226 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 Τετ Ιουν 13, 2012 12:49 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
σοφακι μ και γω τσακωνομαι συχνα με την αδελφουλα και μετα τα βρισκουμε αμεσως. ειναι κατι σοβαρο ομως;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Panik11 έγραψε:Καλημερα κοριτσια..Ειναι τωρα 3 βραδια που κοιμαμαι μια χαρα.Βεβαια εχουμε το a/c!!!Και προβλεπω να πληρωνουμε πολλα λεφτα στο ρευμα γιατι εγω χωρις αυτο δεν κανω τελειωσε!!!!Τα χερακια πονανε ακομα αλλα νομιζω οτι εγινε συνηθεια.Ρε κοριτσια σας ακουω για συσπασεις και πετρωματα στην κοιλια και αναρωτιεμαι.Δεν μου εχει τυχει ή ετυχε και δεν το εχω καταλαβει????Ενταξει λγιο πετρωμα σε συγκεκριμενα σημεια και για ελαχιστα δευτερολεπτα τα εχω καταλαβει αλλα κατα τα αλλα τιποτα.Μηπως ειμαι πολυ αναισθητη???τι να πω.
Σοφάκι μην στεναχωριέσαι δεν μαλώσατε και για κάτι σοβαρό... Γιατί βιάζεσαι καλέ να το αρραβωνιάσεις το κορίτσι από τα 24????sofouli έγραψε:τη πηρα τηλ οπως καθε πρωι!ειναι στην αθηνα!24 αυτη,29 εγω....και εκει που 'θαφαμε' τη νυφη μας(οπως παντα) ανεφερα την απαγορευμενη γι'αυτην λεξη.ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ! ε ποιος την ειδε και δε τη φοβηθηκε!με στολισε κανονικοτατα και μου το εκλεισε....της εστειλα μνμ αλλα τπτ!δε συνηθιζω να μαλωνω με τα αδελφια μου......
sofouli έγραψε:τη πηρα τηλ οπως καθε πρωι!ειναι στην αθηνα!24 αυτη,29 εγω....και εκει που 'θαφαμε' τη νυφη μας(οπως παντα) ανεφερα την απαγορευμενη γι'αυτην λεξη.ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ! ε ποιος την ειδε και δε τη φοβηθηκε!με στολισε κανονικοτατα και μου το εκλεισε....της εστειλα μνμ αλλα τπτ!δε συνηθιζω να μαλωνω με τα αδελφια μου......
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Συμπεθερούλι........μου!!!!Ναι μωρέ αύριο θα πάω και έχω γράψει μια ωραιότατη λιστα με απορίες!!!!
ΚΑλησπέρα Κωνσταντίνα και Δέσποινα......σας ευχαριστώ για τη στήριξη του "κωλου" χαχαχχαχαχα λέω και καμιά βλακεία να γελάσουμε!!!!!
ΣΟφάκι......και εγώ έτσι τσακωνόμουνα με την αδερφή μου με έπρηζε για αραβώνες γάμους παιδιά και τα έκανα όλα μαζί και τώρα με κοι΄ταει σα χάνος δεν ξέρει για τι να μαλώσουμε!!!!!
marianthi_m έγραψε:αχαχαχα τσαούσα η αδερφούλα σας! και εμενα έτσι είναι και φυσικά δεν της μιλάω ποτε ποτε ποτε για γαμο και αρραβώνα γιατι θα με βρίσει! και δεν είναι 24 είναι 28...
sofouli έγραψε:marianthi_m έγραψε:αχαχαχα τσαούσα η αδερφούλα σας! και εμενα έτσι είναι και φυσικά δεν της μιλάω ποτε ποτε ποτε για γαμο και αρραβώνα γιατι θα με βρίσει! και δεν είναι 24 είναι 28...
τσαουσα δε τη λες.μ'αυτο το παιδι ειναι απο πανταααααα!!!απλα εχει αλλες προτεραιοτητες!πηρε τα πτυχια της,κανει νοηματικη...ε που χρονος για τετοια!
Panik11 έγραψε:Σοφια εμεις ειμαστε 4.Εχω 3 μαντραχαλαδες που αγαπιομαστε πολυ.Βεβαια υπαρχουν και οι τσακωμοι.Λογικο σε καθε οικογενεια.Μην στεναχωριεσαι!!!!
Βικυ κατα φαντασιαν ασθενης φανταζεσαι???Αρα ειμαστε απο τις τυχερες που δεν εχουμε νιωσει συσπαση...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης