Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KALIMERA!!!!!
Fransy mou,na sou zisei ki esena i mpoumpouka sou!!!!!!!!!!!!
Astarte mou kala pou eisai ki esy!!!! efxaristoume,giati exw me to altshaimer exw xasei ti mpala pleon!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Φρανς, να σου ζήσει τ5ο νινάκι! Με το καλό οι υπόλοιπες.

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bebek6 έγραψε:KALIMERA!!!!!
Fransy mou,na sou zisei ki esena i mpoumpouka sou!!!!!!!!!!!!
Astarte mou kala pou eisai ki esy!!!! efxaristoume,giati exw me to altshaimer exw xasei ti mpala pleon!

Τα κιλάκια μόνο να μας πουν τα κορίτσια όοοοοταν μπούνε να συμπληρώσουμε! Πολλή αϋπνία, πολύς ο ελεύθερος χρόνος. Άσχετο κορίτσια εμένα με βλέπω να παίρνω... παράταση. Κάτι ψιλοπονάκια έχω μόνο... ούτε μισό σημάδι ότι έρχεται!

879Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Ιουλ 05, 2012 11:48 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια γεννησαααα!!πηγα κλινικη 2/7 καναμε προκληση...περιμεναμε....περιμεναμε....σπασαμε και τα νερα...ξαναπεριμεναμε...πολλες ωρες...αλλα τιποτα!διαστολη μηδεν και ο τραχηλος πισω πισω!!ουτε καν πονους σαν περιοδου δεν ειχα με τοσα φαρμακα!λεει ο γιατρος και μεχρι αυριο να περιμενουμε και να σε εχουμε στα φαρμακα παλι αποτελεσμα δεν θα δουμε!και ετσι καναμε καισαρικη!γεννηθηκε 3500 κιλα μια κουκλα!την ερωτευτηκα!!ειμαστε σπιτι απο χθες θηλαζουμε και ολα καλα!οσες γεννησατε να σας ζησουν!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια γεννησαααα!!πηγα κλινικη 2/7 καναμε προκληση...περιμεναμε....περιμεναμε....σπασαμε και τα νερα...ξαναπεριμεναμε...πολλες ωρες...αλλα τιποτα!διαστολη μηδεν και ο τραχηλος πισω πισω!!ουτε καν πονους σαν περιοδου δεν ειχα με τοσα φαρμακα!λεει ο γιατρος και μεχρι αυριο να περιμενουμε και να σε εχουμε στα φαρμακα παλι αποτελεσμα δεν θα δουμε!και ετσι καναμε καισαρικη!γεννηθηκε 3500 κιλα μια κουκλα!την ερωτευτηκα!!ειμαστε σπιτι απο χθες θηλαζουμε και ολα καλα!οσες γεννησατε να σας ζησουν!
mpravo kalo mou!!! teleia!!!! na sou zisei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 834918

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια γεννησαααα!!πηγα κλινικη 2/7 καναμε προκληση...περιμεναμε....περιμεναμε....σπασαμε και τα νερα...ξαναπεριμεναμε...πολλες ωρες...αλλα τιποτα!διαστολη μηδεν και ο τραχηλος πισω πισω!!ουτε καν πονους σαν περιοδου δεν ειχα με τοσα φαρμακα!λεει ο γιατρος και μεχρι αυριο να περιμενουμε και να σε εχουμε στα φαρμακα παλι αποτελεσμα δεν θα δουμε!και ετσι καναμε καισαρικη!γεννηθηκε 3500 κιλα μια κουκλα!την ερωτευτηκα!!ειμαστε σπιτι απο χθες θηλαζουμε και ολα καλα!οσες γεννησατε να σας ζησουν!

κριστι μ να σου ζησει κοπελα μ γερο να ειναι.καλο σαραντισμο

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kristi μου να σου ζησει καλη λοχεια να χαιρεσε την πριγκιπισσα σου Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316
αχ εγω ποτε? ζηλευωωω

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια μου γλυκά, παλιά και καινούρια στην παρέα μας! Καλησπέρα από μια κουρασμένη μανούλα!

Γεννησα τη Δευτέρα 2/7 19:20 το απόγευμα ένα γλυκό νινί 3900 γραμμάρια και σήμερα επιτέλους γυρίσαμε σπίτι.

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία γεμάτη πόνο και στεναχώρια αρχικά άλλα πλέον λέω όλα τελείωσαν καλά και αυτό έχει πλέον σημασία.

Θέλω να σας γράψω τις λεπτομέρειες άλλα φοβάμαι μη σας τρομάξω τις εγκυούλες. Ευτυχώς είχα τη μαμά μου σε όλη τη διάρκεια του τοκετού εκτός από το χειρουργείο. Πέρασα όλο τον τοκετό, έκανα μία ώρα στην αίθουσα τοκετού με τέλεια διαστολή χωρίς να με αφήσουν να σπρώξω και τελικά πήγαμε με καισαρική.

Ο μικρός βγήκε γερός και ατσαλάκωτος, ήταν τυλιγμένος γύρω από το λαιμό και είχε και μια περιτύλιξη σε στυλ τσάντα ταχυδρόμου, στο πλάι δλδ και γιαυτό ενώ είχα διαστολή και πόνους δεν έφτανε να κατέβει. Εξαντλήσαμε κάθε πιθανότητα για φυσιολογικό τοκετό. Μου είπαν ότι δε μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο και ότι είμαι πολύ γενναία.

Πάω να φάω τώρα είμαι ξελιγωμένη, θα μπω ξανά με λεπτομέρειες και καινούρια φωτό του μπέμπη μου.

Σκεφτόμουν πότε θα ρθω στο σπίτι να μάθω νέα σας. Φιλάκια.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kristi να σου ζησει!!!να ειναι παντα τυχερη κ υγιης!

astarte ιδια ημερομηνια εχουμε σχεδον εγω 13/7!!!

augolemoni και εγω που τα χω τα σημαδια τι κααταλαβα??να πονας κ να χεις συσπασεις κ βλεννα κ αιματακι κ να μην γεννας!!!εεε??καλυτερα λοιπον λιγα πονακια θα ρθει η ωρα μαλλον οπου ναναι κοντευουμε!

bebek πως πανε τα πονακια καμια εξελιξη?

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Κορίτσια μου γλυκά, παλιά και καινούρια στην παρέα μας! Καλησπέρα από μια κουρασμένη μανούλα!

Γεννησα τη Δευτέρα 2/7 19:20 το απόγευμα ένα γλυκό νινί 3900 γραμμάρια και σήμερα επιτέλους γυρίσαμε σπίτι.

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία γεμάτη πόνο και στεναχώρια αρχικά άλλα πλέον λέω όλα τελείωσαν καλά και αυτό έχει πλέον σημασία.

Θέλω να σας γράψω τις λεπτομέρειες άλλα φοβάμαι μη σας τρομάξω τις εγκυούλες. Ευτυχώς είχα τη μαμά μου σε όλη τη διάρκεια του τοκετού εκτός από το χειρουργείο. Πέρασα όλο τον τοκετό, έκανα μία ώρα στην αίθουσα τοκετού με τέλεια διαστολή χωρίς να με αφήσουν να σπρώξω και τελικά πήγαμε με καισαρική.

Ο μικρός βγήκε γερός και ατσαλάκωτος, ήταν τυλιγμένος γύρω από το λαιμό και είχε και μια περιτύλιξη σε στυλ τσάντα ταχυδρόμου, στο πλάι δλδ και γιαυτό ενώ είχα διαστολή και πόνους δεν έφτανε να κατέβει. Εξαντλήσαμε κάθε πιθανότητα για φυσιολογικό τοκετό. Μου είπαν ότι δε μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο και ότι είμαι πολύ γενναία.

Πάω να φάω τώρα είμαι ξελιγωμένη, θα μπω ξανά με λεπτομέρειες και καινούρια φωτό του μπέμπη μου.

Σκεφτόμουν πότε θα ρθω στο σπίτι να μάθω νέα σας. Φιλάκια.

να σου ζησει κ να τον χαιρεσαι καθε μερα!!!καλη αναρρωση σεσενα σημασια εχει οτι ειστε και οι 2 καλα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσαααααααααααααααααααααααααααα Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 328109 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 328109 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 328109 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 328109 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 328109 να σου ζησει κα8ε λιγο κοιταζω ποτε θα μπεις δεν ξερουν πριν αν ειναι τυλιγμενο δεν ειναι?????ειχες πονουσ και δεν εσπρωχνεσ γιατι δεν το εβλεπαν??ολικη ναρκωση σου εκαναν?δεν μπορω θασκασω ολη μερα αυτα σκεφτομαι δυσκολιες και τετοια λιγεσ τελικα πηγαν φυσιολογικα απιστευτο σχεδον ολες καισαρικη Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 534787

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας ζησουν τα μωρακια Χρυσα,Φρανς,Κριστι κ σε οποια αλλη μανουλα γεννησε!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 417472

Χρυσα μη μας αφηνεις με ερωτηματικα...με εχει φαει η αγωνια!!!!! scratch

yelwtaki

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Βασικα γιατι εχω εξαντληση τις μερες μου για να γεννησω....δεν ξερω ρε παιδια τι να πω...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia girisa apo tin giatro 2517gr o mpempis thn pempti tha ksanapao gia na parei deigma apo kolpika kai na mou pei pote me vlepei na gennao axei katevei arketa o mikroulis kai mallon einai kai viastikos.

markella01

markella01
Ουφ, έφαγα και γύρισα...Πολλή κούραση σήμερα, τα πόδια πρησμένα πάρα πολύ και η τομή τραβάει...

Θα σας τα πω, το έχω ανάγκη, απλά όσες δεν έχετε γεννήσει να θυμάστε ότι υπάρχουν και πολύ πιο εύκολες γέννες όπως αλλωστε και η πρώτη μου γέννα που ήταν υπέροχη!

Κυριακή βράδυ γύρω στις 3 το πρωί μου έρχεται μια απίστευτη επιθυμία να φάω μακαρόνια με άσπρη σάλτσα, σηκώνομαι λοιπόν και ξεκινάω τα μαγειρέματα, σε κάποια φάση με πιάνει ένας πόνος που λυγίζουν τα γόνατά μου, σταματάει , ξαναξεκινάει και αυτό συνεχίζεται για λίγο, ήμουν έτοιμη να σηκωθώ να πάω στο νοσοκομείο άλλα είπα να κάνω υπομονή μια και θα πηγαίναμε ούτως ή άλλως Δευτέρα πρωί να δουν αν προχωρούσε η διαστολή μου (είχα 2 διαστολή από το Σάββατο).

Πάμε λοιπόν κατά τις 8.30 με κοιτάν από κάτω , η διαστολή πάει προς 3 με αφήνουν χωρίς ορό και στον καρδιοτοκογράφο, κάνω συσπασούλες δυνατές άλλα όχι πολύ κοντινές, σηκώνομαι προχωράω και όταν φτάνει η διαστολή γύρω στο 4 μου βάζουν ορό γιατί αργούσα. Δεν ξέρω την ώρα γιατί δεν κοιτούσα καθόλου.

Η διαστολή ξεκινάει να προχωράει με αρκετά πονάκια, με ανασούλες στο διάδρομο, με γέλια αρκετά, μέχρι που φτάνει 6-7 και είναι πλέον αρκετά δυνατοί, έχω αρχίσει να κουράζομαι, οι συσπάσεις πυκνώνουν, φτάνω σε ένα σημείο που τους λέω θέλω να σπρώξω άλλα με κρατάνε πίσω. Ο λόγος γιατί ο τράχηλος είναι ακόμα άδειος από πίσω, δηλαδή έπιαναν το μωρό εμπεδωμένο μεν άλλα ακόμα ψηλά. Επειδή όμως δεν έκανε καμία αλλοίωση στους παλμούς αφήσαν τον τοκετό να εξελιχθεί κανονικά.

Η διαστολή έχει πάει 8-9 και όπως ξέρουμε όσες περάσαμε φυσιολογικό τοκετό, οι πόνοι είναι πολλοί δυνατοί, έρχονται με κοιτάνε συνέχεια από κάτω και δεν ξέρουν τι να κάνουν , αλλοίωση μηδέν, οι παλμοί στους 135 σταθερά, φτάνω τέλεια διαστολή και με κατεβάζουν στην αίθουσα τοκετού. Ξαπλώνω, μου λένε θα κάνεις άλλες 2 φορές ανάσες χωρίς να σπρώξεις και μετά θα σου πούμε να σπρώξεις , εγώ να σφαδάζω, άλλα έκανα υπομονή, με ξανακοιτάνε από κάτω, τίποτα πάλι. Ξανά ανασούλες, να μου φεύγει η δύναμη και να σπρώχνω αντανακλαστικά και να μη βγαίνει τίποτα. Με αλλάζουν θέση τα πόδια μια δεξιά, μία αριστερά, με σηκώνουν όρθια να κάνω βαθύ κάθισμα, όλα αυτά με πόνους που τρελαίναν το μυαλό μου, δεν υπήρχε δευτερόλεπτο που δεν πονούσα, είχα ήδη μία ώρα με διαστολή 10 και τίποτα.

Η μάνα μου δίπλα μου να την κοιτάζω και να λέω "πως το έκανες αυτό το πράγμα 5 φορές, πώς το άντεξες?" θυμόμουν από τη μαρκέλλα μου ότι μόλις πήγαμε στην αίθουσα τοκετού έσπρωξα 3 φορές και τέλος, σε 10 λεπτά το μωρό ήταν έξω, δεν καταλάβαινε κανείς τι γινόταν.

Σε κάποια φάση η μαία με κοιτάει από κάτω και λέει ο τράχηλος έκανε οίδημα, κόψτε με να φωνάζω, κόψτε με δεν αντέχω άλλο, τρέχουμε εσπευσμένα καισαρική, κάνω σπασμούς από το σοκ που έχω περάσει, με περάσαν ξαπλωμένη με το φορείο να με παν στα χειρουργεία και οι δικοί μου κλαίγανε που με είδαν έτσι...

Μέχρι να ετοιμαστούν για την έκτακτη καισαρική, κάνω άλλες 3 ωδίνες τρέμοντας και ουρλιάζοντας, μου είπαν κάτι φίλοι μας πως βρισκόντουσαν κάτω στο ισόγειο στο κυλικείο κι εγώ ακουγόμουν από τον πρώτο που φώναζα, όλοι είχανε φρικάρει. Ένας νοσοκόμος με κρατούσε καθιστή από τις μασχάλες περιμένοντας να σταματήσω με κάποιον τρόπο να σπαρταράω για να μπορέσει η αναισθησιολόγος να μου περάσει την επισκληρίδιο, γύρω μου καμιά δεκαριά άτομα με σκουφάκια και μάσκες, δεν καταλάβαινα τίποτα ήμουν σαν τρελή από τον πόνο και το σοκ.

Μετά από λίγο άρχισε να με πιάνει η νάρκωση Χριστέ μου τι Παράδεισος ήταν αυτός, άρχισα να λέω ασυναρτησίες, "σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και κάτι τέτοια", η αναισθησιολόγος από πάνω μου μου χάιδευε το πρόσωπο συνεχώς μου μιλούσε, μου ελεγε τι κάνουν και τι θα νιώσω και τα λοιπά.

Το μωρό μου βγήκε 4 λεπτά αφότου με ανοίξανε και δεν μου τον φέραν καν κοντά μου μου τον δείξαν από μακριά, φώναζα δώστε μου τα γυαλιά μου να τον δω, όλα καλά μου είπαν για την περυτίλιξη κι ότι γιαυτό δεν μπορούσε να κατέβει το μωρό. Μετά τον πήγανε στη θερμοκοιτίδα και συνεχίσανε το ράψιμο, το καθάρισμα γιατί ήμουν γεμάτη αίματα από τις ωδίνες από τα μπουτια μέχρι τις πατούσες, κόντεψα να κοιμηθώ, τι αγαλλίαση να μην πονάς Θεέ μου.

Βγαίνουμε απο το χειρουργείο, κλάματα πάλι, εκεί έκλαψα κι εγώ, οι σπασμοί επανήλθαν, αυτή τη φορά από την νάρκωση και σε λίγο μου φέραν το μωρό στο δωμάτιο όπου θήλασε κατευθείαν, εγώ έτρεμα και δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου από την εξάντληση άλλα τον έβλεπα κι έπαιρνα κουράγιο.

Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από την υπερένταση, μου δώσαν κι άλλη νάρκωση για να μην πονέσω μόλις περάσει η επίδραση από την επισκληρίδιο και μετά με συνδέσαν με 24ωρο παυσίπονο για να μην πονάει η καισαρική, εγώ ένιωθα όπως όταν έχεις δυνατή περίοδο και μου λέει μια άλλη αναισθησιολόγος, φαντάσου πώς θα ήταν χωρίς την παυσίπονη.

Μέσα στη νύχτα έρχεται η γιατρός και μας λέει ότι οι εξετάσεις αίματός μου έβγαλαν οριακά θετικούς τους δείκτες για ηπατητιδα C κι ότι δεν πρέπει με τίποτα να θηλάσω. Της λέω ότι ήδη θηλάσαμε και μου λέει να μην ξαναθηλάσεις μέχρι να ξανακάνουμε τις εξετάσεις.

Μπορείτε να καταλάβετε τι έπαθα, από που κι ως που ηπατίτιδα, ενώ είχα κάνει τις εξετάσεις 6 μήνες πριν και είχαν βγει αρνητικές. Και τώρα να υπάρχει το ενδεχόμενο να έχω τον ιο (αναρωτιόμουν από που έγκυος γυναίκα) και να τον έχω περάσει και στο μωρό.

Έλεγα αποκλείεται, δεν έχω τίποτα, το αποτέλεσμα είναι ψευδές (μου είπαν ότι έχουν υπάρξει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις γιατί λόγω των ορμονών της εγκυμοσύνης κάποιοι δείκτες βγαίνουν λάθος) άλλα κανείς παιδίατρος να μην παίρνει την ευθύνη.

Ξεκινάει λοιπόν άλλος γολγοθάς, με συμβούλια παιδιάτρων, οι γιατροί να θέλουν να μου δώσουν χάπια να κοπεί το γάλα μου, η μάνα μου να τρέχει κάθε τρείς και λίγο να ρωτάει, τέλοσπάντων, την τρίτη μέρα στην επίσκεψη των γιατρών πέρασε ο διευθυντής της μαιευτικής που του είπαν την περίπτωση και μόλις άκουσε ότι είχα ήδη προλάβει να θηλάσω, μου λέει ότι τώρα αν έχει γίνει κάτι ήδη έγινε, να θηλάσει η γυναίκα, άσε που πιστεύω ότι είναι ψευδές το αποτέλεσμα, γιατί είναι πολύ μικρός ο δείκτης κτλ. Εγώ άρχισα να τον ευχαριστώ, να κλαίω από τη χαρά μου , 2 μέρες δεν είχα κοιμηθεί από την στεναχώρια και έβγαζα το γάλα με θήλαστρο.

Τέλος καλό όλα καλά, πλέον θηλάζουμε κανονικά, εγώ σηκώθηκα αρκετά γρήγορα από την καισαρική και ελπίζω να αναρρώσω το γρηγορότερο. Αυτά τράβηξα εν ολίγοις κορίτσια, το σημαντικότερο είναι πως πλέον είμαστε σπίτι μας και όλοι υγιείς και πως όλα αυτά θα μοιάζουν με τον καιρό σαν κακό όνειρο.

Να ευχηθώ με τη σειρά μου στις κοριτσάρες που γεννήσανε να τους ζήσουν τα λουλουδάκια τους, τώρα το μενού έχει αυπνία-θηλασμός-κούραση, άλλα και πολλή πολλή πολλή χαρά.

Σας φιλώωωωω!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
na sou zisei xrisa mou kali loxeia, i peritiliksi den fanike ston iperixo?

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kala exw μεινει Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 606100 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 35468 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 35468 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 35468 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 35468 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 35468 για οτι περασες φανταζομαι καθε δευτερολεπτο των τελευταιων πονων παναγια μου εισαι πολυ δυνατη μπραβο σου δοξα τον θεο που ειστε καλα να ανναρωσεις γρηγορα Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 50580 χχχχχχ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ax Xrysa mou, katarxin na sou zisei to mpempini sou koritsara mou!!!!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 50580 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 36 50580
na einai tyxero kai na exei ygeia kai esy na xairesai k ta dyo paidakia sou!!!! defteron,lypamai pou talaipwrithikes toso omws afto se kanei mia irwida mana!!! perastika apo tous ponous kai kalws sou irthe o neos sou erwtas!!!! o antras sou pws einai???

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono ta ponakia mia erxontai mia fevgoun. simera exw mia aspri vlena kai polla ygra, les na mou vgei nwritera i mpoumpoukitsa??? vevaia xthes ekana polles douleis k isws tin kourasa k apeivdise!
ax Xrysa mou olo esena skeftomai twra!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:elbono ta ponakia mia erxontai mia fevgoun. simera exw mia aspri vlena kai polla ygra, les na mou vgei nwritera i mpoumpoukitsa??? vevaia xthes ekana polles douleis k isws tin kourasa k apeivdise!
μακαρι να σου ρθει νωριτερα!!να την κρατησεις αγκαλια!!!

εγω βεβαια αυτες τις ασπρολιτρινες βλεννες τις εχω λιγ λιγο εδω κ 3 εβδομαδες ,αλλα ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλο σημαδι γιατι μαλακωνει ο τραχηλος!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:
bebek6 έγραψε:elbono ta ponakia mia erxontai mia fevgoun. simera exw mia aspri vlena kai polla ygra, les na mou vgei nwritera i mpoumpoukitsa??? vevaia xthes ekana polles douleis k isws tin kourasa k apeivdise!
μακαρι να σου ρθει νωριτερα!!να την κρατησεις αγκαλια!!!

εγω βεβαια αυτες τις ασπρολιτρινες βλεννες τις εχω λιγ λιγο εδω κ 3 εβδομαδες ,αλλα ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλο σημαδι γιατι μαλακωνει ο τραχηλος!!!
efxaristw elbono mou! emena i vlena itan ololefki,telospantwn.tin Triti paw giatro, gia na doume ti tha mou pei, tha dei an exei parei thesi mou eipe. exw omws ki egw tin idia aporia me ta koritsia, de fainetai an to mwraki exei tylixtei me to lwro apo ton yperixo? giati k stin anipsia mou pou gennise, otan gennise tis to eipan.

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρύσα να σου ζήσει κ η ταλαιπωρία σας να τελειώνει εδώ! Να σου πω την αλήθεια αν περίμενα κάποια να γεννήσει φυσιολογικά ήσουν εσύ από την στιγμή μάλιστα που είχες ήδη μια γέννα στο ενεργητικό σου! Φαντάζομαι τι τράβηξες μέχρι να δεις το μπεμπέ...

Αυτή η περιτύλιξη είναι πολύ ύπουλη ρε παιδί μου, τι να πω!

Συγχαρητήρια κ στα άλλα κορίτσια που έφεραν στο κόσμο τα μωρά τους!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ! βρε Χρυσα μου, τουλαχιστον εχεις το μπεμπουλη αγκαλια κ ολα ειναι καλα.
του αντρα σου πως του φαινετε που εγινε μπαμπας??? του αλλαζει καμια πανα??

markella01

markella01
Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις ευχές και ανταποδίδω!

Ο άντρας μου χάζεψε...Κάθεται και τον κοιτάζει και λέει πόσο όμορφος είναι και τον φιλάει και με βοηθάει πάρα πολύ. Βέβαια να δω πότε θα βαρεθεί...χαχα...όσο να πεις πόσο να χαζέψεις ένα μωρό 5 ημερών? Πάντως τον βλέπω σαστισμένο και χαρούμενο...

Υπέρηχο δε με κάνανε γιατί μου λέγαν ότι η απαραίτητη εξέταση τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο καρδιοτοκογράφος και πως ακόμα κι αν κάνεις υπέρηχο και όλα είναι καλά, τελευταία στιγμή μπορεί να σου κάνει περιτύλιξη στη διάρκεια του τοκετού.

Ηρωίδα δεν είμαι , άλλωστε υπάρχουν γυναίκες που περνάνε πολύ χειρότερα, εμένα τουλάχιστο το παιδί γεννήθηκε γερό και χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε λέω δόξα τω Θεώ. Απλά είχα τον εαυτό μου για πιο δυνατό και στην αρχή ντρεπόμουν που φώναζα, άλλα νομίζω ειλικρινά ότι έφτασα τα όριά μου όσον αφορά τον πόνο. Δλδ κάποιοι πόνοι αντέχονται μέχρι κάποια ώρα, έρχεται η στιγμή που αν βιώνεις συνεχόμενο πόνο τόσο δυνατό, τρελαίνεσαι ή πεθαίνεις, έτσι μου φάνηκε. Άλλωστε ξέρετε ότι οι επιστήμονες λένε πως ο άνθρωπος αντέχει μέχρι 40κάτι μονάδες πόνου και στη γέννα οι πόνοι φτάνουν τις 57 μονάδες (οι τελικοί έτσι?) δλδ είναι σα να σου σπάνε ταυτόχρονα 20 κόκκαλα. Ε, δεν μπορείς αυτό να το αντέξεις πάρα πολύ ώρα, χαζεύεις. Νομίζω ότι με μένα αυτό ήταν το πιο δύσκολο.

Τώρα ξύπνησε, τον αλλάξαμε με τον άντρα μου και τον έχουμε στο κρεββάτι μαζί με την αδερφή του που τον κοιτάει. Είναι πολύ όμορφα.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυτο με τον λωρο μου το ειπε κ εμενα,στις αρχες του 9ου ηταν τυλιγμενη η κυρια!!!
μετα ξετυλιχτηκε..
μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο,αλλα δεν μπορουν να προβλεψουν,γιατι τελευταια στιγμη μπορει κ να τυλιχτει κ να ξετυλιχτει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις