351 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 Τρι Ιουν 19, 2012 11:39 am
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
koritsia!!! eida to mpempe tis anipsias!!! mia stalitsa mwre!!! 2700gr!!ax!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella01 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα πήγα για το πρώτο μου μπάνιο, πρωί πρωί, η θάλασσα λάδι, ρηχή και πεντακάθαρη, δροσούλα, αεράκι και χουζούρι στην ξαπλώστρα....
Τώρα σπίτι ψηνόμαστε με τους ανεμιστήρες, όπου κατάφερα πάλι να μου χαλάσει η διάθεση όσο σκέφτομαι ότι την Παρασκευή φεύγει ο άντρας μου Γερμανία για να πάρει λεφτά όχι για μας, άλλα για το κολοάμαξό του, κι εμείς δεν έχουμε φράγκο...
Προσπαθεί να με καλοπιάσει βέβαια άλλα τα μούτρα μου είναι μέχρι κάτω, όσο το σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Τεσπα... ούτε και σήμερα γεννάμε από ότι φαίνονται τα πράγματα...έβγαλα κάτι φωτό στην παραλία...κορίτσια όσες δείτε στο φεις θα πεθάνετε από τα γέλια, είμαι σα φαλαινάκι!
Σας φιλώ γλυκά, να προσέχετε!
eirkat mam έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑ!!!
ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ...
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΡΩΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ...ΔΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΣΥ Κ ΑΥΤΟ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!
annoula89 έγραψε:Κοριτσαρες τι κανετε?δεν προλαβα να σας διαβασω εχω πολλες μερες να μπω γιατι γεννησα!!!!γεννησα το σαββατο 16/06 με καισαρικη τελικα 4.260 kg ο μπουλης μου ειναι καταπληκτικος... και ολη αυτη η εμπειρια!!!!! σας φιλω .....
efxaristw Joanna mou! ki esy! ante pote na rthw Kypro na se gnwrisw ki olas!joannoua3 έγραψε:bebek m eisai TELEIA agapi m...
bebek6 έγραψε:efxaristw Joanna mou! ki esy! ante pote na rthw Kypro na se gnwrisw ki olas!joannoua3 έγραψε:bebek m eisai TELEIA agapi m...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης