Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
to eklisa tin paraskeui to rantevou giati feugei tin kuriaki o antras mou kai ithele na to dei exo kai ego anxos na do poso megalose alla an kreino apo tis klotsies prepei na megalose arketa, sin exo 2 meres ta podia mou exoun pristei poli to proi einai entaksei alla meta apo ligo ginontai toumpano.

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου απο την καυτή Θεσσαλονίκη! Τί μου κάνετε;
Μαράκι καλά αποτελέσματα! Εύχομαι να μεγάλωσε το μικράκι σου και να κάνει λίγο υπομονή ακόμη!
Καλά αποτελέσματα και σε όλα τα κοριτσάκια!
Εμείς ξανά Ιούλιο τώρα, σε δυο βδομάδες με το καλό!
Τζοανούα μου έμαθα περάσατε καλά και ήσουν και κουκλί! Αντε υπομονή αγάπη κοντεύεις!
Βασιλικη τέλειο το κρεβατάκι! Καλά υπόλοιπα ψώνια και φιλιά στη δεύτερη πατρίδα μου!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την afroad στις Τετ Ιουν 20, 2012 5:35 am, 1 φορά

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Perase para poli grigora pantos o kairos maria m k eutixws...
Esu tha genniseis pio grigora logo auto p pernas enne???
Στην καλύτερη περίπτωση θα γεννήσω 36η-37η. Εγώ πάντος κάθε φορα που κατεβαίνω Θεσσαλονίκη στο γιατρό κουβαλάω και τη βαλιτσούλα μου μαζί, να είμαι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Ο άντρας μου με κοροιδεύει αλλα εγώ θέλω να είμαι έτοιμη.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:to eklisa tin paraskeui to rantevou giati feugei tin kuriaki o antras mou kai ithele na to dei exo kai ego anxos na do poso megalose alla an kreino apo tis klotsies prepei na megalose arketa, sin exo 2 meres ta podia mou exoun pristei poli to proi einai entaksei alla meta apo ligo ginontai toumpano.

Kalitera agapoulla m na dei ki ekeinos to mikro t ninaki prin fugei...
Pragmati prepei na exoun megalwsei...
Emena den me klotsa pion...
Apla kouniete i kilia m olokliri...
Oso g priksimo egw tpt sta podia...
Kathe proin p ksupnaw ta xilei m einai prismena san silikonata...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου απο την καυτή Θεσσαλονίκη! Τί μου κάνετε;
Μαράκι καλά αποτελέσματα! Εύχομαι να μεγάλωσε το μικράκι σου και να κάνει λίγο υπομονή ακόμη!
Καλά αποτελέσματα και σε όλα τα κοριτσάκια!
Εμείς ξανά Ιούλιο τώρα, σε δυο βδομάδες με το καλό!
Τζοανούα μου έμαθα περάσατε καλά και ήσουν και κουκλί! Αντε υπομονή αγάπη κοντεύεις!
Βασιλικη τέλειο το κρεβατάκι! Καλά υπόλοιπα ψώνια και φιλιά στη δεύτερη πατρίδα μου!

Kalispera agapi m kairo exei na ta poume...
Euxaristw g ta kala s logia...
To kalo einai pws k egw ekeini tin mera eniotha kala me to fwrema p eixa Foresei...
Ti kaneis esu ola kala???

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARIA TR έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Perase para poli grigora pantos o kairos maria m k eutixws...
Esu tha genniseis pio grigora logo auto p pernas enne???
Στην καλύτερη περίπτωση θα γεννήσω 36η-37η. Εγώ πάντος κάθε φορα που κατεβαίνω Θεσσαλονίκη στο γιατρό κουβαλάω και τη βαλιτσούλα μου μαζί, να είμαι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Ο άντρας μου με κοροιδεύει αλλα εγώ θέλω να είμαι έτοιμη.

Kala kaneis agapoulla m k tin exeis etimi...
Pote den kseroume kamia fora enne???
Oso mporeis antekse ws tis 37 eudomades pisteuw einai kalitera g ola ta mwrakia...
Egw tha paw ws tis 40 eudomades...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά κουκλί μου! Έκανα το σφραγισματάκι μου χθες και μου φυγε και αυτό το βάρος!
Σε είχα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες! Θυμάσαι που στην εβδομάδα μου περίπου είχες κάτι χαζά με το στομάχι; Ε είπα να σε αντιγράψω! ό,τι δεν είχα στην αρχή το έχω τώρα! Βαρέθηκα πολύ!!! Θέλω να γεννήσω!!!
Εσύ κοριτσάκι μου πώς τα πας; Τα μωρά σου είναι καλά; Σε κουράζουν;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Καλά κουκλί μου! Έκανα το σφραγισματάκι μου χθες και μου φυγε και αυτό το βάρος!
Σε είχα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες! Θυμάσαι που στην εβδομάδα μου περίπου είχες κάτι χαζά με το στομάχι; Ε είπα να σε αντιγράψω! ό,τι δεν είχα στην αρχή το έχω τώρα! Βαρέθηκα πολύ!!! Θέλω να γεννήσω!!!
Εσύ κοριτσάκι μου πώς τα πας; Τα μωρά σου είναι καλά; Σε κουράζουν;

Ax kala ekanes poso na travas eee???
Emena prepei na itan apotis polles douleies p kanw sto spiti re agapi m...
Afou ta thelw ola stin enteleia...
Antekse agapoulla m wpos tha anteksw ki egw k oles oi alles...
Oso g mena eimai kala k ta mwra m prospathoun oso mporoun na me voithoun
me akoune poli...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αφού είναι καλά τα καημενάκια ευτυχώς δεν έχεις ζόρι απο αυτό. Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου! Κι εγώ μια απο τα ιδια είμαι Τζοαννούα μου. Να μην υπάρχει σκουπιδάκι!
Τέτοια χαζά κάνουμε μη χάσουμε το βραβείο!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 13 50580

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Αφού είναι καλά τα καημενάκια ευτυχώς δεν έχεις ζόρι απο αυτό. Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου! Κι εγώ μια απο τα ιδια είμαι Τζοαννούα μου. Να μην υπάρχει σκουπιδάκι!
Τέτοια χαζά κάνουμε μη χάσουμε το βραβείο!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 13 50580

Einai i zwi m na vlepw to spiti m katharo...
Den m aresei na m afinoun tpt parapano sto voithiiko trapezaki ktl...
To patoma to sfouggariza sigoura 2 me 3 fores tin imera k tora to kanw mono mia fora...

Oso g sena me ta ponakia to eipes ston giatro s agapi???

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απο την αρχή είχα πονάκια γενικά και απλά όσο προχωράμε γίνονται πιο έντονα. Το βρίσκει φυσιολογικό και απλα θεωρεί ότι είμαι λίγο από τις άτυχες εγκυμονούσες που πρέπει να κάνουν παραπάνω υπομονή!
Να σε ρωτήσω κιόλας σαν πιο έμπειρη που είσαι.Όσο μεγαλώνουν τα μωράκια οι κλωτσιές ή οι κινήσεις τους που είναι πιο έντονες μπορεί να προκαλούν και πόνους;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Απο την αρχή είχα πονάκια γενικά και απλά όσο προχωράμε γίνονται πιο έντονα. Το βρίσκει φυσιολογικό και απλα θεωρεί ότι είμαι λίγο από τις άτυχες εγκυμονούσες που πρέπει να κάνουν παραπάνω υπομονή!
Να σε ρωτήσω κιόλας σαν πιο έμπειρη που είσαι.Όσο μεγαλώνουν τα μωράκια οι κλωτσιές ή οι κινήσεις τους που είναι πιο έντονες μπορεί να προκαλούν και πόνους;

Ennoeis ponous xamila stin mitra agapi???

Epidi etsi eilikrina egw tora stin 34 eudmada den me klotsa apla kinite oli m i kilia otan kinite to mwro...
K kapote exw ponous xamila stin mitra ennow kato stin mitra...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι καλή μου κάτω χαμηλά, σαν πόνους περιόδου ή σαν σουβλιές
Εσένα μεγάλωσε βρε ψυχή μου το νινί γι'αυτό λογικά κουνιέται και δεν κλωτσάει!
Πόσο ήταν την τελευταία φορά που το είδατε;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Ναι καλή μου κάτω χαμηλά, σαν πόνους περιόδου ή σαν σουβλιές
Εσένα μεγάλωσε βρε ψυχή μου το νινί γι'αυτό λογικά κουνιέται και δεν κλωτσάει!
Πόσο ήταν την τελευταία φορά που το είδατε;

Nai agapi m einai san ponoi periodou...
Etimazete i mitra mas...
Oso g ta kilakia t mwrou itan 1,700 prin 2 eudomades...
Tora logika prepei na einai pano apo 2 kila...
Tha doume next week.... Very Happy
Esena poso itan agapi???

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα την Παρασκευή ήταν 1600! Μαζί μας βλέπω αγάπη!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Egw gennika mikra ninakia kanw... Very Happy
O gios m gennithike 3170...
H kori m gennithike 3140...
Ase na doume k tin mikri mas tora...

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ χθές το βράδυ είχα κάτι σαν ""σουβλιές"" χαμηλά.Ζορίζονται το μικρά μας και μαζί τους κι εμείς..
AFROAD απο Αλεξ/πολη είσαι? Χαίρομαι που σας άρεσε το κρεβατάκι μας, το πήραμε απο www.beboulino.gr και τα αυτοκόλλητα είναι απο το www.sticky.gr. Έχει πολύ ωραία σχέδια και μπορείς να ζητήσεις να σου τα φτιάξουν όπως θές εσύ, η τοποθέτηση είναι λίγο δύσκολη αλλά ο άντρας μου έχει υπομονή και τα έβαλε μόνος του.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpravw t pantos ekane poli kali douleia Vasilia m...

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Basiliki έχω παραγγείλει ακριβώς το ίδιο αυτοκόλλητο αλλα θα το βάλω στον τοίχο ακριβώς πάνω από την κούνια του μικρού!!!! Μ'άρεσε πολύ!!!!! Είναι δύσκολη η τοποθέτηση;;;

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσαρες!! Τι κανετε? εγω ειμαι λιγο down αυτες τις μερες...εχω αγχωθει...και φοβαμαι να γεννησω..!!!!!!!!μην κοροιδευτε! πιο πολυ φοβαμαι μην μου κατσει καισαρικη...
και να πω πως τα φοβομουν αυτα τα ιατρικα τις ενεσεις νιστερια κτλ.ουτε καν.τωρα δεν ξερω γιατι τοσος φοβος... πιο πολυ το μετα φοβαμαι... οτι δεν θα μπορω να περιποιηθω τον εαυτο μου και το μωρο αν ειμαι χειρουργημενη...!τεσπα...μην σας αγχωνω και εσας..
θα βαλω συντομα φωτο απο το δωματιο.αν και την κουνια σε κανα 25 ημερο θα την εχω.εγινε καλο τελικα..
Τζοαννα μου φρικαρα? 2-3 φορες την μερα σφουγγαρισμα???? εγω 2 φορες την εβδομαδα σκουπα και σφουγγαρισμα. και φυσικα με παπουτσια κανεις μεσα στο σπιτι!! χαρα στο κουραγιο σου! αξια!
σας καληνυχτω! νιωθω εξαντλημενη... φιλακια σε ολες! <3
ειδα και τις φωτο
Τζοαννα μου... τελεια στις φωτο εισαι μια κουκλα και τα παιδακια σου καραμελιτσες και ο γαμος της φιλης σου τελειος!!!!!!! να ζησει η κοπελα ευτυχισμενη! σ ολες τις φωτο like σου κανα χαχαχ! τελειαααααα! <3

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΡΗΝΑΚΙ??ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΕΝΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΛΟΣΟΥΜΕ???
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΜΕ!!ΣΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ε?ΑΧ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΟΧΘΡΙΖΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ(ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ)..ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ 45 ΚΙΛΑ(ΑΚΟΥΣ ΙΩΑΝΝΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΗΣΤΩ ΣΤΟ ΦΑΕΙ ΝΑ ΠΑΩ 80 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!
ΑΧΧΧ!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;
Καρμπονάρα στις 11 τι βράδυ; Δεν θα έκλεινα μάτι όλο το βράδυ. Εμένα έρχεται ο άντρας μου το βράδυ με δρακουλίνια και τέτοια και με μαλώνει κιόλας όταν πάω να φάω "Δεν θα κοιμάσαι το βράδυ και εγώ θ'ακούω την γκρίνια σου" μα, κιεγώ ψυχούλα έχω να μην φάω ένα;

Πήγα χθές στο γιατρό, το νινάκι μας έβαλε μόνο 100γρ σε 2 βδομάδες, αυτό δεν είναι καλό, αύριο πάλι ντόπλερ. Αν μπορέσουμε και το κρατήσουμε 2 βδομαδούλες να γίνει 36 εβδ καλά θα ήταν, έστω άλλα 100 να βάλει. Δεν νομίζω με βλέπω σε καμιά βδομάδα να το βγάζουμε. Τώρα έχω αρχήσει να αγχώνομαι...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 13 534787  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 13 534787 pale pale

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ!!ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!! ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΩΡΑ??
ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ?

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kkkk έγραψε:Basiliki έχω παραγγείλει ακριβώς το ίδιο αυτοκόλλητο αλλα θα το βάλω στον τοίχο ακριβώς πάνω από την κούνια του μικρού!!!! Μ'άρεσε πολύ!!!!! Είναι δύσκολη η τοποθέτηση;;;
Καλημέρα kkkk! Έχουμε πάρει άλλα 2 stickies για τους τοίχους μας,απλά καλύτερα ο τοίχος που θα το βάλεις να είναι λείος και να έχεις τουλάχιστον 1 ώρα διαθέσιμη γιατί στην ουσία 2 αυτοκόλλητα ξεκολλάς.Το σχέδιο είναι στο ενδιάμεσο.Έχει οδηγίες.Εμείς το βάλαμε στο κρεβατάκι γιατί όταν μεγαλώσει λίγο ο μικρός (4-5 μηνών) θα τον πάμε σε άλλο δωμάτιο.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εγώ χάθηκα λίγο γιατί είχα πολύ δουλειά τις τελευταίες 2 βδομάδες και στο σπίτι μετά δυσκολεύομαι να μπω. Το μόνο που σκέφτομαι μόλις πάω σπίτι είναι να κοιμηθώ! Τώρα που σας γράφω τα μάτια μου κλείνουνε πάνω από τον υπολογιστή!

Πήγαμε στον γιατρό εχθές, όλα καλά, είμαστε 1410 γρ. Το πλάνο παραμένει το αρχικό, θα με γεννήσει 15 μέρες νωρίτερα με πρόκληση για να σταματήσω προγραμματισμένα τις αντιθρομβωτικές ενέσεις. Άρα 20-22 Αυγούστου με βλέπω να γεννάω.

Ιωάννα μου ήσουν κούκλα στον γάμο,το ίδιο και τα αστεράκια σου! Η κόρη σου είναι φτυστή εσύ! Να σου ζήσουν Very Happy

Μαρία μου πόσο βάρος έχει στο σύνολο τώρα η μικρούλα; Μην αγχώνεσαι, πλέον είναι ασφαλές να γεννήσεις, άρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχε πίστη μόνο και όλα θα πάνε μια χαρά  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 13 417472

Φιλιά πολλά και στα υπόλοιπα κορίτσια.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις