Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia!!! eida to mpempe tis anipsias!!! mia stalitsa mwre!!! 2700gr!!ax!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 379767

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστω και πάλι για τις ευχές!
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες!

Όσο για τον ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ) και τις παροχές του να σας πω εγω! Μου είπαν ότι όλες οι παροχές υγείας είναι μέσω ΕΟΠΠΥ! Επίσης μου είπαν ότι δεν υφίσταται ΕΟΠΠΥ και συγκεκριμένα: "αυτοί μόνο γραφεία έχουν, ο οργανισμός δεν υφίσταται"!!! Τώρα αν βγει άκρη...πάντως πολυ λίγοι πλέον δέχονται εξετάσεις με ΕΟΠΠΥ και τα φάρμακα κανονικά τα πληρώνουμε! Σε καμία 15 μέρες που θα πάμε για εμβολιακι θα σας πω!

Χρύσα μου άρεσαν τρέλα οι φωτος σου στο φεις!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nai georgia mou na mas peis. den kserw ti na kanw,mallon sto ika tha tin asfalisw ap oti vlepw.

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να σας τα πω αναλυτικά να γελάσετε?

Πρώτον: ούτε καν με ρώτησε όταν του κάναν την πρόταση για τη δουλειά. Απλά με ενημέρωσε αν και του εξήγησα ότι εκείνο τον καιρό εγώ θα είμαι στις μέρες μου.

Δεύτερον: τα επιχειρήματά του για να γλιτώσει τη γκρίνια ήταν α) θα είναι για μια διανυκτέρευση β) θα μαζέψουμε λεφτά για το μωρό γ) αν μέχρι τότε δεν έχεις γεννήσει δε θα πάω.

Τρεις μήνες μετά: Τελικά φεύγει Παρασκευή 5 το απόγευμα απο δω, παίζει το Σάββατο στο κέντρο, γυρνάει Κυριακή 10 το βράδυ. Δλδ από τις περίπου 55 ώρες που θα λείπει, θα δουλέψει τις 6, άντε 7. Οι υπόλοιπες είναι αναψυχή.

Συν τοις άλλοις τα λεφτά θα δοθούν στον φίλο του που του δάνεισε για να πάρει το αμάξι, για το οποίο χρησιμοποίησε τα 3.200 ευρώ που είχαμε στην άκρη για τη γέννα και τις πρώτες μας ανάγκες γενικώς.

Και φυσικά όπως βλέπετε εγώ είμαι στις μέρες μου άλλα με τον εκβιασμό των "χρεωστούμενων" αναγκαστικά κάνει την καρδιά του πέτρα το καμάρι μου και πάει...

Γελάσατε? εγώ ακόμα γελάω... Και φυσικά κάθε φορά που το σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Τώρα περιμένω να δω αν θα με πάρει από κει κανένα τηλέφωνο (όχι πως θα του μιλήσω αν έχετε καμιά αμφιβολία, δεν πρόκειται να εμφανιστώ στο τηλέφωνο, απλά λέω για το γαμώτο να δω αν θα πάρει). Και φυσικά το κλου του διημέρου θα είναι να γεννηθεί τελικά το πρώτο μας παιδί το σκ και αυτός να λείπει... εκεί μετά κορίτσια, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορέσει να κάνει για να με ηρεμήσει... παίζει να τρελλαθώ τόσο που να μην τον αφήσω να ρθει στο νοσοκομείο να δει το μωρό...δεν ξέρω...

Και μετά από αυτό το διασκεδαστικό διάλλειμα (ξέρω, όλες σας με ζηλεύετε, σα δε ντρέπεστε) να σας πω ευχαριστώ πολύ για τα κομπλιμέντα για την θεόρατη κορμάρα μου, άλλα δόξα τω Θεώ, τα γυαλιά μου καινούρια είναι και βλέπω πεντακάθαρα, είμαι σα μοσχαράκι άλλα τουλάχιστο θα έχω αυτές τις φωτό σαν ενθύμιο και καθόλου δε με χαλάει...

Τώρα αντε να δούμε αν με τα νεύρα που έχω θα κοιμηθώ, πάντως σας καληνυχτώ και δε θα παρεξηγηθώ καθόλου αν γελάσετε με τα χάλια μου, γιατί για γέλια και για κλάμματα είμαστε. Φιλιά!

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
To option να γεννήσεις όταν εκείνος θα λείπει το έχει σκεφτεί; Τις συνέπειες που θα υποστεί αν συμβεί αυτό; Γιατί προφανώς δεν είναι κάτι που το καταπίνεις αμάσητο όσο ανεκτική και να είσαι έτσι;

Εγώ έχω την αίσθηση ότι θα πάρεις όλο το μήνα πάντως. Αν έχει προλάβει και έχει γυρίσει, για να μην απολωλαθείς τέτοιες μέρες (και για να απολαύσεις πλήρως και τη γέννα), βάλε νερό στο κρασί σου. Αλλά στην επόμενη μαλακία βγάλτου τα μάτια με την πηρούνα που ανακατεύουμε τα μακαρόνια, χωρίς πλάκα (ναι το ξέρω είμαι βάρβαρη)

Το άλλο είναι να του ψήσεις το ψάρι στα χείλη μπας και στρώσει, αλλά δε σε κόβω για τέτοια, ούτε εγώ είμαι, προτιμώ να χωρίζω τσανάκια να τελειώνουν οι μαλακίες δια παντός.

Προς το παρόν μην αυτοδηλητηριάζεσαι ρε συ, ναι όντως, ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ αλλά δε θα διορθωθεί κάτι έτσι και το ξέρεις. Κάνε πραγματάκια όπως χθες που πήγες θάλασσα, βόλταρε με φίλους φίλες ξαδέρφες κλπ και ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ασχέτως άντρα. Ακούμπα το πρόβλημα σε ένα ραφάκι στο πίσω μέρος του εγκεφάλου για τώρα και μείνε αισιόδοξη. Η γέννηση των παιδιών μας είναι οι μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μας και καμία χαζομαλακία ΑΛΛΩΝΩΝ δεν αξίζει να μας χαλάσει τη στιγμή!

Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 417472

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες σας τι κανετε?
χρυσα μου ειναι ασυγχωρητο αυτο που θα σε αφησει μονη κ θα φυγει....δεν σε υπολογιζει καθολου...μετα απο αυτο το ταξιδι στρωστον για τα καλα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera koritsakia mou!!
ax Xrysa mou ax!!!! se katalavainw.. kai symfwnw me oti sou grafei i Astarte!! prospathise twra na min polyskas, ki egw mazevw mazevw giati den eimai se thesi twra na kanw san ysteriki. meta pou tha gennisoume tha ta lysoume ta thematakia mas..

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα πήγα για το πρώτο μου μπάνιο, πρωί πρωί, η θάλασσα λάδι, ρηχή και πεντακάθαρη, δροσούλα, αεράκι και χουζούρι στην ξαπλώστρα....

Τώρα σπίτι ψηνόμαστε με τους ανεμιστήρες, όπου κατάφερα πάλι να μου χαλάσει η διάθεση όσο σκέφτομαι ότι την Παρασκευή φεύγει ο άντρας μου Γερμανία για να πάρει λεφτά όχι για μας, άλλα για το κολοάμαξό του, κι εμείς δεν έχουμε φράγκο...

Προσπαθεί να με καλοπιάσει βέβαια άλλα τα μούτρα μου είναι μέχρι κάτω, όσο το σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Τεσπα... ούτε και σήμερα γεννάμε από ότι φαίνονται τα πράγματα...έβγαλα κάτι φωτό στην παραλία...κορίτσια όσες δείτε στο φεις θα πεθάνετε από τα γέλια, είμαι σα φαλαινάκι!

Σας φιλώ γλυκά, να προσέχετε!

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.................ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θελω κι εγωωωωωωω θαλασσαααααα!!!!!
Αχ βρε Χρυσα μου...μη σκας, πανε εσυ στις παραλιες κ χεστον!!!!Αχ πολυ ζηλευω παντως!!!! φτου φτου για την κοιλουμπα!!!!!

Γεωργια μου τι εμβολιο θα κανεις σε 15 μερες???? εμας μας ειπε το πρωτο εμβολιο σε 2 μηνες Shocked

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrusa kai tin kormara zileueo kai tin thalassa pou piges!!! dioti ta dika mou ta kila einai... ponemeni istoria.
telika tora katalabaino oti usixase to kefali mou... xrusa mou kai i mama kali einai gia ton toketo... min stenaxoriesai autos tha xasei.. kai ksereis to apokorufoma? tha ton rotane oi filoi tou: "isoun stin aithousa toketou?" kai autos tha leei ntropiasmenos "oxi, imoun stin germania" kai tha tou lene "kala eisai malakas?" esu pados min anxonese! OLA MA OLA EDO PLIRONODE!!...

markella01

markella01
Τι να σου πω ρε Φράνσυ μου, ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου, του λέω χτες θα πάμε αύριο για μπάνιο, θα ρθεις? Ναι μου λέει. Βρίσκουμε μαγιό, όλα καλά, το πρωί τον ξυπνάω βλέπω δε σηκώνεται, θα ρθεις του λέω, όχι βαριέμαι μου λέει, του λέω έχεις καμιά δουλειά και δεν έρχεσαι , όχι δεν έχω όρεξη, εμ βέβαια του λέω, μην τυχόν και κάνεις κάτι με την οικογένειά σου, τεσπα, με το ζόρι παντρειά δε γίνεται, φεύγω, αργότερα με παίρνει τηλ. που είσαι του λέω, σε μια καφετέρια με τον τάδε και τον τάδε, α λέω γιαυτό βαριόσουν να ρθεις μαζί μας, μη λες μαλακίες μου λέει έπρεπε να μιλήσω για μια δουλειά, του λέω το πρωί που σε ρώτησα δεν είχες καμιά δουλειά να κάνεις κι άσε τις παπάντζες, τι να πω ρε κορίτσια, το χάος.

Του είπα το βράδυ να βγούμε έξω οι 2 μας να πιούμε ένα ποτό να μιλήσουμε και αν δε συμμορφωθεί τέλος, θέλω οικογένεια, όχι μπουρδέλο. Δεν έχει νόημα να περιμένω μέχρι να γεννήσω ή μέχρι να μεγαλώσει το μωρό, δε θέλω να καταπιέζομαι να παριστάνω ότι όλα είναι καλά τη στιγμή που πρόκειται να περάσω κάτι τόσο σοβαρό στη ζωή μου όπως μια γέννα, τουλάχιστον αν είναι να χωρίσω να έχω κι ένα λόγο παραπάνω να κλάψω και να τελειώσει εκεί η υπόθεση.

Σας φιλώ και συγγνώμη που σας μαυρίζω την ψυχούλα σας...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ax re xrusa m me ayta p pernas re agapi m...
Makari na veltiosoun ta pragmata...
Lipame poli etsi katastaseis...
Epidi katalavw apolita sto ti pernate...
Ta eixa ki egw me ton proin...
Mono ton eauto t skeftotane...
Milw sas xalia i katastasei...
Eutixws vrika dunami na ton xwrisw meta apo tosa xronia...
K meta apo ligous mines gnwrisa ton antra m...
P g mena einai dwro theou...

Ti kanete oles oi upolipes eiste kala???

Pia exei seira tora???

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα
χρυσα μ ηρεμησε εισαι στο μηνα σου χαλαρωσε ..μετα τηνγεννα θα τα λυσεις τωρα μην κανεις τπτ κ στεναχωριεσαι κανε υπομονη ν γεννησεις και νασυζητησετε ολα αυτα τα θεματα γιατι ειναι πολυ σοβαρα

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrusa as ton na kanei oti thelei (i gnomi mou) kai meta kapoia stigmi tha deis ti tha ginei. pros to paron exe dipla sou atoma pou mporoun na se steiriksoun kai na se boithisoun... auton apo oti katalaba den prepei na ton upologizeis kai polu sto programma sou, esto kai to kathimerino, giati esu stenaxoriesai... otan tha perasoun ola tote tha ton baleis kato kai tha tou peis "to kai to kai to. emena den m aresei etsi na einai i oikogeneia mou, m aresei etsi. mporeis? exei kalos." pros to paron kane omos oti sou kanei kai sena kefi xoris na stirizeis tin kaloperasi sou s auton.. kane kai tin adiafori kai kane to programma sou.. na doume posa apidia pianei tote o sakos. arkei na pernas esu kala pano apo ola! ... giati stin teliki sou to xrostas!! nai xrusa mou? filakia!

eirkat mam

eirkat mam
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑ!!!
ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ...

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΡΩΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ...ΔΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΣΥ Κ ΑΥΤΟ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirkat mam έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑ!!!
ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ...

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΡΩΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ...ΔΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΣΥ Κ ΑΥΤΟ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

Me to kalo agapi m k kali eleutheria...

annoula89

annoula89
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσαρες τι κανετε?δεν προλαβα να σας διαβασω εχω πολλες μερες να μπω γιατι γεννησα!!!!γεννησα το σαββατο 16/06 με καισαρικη τελικα 4.260 kg ο μπουλης μου ειναι καταπληκτικος... και ολη αυτη η εμπειρια!!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 654316 σας φιλω .....

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoula89 έγραψε:Κοριτσαρες τι κανετε?δεν προλαβα να σας διαβασω εχω πολλες μερες να μπω γιατι γεννησα!!!!γεννησα το σαββατο 16/06 με καισαρικη τελικα 4.260 kg ο μπουλης μου ειναι καταπληκτικος... και ολη αυτη η εμπειρια!!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 654316 σας φιλω .....

Na s zisei kali m k na ton xerese... Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 50580

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoula m na sou zisei!!!!!!!!
paidaros re sy!!!!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xrysa mou exw tosa na sou pw.. telospantwn to resoume tha sou pw telika. nai na kaneis afto pou goustareis kai opote to niwtheis giati kai i paratasi den einai kalo pragma. an esy niwtheis oti prepei na milisete twra kai exeis to kouragio twra kanto. kanto otan esy tha niwtheis oti irthe i wra k min akous ti sou leei o kathenas.kai esy exeis kai tous goneis sou re pou se stirizoun den eisai moni na fovasai. oti katalavaineis kai mi les ki esy oti mas mavrizeis, min ta ksanaleme afta!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek m eisai TELEIA agapi m...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:bebek m eisai TELEIA agapi m...
efxaristw Joanna mou! ki esy! ante pote na rthw Kypro na se gnwrisw ki olas!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:
joannoua3 έγραψε:bebek m eisai TELEIA agapi m...
efxaristw Joanna mou! ki esy! ante pote na rthw Kypro na se gnwrisw ki olas!

Opote theleis kopiase agapi m...
Tha xarw para poli...

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annoula na sou zisei!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 15 215994
xrusa pos eisai? pos pas?
koritsares molis teliosa ta kerasmata kai sa anarto foto.
auta einai ta troufakia (76 kommatia ftiaksame, einai kala?):
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kai auti einai i euxaristiria karta gia tin episkepsi:

pos sa fainodai?

markella01

markella01
Ρε συ Φράνσυ, είσαι καλλιτεχνάρα λέμε!

Αννουλα να σου ζήσει το μωρό, Χριστέ μου μεγάλο είναι ε? Καλή λοχεία να έχεις...

Πήγα το απόγευμα και εξομολογήθηκα στον πνευματικό μου (τι εξομολογήθηκα, μόνο παράπονα έκανα και πλάνταξα στο κλάμα) , νιώθω λίγο καλύτερα αν και στο παραμικρό είμαι έτοιμη να τα μπήξω, μπαίνω και διαβάζω κι αυτά που μου γράφετε και κατασυγκινούμαι και λέω αχ να μπορούσα να κάνω μια αγκαλιά σε όλες σας ρε κορίτσια, τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση (και κλάμα η κυρία...)

Μακάρινα μπορούσα να κάνω την αδιάφορη γιατί τον αγαπάω το βλάκα και σκέφτομαι και τη δική του τη μεριά, ότι κι αυτός ζορίζεται από λεφτά, ότι καταλαβαίνει εκ των υστέρων τη μαλακία που κάνει και όλη μέρα σήμερα προσπαθεί να τα βρούμε κι εγώ είμαι κρύα, όλοι από τη μεριά μας έχουμε τα δίκια μας, και τέλοσπάντων άντε να βγει κι αυτό το μωρό γιατί όλο κλαίω και δε θέλω άλλες ορμόνες, φτάνει...

Όσο σκύλα είμαι όταν νευριάζω, όταν μαλακώνω είμαι πιο νιανιά κι από βούτυρο η ηλίθια... τεσπα, δεν περιγράφω άλλο, είστε σύζυγοι - σύντροφοι - μανάδες και ξέρετε πολύ καλά πώς είναι αυτά... Απλά σας αγαπώ, σας το λέω να το ξέρετε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις