Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
520 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 520 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aroma emena mou eipe 800 eite to ena eite to allo. alla kathe uperixo ton plirono 50euro.
spuros mono na ta skeftomai kai na ta leo ksero, alla ekei pou prepei na eimai etoimologi kai ego den eimai!! ama tis eixa apadisei opos eprepe tote ego tha ton eixa ton allon sto braki mou kai auti tha eixe to keno... alla pes me ilithia... alla den thelo na eimai tetoia. kalutera pou irthan etsi ta pragmata... o allos pou tha einai mazi mou thelo na einai mazi mou kai oxi na xeirizomai ego tis epiloges tou...
tespa... sas filo oles kai spuros elpizo na pane ola kala...

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χρυσα προσκυνω,δεν εχω κατι αλλο να δου πω..Φρανς το ιδιο..
μακαρι να ταν διαφιρετικα τα πραγμστα αλλα..
λεω του αντρα μου'μιλησες με την μαμα σου?'
οχι λεει..
'δηλαδη κ αυτο θα ταφησεις να περασει ετσι?'
ολα μου λεει θα τα φτιαξω..
τα παιξα!!
'οποτε του λρω θελει να ρθει να ρχεται οταν θσ σαι κ ρσυ εδω'
εντσξει μου λεει ολα θα τα φτιαξω κ το πολυ πολυ βρισκουμε κ σπιτι να ενοικιασουμε νσ ηρεμησουμε λεει...!
'να βρουμε του λεω κ σε παω για δουλεια κ εγω'
τα παιξα...!!
του ειπα κ ενα δυο ακομα που ειπε αυτη οτι της τα χε πει κ κσλα ο αντρας μου αλλα ηταν ψεματα τελικα...
κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ!!
θα τα πουμε κ αυριο...θα εχουμε κ συνεχεια αυτες τις μερες..
σας καληνυχτω κ σας φιλω γλυκα!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filakia koritsi mou k kalo ksimerwma! mallon arxise na se pairnei sta sovara!
egw evala skoupa k sfouggarisa tetoia wra!! treli?? xaxaxa! twra tha valw k plyntirio! tin imera me ti zesti ta zwa mou arga, de mporw na kanw douleies k menoun pisw, mono mageirema, plyntirio, s.market k meta ta paizw.

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τσιμπημένες οι τιμές κορίτσια, εμένα θα μου πάρει 800 είτε με καισαρική είτε φυσιολογικά και μια φορά το μήνα 30 ευρώ (δεν γράφω η επίσκεψη γιατί αν πήγαινα 2 ή 3 φορές το μήνα δεν μου έπαιρνε λεφτά) και πάντα με απόδειξη.

Aroma αύριο θα το δοκιμάσω αυτό με τα πόδια στον τοίχο και θα γράψω εντυπώσεις. Αν έχετε και καμία συμβουλή για τις αιμορροϊδες καλοδεχούμενη ..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
exw akousei k 50E/episkepsi..ase.. alla to kalytero einai to paketo pou pairnoun merikoi, me 200E oles oi episkepseis.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα σε ολα τα κοριτσια
και στις εγκυουλες και στις μανουλες .
τι κανουν τα μπεμπακια μας?
λοιπον θα σχολιασω ενα μονο
ΣΠΥΡΟΣ
σε καταλαβαινω δεν ξερεις ποσο πολυ σε νιωθω ....και να θελεις να το παρεις σε ειρωνια να πουλησεις λιγο τρελα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ειδικα οταν εχεις τα 1000 ΔΙΚΙΑ
δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους ουτε να πηγαινουμε με τα νερα κανενος και εμεις ανθρωποι ειμαστε ..
οσο για τον αντρα σου μπορει να ειναο στην μεση αλλα ασ βαλει λιγο την μανουλα του στην θεση του γιατι μολις γεννησες εισαι λεχωνα και δεν γινεται να σε στεναχωρουν θυλαζεις κιολας κοπελα μ

markella01

markella01
Καλησπέρα νυχτοπούλια μου!

Αυτό με τις αιμοροίδες αν κάποια βρει τη γιατρειά ας το πει και σε μένα, γιατί έχω φρίξει...δεν πονάνε άλλα κάθε φορά που πάω στο μπάνιο βγαίνουν και καινούριες...

Άρχισα να βγάζω γαλατάκι άσπρο από το στήθος, να μουσκεύει το σουτιέν μου, άντε ρε μπέμπη, είμαι έτοιμη ρε παιδί μου πώς το λένε?

Έπαθα μια κρίση πανικού το απόγευμα ξεγυρισμένη, κορίτσια δεν το περίμενα να το πω γιατί περνιέμαι για γενναία τρομάρα μου.... άλλα φοβάμαι...φοβάμαι πάρα πολύ.

Τεσπα, δε σχολιάζω για το θέμα των πληρωμών των μαιευτηρίων γιατί δεν έχω άποψη, εδώ στην Κατερίνη έχουμε ένα ιδιωτικό όλο κι όλο, και όταν ρωτήσαμε τιμές έβγαινε 2μιση ο φυσιολογικός και γύρω στα 3 χιλιάρικα η καισαρική. 850 ο γιατρός (χώρια οι επισκέψεις κάθε μήνα, χώρια οι μεγάλοι υπέρηχοι), 200- 250 αναισθησιολόγος, άλλα τόσα ο παιδίατρος και γύρω στα 1100 η κλινική.

Όσο για τις δουλιτσες, αυτή για μένα είναι η κατάλληλη ώρα που έχει δροσιά, άλλα προσωπικά εγώ που περπατάω 5 μετρα και λαχανιάζω δεν κάνω τίποτα παρά κανα πλύσιμο πιάτων, κανα μαγείρεμα και μια φορά στις δέκα μέρες κανα σκούπισμα, σφουγγάρισμα, τζάμια κλπ.

Πήγα σήμερα να δω προίκες για το κρεβάτι του μωρού, το φθηνότερο σετ που είδα 150 ευρώ, ευχαριστώ δε θα πάρω, θα παραγγείλω από το ίντερνετ.

Καληνύχτα κοριτσάρες μου, σόρυ αν ξεχνάω να μιλήσω σε κάποια, κοιμάμαι όρθια (αν και ψιλοπονάω όπως κάθε βράδυ).

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια, για να φύγουν οι αιμορροϊδες απλά κόβεις το σίδηρο... εξαρτάται βέβαια και από την αιμοσφαιρίνη σας, αν είναι χαμηλή δεν το κόβετε το συμπλήρωμα και κάνετε υπομονή (λόγια του Παπανικολάου, είχα κάνει την ερώτηση πριν κάνα διβδόμαδο)
Επίσης μπορείτε να βάζετε πάγο στην περιοχή, πραγματικά ανακουφιστικό και ξεπρηστικό.

Χρύσαααααα είχα πάθει και εγώ κρίση πανικού όταν ήμουν στον πέμπτο (μήνα όχι όροφο). Κράτα γερά ψύχραιμα ρε, μη σκέφτεσαι πολύ βασικά.
Για προίκες και λοιπά συμπράγκαλα εννοείται ίντερνετ, τα βρεφικά πολυκαταστήματα είναι φαρμακείο. Εγώ έκανα και το εξής, ζήτησα από φίλες μου να μου δώσουν ότι είχαν χρησιμοποιήσει για τα δικά τους σκατούλια που τώρα μεγάλωσαν.
Α! Και άλλαξε το τικεράκι σου Razz

Spyros μη βάζεις μέσα σου όσα ακούς. Το να μη σε γουστάρουν είναι κάτι θεμιτό, απλά αδιαφόρησε στις κακίες, πραγματικά. Στην τελική δε μπορεί να σε βλάψει κανείς όταν οι σχέσεις που έχεις χτίσει είναι αληθινές. Αν ένας τρίτος καταφέρει να σου γκρεμίσει σχέσεις, σημαίνει ότι άξιζε να γκρεμιστούν τελικά. Ακόμα και οι εχθροί μας μπορούν να βοηθήσουν να καθαρίσει το τοπίο και να πάμε μπροστά. Και βάζε προτεραιότητες. Τα μωρά σου και ο άντρας σου μετράνε πάνω απ'όλα όλη σου τη σημασία εκεί θα τη δίνεις. Χτίσε ένα τοίχο γύρω σου, νοητό.

Η δική μου η γυναικολόγος θα πάρει 1000 ευρώ. Είναι στάνταρ η αμοιβή της είτε κάνει τον τοκετό στην κλινική, είτε στο σπίτι, είτε είναι φυσιολογικός, είτε καισαρική. Βέβαια μου παίρνει και 40 ευρώπουλα για κάθε υπέρηχο ε? Μωρέ κάτσε να γεννήσω όπως γουστάρω τώρα, και στο επόμενο παιδί θα φύγω Αθήνα να μου κάνει τον τοκετό μια φίλη μου μαία στο σπίτι της κολλητής μου Cool

Μάκια σας.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κουκλες τι κανετε ???
σημερα μπηκα στην 37 εβδομαδα γιουμπι.
παω για μαγειρεμα φιλακια

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimeroudia!!!!!!!!!! exw ksypnisei apo tis 6, oxi oti olo to vrady katouriomoun k sikwnomoun synexeia,oxi oti de mporousa na voleftw se kanena plevro.. me katevase o antras mou sto fourno kata tis 7 para k oute to pswmi den eixe pseithei... eftyxws eixan vgei ta peinirli k ta krouasan!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ante,gennate re koritsia! ti kollisame etsi?
to apogevma exw giatro!!! ax!!!!!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 23 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 23 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 23 215994

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:καλημερα κουκλες τι κανετε ???
σημερα μπηκα στην 37 εβδομαδα γιουμπι.
παω για μαγειρεμα φιλακια
kalimera mpempa mou!!!! ante me to kalo! apo stigmi se stigmi mporei na genniseis!! ax! ante na doume!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι βεβεκ ολο σκεφτομαι ποτε θαμ σπασουν τα νερα ασε...
αλλα οπως τ κοβω 12 θαμπω μεσα που εχω και κλησμενο ραντεβου Mad

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera sas koukles....
Ate na perna ki autos o mina na kratame oles mas ta mikra mas ninakia... Very Happy Very Happy Very Happy

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απτο στομα σου και στου θεου το αφτι να περασει γρηγορα ...δεν την παλευω αλλο

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααα!!!!!!!!!!τι κανετε?μη λετε για σπασιμο νερων ειναι ο χειροτερος μου φοβος,οτι θα σπασουν τα νερα και δε θα το καταλαβω! Shocked στις προηγουμενες 2 γεννες ειχα μονο συσπασεις και καπου στο 7 διαστολη μου εσπαγε ο γιατρος τα νερα!!!δε ξερω πως θα το αναγνωρισω!
πως κοιμαστε τα βραδια?εγω και με το κλιματιστικο ακομη ιδρωνω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

spyros3

spyros3
καλημερα κ απο μενα κουκλες!!τι κανετε?
εγω εχω την καλυτερη παρεα στην αγκαλια μιυ κ χουσουρευει την κορη μου...!!!
ακομα κοριτσια δεν εχουμε καταλαβει οτι εχουμε ενα μωρο στο σπιτι με ολα αυτα που εχουν γινει...
σημερα ειμαι καλυτερα κ αυτο οφειλεται κ σε σας κ σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που ασχοληθηκατε με μενα παρα τα δικα σας
θεματα..εχω γεννησα στο νοσοκομειο,ουτε επισκεψεις πληρωσα ουτε τιποτα.απλα επειδη τον παω τον γιατρο μου του εδεινα 50 που κ που ξερετε μαυρα κ οταν γεν δωσαμε στον γιστρο,αναισθησιολογο κ μαια νοσηλεια τιποτα.
κ εγω ειχα αιμορ πριν αλλα κ τωρα κ βοηθαει το παγωμενο κ μιυ εφτιαξαν κρεμα φυτικη κ βαζω λογω θηλασμου.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα δεν μας πολυβλεπω καλα τυχερες με το κλιματιστικο ιδρωνω σαν σκυλι δεν μας παιρνει να το αναψουμε αντε να το κανουμε οταν ερθει το μπεμπε στον καυσωνα αμα το κανω θα ερθει 600 η ηλεκτρικη εχετε ακουσει φανταζομαι για τις εξαιρετικες τιμες του ρευματος κυπρο.
και οχι μονο σας διαβαζω και γελαω επισκεψη γιατρου ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ 50 ΕΥΡΩ εμενα ο δικος μου φυσιολογικο μεχρι 2000 ειπε ειμεινα γιατι ειναι και ο πιο φτινος συνηθως 3000 - 3500 και 4000 η καισαρικη επρεπε να ερθω ελλαδα να γεννησω ολα φτηνα τα χετε αυχενικη 250 και Β επιπεδου 250 χωρις εγχρωμες πανοραμικες τετοιο πραμα δεν ειδαμε ποτε ουτε απο αγορες πραγματα των μπεμπε ειναι ετσι φτηνα οπως τα λετε τεσπα μην συγχυστουμε αλλο
αρα αυτο που με πιανει κατι πονοι σαν περιοδου που ειναι λιγο πιο δυνατοι (απο τους δικους μου τις περιοδου) που ειναι σαν μουδιασμα κατω χαμηλα αυτο ειναι συσπασεις?????????????????????????? μαλλον ε???
ευακι τι λες εγω φοβαμαι οτι με αυτα τα πονακια δεν θα καταλαβω οτι γεννω αμα σπασουν νερα θα μαι σιγουρη πως να μην το καταλαβω αυτα τα πονακια αφου τα εχω αμα γινουν συχνα θα προλλαβω? πρωτη φορα σπασαν τα νερα αλλα σιγα σιγα κατι σαν να κατουρας συνεχομενα πανω σου χαχαχα αλλαζεις και κατουρας ξανααλλαζεις και συνεχιζει πονακια κανενα ποτε σε κανενα μηνα και αρχισαν μετα τον ορο για αυτο τωρα φοβαμαι δεν θα καταλαβω Rolling Eyes

neraidoyla

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημέρα κορίστσια!γέννησα και εγώ την Τετάρτη 20/6 μια μπουμπου 2610!Με το καλό και οι υπόλοιπες Very Happy

neraidoyla

neraidoyla έγραψε:καλημέρα κορίτσια!γέννησα και εγώ την Τετάρτη 20/6 μια μπουμπου 2610!Με το καλό και οι υπόλοιπες Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:
ευακι τι λες εγω φοβαμαι οτι με αυτα τα πονακια δεν θα καταλαβω οτι γεννω αμα σπασουν νερα θα μαι σιγουρη πως να μην το καταλαβω αυτα τα πονακια αφου τα εχω αμα γινουν συχνα θα προλλαβω? πρωτη φορα σπασαν τα νερα αλλα σιγα σιγα κατι σαν να κατουρας συνεχομενα πανω σου χαχαχα αλλαζεις και κατουρας ξανααλλαζεις και συνεχιζει πονακια κανενα ποτε σε κανενα μηνα και αρχισαν μετα τον ορο για αυτο τωρα φοβαμαι δεν θα καταλαβω Rolling Eyes

καλε τι λες?!εγω με τοσο ιδρωτα που ριχνω ολη μερα φοβαμαι οτι και να σπασουν τα νερα θα νομιζω οτι ειναι ιδρωτας και θα συνεχισω τα ντουζακια και τα αλλαγματα!!!

neraidoyla έγραψε:καλημέρα κορίστσια!γέννησα και εγώ την Τετάρτη 20/6 μια μπουμπου 2610!Με το καλό και οι υπόλοιπες Very Happy

να σου ζησει και να την καμαρωνεις παντα!!!καλη λοχεια και σε σενα!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
neraidoyla έγραψε:καλημέρα κορίστσια!γέννησα και εγώ την Τετάρτη 20/6 μια μπουμπου 2610!Με το καλό και οι υπόλοιπες Very Happy
mpravo koritsi mou!!!! na sou zisei to mpempoulini sou!!!! ax twra oso plisiazoume zilevoume pio poly!!! kali loxeia!!
egw den exw a/c!! enan anemistira exw se ena dwmatio pou de mporw na ton metakinw otan kanw douleies, opote ki egw SKAW apo ti zesti.
koritsia an einai kapoia kopela apo athina, avrio sta prenatal tou mall tha exei maia k tha milisei gia ton thilasmo.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
wx! neraidoula! molis eida oti isoun egkyoula iouliou!!! programmatismena gennises?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια! Νεραιδούλα να σου ζήσει η μικρή. Καλή λοχεία!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsares!! mou irthe tis babylino i kouta!!! exei mesa kanonikes suskeuasies apo pampers, servietes, bambaki kai moromadila. epeisis exei kai kouponia. mpeite sto site eggrafite kai ekei pou grafei sxolia zitiste na sas steiloun deigmata. na kserete oti afou mpeite sto mina sas sas ta stelnoun gia auto zitiste ta kai tote.
filia!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
neraidoyla έγραψε:
neraidoyla έγραψε:καλημέρα κορίτσια!γέννησα και εγώ την Τετάρτη 20/6 μια μπουμπου 2610!Με το καλό και οι υπόλοιπες Very Happy

να σου ζησει νεραιδουλα καλο σαραντησμο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις