Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δυστυχως μενω στο πατρικο του αντρα μου κ δεν μπορω να της απαγορεψω να ρχεται...
ειπε στην μαμα μου ιτι ειμσι ξινη,ατι την ζηλευω οτι την συναγωνιζομαι χτυπησε τοτι μας εχει δωσει το σπιτι,φερβει δωρα του γιου μου κ οχι στην μοεμοα γιατι λεει οτι δεν υπαρχιυν παιχνιδια για μωρα ενω οταν ειχα γεννγσει τον γιο μου καθε φορα εφερνε παιχνιδια για μωρα,τωρα τελειωσαν?δεν την θελει την κορη μιυ κοριτσια γιατι θα παρει τονομα της μαμας μιυ..τα ξεχωρηζεθ τα παιδια μου κ ο αντρας μιυ ειναι ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΣ!!τι αλλο να πω...τοσα εχει κσνει κ αυτος δεν της λεει τιποτα....του κανει πλυση εγκεφαλου..α!αλλιως της λεω καποια πραγματα κ αυτη του τα λεει διαφορετικα για να φανω κσκισ..το ιδιο κανει κ στον πεθερο μου..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
wx re koritsaki mou.. pros to parron antimetwpise tin me xavale, me irwnia, se oti sou leei 'nai,nai petheroula mou' kai kane to diko sou, i eirwnia ponaei pio poly. k an pote thes na ta mazepseis k na fygeis apo kei kanto alla twra proexoun alla pistevw. nomizw pantws oti an se dei na xamogelas k na min pernaei to diko tis(dil na se vlepei na ypofereis) tha skyliasei perissotero pou den ta katafernei.

spyros3

spyros3
το ξερω οτι αυτο πρεπει να κανω να μην δινω σημασια αλλα ακομα κ αυτο να κανω σιγουρα κατι θα βρει να πει...αφηστε που δεν μπιρω να το κανω με τρωει το δικιο μου βρε κοριτσια κ θελω να μιλαω...ι αντρας μου αφαντος ουτε ενα τηλ δεν πηρε να δει εστω τι κανουν τα παιδια του μαυτο σημσινει οτι κατι σκεφτεται αλλα τι..δεν μπορω να του κανω κουβεντα τωρα...θα σκασει κ αυτος,δεν μιλαει τα κραταει μεσα του...
Συγμωμη κοριτσια,χιλια συγμωμη που σας βαραινω..δεν ρχω κανεναν να τα πω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:το ξερω οτι αυτο πρεπει να κανω να μην δινω σημασια αλλα ακομα κ αυτο να κανω σιγουρα κατι θα βρει να πει...αφηστε που δεν μπιρω να το κανω με τρωει το δικιο μου βρε κοριτσια κ θελω να μιλαω...ι αντρας μου αφαντος ουτε ενα τηλ δεν πηρε να δει εστω τι κανουν τα παιδια του μαυτο σημσινει οτι κατι σκεφτεται αλλα τι..δεν μπορω να του κανω κουβεντα τωρα...θα σκασει κ αυτος,δεν μιλαει τα κραταει μεσα του...
Συγμωμη κοριτσια,χιλια συγμωμη που σας βαραινω..δεν ρχω κανεναν να τα πω...
o antras sou leipei? pistevw oti einai adynamos xaraktiras k anamesa sesas k ti mana tou k de thelei na stenaxwresei kanenan k apla ta krataei ki aftos mesa tou. alla opws leei k i Xrysa, theloume dipla mas antres gi afto otan sou dwthei i efkairia milise tou na kserete ti kanete.

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aroma έγραψε:
Kalimera aroma...
Esu pote me to kalo gennas???
Oso me tin zesti a/c k anemistires...

Εχω ΠΗΤ 4/7 αλλά δε τη βλέπω αποφασισμένη τη μπέμπα να βγαίνει νωρίτερα! Την Τετάρτη έχω ραντεβου για NTS ή ελληνιστί καρδιοτοκογράφημα. Το εχει κανει καμια αλλη κοπέλα αυτο???[/quote]

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Aroma εγώ λόγω συσπάσεων το έχω κάνει δυο φορές, ξαπλώνεις σε ένα κρεβάτι όπου σου βάζουν δυο ζώνες στην κοιλιά για να ακούγεται ο καρδιακός χτύπος του μωρού και να καταγράφονται οι συσπάσεις. Σου δίνουν και ένα μαραφέτι με ένα κουμπί να το πατάς όταν νιώθεις το μωράκι. Η διάρκεια του είναι μια ώρα. Σε γενικές γραμμές χαλαρώνεις και αν δεν έπρεπε να πατάω το κουμπί θα κοιμόμουν κιόλας. Στο τέλος εκτυπώνονται σ'ενα χαρτί όλα τα δεδομένα. Πάντως βλέπει και συσπάσεις που δεν νιώθεις.

Κορίτσια για το πρήξιμο τι κάνετε; Δεν περνάει με τίποτα από τα πόδια.

spyros3

spyros3
ειναι στην διυλεια κ καθε μερα παιρνει τηλ εκτως βεβαια αν εχει κατι οπως σημερα...
ετσι οπως τα λες ειναι μπεμπεκ μου..ειναι στην μεση κ τον λυπαμαι..με μια ομως κουβεντα του θα μπουν τα πραγματα στην θεση τους σε αλλα θεματα ξερει κ μιλαει σαυτην δεν λεει τιποτα..δεν ξερω τι διπλωματια εχει συτη η γυναικα κ τον παιζει οπως θελει αυτη...το ειπα χθες μπριστα του οτι οπως παει αυτη θα μας χωρισει κ φυσικα δεν ειπε τιποτα...

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax spuros mou !! min akouo blakeies oti mas bareneis!! pes ta kopela mou na kselafroseis!! na sou po ego stin thesi sou me tosa pou exo akousei kai mou exoun kanei autos me tin sundromi tis manas tou pleon gelao!! mporeis na kaneis kai su to idio? gela bre!! giati an katseis na to skefteis ligo ekso apo ola auta gia gelia einai auta pou sou leei kai sou kanei... kai min to pareksigiseis auto pou sou leo... katalabaino oti otan zeis tin katastasi einai duskolo na to kaneis, alla prospathise na bgeis apo to problima, an ta katafereis kai tha gelas me ola auta (nai, akribos auto ennoo anaisthisia psuxi mou!! kai auti tha lusaksei kai esu tha eisai kai kuria kai kala psuxika) kai tha bgeis kai pio dunati apo oli autin tin katastasi. meta tha niotheis oti mporeis na kaneis ta pada kai odos mporeis!! emena i dikia mou (i mana tou) einai polu pio upouli kai itan polu duskolo na to katalabei o dikos mou o blakas!! ( i manoula tou i kali pou eipe auto kai to allo gia to kalo mas kai ktlp).
oso gia ton adra sou prospathise na ton plisiaseis kai na ton peiseis na allaksete spiti tora pou megalose i oikogeneia sas. (ksereis esu ton tropo) nai einai mouroxauloi oi perissoteroi... esu omos ksereis ta oria sou kai anti na krataei i alli ta sxoinia tou gamou sou kai tis eutuxias sou, kairos na ta pareis esu!! ksero oti auti tin periodo einai ola auta polla kai duskola kai mazemena gia sena, i tha perimeneis gia ligo argotera, i tha ta kaneis siga siga, i tha kaneis ena ntou!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζεστηηηηηηηηηηηη ουφ ελεος δεν την αντεχω πλεον
ντεμιιιιιιιιιιι Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 να σας ζησει ξεχνα καθε πονο και απολαυσε αγκαλιες
μπεμπεκ το σαββατο που καθαριζα το σπιτι μετα ειχα περιπου 10 φορες αλλα οχι με συχνοτητα κατι πονους σαν της περιοδου 1λεπτο ο ενας περιπου κυριακη το παθα 3 φορες αυτο θα ναι συσπασεις ε???
τεταρτη παω γιατρο ανυπομονω να δω τι γινετε εκει μεσα
φρανσυ τελεια κοιλια ρε που τις βρηκατε αυτες τις κοιλιες θελω και εγω τωρα καταλαμβαινω γιατι δυσκολευεστε να κοιμαστε τη νυχτα εγω παλι χωρις υπνο δεν αναπνεω και ολο το βραδυ και μεσιμερι απιστευτο εγω μερα ποτε δεν κοιμονουν καουρες εχω το βραδυ και εκνευριζομαι εχω στο κομοδινο το μαλοξ πινω και γυριζω πλευρο Smile
υπομονη κοντευουμε αλλη μια μερα φευγει αντε να δουμε

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:ζεστηηηηηηηηηηηη ουφ ελεος δεν την αντεχω πλεον
ντεμιιιιιιιιιιι Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 22 50580 να σας ζησει ξεχνα καθε πονο και απολαυσε αγκαλιες
μπεμπεκ το σαββατο που καθαριζα το σπιτι μετα ειχα περιπου 10 φορες αλλα οχι με συχνοτητα κατι πονους σαν της περιοδου 1λεπτο ο ενας περιπου κυριακη το παθα 3 φορες αυτο θα ναι συσπασεις ε???
τεταρτη παω γιατρο ανυπομονω να δω τι γινετε εκει μεσα
φρανσυ τελεια κοιλια ρε που τις βρηκατε αυτες τις κοιλιες θελω και εγω τωρα καταλαμβαινω γιατι δυσκολευεστε να κοιμαστε τη νυχτα εγω παλι χωρις υπνο δεν αναπνεω και ολο το βραδυ και μεσιμερι απιστευτο εγω μερα ποτε δεν κοιμονουν καουρες εχω το βραδυ και εκνευριζομαι εχω στο κομοδινο το μαλοξ πινω και γυριζω πλευρο Smile
υπομονη κοντευουμε αλλη μια μερα φευγει αντε να δουμε
avgolemonaki mou egw pleon ponaw kathe mera kai exw syspaseis,avrio tha paw giatro k tha sas pw newtera.
kala gia to vrady den to syzitw..olo k pio dyskolos o ypnos..
Spyros kala sta leei i Frans, mi masas kopela mou!!

spyros3

spyros3
σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια...
θηλασα την ειρηνη γιαυτο αργησα ναπαντησω.
Φρανς μου ετσι πρεπει να γινουν ..θα δειξει..
απο μενα εχει μοει ενα τελος κ του το πα...με πηρε τηλ πριν λιγο να δει τι κανουμε...αυτος ειναι του στυλ γινεται οτι γινεται κ την απαυριο εινσι ολα καλα.. οσων αφορα την μανα του..

aroma

aroma
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Spyros υπομονη!Αφου μενετε στο ιδιο σπιτι δεν εχεις πολλες επιλογές, πρεπει να την αντιμετωπίσεις ευθέως και να την πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα που σε πληρώνει! Απο τον αντρα σου μην περιμένεις, αν δε το εκανε μεχρι τωρα δεν προκειται ποτε!!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spuros mou kai mena etsi itane.. alla eseis eiste mazi xronia, exete 2 paidakia kai i mana tou einai pio ksekathari oso anafora tis kakies tis, o adras sou pio upeuthinos apo ton diko mou proin (o opoios den anelabe tipota, oi dikoi mou kai go treksame gia ola) kai stin teliki eksigise tou oti o kompos exei ftsei sto xteni kai den ginete allo kai idios lexona na kathesai kai na klais kai na stenaxoriesai... an lupatai pio polu tin mana tou as katsei me tin mana tou... eseu eisai mazi tou gia na einai kai autos kai ta paidakia sou alla kai prota kai pano apo ola esu eutuxismeni (kai apo tin stigmi pou den zeis se ena periballon pou na se kanei eutuxismeni kai na exei auto os skopo tou, pistepse me oute ta paidakia sou (pou prota to katalabainoun), alla oute kai o adras sou se ligo tha einai eutuxismenos...
i parousia sou stin oikogeneia einai i pio sumadiki apo oles, i eutuxia kai i ugeia sou einai i pio sumadiki apo olonon akoma kai ton paidion sou... einai opos thilazeis tin eirini sou.. an den trafeis esu, pos tha trafei i eirini? auto min to ksexnas... eisai i proteraiotita olonon ekei pera. kai na to episimaneis kai ston adra sou...
na min stenaxoriesai gia tipota.. kakoi anthropoi uparxoun padou... to thema einai to poso tous afinoume i tous epitrepoume na mas epireazoun, i tous apomakrunoume.

aroma

aroma
Mamavi σε ευχαριστω για τις πληροφορίες! Οκ χαλαρο μου ακούγεται! Αντε να μου πει οτι κοντευει η μπεμπα μου... δεν αντεχω άλλο ανυπομονώ!

Οσον αφορα το πρηξιμο στα ποδια προσπαθησε να τα εχεις ψηλα οσο πιο πολλη ωρα μπορεις. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ξαπλώσεις στο πάτωμα, να κολλήσεις τον "ποπο" σου στον τοιχο και να κρατησεις τα πόδια σου ψηλα τεντωμένα για κανα 10λεπτο η οσο αντεχεις... Το καλό είναι 2πλο αφου κ θα δροσιστεις και θα ξεπρηστεις Cool

spyros3

spyros3
φρανς εισαι τοσο μικρη στην ηλικια αλλα ξερεις να μιλας να τα λρς οπως ειναι..σευχαρισττω παρα πολυ..το μυαλο μου εχει κολλησει,πραγματικα τα παιδια μου πρεπει να σκεφτω πρωτα απολα κ εμενα..αν θα ειναι μερος της ζωης μας ο αντρας μου εχει καλως.εγω θελω η οικογενεια μου να ναι καλα κ να μαστε ολοι ενα κ να το σεβονται αυτο αλλα ουτε αυτο θελει..τι,μια ζωη θα τον εχει στα σκελια της?δεν θα χωρισουν καποια στιγμη?αυτα ειπε στην μαμα μου...κ αλλα τετοια που δεν τα ξερει αυτος...

aroma

aroma
κοριτσια εντελως πληροφοριακά: τι πόσο περίπου ζήτησε ως αμοιβή ο γυναικολόγος σας?

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aroma έγραψε:κοριτσια εντελως πληροφοριακά: τι πόσο περίπου ζήτησε ως αμοιβή ο γυναικολόγος σας?

1500 fisiologiko, 1700 kaisariki.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aroma έγραψε:κοριτσια εντελως πληροφοριακά: τι πόσο περίπου ζήτησε ως αμοιβή ο γυναικολόγος σας?
emena peripou 1500 mou eipe. esena?

aroma

aroma
2000 ανεξαρτητα φυσιολογικου η καισαρικης, με επισκληριδιο αλλα με μειωμενη αποδειξη Mad

aroma

aroma
επισκεψεις σας επαιρνε?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aroma έγραψε:επισκεψεις σας επαιρνε?
nai, 30E i episkepsi

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aroma έγραψε:επισκεψεις σας επαιρνε?

oxi mono auta ta lefta kai dopler mou kanei tora se kathe episkepsi.

markella01

markella01
Γειά σας κοριτσάρες μου, θα σχολιάσω μόνο την περίπτωση της spyros γιατί κοιμάμαι όρθια:

Παίζει ρόλο τι χαρακτήρας είσαι , κι αφού δεν είσαι αδιάφορη από την αρχή (δλδ όλα αυτά που κάνει η πεθερά σου καταφέρνουν να σε πειράζουν και να σε επηρρεάζουν) δε νομίζω να καταφέρεις να γίνεις τώρα, ειδικά τώρα που είσαι σε μια ψυχολογική κατάσταση ευάλωτη με τις ορμόνες, τη λοχεία, τις υποχρεώσεις κτλ.

Δεν έχει νόημα για τη δική σου ψυχική υγεία να τα λες μόνο στον άντρα σου, αφού έχουμε συμφωνήσει οι περισσότερες εδώ μέσα ότι σε αρκετά θέματα οι άντρες είναι πεταμένα λεφτά, αφού 7 χρόνια τώρα δε χαμπαριάζει, μάλλον δε θα χαμπαριάσει και τώρα. Αφού σε βγάζει ξινή , σκύλα ή δεν ξέρω γω τι άλλο δεξιά αριστερά, δεν μένει παρά μόνο να της δώσεις έναν πραγματικό λόγο να τα λέει και να την αποστομώσεις δια παντός. Κατηγορηματικά. Να απαιτήσεις αυτά που θες για να είσαι καλά εσύ και τέλος, αν δε θέλει να μη σου ξαναπεί ούτε καλημέρα, να μη σου ξαναφέρει ούτε ένα δώρο, δε θα σωθείς έτσι κι αλλιώς από τα δώρα τα δικά της. Και όσον αφορά το τι θα πει στο γιό της, προννόησε και πες του τα πρώτη εσύ το τι είπες στη μάνα του για να μην βρεθεί μαλάκας απέναντί της ότι επιτίθεσαι εσύ υπουλα σε αυτήν και βρει αφορμή να το παίξει και θύμα.

Να θυμάσαι ότι οι άλλοι μας φέρονται όπως τους επιτρέπουμε, τώρα θα μου πεις μιλάς κι εσύ, μιλάω γιατί αφορά το θέμα πεθερά κι αυτή δεν είναι μέλος της οικογένειάς σου, είναι απλά η μάνα του άντρα σου και δεν επιτρέπεται σε έξωοικογενειακούς (υπο τη στενή έννοια του όρου) να μπαίνουν ανάμεσα στα ζευγάρια και να χαλάνε οικογένειες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι τόλμη και να είσαι έτοιμη και σταθερή στις απόψεις σου. Πώς το λένε, ψυχραιμη. Κι εκεί μετά θα δει ότι σοβάρεψαν τα πράγματα και ή που θα το βουλώσει, ή που θα συνεχίσει να τα λέει μοναχή της κι όποιου του αρέσει.

Και γιαβρί μου θα σου δώσω μια συμβουλή που εμένα με βοηθάει πάρα πολύ: Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Δε γίνεται να μας αγαπάνε όλοι, ακόμα κι αν είναι μέλη της ευρύτερης οικογένειάς μας. Το να ψάχνεις αποδοχή από ένα τέτοιο άτομο ισοδυναμεί με την αιώνια απόρριψή σου από αυτό, και τη συνεχόμενη σύγχυση στην ψυχή σου. Στα λέω γιατί κι εγώ τέτοια ηλίθια είμαι. Θέλω να με αποδέχονται όλοι, να με σέβονται όλοι και να με αγαπάνε όλοι. Χεστο. Δεν αξίζει. Διεκδίκησε την οικογενειακή σου ηρεμία, όσο για τον άντρα σου, εσύ τον ξέρεις καλύτερα και θα τον χειριστείς όπως νομίζεις, εγώ δε μπορώ να σου πω κάτι πάνω σε αυτό.

Σόρυ για την πολυλογία κοριτσάρες μου, σας φιλώ. Καληνύχτα πάω να ξεραθώ.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xrussa m 2 meres MONO leei...
Les na se piasoun i ponoi apopse???? Very Happy Very Happy Very Happy

markella01

markella01
Joannua δεν νομίζω... 2 μέρες είναι με την ημερομηνία των υπερήχων...με την ημερομηνία της περιόδου είναι 14 μέρες μέχρι τις 40 εβδομάδες και μάλλον θα το αλλάξω το τικεράκι...Ο γιατρός μας έπεσε έξω το πιο πιθανό...τι να πω...γενικώς είμαι να σκάσω γιατί τόσους μήνες ακούω ότι θα γεννήσω άλλη ημερομηνία και τελικά άλλη θα ισχύει στο τέλος... Τεσπα, αύριο νοσοκομείο και βλέπουμε.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ate re moro m mporei na se kratisoun mesa aurio p ksereis...
Euxwme ta kalitera pantos... Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις