276 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 Τετ Ιουν 13, 2012 2:30 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
ακομα καλα κρατω.κραμπες δεν εχω....ελπιζω να μη βγουνε ολα μαζι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kristinaki έγραψε:κοριτσακια επαθα σιοκ, εβγαλα κατι λιλα γραμμες εντονες στα ποδια μου και ειναι παντου!! ειναι κιρσοι δεν ειναι αυτο τωρα;;
desT έγραψε:Kristinaki έγραψε:κοριτσακια επαθα σιοκ, εβγαλα κατι λιλα γραμμες εντονες στα ποδια μου και ειναι παντου!! ειναι κιρσοι δεν ειναι αυτο τωρα;;
Οι κιρσοί Χριστίνα είναι διογκωμένες φλέβες (συνήθως πράσινες).
Μήπως αυτό που έχει είναι ευρυαγγείες; Είναι δηλαδή σαν να σου έχουν ζωγραφίσει το πόδι με μοβ στυλό μήπως; Χωρίς διόγκωση.
Kristinaki έγραψε:
ναι δεσποινακι μ ετσι ακριβως ειναι... ξερεις τι ειναι;;
desT έγραψε:Kristinaki έγραψε:
Το καλό είναι ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Είναι ευρυαγγείες. Δηλαδή αγγειάκια που σπάνε συνήθως όταν βάζουμε ή χάνουμε απότομα βάρος. Το κακό είναι ότι δεν φεύγουν μετά την εγκυμοσύνη. Μόνο με ειδική θεραπεία λέιζερ.
Kristinaki έγραψε:
ειμαι γεματη με αυτα και κιρσους επισης, τα πρασινα που αναφερες.. δε θα ανησυχησω τωρα, αν γεμισα γεμισα, δε θα σκασω.. θα κανω ισως ενα λειζερ μετα τη γεννα...
ευχαριστω πολυ καλη μου
Χριστινάκι μου νομίζω έχει δίκιο η Δέσποινα.Περισσότερο με ευρυαγγεία μοιάζει αυτό που περιγράφεις.Δε θέλει ορθοστασία,'εκθεση στον ήλιο,και αποτρίχωση με κερί στα σημεία εκείνα.Kristinaki έγραψε:desT έγραψε:Kristinaki έγραψε:κοριτσακια επαθα σιοκ, εβγαλα κατι λιλα γραμμες εντονες στα ποδια μου και ειναι παντου!! ειναι κιρσοι δεν ειναι αυτο τωρα;;
Οι κιρσοί Χριστίνα είναι διογκωμένες φλέβες (συνήθως πράσινες).
Μήπως αυτό που έχει είναι ευρυαγγείες; Είναι δηλαδή σαν να σου έχουν ζωγραφίσει το πόδι με μοβ στυλό μήπως; Χωρίς διόγκωση.
desT έγραψε:Kristinaki έγραψε:
ειμαι γεματη με αυτα και κιρσους επισης, τα πρασινα που αναφερες.. δε θα ανησυχησω τωρα, αν γεμισα γεμισα, δε θα σκασω.. θα κανω ισως ενα λειζερ μετα τη γεννα...
ευχαριστω πολυ καλη μου
Ενα θα πω:
ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ!!!
Μ' αρέσει η αντιμετώπισή σου....
Βασικά τους κιρσούς δείξ' τους στον γιατρό σου. Θα σου δώσει οδηγίες για να ανακουφίζεις λίγο τα πόδια σου και να μη δυσχερένει η κατάστσαση.
vgog65 έγραψε:Χαλάλι μωρέ και οι ραγάδες και οι ευρυαγγείες και όλα....θα σμαζευτούμε και θα κάνουμε τα μοντέλα μόλις γενήσουμε τώωρα υπομονή!!!!!!!!!
Πήγαινε γλυκιά μου να δροσιστείς λιγάκι και άργησες μη σου πωvgog65 έγραψε:Κορίτσια σας αφήνω μπας και πάω σπιτάκι μου να κάνω ντουζάκι και να τη πέσω λίγο αγκαλιά με το /ac!!!!
Κάτι θα σε πέιραξε δεν μπορεί τόσες φορές....αλλά από τη δυσκοιλιότητα καλύτερα....!!!!Panik11 έγραψε:Κοριτσακια μου καλα....Ειμαι στην δουλεια και η αληθεια ειναι οτι δεν αισθανομαι πολυ καλα.Με πιανουν κατι πονακια ψηλα στο στομαχι και περνανε αμεσως!!!Αφηστε που το πρωι πηγα 3 φορες τουαλετα και οχι διαρροια αλλα κανονικα.ΤΙ να ειναι αυτο σημερα???Μηπως με πειραξαν τα γεμιστα που εφαγα το μεσημερι???Αλλα και το πρωι δεν εφαγα τιποτα.Πως πηγα 3 φορες τουαλετα????
Panik11 έγραψε:Κοριτσακια μου καλα....Ειμαι στην δουλεια και η αληθεια ειναι οτι δεν αισθανομαι πολυ καλα.Με πιανουν κατι πονακια ψηλα στο στομαχι και περνανε αμεσως!!!Αφηστε που το πρωι πηγα 3 φορες τουαλετα και οχι διαρροια αλλα κανονικα.ΤΙ να ειναι αυτο σημερα???Μηπως με πειραξαν τα γεμιστα που εφαγα το μεσημερι???Αλλα και το πρωι δεν εφαγα τιποτα.Πως πηγα 3 φορες τουαλετα????
giotaki2 έγραψε:Hello κι από Λάρισα!!!!!!
Μπήκα λίγο από τον υπολογιστή της αδερφής μου να σας πω τα νεάκια μου, τα υπόλοιπα από το γιατρό το βράδυ.
Πήγα στο ιατρείο για την 3d φωτογραφία και μπαστακώθηκα μέχρι να βρεί κενό να μπώ. Περίμενα καμια 1,5 ώρα αλλά δικαιώθηκα.
Ο μπεμπούλης καθότανε με τον κ@λο κάτο και το κεφάλι πάνω (κοντά στο στομάχι) και κοιτούσε μπροστά είχε καλή θέση απλά εγώ έχω πρόσθιο πλακούντα και κρυβόταν λίγο από πίσω..
Βγάλαμε φωτογραφιούλα και φαίνεται μωρε κρίμα η μυτούλα του και τα χιλάκια του ε και το ένα ματάκι, το άλλο κρύβεται...
Ρε σεις σουφρώνει τα χιλάκια του μου ρχεται να το φάω.. αν μπορέσω θα σκανάρω να σας στείλω.
Ο αντρας μου δε μπηκε μεσα, μετά κοιτούσε τη φωτο, κοιτούσε εμένα... έχει τη μύτη σου μου λέει....
Καταστράφηκε το παιδάκι! χαχαχα
Μεγάλωσε κιολας είναι 880 γρ. είπε αυτή να δούμε τι θα πει κ ο γιατρός.
Πάω να κοιτάξω φυσ. βάρη μωρών να δω που κυμαίνομαι χαχαχα δε πιστεύω να γινε τεράστιο σα πολύ μου φαίνεται
χμμμ.... μήπως βρε Νικάκι κρύωσες από το κλιματιστικό .... νερό όσο περισσότερο μπορείς... θέλεις ώρα ακόμα μέχρι να σχολάσεις?Panik11 έγραψε:μωρε στο γραφειο εχουμε a/c και δεν εχει ζεστη...Με το νερο προσπαθω πολυ αλλα ποσο πια!!!Δυσκιλιοτητα δεν ειχα καθολου μεχρι τωρα αλλα και 3 φορες σε ενα πρωινο δεν εχει ξαναγινει...!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης