαίνετε ψυχολογία ε? 28 χρονών παλικάρι, ενάμιση χρόνο μαζί του λέω και ήδη με βαρέθηκες? Τι παντρευτήκαμε τότε? Μήπως να πάμε σε ένα γιατρό? Δε γίνεται εγώ να λυσσάω και να θέλω κάθε μέρα ακόμα και με την κοιλιά στη μύτη κι εσύ 2 φορές τη βδομάδα με το ζόρι, και πάντα μετά από δικά μου παρακάλια. Πώς γίνεται δλδ να με αγαπάς από τη μία και από την άλλη να ξενερώνεις τόσο πολυ που να βαριέσαι συνεχώς και να μην έχεις όρεξη? Δε μαλώσαμε, απλά μου κοπήκαν τα φτερά. Άσχημο πράγμα να σε απορρίπτουν έτσι, όταν μάλιστα (όχι να το παινευτώ, άλλα γυναίκες είμαστε ρε κορίτσια), όλοι οι πρώην μου τρελαινόντουσαν ρε κορίτσια για σεξ. Και πιστεύω οτι σε ένα μεγάλο μέρος ευθυνόταν το ότι εγώ τους το δημιουργούσα αυτό. Τώρα τίποτα. Έχουμε κάψει φλάτζα και το μόνο τελικά που μάλλον μας διεγείρει είναι καμιά αμαξάρα δίπορτη με 370 άλογα και 2500 κυβικά.

Χαζά χαζά, λέτε ήδη να τρώω κέρατο από τώρα?

596Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 24 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Ιουν 27, 2012 12:52 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρκελα γιατι λες οτι εγω ειμαι τυχερη Rolling Eyes ?οσο για το σεξ ηταν ετσι και πριν μεινεις εγκυος?γιατι αν πριν εισασταν μια χαρα σε αυτο το θεμα τοτε ειναι ψυχολογικο το θεμα λογω μωρου.δεν νομιζω να εχει να κανει με το οτι σε βαρεθηκε.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xrysa mou to eipa ston giatro k ap to til kai apo konta oti ponaw kai mou eipe einai fysiologiko oso plisiazoume.
oso gia to sex ki egw pistevw einai kathara psyxologiko!!

markella01

markella01
Κοντός ψαλμός αλληλούια κορίτσια...θα γεννήσω.. θα σαραντίσω και αν συνεχιστεί αυτό θα λάβω μέτρα...

Πριν μείνω έγκυος δεν γινόταν τόσο έντονα, γιατί ο κύριος ήθελε μωρό και με τακτοποιούσε τακτικά (όχι κάθε μέρα όπως θα ήθελα άλλα τουλάχιστο μέρα παρα μέρα ή κάθε 2 μέρες) άλλα πάλι μόνο εγώ ξεκινούσα το θέμα...Αυτός ποτέ.Δλδ αν ήμουν καμιά αδιάφορη κι εγώ, τότε κλάφτα Χαράλαμπε...Τι κρυώκολος άνθρωπος ρε παιδί μου... Χτες με είχε αγκαλια και με φιλούσε σα παιδαρέλι, συνεχώς, μόλις άκουσε για σεξ, βαριέμαι, είναι δυνατόν?

aroma

aroma
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερες σε ολες τις κοιλίτσες!
Νεραιδούλα Να σου ζήσει!!!!!
Αντε να παιρνουμε σειρα....
Εμεις καναμε καρδιοτοκογραφημα σημερα, μια χαρα ολα, αλλα η μπεμπα καλά κάθεται εκει που είναι. Μας ειπε ο γιατρος οτι εκτος απροοπτου παμε την αλλη Παρασκευη με προκληση τοκετου..... cheers cheers cheers bom

Bebek σημερα ειναι η μαια στο Mall? τι ώρα???

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aroma έγραψε:Καλημερες σε ολες τις κοιλίτσες!
Νεραιδούλα Να σου ζήσει!!!!!
Αντε να παιρνουμε σειρα....
Εμεις καναμε καρδιοτοκογραφημα σημερα, μια χαρα ολα, αλλα η μπεμπα καλά κάθεται εκει που είναι. Μας ειπε ο γιατρος οτι εκτος απροοπτου παμε την αλλη Παρασκευη με προκληση τοκετου..... cheers cheers cheers bom

Bebek σημερα ειναι η μαια στο Mall? τι ώρα???
nai simera stis 6 to apogevma. thes na parw na sou kratisw thesi?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις