Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΖΗΣΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΝΝΝΝΝΝΝ!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 875502 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 875502 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 875502

Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 50580

Τί ωραία νέα ήταν αυτά!!! Όταν θα έχετε χρόνο θέλουμε και γεννοιστορίες ε!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
greorgia na sou zisei!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα τι κανετε?
εγω εχω συσπασεις μικρο συσπασεις αλλα καθε 5 λεπτα θα δηξει
γιωργια να σου ζησει η κουκλιτσα σου

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:καλησπερα τι κανετε?
εγω εχω συσπασεις μικρο συσπασεις αλλα καθε 5 λεπτα θα δηξει
γιωργια να σου ζησει η κουκλιτσα σου
wx! mpempa les??? na mas enimerwneis!! ti sou leei o giatros sou?ton pires?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek den phra kanenan thl pros to paron phga ksaplosa ligom psiloperase alla blepv syga syga ksana t idio. ayrio mpeno ston 9 mhna epishma

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααααααα σημερα μπηκα επισημα στο μηνα μου

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα χχχχ
μπεμπα τι εγινε σταματησαν? αυριο μπενω και εγω στον μηνα μου δεν αντεχω αλλο την ζεστη σε συνδιασμο με τις καουρες την κοιλουμπα και τα πονακια αντε παλι θα χασουμε κιλα ιδρωσε ιδρωσε μονο σαλατες τρωμε.
γεωργια μου να σου ζησει να ναι παντα υγιεστατο και ευτυχησμενο Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 50580
οι υπολοιπες καλα? καμια με πονους ? Smile
σημερα κοιμηθηκα σερι περιεργο πραγμα ο ανεμιστηρας στο δυνατο μες τα μουτρα μου αχ ποσο ακομα

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυγολεμονη δοξα το θεο σταματησαν οι συσπασεις υπομονη λιγο ακομα να παρει κ απο τον 9 μηνα λιγο η μικρη
η ζεστη δεν παλευετε η καουρες ειναι ανυποφορες

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny
ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.....ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.....

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera ki apo mas!! ante me to kalo mpempa k avgolemoni!!! egw koritsia exthes kourastika me tis douleies k molis paw na faw to vrady kanw enan ksegyrismeno emeto..ta eida ola pali.. diathesi katw apo to miden pali.. k exw k simera ena swro pragmata na kanw! ax! afiste ti mesi pou m exei dialysei.. apo kaoures oxi den exw..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kwnstantina mou ki egw tin alli vdomada paw giatro Very Happy Very Happy Very Happy
pote exeis pit?15/7?

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:kwnstantina mou ki egw tin alli vdomada paw giatro Very Happy Very Happy Very Happy
pote exeis pit?15/7?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΧΩ 14-7 ΠΗΤ.....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ..ΕΣΥ????ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ?

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕωργια να σου ζησει!!!!!!
καλημερα κοριτσια τι κανετε????πολυ ζεστη!!!!την πεμτη εχω παλι γιατρο αντε να δουμε!!!!!φιλια σε ολες!!!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kdeli έγραψε:
bebek6 έγραψε:kwnstantina mou ki egw tin alli vdomada paw giatro Very Happy Very Happy Very Happy
pote exeis pit?15/7?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΧΩ 14-7 ΠΗΤ.....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ..ΕΣΥ????ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ?
egw exw 28/7 k gennaw sto litw. esy? twra diavaza oti xreiazetai k liksiarxiki praksi gamou entos eksaminou apo to liksiarxeio gia ti dilwsi tou neognou.

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:
kdeli έγραψε:
pote exeis pit?15/7?

egw exw 28/7 k gennaw sto litw. esy? twra diavaza oti xreiazetai k liksiarxiki praksi gamou entos eksaminou apo to liksiarxeio gia ti dilwsi tou neognou.

ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.......ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΛΗΞ.ΠΡΑΞΗ ,ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ....ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ....ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kwnstantina egw eimai sto ika k o antras mou sto teve alla mou eipan oti to teve symfairei gia ta emvolia tou,oti den plirwneis tipota. pou mporoume na to psaksoume? ki an kserei kapoia kopela as mas pei!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera kalimera se oles...
Gewrgia m na s zisei agapoulla m kali.. Very Happy Very Happy Very Happy .

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bebek6 έγραψε:kwnstantina egw eimai sto ika k o antras mou sto teve alla mou eipan oti to teve symfairei gia ta emvolia tou,oti den plirwneis tipota. pou mporoume na to psaksoume? ki an kserei kapoia kopela as mas pei!

εγω ρωτησα την παιδιατρο κ μου ειπε οτι πριν ενα εξαμηνο θα μου ελεγε ΤΕΒΕ αλλα πλεον εχουν γινει το ιδιο οποτε οπου κ να τον ασφαλίσω το ιδιο ειναι. για την ωρα τον εχω ΙΚΑ σε μενα κ του χρονου που δε θα εχω ασφαλεια θα μας παρει κ τους 2 ο αντρας μου

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kastoria m καρτα ανεργιασ να πασ και ν βγαλεις κ οταν ληξει η ασφαλεια σου ν παςν παρεις ενα χαρτι απο το οαεδ κ γ ν συνεχησουν ν σου κολανε για ν εχεις ασφαλεια .ακομα κ ν μην ειχεεσ ασφαλεια κ ειχεσ καρτα ανεργειας θα μπορουσε ν ανηξεισ βιβλιαρειο η ν συνεχησεισ τ δικο σου αλλα θελει τουλαχηστον ναναι 3 μηνων καρτα τωρα δενπληρωνεις τα εμβολια οπως ηταν για 2 εβδομαδεσ π το κανανε ειναι οπως παλια

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastoria mou s efxaristw poly!!! peritto na sou pw ftou ftou gia to gio sou!!! oso paei k pio kouklos ginetai? manaraki mou!!!
re koritsia sygnwmi gi afto pou tha pw alla simera eida sto eswrouxo ygro mexri pisw, na nai fysiologiko?mipws apo ti zesti i afksanontai ta ygra mas?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειστε βρε κοριτσια?? πηγα κ ψωνισα στον μπεμπη της ανηψιας!!!! ξετρελαθηκα! πηρα κι εγω μπιμπερο. θα παω να το δω σε λιγο!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 49454 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 49454 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 49454 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 49454 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 49454 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 14 49454

markella01

markella01
Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα πήγα για το πρώτο μου μπάνιο, πρωί πρωί, η θάλασσα λάδι, ρηχή και πεντακάθαρη, δροσούλα, αεράκι και χουζούρι στην ξαπλώστρα....

Τώρα σπίτι ψηνόμαστε με τους ανεμιστήρες, όπου κατάφερα πάλι να μου χαλάσει η διάθεση όσο σκέφτομαι ότι την Παρασκευή φεύγει ο άντρας μου Γερμανία για να πάρει λεφτά όχι για μας, άλλα για το κολοάμαξό του, κι εμείς δεν έχουμε φράγκο...

Προσπαθεί να με καλοπιάσει βέβαια άλλα τα μούτρα μου είναι μέχρι κάτω, όσο το σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Τεσπα... ούτε και σήμερα γεννάμε από ότι φαίνονται τα πράγματα...έβγαλα κάτι φωτό στην παραλία...κορίτσια όσες δείτε στο φεις θα πεθάνετε από τα γέλια, είμαι σα φαλαινάκι!

Σας φιλώ γλυκά, να προσέχετε!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσα εισαι μια μανα θεα!!! τπτ αλλο πως κουμανταρεις την κοιλουμπα ειναι απιστευτη !
για το θεμα της γερμανιας ευτυχως που φτανεις μεχρι τα μουτρα και δεν λες τπτ αλλο πιστευω πως ο δικος σου θα χασει τη γεννηση του γιου του σε κοβω για μες το σαββατοκυριακο ολα να σου πανε οπως τα θες και να ναι ευκολα.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα σε ολες
χρυσα εισαι κουκλιτσα αγαπη μ της ειδα φτου φτου
οσο για τον κυριο δυστηχως και εγω το πιστευω οτι θα χασει την γεννηση του γιου και θα δες στο τελος αυτος θα αισθανεται ασχημα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα πήγα για το πρώτο μου μπάνιο, πρωί πρωί, η θάλασσα λάδι, ρηχή και πεντακάθαρη, δροσούλα, αεράκι και χουζούρι στην ξαπλώστρα....

Τώρα σπίτι ψηνόμαστε με τους ανεμιστήρες, όπου κατάφερα πάλι να μου χαλάσει η διάθεση όσο σκέφτομαι ότι την Παρασκευή φεύγει ο άντρας μου Γερμανία για να πάρει λεφτά όχι για μας, άλλα για το κολοάμαξό του, κι εμείς δεν έχουμε φράγκο...

Προσπαθεί να με καλοπιάσει βέβαια άλλα τα μούτρα μου είναι μέχρι κάτω, όσο το σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Τεσπα... ούτε και σήμερα γεννάμε από ότι φαίνονται τα πράγματα...έβγαλα κάτι φωτό στην παραλία...κορίτσια όσες δείτε στο φεις θα πεθάνετε από τα γέλια, είμαι σα φαλαινάκι!

Σας φιλώ γλυκά, να προσέχετε!

πλάκα κάνεις ε? εκτός απο την κοιλιά το υπολοιπο σώμα σου είναι τέλειο!!!! μια κουκλα εισαι!!! μην μιλας καθόλου, θα φυγει το μπεμπέ, θα φύγει και η κοιλια και θα γίνεις παλι καλύτερα και απο πριν!!!

οσο για τον άντρα σου, αν όντως τα λεφτά που μαζέψει, τα δώσει στο αυτοκίνητο, ενω εσεις δν έχετε, κι έρχεται και ένα μωράκι τώρα, δν ειστε οι δυο σας πλέον...νομίζω ότι θα πρεπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά το τι θα κάνεις μετά!!!με ολη μου την αγάπη στο λέω και το ξέρεις!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις