Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
526 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 526 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
6 ειναι ο γιος μου,3 η κορη μου και 10 ημερων η σπορουλινα μου!
και η δικια μου εχει μαυρο καταμαυρο μαλλι!και πιανει και την πλατη της!θα φοβαμαι απο σεπτεμβρη μη μου κολλησει τιποτα ψειρες αμα φερουν τα μεγαλα απο τα σχολεια τους!χαχαχαχα
bebek κι εγω δε τις θελω γι'αυτο προσπαθω!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:6 ειναι ο γιος μου,3 η κορη μου και 10 ημερων η σπορουλινα μου!
και η δικια μου εχει μαυρο καταμαυρο μαλλι!και πιανει και την πλατη της!θα φοβαμαι απο σεπτεμβρη μη μου κολλησει τιποτα ψειρες αμα φερουν τα μεγαλα απο τα σχολεια τους!χαχαχαχα
xaxaxa pseires! makari na nai kala prwta ap ola k i dikia mou ki epeita lew makari na xei mavro mallaki!!! ax!! k i koumpara mou pou thilase ponagan poly oi thiles tis k to evgaze me to thilastro k stamatise se eksi mines giati ponage.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:6 ειναι ο γιος μου,3 η κορη μου και 10 ημερων η σπορουλινα μου!
xaxaxa pseires! makari na nai kala prwta ap ola k i dikia mou ki epeita lew makari na xei mavro mallaki!!! ax!! k i koumpara mou pou thilase ponagan poly oi thiles tis k to evgaze me to thilastro k stamatise se eksi mines giati ponage.

αμα ποναγε 6 μηνες και ομως αντεξε ειναι ηρωας!εδω θηλαζουμε και λεμε μερα με τη μερα να ειμαστε καλυτερα και να παιρνουμε θαρρος!μπραβο στην κοπελα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia ithela k kati allo na rwtisw kai to thymithika twra. eseis pou gennisate pirate zwni pou mazevei tin koilia? an nai, apo pou tin promithevomaste kai pote ti vazoume?

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια μου τι κάνετε? είμαι πτώμα ,θηλάζω όλη μέρα, δεν κοιμήθηκα παρά 4 ώρες και έπαθα πάλι τυμπανισμό τόσο που δυσκολεύομαι να ανασάνω...

Μπήκα να σας πω ένα γεια και να μου φιλήσετε τις κοιλίτσες και τα μπεμπιά σας...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βεβεκ στον γιωργο δεν πηρα ζωνη τ αφησα ετσι κ μ εφυγε απο μονη η κοιλια. στο δευτερο δδεν ξερω διοτι εχω και κηλη και θα δω τ θ μ πει ο γιατρος

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
efxaristw mpempa mou!opoia alli kopela kserei an einai kalo na foresoume as mou pei.
giati vre Xrysa mou epathes tympanismo?diladi gennises k pali de mporeis na anasaneis..

spyros3

spyros3
γυρισα κ εγω...
μελαχροινακι ειναι η μπεμπα αφου κ οι δυο μας ειμαστε ο αντρας μου πιο πολυ...
ηταν ανησυχη την σηκωσα κ εκανε εμετο,οχι λιγο παρα πολυ μπορει να μην ειχε ρεχτει καλα..
εγω ζωνη δεν εβαλα ουτε κορσε..η ζωνη ειναι γθα οσες εχουν κανει καισαρικη,νομιζω..
Μπεμπεκ σευχαριστω γλυκεια μου...
Χρυσα κρατα γερα,ολες τα περναμε στην αρχη,υπομονη θα μπειτε σενα προγραμμα..

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bebek εμένα η γιατρός ήταν κάθετη ότι πρέπει να φορέσω μετά κορσέ για να μην πλαδαρέψει η κοιλιά κ για να μπουν ευκολότερα τα όργανα στη θέση τους μετά την γέννα. Η ίδια ήρθε κ μου την φόρεσε μετά την γέννα, δεν είχα επιλογή...κοιλιά πάντως πλαδαρή δεν μου έμεινε είναι η αλήθεια. Το θέμα είναι ότι αυτή η ζώνη σε σφίγγει πολύ, είναι κάπως άβολη, στην αρχή τουλάχιστον που πρέπει να την φοράς συνεχώς κ μόνο που σκέφτομαι την ζέστη σε συνδυασμό με τη ζώνη βγάζω σπυριά...
Την είχα πάρει από τα prenatal...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermom έγραψε:Bebek εμένα η γιατρός ήταν κάθετη ότι πρέπει να φορέσω μετά κορσέ για να μην πλαδαρέψει η κοιλιά κ για να μπουν ευκολότερα τα όργανα στη θέση τους μετά την γέννα. Η ίδια ήρθε κ μου την φόρεσε μετά την γέννα, δεν είχα επιλογή...κοιλιά πάντως πλαδαρή δεν μου έμεινε είναι η αλήθεια. Το θέμα είναι ότι αυτή η ζώνη σε σφίγγει πολύ, είναι κάπως άβολη, στην αρχή τουλάχιστον που πρέπει να την φοράς συνεχώς κ μόνο που σκέφτομαι την ζέστη σε συνδυασμό με τη ζώνη βγάζω σπυριά...
aaa!!! efxaristw poly!!!!!!!! nai me afti ti zesti isws einai akatorthwto alla otan mporoume na tin vazoume!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Κορίτσια μου τι κάνετε? είμαι πτώμα ,θηλάζω όλη μέρα, δεν κοιμήθηκα παρά 4 ώρες και έπαθα πάλι τυμπανισμό τόσο που δυσκολεύομαι να ανασάνω...

Μπήκα να σας πω ένα γεια και να μου φιλήσετε τις κοιλίτσες και τα μπεμπιά σας...

μα τι κουκλι ειναι αυτο!!!φτου φτου να σου ζησει! Very Happy

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:
supermom έγραψε:Bebek εμένα η γιατρός ήταν κάθετη ότι πρέπει να φορέσω μετά κορσέ για να μην πλαδαρέψει η κοιλιά κ για να μπουν ευκολότερα τα όργανα στη θέση τους μετά την γέννα. Η ίδια ήρθε κ μου την φόρεσε μετά την γέννα, δεν είχα επιλογή...κοιλιά πάντως πλαδαρή δεν μου έμεινε είναι η αλήθεια. Το θέμα είναι ότι αυτή η ζώνη σε σφίγγει πολύ, είναι κάπως άβολη, στην αρχή τουλάχιστον που πρέπει να την φοράς συνεχώς κ μόνο που σκέφτομαι την ζέστη σε συνδυασμό με τη ζώνη βγάζω σπυριά...
aaa!!! efxaristw poly!!!!!!!! nai me afti ti zesti isws einai akatorthwto alla otan mporoume na tin vazoume!
αν ειναι να μην μεινει πλαδαρη κοιλιτσα θα κανουμε αλλη μια θυσια,ζεστη ξεζεστη τοσα χρονια γυμνστηριο τουλαχιστον να σωσουμε τπτ Very Happy
βεβαια μπροστα στ μπεμπακια μας δεν νομιζω ν με απασχολει η κοιλια!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ κοριτσιααααα πλησιαζει η πητ 13/7 κ αυτη η μπεμπα τπτ!!!
τι να κανω???
δεν βλεπω ν γλιτωνω την προκληση!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:αχ κοριτσιααααα πλησιαζει η πητ 13/7 κ αυτη η μπεμπα τπτ!!!
τι να κανω???
δεν βλεπω ν γλιτωνω την προκληση!!!
vre min agxwnesai!!!!!! mporei na to agxwneis to koritsi kai na to fovizeis! perimene liges meres akomi k stin teliki kai proklisi na ginei,na nai kala to nini!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχω πρηστει σαν μελιτζανα,χερια ποδια!!!!!!νομιζω οτι ειμαι 100 κιλα(12κιλα πηρα ολα κ ολα)
γκρινιαζω συνεχεια(στην πραγματικοτητα ειμαι πολυ υπομονετικη)
παθαινω κραμπες κ ποναω στη λεκανη στη μεση στα χερια(απο τον υοτιθεμενο πλαινο υπνο) μην ξεχασω το καθε μια ωρα τσισα
αχχχχχχχ κ αυτες οι καθε 5 λεπτα σ συσπασεις που μεχουν τσακισει-καθε μερα νομιζω θα γεννησω κ καθεμερα σπιτι ειαμι!!!! Very Happy
ποση γκρινια στο τελος θα με χωρισει ο καλος μου!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα

τι κανουν τα κοριτσια?ολα καλα?
εμεις πρωινη πρωινη ο γιος μ ξυπνησε.
elbonο μην ανησυχεις κοπελα μ θα βγεει εκει που δεν το περιμενεις.εσυ εεβαλες 12 κιλα. εμεις που βαλαμε 20 τι να πουμε και τρωμε και σαν λυσασμενα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:εχω πρηστει σαν μελιτζανα,χερια ποδια!!!!!!νομιζω οτι ειμαι 100 κιλα(12κιλα πηρα ολα κ ολα)
γκρινιαζω συνεχεια(στην πραγματικοτητα ειμαι πολυ υπομονετικη)
παθαινω κραμπες κ ποναω στη λεκανη στη μεση στα χερια(απο τον υοτιθεμενο πλαινο υπνο) μην ξεχασω το καθε μια ωρα τσισα
αχχχχχχχ κ αυτες οι καθε 5 λεπτα σ συσπασεις που μεχουν τσακισει-καθε μερα νομιζω θα γεννησω κ καθεμερα σπιτι ειαμι!!!! Very Happy
ποση γκρινια στο τελος θα με χωρισει ο καλος μου!!!!
KALIMERA!!!!!!!!!!!! elbono ta idia niwthw,ase..
mpempa mou ti tha fame simera?
miamiam miam.... o fournos einai kleistos Sad alla tha fame pswmaki me vouturo k merenda,e?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βεβεκ μου εμας ο φουρνος ειναι κ κυριακη ανοιχτα και παραγει και ψωμακι παντα μεχρι της 10 το βραδυ εχει ψωμι κ ειναι ανοιχτος
μαγηρευω φακη σημερα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τι κανετε?
για τη ζωνη να πω εν ταχει οτι εμενα γιατρος και μαια ειπαν αφου επιστρεψει η μητρα στη θεση της μεσα στη λεκανη μπορω να βαλω!πιο πριν το απαγορεψαν!αν και δεν ειχα σκοπο να βαλω,με τοση ζεστη ηδη θελω να ξεκολλησω το πετσι μου οχι να βαλω και ζωνη!
φιλακια!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω ξερω 40 μερες απαγορευετε να βαλεις ζωνη

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:και εγω ξερω 40 μερες απαγορευετε να βαλεις ζωνη

ναι καπου τοσο ειναι!εμενα βεβαια επεστρεψε μεσα στο πρωτο δεκαημερο αλλα με ξεσκισαν στην κλινικη στους ορους με φαρμακα μητροσυσπασης γιατι εκανα αιμορραγια και θελαν η μητρα να συσπαται και να βγαζει το αιμα να μην μενει μεσα στην κοιλια.τεσπα το μονο καλο ειναι οτι περασα ολους τους πονους εκει και απο οταν γυρισα σπιτακι μου εχω απλα λιγα λοχεια,ε θα τελειωσουν κι αυτα που θα παει?

markella01

markella01
Καλημέρα μωρομάνες!

Εγώ ήδη φοράω ζωνούλα, όχι ιατρική, μια που είχα και καλά για σύσφιξη της κοιλιάς και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί κρεμούσε η κοιλιά μου και με ψόφαγε στον πόνο.

Κοιμήθηκα 4 ωρίτσες επιτέλους, είχα ξύπνια από τις 8 το πρωί του Σαββάτου, η μάνα μου έδωσε ένα γεύμα συμπληρωμα στο μωρό για να κοιμηθώ , δεν ξετρελλάθηκα άλλα πραγματικά χρειαζόμουν ύπνο.

Έχω μέχρι στιγμής χάσει 9 κιλά κορίτσια, με αυτή τη ζέστη νομίζω όλες θα τα χάσουμε μπαμ μπαμ!

Να μην παραλείψω να πω ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα που κάνετε για τον κανακάρη μου, καλός είναι όπως όλα τα μωρά.

Θήλασα, έφαγα , πήρα τα φάρμακά μου (αντιβίωση) σας είπα καλημέρα, τώρα ύπνο όσο προλαβαίνω που ο μπέμπης κοιμάται του καλού καιρού.

Κουράγιο και υπομονή αγάπες!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsares mou ti kanete? den mporesa na diabaso oles ts selides...
xrusa mou siderenia! na sou zisei o mpempis!! ti itan auto pou perases? euxomai apo do kai pera ola na pane telia!
kristi na sou zisei kai sena kopela mou!
to toutounaki mas gennise? giati den eida... na sou zisei kai sena!! ola kala pigan?
kai fusika kai se opoia alli kopela gennise na tis zisei!!
gennisame loipon kai emeis tin tetarti 4 iouliou ora 13:40 me kaissariki. i iliaxtida bgike 2900 kai 48 podous. einai mia koukla!!
talaiporithika omos para polu... giati mpika triti stis 12 to bradu, ksekinisa me proklisi stis 4:30 to proi kai me upotithemeni diastoli 1, pou otna irthe o giatros mou stis 11 to moro den eixe kan empedothei. 13:00 mpika gia kaisariki. xthes gurisa spiti... exo tosa polla na sas po...!!! emfanistike kai o proin (elpizo allo kako na min mas brei)...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμαν βρε φρανσ τι περασες και εσυ κοπελα μ . να σου ζησει η κορακλα σου

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Frans να σου ζήσει, να την χαίρεσαι κ να μας πεις κ λεπτομέρειες...

Όσον αφορά τη ζώνη, όπως κ πολλά άλλα φυσικά ο καθένας εμπιστεύεται τον γιατρό του μέχρι αποδείξεως του εναντίον!

Χρύσα είσαι τυχερή σε αυτή τη φάση που έχεις τόση βοήθεια μέσα στο σπίτι με το μωρό σου!

Πόπη με τα κρουασάν κ τις μερεντές τόσο καιρό με έχεις ξελιγώσει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις