Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
396 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 396 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vgog65 έγραψε:Ίνα τώρα που το λές θα της το αναφέρω και εγώ όταν ξαναπάω μπορεί να το ξέχασε τι να πώ.....!!!Πάντως μου έκανε εντύπωση δεν μου το ανέφερε καθόλου χθές βέβαια είμασταν και 3 ανθρώποι και της κάναμε ανάκριση κανονικότατα!!!!

και βεβαια να το πεις ...και δεν ειναι τυχαιες οι εβδομαδες που εχουν οριστει για την εξεταση ... ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ... και αν υπαρχει προβλημα πρεπει να αντιμετωπιστει αμμεσα ... οπως μου ειπε ο γιατρος στα παλια χρονια παινευαν οι γονεις ΑΑΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 4 ΚΑΙ 5 ΚΙΛΑ ... ολες αυτες ΛΕΕΙ ΕΙΧΑΝ 100% ΔΙΑΒΗΤΗ ... τωρα δεν σε αφηνουν να παει τοσο γι αυτο οι κοπελες με διαβητη που ΔΕΝ το εχουν ρυθμιση το θεμα με την διατροφη και παρουσιαζουν τα μωρα μακροσωμια (υπερβαρα) τα παιρνουν νωριτερα με καισαρικη ... συν αλλα προβληματα που μπορει να παθει το μωρο απο ενα διαβητη που δεν θελω να τα θιξω και σας φοβερισω ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΛΑΑΑΑΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ...

γι αυτο καντε ολες την εξεταση εγω εχω διαβητη και δεν ειχα ουτε ζαχαρο αλλα και το μωρακι μου μου το απεκαλεσε οτι ειναι απο τα μικρουλικα 21 εβδ + 3 μερ = 410gr

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο για τα νινάκια σας Βικάκο και Λία...μπήκα για λίγο να σας διαβάσω! Ξέσπασα τα νεύρα σε εξωτερικές δουλειές και τώρα είμαι οκ!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινα καλα αποτελεσματα!! Εγω θα φυγω σε καμια ωριτσα να παρω τη συρταριερα της μπεμπας.. Ειναι το πρωτο πραγμα που θα αγορασω!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athinabehappy έγραψε:Μπράβο για τα νινάκια σας Βικάκο και Λία...μπήκα για λίγο να σας διαβάσω! Ξέσπασα τα νεύρσ ε εξωτερικές δουλειές και τώρα είμαι οκ!

Γεια σου ρε Αθηνά ευχαριστώ πολύ!!!!Καλά έκανες και εγώ όταν φτάνω στο αμήν το κόβω βόλτες και ασχολούμαι με κάτι άλλο για να ηρεμήσω.......!!!!!

giotaki2

giotaki2
Iokasti27 έγραψε:Δεσποινα καλα αποτελεσματα!! Εγω θα φυγω σε καμια ωριτσα να παρω τη συρταριερα της μπεμπας.. Ειναι το πρωτο πραγμα που θα αγορασω!!
Καλές αγορές Έλενα!!!

Δέσποινα καλά αποτελέσματα!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη με πηραν τηλ από το site που είχα παραγγήλει το πολυκαρότσι και μου είπαν ότι το παραλάβανε και θα μου το στείλουν αυριο ή τη Δευτέρα θα το παραλάβω!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 25 215994
Και πάνω που είχα αρχίσει να ανχόνομαι γιατί είχαν περάσει 3 εβδομάδες!!! Πέταξα από τη χαρά μου μένει μόνο να έρθει, να το δω, και να είναι όλα οκ! Παρήγγηλα και μία μίνι προίκα για το λίκνο μας!! Very Happy
Τι καλά...

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου Αθηνουλη, ευχαριστω πολυ... Ελενα καλες αγορες. Γιωτακι τελεια, αντε να σου ερθει να μας πεις εντυπωσεις και εγω ειδα κατι τελεια αλλα ειπα να αρχισω τις αγορες απο τον αλλο μηνα.

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ax καροτσακι!! Τελεια!! Εγω καροτσι κ κουνια τα χω ηδη απο την κουμπαρα μου αλλα δε τα πηρα ακομα.. Λεω μηπως ειναι νωρις!! Αν κ ο αντρας μου εχει φαγωθει να τα παρουμε γιατι το δωματιο αυτη τη στιγμη ειναι γραφειο ... Δε θυμιζει σε τπτ παιδικο κ θελει να το φτιαξουμε..Που θα κοιμιζετε στην αρχη το μωρακι; Σε λικνο σε καλαθουνα η πορτ μπεμπε;;

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:
Iokasti27 έγραψε:Δεσποινα καλα αποτελεσματα!! Εγω θα φυγω σε καμια ωριτσα να παρω τη συρταριερα της μπεμπας.. Ειναι το πρωτο πραγμα που θα αγορασω!!
Καλές αγορές Έλενα!!!

Δέσποινα καλά αποτελέσματα!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη με πηραν τηλ από το site που είχα παραγγήλει το πολυκαρότσι και μου είπαν ότι το παραλάβανε και θα μου το στείλουν αυριο ή τη Δευτέρα θα το παραλάβω!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και πάνω που είχα αρχίσει να ανχόνομαι γιατί είχαν περάσει 3 εβδομάδες!!! Πέταξα από τη χαρά μου μένει μόνο να έρθει, να το δω, και να είναι όλα οκ! Παρήγγηλα και μία μίνι προίκα για το λίκνο μας!! Very Happy
Τι καλά...

Τρελανε μας............!!!Με γειά άντε με το καλό να το παραλάβεις κοριτσάρα μου και εγώ αύριο θα πάω για αναζήτηση κρεβατιού έρευνα αγοράς και βλέπουμε...αν μας αρέσει το κλείνουμε!!!!Α!σκέφτομαι και τζάμπο για κανένα αυτοκόλητο...τύπου ζούγκλας!!!!τι να κάνω η έρημη αφού συμφωνεί με τη ζούγκλα ι να κάνω ζούγκλα θα μπεί!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Iokasti27 έγραψε:Ax καροτσακι!! Τελεια!! Εγω καροτσι κ κουνια τα χω ηδη απο την κουμπαρα μου αλλα δε τα πηρα ακομα.. Λεω μηπως ειναι νωρις!! Αν κ ο αντρας μου εχει φαγωθει να τα παρουμε γιατι το δωματιο αυτη τη στιγμη ειναι γραφειο ... Δε θυμιζει σε τπτ παιδικο κ θελει να το φτιαξουμε..Που θα κοιμιζετε στην αρχη το μωρακι; Σε λικνο σε καλαθουνα η πορτ μπεμπε;;

Από το καρότσι που πήρα έχει πορτ μπεμπέ δώρο οπόταν μάλλον εκεί και μετά στο κρεβατάκι του!!!!!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ εγω λεω στο πορτ μπεμπε του καροτσιου.. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ροδακια για ευκολη μετακινηση.. Πρεπει δλδ να το σηκωνω κ δε ξερω κατα ποσο βολευει ! Κ λιγο δυσκολο να βρω βαση με ροδακια ακριβως στη διασταση του πορτ μπεμπε!

giotaki2

giotaki2
κι εγώ λέω για αρχή να το κοιμίζω στο λίκνο που θα το βάλω στο δωματιό μας, ή το πορτ μπεμπε του καροτσιού για τη μέρα.
Μετά που θα μεγαλώσει λιγάκι θα το πηγαίνω στην κούνια του τη μέρα να συνηθίσει και τη νύχτα για όσο χωράει ακόμη στο λίκνο να το χω δίπλα μου... Very Happy

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ξαναγυρισα!!!
Λία και Βίκυ μια χαρά τα μωράκια!!! Και γω θέλω να μάθω πόσο είναι η μπέμπα μου αλά δυστυχώς αργεί ακόμα......
Έλενα εγώ έλεγα σε καλαθούνα αρχικά στην κρεβατοκαμαρα αλλα είμαι και άσχετη οπότε ας μας πουν οι έμπειρες μαμάδες!!!
ΑΘηνα εμένα τα νέυρα ούτε με δουλείες μου φεύγουν όυτε με ΄τιποτα σήμερα ευτυχώς είμαι ήρεμη.....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Iokasti27 έγραψε:Κ εγω λεω στο πορτ μπεμπε του καροτσιου.. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ροδακια για ευκολη μετακινηση.. Πρεπει δλδ να το σηκωνω κ δε ξερω κατα ποσο βολευει ! Κ λιγο δυσκολο να βρω βαση με ροδακια ακριβως στη διασταση του πορτ μπεμπε!

Δεν κουμπώνει πάνω στο καρότσι το πορτ μπεμπέ...εμένα κουμπώνει....οπόταν...μια χαρά.....για μετακίνηση!!!!

giotaki2

giotaki2
Iokasti27 έγραψε:Κ εγω λεω στο πορτ μπεμπε του καροτσιου.. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ροδακια για ευκολη μετακινηση.. Πρεπει δλδ να το σηκωνω κ δε ξερω κατα ποσο βολευει ! Κ λιγο δυσκολο να βρω βαση με ροδακια ακριβως στη διασταση του πορτ μπεμπε!
ρε ούτε κι εμας έχει ροδάκια απλά έχει κάτι ποδια που σηκώνονται κάπως για να είναι σταθερό ή όταν τα έχει κατεβασμένα να κουνιέται σα ριλαξ για να το νανουριζεις αν θες. Τι τα θες τα ροδάκια κι εσυ?
Α κι εμενα μπαινει πάνω στο καρότσι, μήπως αυτό εννοεις για να το βγάζεις κι έξω?

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οχι δυστυχως δε κουμπωνει .. Ειναι αλλου καροτσιου το πορτ μπεμπε.. Το πολυ πολυ θα το σηκωνω.. Παντως λικνο δε χωραει στο σπιτι..

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το λίκνο είναι πανέμορφο δυστυχώς όμως για λίγους μήνες και πολύ ακριβό....εγώ αν μπορούσα λίκνο θα έπαιρνα...τα έβλεπα εκεί ντυμένα με τα στρωματάκια τα ροζ και τις κουνουπιέρες στα λητώ και ζήλευα.....

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμενα κοριτσια το κρεβατι, την συρταριερα, την ντουλαπα, την καλαθουνα και το λικνο που ειναι σετ, θα μου τα δωσει η κουνιαδα μου. Ειπα στην αρχη να τα αγορασω εγω, αφου λεω ειναι το πρωτο ας του τα παρω καινουρια αλλα μετα που το καλοσκεφτηκα λεω ας τα κρατησω. Τον αλλο μηνα θα δω για καροτσι και για προικα αν και εχω κατι υποψη μου και Αυγουστο θα βαψουμε το δωματιο του.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα είναι λίγο καλύτερα και καλά....από ζέστη......αλλά εγώ εξακολουθώ να λιώνω............!!!!!!!!!!!!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lia1987 έγραψε:Εμενα κοριτσια το κρεβατι, την συρταριερα, την ντουλαπα, την καλαθουνα και το λικνο που ειναι σετ, θα μου τα δωσει η κουνιαδα μου. Ειπα στην αρχη να τα αγορασω εγω, αφου λεω ειναι το πρωτο ας του τα παρω καινουρια αλλα μετα που το καλοσκεφτηκα λεω ας τα κρατησω. Τον αλλο μηνα θα δω για καροτσι και για προικα αν και εχω κατι υποψη μου και Αυγουστο θα βαψουμε το δωματιο του.
Μια χαρά τη βρίσκω τη κουνιάδα....!!!! καλά και γω όλα καινούρια τα ήθελα αλλά τώρα που είδα τις τιμές αναθεώρησα.....

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι Δεσποινακι, την επιασαν οι καλοσυνες τις... Οντως ρε κοριτσια ειναι πανακριβα ολα τα βρεφικα. Βικακυ πως θα την παλεψουμε ολο το καλοκαιρι με αυτη την ζεστη, δεν ξερω. Εγω ειμαι σπιτι και δεν αντεχω απορω εσυ πως την παλευεις στη δουλεια, αλλα και τι να κανεις.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia1987 έγραψε:Ναι Δεσποινακι, την επιασαν οι καλοσυνες τις... Οντως ρε κοριτσια ειναι πανακριβα ολα τα βρεφικα. Βικακυ πως θα την παλεψουμε ολο το καλοκαιρι με αυτη την ζεστη, δεν ξερω. Εγω ειμαι σπιτι και δεν αντεχω απορω εσυ πως την παλευεις στη δουλεια, αλλα και τι να κανεις.

Λία άστα να πάνε....με τη ζέστη!!!
Κ εγώ τα ήθελα όλα καινουργια αλλά είδα τισ τιμές και ίσιωσα.....και άρχισα να δέχομαι πράγματα από γνωστές και σχεδόν καινούργια ......διότι υπολόγισε οτι τα μωράκια μεγαλώνουν και τα περισότερα πράγματα άντε να τα χρησιμοποιήσουν..κανά χρόνο ταβάνι λέμε και πολύ λέω και πόσο να το λερώσει ένα παιδάκι βρε αδερφέ......

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έβαλα φωτό κοιλουμπίτσα!! Θα βγάλω καμιά καλύτερη όταν μπορέσω...προς το παρών λόγω μετακόμισης δεν έχουμε ένα φόντο της προκοπής...όλο κούτες είμαστε!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δέσποινα είναι τέλειααααααααααααααααα τέλεια............καλέ σου μπαίνει τζήν???Είσαι το ινδαλμά μου να το ξέρεις εγώ κυκλοφορώ με κελεμπίες (μακριά φορέματα)

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα δεν έχω κουμπώσει ούτε φερμουάρ ούτε κουμπί...Κι έξω όμως έτσι τα φοραω ....τα αφήνω ξεκούμπωτο και βάζω μακριές μπλούζες από πάνω...και καλά δεν έβαλα και πολλα κιλά.....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoina83 έγραψε:χαχαχα δεν έχω κουμπώσει ούτε φερμουάρ ούτε κουμπί...Κι έξω όμως έτσι τα φοραω ....τα αφήνω ξεκούμπωτο και βάζω μακριές μπλούζες από πάνω...και καλά δεν έβαλα και πολλα κιλά.....

χαχαχαχχαχαχα! Μα με δουλευείς εμένα δεν μπαίνει ούτε η γάμπα πλεόν στα τζήν μου.......!!!!Μια χαρά είσαι.....και φαίνεσαι στη φωτογραφία μη το συζητας!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις