501 ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Κυρ Ιουν 24, 2012 3:41 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
ααααχ μου φαινεται μονο εγω ειμαι που δεν θελω να γεννησω...μου αρεσει η κοιλια μου και το οτι νιωθω το μωρο μεσα μου τοσο πολυ που δεν θελω να περασουν οι μερες...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
spyros3 έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?
Φρανς τελεια η φωτο σου!!φτου φτου!!
Χρυσα τελικα εχει ο καιρος γυρισματα ετσι?
Ντεμι αν εχεις αρκετο γαλα μετε που θα θηλασεις τον γιο σου κ τελειωσει βαζε το θηλαστρο να σε ξελαφρωσει κ να αδειασουν οι μαστοι σου κανωντας συγχρωνως μαλαξεις για νσ βγει το γαλα..ετσι κανω κι εγω αλλιως δεν θα την παλευσ ασε που παραλιγο να παθω μαστιτιδα..θελει υπομονη κ θα εδραιωθει καποια στιγμη ο θηλασμος...
στα υπολοιπα κιριτσια τα φιλια μου κ την καλημερα μου..
εχω προβλημα κ δεν ξερω τι καταληξη θα χω με τον αντρα μου..πραγματικα αυτη η γυναικα θα με τρελανει..περιμενω να δω τι θα κανει ο αντρας μου κ αν αυτη τι φορα δεν μιλησει....οραγματικα δεν αντεχω αλλο κουραστηκα,7 χρονια τρωγεται κ δημιουργει προβληματα χωρις να υπαρχουν..
aroma έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα και καλά γεννητούρια να έχουμε! Υπομονή με τη ζέστη, λίγο ακόμα μας έμεινε!
bebek6 έγραψε:ax vre koritsia de niwthw kala,olo anakatevomai apo xthes k simera exw syspaseis,ponaw k kouragio miden..pws tha mageirepsw simera? ki exw vgalei k gia avrio na kanw 2 fagita tromara mou k thelw na paw k fourno..
xairomai!simera eimaste sxedon oles edw!
Spyros twra ligo ypomoni pou eisai lexwna, toso kairo antekses, krata ligo akoma na statheis sta podia sou k mila k me ton antra sou diakritika.
aroma έγραψε:
Kalimera aroma...
Esu pote me to kalo gennas???
Oso me tin zesti a/c k anemistires...
spyros3 έγραψε:Μπεμπεκ μου κανεις δεν καταλαβαινει κ δεν σεβεται οτι ειναι λεχωνα..ξερεις ποσο το παλευω να μην με παρει απο κατω?σημερα ειμαι μονη με την ειρηνη,τα σκεφτομαι τα ξανασκεφτομαι κ κλαιω..προσοαθω να ταποβαλλω απτην σκεψη μου αλλα δεν τα καταφερνω,πιο πολυ με πειραζει η στσση του αντρα μου μονο οταν μιλησει αυτος θα βρεθει η λυση:ή την βαζει στην θεση της ή θα φυγω κοριτσια δεν αντεχω αλλο...
μην κανεις τιποτα σημερα ξεκουραδου κ οταν νιωσεις καλυτερα κανε μαγειρεψε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης