Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα ταλαιπωρημένα μου!
Βασιλική μου απο την πλευρά του μπαμπά μου είμαι απο Αλεξ/πολη! Έχω πολύ σόι εκεί κι έρχομαι κάθε χρόνο και παλιότερα ερχόμουν πολύ συχνά και για μεγάλο διάστημα! Τη λατρεύω αυτήν την πόλη απο μωρό! Κι επίσης έχω βαφτιστεί εκεί! Very Happy
Ειρήνη μου όσο πλησιάζει η ώρα τόσο θα φοβόμαστε περισσότερο! Η πλάκα είναι ότι κι εγώ πάντα ψύχραιμη είμαι με τους γιατρούς αλλά όσο πλησιάζει η ώρα ούτε που θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να κάνω καισαρική γιατί ανησυχώ για το μετά κι εγώ και το κατά πόσο θα μπορώ να αναρρώσω γρήγορα!
Μαρία όλα θα πάνε καλά! Ψυχραιμία και θετική σκέψη!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τώρα είμαστε 1600, τον γιο μου τον έκανα 3200 στις 40 εβδ. όλα ήταν φυσιολογικά. Το καλό είναι ότι και η νύφη μου γέννησε πρόωρο πέρσι και έχει ρούχα πολύ μικρά γιατί δύσκολα τα βρίσκεις, ξέρει να μου πει και που θα βρώ πάνες για πρόωρα και όλα τα σχετικά.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΡΗΝΑΚΙ??ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΕΝΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΛΟΣΟΥΜΕ???
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΜΕ!!ΣΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ε?ΑΧ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΟΧΘΡΙΖΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ(ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ)..ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ 45 ΚΙΛΑ(ΑΚΟΥΣ ΙΩΑΝΝΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΗΣΤΩ ΣΤΟ ΦΑΕΙ ΝΑ ΠΑΩ 80 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!
ΑΧΧΧ!!

Hahahaha egw re mwro m ksekinisa 41 kila k eftasa eidi 55 kila...

Gt den efages vre esu mia duo koutalies apla na s fugei ekeino to.....Ksereis....
Egw etsi kanw...
K den me niazei oti wra ki na einai...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARIA TR έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;
Καρμπονάρα στις 11 τι βράδυ; Δεν θα έκλεινα μάτι όλο το βράδυ. Εμένα έρχεται ο άντρας μου το βράδυ με δρακουλίνια και τέτοια και με μαλώνει κιόλας όταν πάω να φάω "Δεν θα κοιμάσαι το βράδυ και εγώ θ'ακούω την γκρίνια σου" μα, κιεγώ ψυχούλα έχω να μην φάω ένα;

Πήγα χθές στο γιατρό, το νινάκι μας έβαλε μόνο 100γρ σε 2 βδομάδες, αυτό δεν είναι καλό, αύριο πάλι ντόπλερ. Αν μπορέσουμε και το κρατήσουμε 2 βδομαδούλες να γίνει 36 εβδ καλά θα ήταν, έστω άλλα 100 να βάλει. Δεν νομίζω με βλέπω σε καμιά βδομάδα να το βγάζουμε. Τώρα έχω αρχήσει να αγχώνομαι...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 14 534787  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 14 534787 pale pale

Ax re agapoulla m toso mono to mikroulliko???
Na min anisixas katholou kalitera na vgei na kaliterepsoun ta pragmata...
O theoullis mazi sas...

O giatros ti s leei g to meta???

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΠΙΡΟΥΝΙΕΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΧΟΥΔΩ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕΙ Η ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εγώ χάθηκα λίγο γιατί είχα πολύ δουλειά τις τελευταίες 2 βδομάδες και στο σπίτι μετά δυσκολεύομαι να μπω. Το μόνο που σκέφτομαι μόλις πάω σπίτι είναι να κοιμηθώ! Τώρα που σας γράφω τα μάτια μου κλείνουνε πάνω από τον υπολογιστή!

Πήγαμε στον γιατρό εχθές, όλα καλά, είμαστε 1410 γρ. Το πλάνο παραμένει το αρχικό, θα με γεννήσει 15 μέρες νωρίτερα με πρόκληση για να σταματήσω προγραμματισμένα τις αντιθρομβωτικές ενέσεις. Άρα 20-22 Αυγούστου με βλέπω να γεννάω.

Ιωάννα μου ήσουν κούκλα στον γάμο,το ίδιο και τα αστεράκια σου! Η κόρη σου είναι φτυστή εσύ! Να σου ζήσουν Very Happy

Μαρία μου πόσο βάρος έχει στο σύνολο τώρα η μικρούλα; Μην αγχώνεσαι, πλέον είναι ασφαλές να γεννήσεις, άρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχε πίστη μόνο και όλα θα πάνε μια χαρά  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 14 417472

Φιλιά πολλά και στα υπόλοιπα κορίτσια.

Eidi piges na kimitheis...
den se prolava...
Euxaristw g ta kala s logia...
Nai aaa i kori einai i didimi m,,,k o gios o didimos t mpampa t...

Oso g sena kanei DOULEIES ksekourasei mono...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΠΙΡΟΥΝΙΕΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΧΟΥΔΩ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕΙ Η ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ!!

Oxi vre einai pellares den tha vgei pano sto mwro...
K min katseis tora na anisixeis...

Oso g mia duo pirounies FAE OSO THELEIS kali m egkuos eisai k sta teleutea s...
To polli allo 2 kila tha valeis ate 3...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Καλημέρα ταλαιπωρημένα μου!
Βασιλική μου απο την πλευρά του μπαμπά μου είμαι απο Αλεξ/πολη! Έχω πολύ σόι εκεί κι έρχομαι κάθε χρόνο και παλιότερα ερχόμουν πολύ συχνά και για μεγάλο διάστημα! Τη λατρεύω αυτήν την πόλη απο μωρό! Κι επίσης έχω βαφτιστεί εκεί! Very Happy
Ειρήνη μου όσο πλησιάζει η ώρα τόσο θα φοβόμαστε περισσότερο! Η πλάκα είναι ότι κι εγώ πάντα ψύχραιμη είμαι με τους γιατρούς αλλά όσο πλησιάζει η ώρα ούτε που θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να κάνω καισαρική γιατί ανησυχώ για το μετά κι εγώ και το κατά πόσο θα μπορώ να αναρρώσω γρήγορα!

Mwro m na epimeneis t giatrou s pws DEN theleis kaisariki...
Mono an einai EPIGWN na se kanei...
K pes t to MIN NTRAPEIS...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:Καλησπερα κοριτσαρες!! Τι κανετε? εγω ειμαι λιγο down αυτες τις μερες...εχω αγχωθει...και φοβαμαι να γεννησω..!!!!!!!!μην κοροιδευτε! πιο πολυ φοβαμαι μην μου κατσει καισαρικη...
και να πω πως τα φοβομουν αυτα τα ιατρικα τις ενεσεις νιστερια κτλ.ουτε καν.τωρα δεν ξερω γιατι τοσος φοβος... πιο πολυ το μετα φοβαμαι... οτι δεν θα μπορω να περιποιηθω τον εαυτο μου και το μωρο αν ειμαι χειρουργημενη...!τεσπα...μην σας αγχωνω και εσας..
θα βαλω συντομα φωτο απο το δωματιο.αν και την κουνια σε κανα 25 ημερο θα την εχω.εγινε καλο τελικα..
Τζοαννα μου φρικαρα? 2-3 φορες την μερα σφουγγαρισμα???? εγω 2 φορες την εβδομαδα σκουπα και σφουγγαρισμα. και φυσικα με παπουτσια κανεις μεσα στο σπιτι!! χαρα στο κουραγιο σου! αξια!
σας καληνυχτω! νιωθω εξαντλημενη... φιλακια σε ολες! <3
ειδα και τις φωτο
Τζοαννα μου... τελεια στις φωτο εισαι μια κουκλα και τα παιδακια σου καραμελιτσες και ο γαμος της φιλης σου τελειος!!!!!!! να ζησει η κοπελα ευτυχισμενη! σ ολες τις φωτο like σου κανα χαχαχ! τελειαααααα! <3

Min xalas ton eauto s mwraki m kalo...
Xarou ton eauto s k peripihthou ligaki na nioseis kalitera...
Vges g volta,,,pigenne se kamia gnwsti s,,,i ena peripato sto amaksi...
Oso g tin genna na min fwvase tpt...
Ola tha pane mia xara...
Wmos ki esu genna fusiologika...
K na min fwvitheis tpt...
Den exei pio wraio pragma apo na gennas to mikroulliko s...
EILIKRINA S MILW...
Kaisariki kanoun mono autes p exoun provlimata sovara...
Min skeftesai pws mporei na se kanei kaisariki ktl ktl...
Esu akou t giatrou s ki an s pei exeis ena provlimataki sovaro ktl mono ekei na dexteis g kaisariki...
Wmos esu na exeis MONO ston nou s oti pas g fusiologiki genna...
Min anxwnesai re mwraki m...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:
afroad έγραψε:Καλημέρα ταλαιπωρημένα μου!

Mwro m na epimeneis t giatrou s pws DEN theleis kaisariki...
Mono an einai EPIGWN na se kanei...
K pes t to MIN NTRAPEIS...

Καλώς την! Τί κάνεις αγάπη μου; Πώς είσαι σήμερα;
Καλή μου ο γιατρός μου ευτυχώς είναι κατά της καισαρικής χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος και πιστεύει ο φ.τ είναι ό,τι καλύτερο!
Απλά μερικές φορές συμβαίνουν και απρόοπτα και όσο κοντεύουμε είναι λογικό να σκεφτόμαστε πολλά! όχι ότι ο φυσιολογικός δεν με τρομάζει! Μάλλον οι πρωτομάνες όλες τα ίδια άγχη έχουμε στη φάση που είμαστε!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Basiliki δυστυχώς ο τοίχος μας είναι εντελώς "ζαγρέ"!!! 2 χέρια χρώμα τον βάψαμε, αφού προηγουμένως τον είχαμε περάσει και με αστάρι!!! Ελπίζω να κολλήσει καλά το αυτοκόλλητο...

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:

Ax re agapoulla m toso mono to mikroulliko???
Na min anisixas katholou kalitera na vgei na kaliterepsoun ta pragmata...
O theoullis mazi sas...

O giatros ti s leei g to meta???

Ο γιατρός λέει να αποφασίσω που θα γεννήσω σύμφωνα με το πόσο καλή είναι η νεογνολογική. Κορτιζόνες για τα πνευμόνια πήρα άρα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα όταν θα γεννηθεί παρα μόνο μια μικρή βοήθεια θα χρειαστεί στη θερμοκοιτίδα μέχρι να πάρει λίγο βάρος και να μάθει να τρώει. Έτσι ελπίζουμε.
Πάντως για το ότι δεν έχει πιο ωραίο πράγμα απο το να γεννάς είναι τόοοοοσο αλήθεια!!!! Η καλύτερη εμπειρία στη ζωή μου!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να έχεις το μικρό σου ζουζούνι αγκαλιά γερό!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σας κοιλουμπίνες!
Χάθηκα κι εγώ τελευταία. Το ποστ της Δήμητρας είναι σαν να το έχω γράψει εγώ. Μια από τα ίδια. Στο γραφείο πλάκωσε πολύ δουλειά τελευταία και δεν προλαβαίνω ούτε να μπαίνω να σας διαβάζω.
Ιωάννα, είδα κι εγώ τις φωτό στο φ/β. Τζάμπα το άγχος που τραβούσες πριν μήνες για το τι θα φορέσεις. Ήσουν μία ΚΟΥΚΛΑ! Και συγχαρητήρια που κατάφερες και έβαλες ψιλοτάκουνες γόβες. Πως τα κατάφερες βρε θηρίο; Να χαίρεσαι και τα καραμελένια τα ζουζούνια σου. Κουκλιά ήτανε.
Αχ Μαρία, δεν ξέρω τι να σου γράψω για να σου συμπαρασταθώ. Υπομονή και δύναμη σου εύχομαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το ντόμπλερ.
Ειρήνη, μην σκέφτεσαι έτσι για την καισαρική. Μπορεί στο τέλος να είναι απαραίτητη και να το πάρεις στραβά από την αρχή. Σημασία έχει να πάρεις το μωράκι αγκαλιά με ασφάλεια και να μη διακινδυνέψει κανένας. Δεν ξέρω αν θα σε καθησυχάσω μ' αυτό που θα σου πω αλλά "ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία". Επίσης μην ξεχνάς ότι γεννάμε οι γυναίκες γιατί έχουμε περισσότερη δύναμη από τους άντρες.
Βλέπω ετοιμάσατε οι περισσότερες τα πράγματα του δωματίου. Μόνο εγώ δεν έχω κάνει τίποτα....μουαχαχαχα. Ούτε καν γενική καθαριότητα. Το σκέφτομαι για τον Ιούλιο πριν πάω για παραθέριση.
Πολύ ωραίο το κάνατε το κρεβατάκι Βασιλική. Πολύ ωραία η ιδέα με τα αυτοκόλλητα στο κρεββάτι. Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera agapoulles m kales k omorfes...
Elpizw na mpite simera na poume kamia kouventoulla oles mazi... Very Happy
Tora teleutea mpenoume mia mia k den kanoume suzitisei... Sad

Maria tr m eiilikrina epses se skeftomouna...
K eipa t theoulli na sas exei kala agapi m...

Afroditi m nai exeis dikaiw ena anxws to exete esus i ptwtomanes...
Min nwmizeis ki egw exw, wmos oxi toso...
Egw apla lew sunexeia apo mesa m nan kala to ninaki...
epidi m exei minei fovos p exasa to allo ninaki...

Dest m agapi m...
Ti kaneis???
Min xannesai...
O mpampas s pws einai???
Euxaristw g ta kala s logia...
K iremise ligaki stin douleia,,
Toso kairo m thumwnes emena k tora ta kaneis esu???
Xalara agapi m xalara...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΥΠΝΟ ΣΗΜΕΡΑ!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??
ΤΟ ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!
ΘΕΛΩ JUMBO,ΙΚΕΑ ΚΑΙ Η&Μ...ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 2.ΟΟΟ€ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ???
ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΟΡΣΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ??ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ?

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!! Σφίξαν οι ζέστες και αραιώσαμε μου φαίνεται... Very Happy ...όλες καλά;;; Στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μας είπαν να αποφεύγουμε τους κορσέδες-λαστέξ μετά τη γέννα...με υπομονή και γυμναστική το σώμα επανέρχεται για άλλες σιγά-σιγά και για άλλες πιο γρήγορα...είναι όμως και στον τύπο του σώματος και του δέρματος, όπως και οι ραγάδες. Γυμναστική κορίτσια!!!!!! Η μόνη σίγουρη λύση!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΚΚ!!ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ??ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ..

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα μαθήματα. Έχω κάνει 5 και μου μένουν άλλα 3. Σύνολο 8 μαθήματα (στα 7 επιτρεπόταν να έρθει ο σύζυγος και ήρθε φυσικά)με το εξής περιεχόμενο:στο πρώτο γνωριστήκαμε και μιλήσαμε για την γονιμότητα και την ανατομία του γυναικείου γεννητικού συστήματος. Το δεύτερο είχε να κάνει με τη διατροφή και την άσκηση της εγκύου και το σεξ στην εγκυμοσύνη. Στο τρίτο κάναμε ασκήσεις για ενδυνάμωση μέσης&πλάτης και χαλάρωση σε στρώματα, αλλά και μας δείξαν στάσεις εξώθησης για την ώρα του τοκετού(αυτό ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν ήρθε ο σύζυγος γιατί ο χώρος που έιχαμε βάλει τα στρώματα ήταν μικρός και ίσα-ίσα χωρούσαμε οι εγκυούλες). Το τέταρτο αναφερόταν στην ανάπτυξη του εμβρύου, μας είπαν πολλά για την επισκληρίδιο και τη διαχείριση του πόνου στον τοκετό (αυτό με τη διαχείριση του πόνου ήταν ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρον, εκπληκτικό!!!). Το πέμπτο ήταν για τον τοκετό (τα στάδια, η καισαρική, ο πρόωρος τοκετός, ο φυσιολογικός τοκετός, κτλ...). Το έκτο θα είναι για τη λοχεία και τη φροντίδα του νεογέννητου και της λεχώνας μαμάς και τα δύο τελευταία για το ΘΗΛΑΣΜΟ (όπως κατάλαβες τα περιμένω πως και πως!!!). Είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής! Οι μαίες είναι άκρως κατατοπιστικές και έχουν διάθεση να λύσουν οποιαδήποτε απορία!!! Και είναι όλες τρελά υπέρ του εντελώς φυσιολογικού τοκετού (χωρίς καμία παρέμβαση)και φυσικά υπέρ του θηλασμού (κάπως έτσι είμαι κι εγώ Very Happy .....εύχομαι βέβαια αυτά που σκέφτομαι να καταφέρω να τα υλοποιήσω κιόλας...)!!! Να φανταστείς ότι τα μαθήματα είναι 3ωρα και δεν καταλαβαίνουμε πότε περνάει η ώρα!!! Μακάρι να είναι εξίσου καλά και τα δικά σου μαθήματα!!! Θα μάθεις πολλά πράγματα!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΑΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΩΠΙΣΤΗΚΕΣ ΟΙ ΜΑΙΕΣ!!ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΝΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ το θέλω πολύ-πολύ να θηλάσω!!! Συμφωνούμε με τον αντρούλη μου ότι είναι πολύ σημαντικό και έχουμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο να το προσπαθήσουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο στην προσπάθεια αυτή (όπως και σε ΟΟΟΛΕΣ τις άλλες βέβαια...)! Μακάρι να καταφέρουμε όλες οι μέλλουσες μανούλες να υλοποιήσουμε ότι θέλουμε και σκεφτόμαστε για τα μικράκια μας, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας υπεροψες κοιλιες!!!!!!Πηρα το λαπτοπ στο νοσοκομειο για αυτες τις μερες γιατι δεν αντεχα αλλο!!!!!!Μπηκα νοσοκομειο βγηκα παντρευτηκα και παλι μεσα...Τωρα θα ξαναβγω μαζι με τον μπεμπη.......
Τα καλα ειναι ειναι πως ειμαστε 2 κιλα τωρα την δευτερα αν δεν εχω γεννησει θα εχω και το νεο βαρος του μιας και καθε δευτερα κανουμε υπερηχο!!!Οι γιατροι μ ειπαν πως το μωρο τρεφεται παρα πολυ καλα και μεγαλωνει πολυ γρηγορα αν σκεφτουμε κιολας πως στις 7 αν θυμαμαι καλα του μηνα ηταν 1400+ και στις 18 2.000
Ειμαστε σε φαση σημερα γενναω αυριο γενναω....Δυστηχως με καισαρικη γιατι ο μπεμπης ειναι αναποδα.......
Το αλλο κριμα ειναι πως δν προλαβα να ψωνισω σχεδον τιποτα για τον πριγκηπα μου και ψωνιζουν οι αλλοι για μενα.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ειρηνη Μη σκεφτεσαι τετοια αρνητικα πραγματα δε κανεις καισαρικη χωρις λογο εδω εμενα που ειναι προωρος και αν δεν ηταν αναποδα μπορει να πηγαιναμε για φυσιολογικο τοκετο
ΜαριαΜακαρι να ειχα το κουραγιο σου!!!!Εχω πεσει παρα πολυ ψυχολογικα παρα που ολα πανε καλυτερα και βλεπω τη δυναμη σου και περνω και εγω δυναμη!!!!!
Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να χαιρεσται τον λιγο καιρο που εμεινε!!! Very Happy Very Happy

https://facebook.com/nantia.naturally

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NANTIA ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ!!ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 2,400!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΟΥΟΥΟΥ!!ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οτι ψωνιζουν μου το φερνουνν εδω να το δω....Το χρωμα για το δωματιο το διαλεξα απο εδω τι να κανουμε....
Απλα, δε μπορω να σου εξηγησω το συναισθημα του να μη μπορεις ν διαλεξεις το πρωτο φορμακι το πρωτο σεντονακι.....Αλλο να στα φερνουν ετοιμα....ΤΟυλαχιστον ειναι γερος και δυνατος γιατι αλλιως θα ειχα τρελαθει!!!!
Πως τα υπολογιζουμε και πως ερχονται.... Shocked
Εσυ Νικη μου ολα καλα???

https://facebook.com/nantia.naturally

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νάντια κοίτα εσύ να είσαι καλά για να είναι καλά και το μωρό και όοοοοολα τα άλλα γίνονται! Μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο! Κι εμείς είμαστε εδώ για να σου κάνουμε παρέα!!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις