901 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 Τρι Ιουν 19, 2012 2:10 am
Panik11
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω θα ηθελα να ημουν σπιτακι...Αλα σκετο νερο???προτιμω λεμοναδα απο τα χερακια της Μαριανθης...Αλλα υπομονη σε 50 λεπτα λουιςςςς!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vgog65 έγραψε:i am back και εγώ πλάκουσε λίγο δουλείτσα και τρέχω....!!!Χαρά σου εκανα και εγώ ααίτημα φιλίας και σε ευχαριστώ και σένα για τη συμπαράσταση.....όσο για τις κρίσεις που διάβαζα πιο πίσω....κουράγιο η καθεμία μας έχει και τα δικά της εδώ μέσα οπόταν ήρθες στο σωστό φόρουμ....στηρίζει η μια την άλλη κάνουμε παρεούλα και αντιμετωπίζουμε τους φόβους και τις τρέλες μας!!!!Απο Σαλόνικα και εσύ έλα να μαζευέται η πατρίδα...........!!!!!(και εγώ Σεραία είμαι αλλά από τότε που γενήθηκα μένω Αθήνα)Σοφάκι κάνεις εκστρατεία κατά της Αθήνας......θέλω και εγώωωωωωωω Σαλονικούλααααααααααα!!!!!
Panik11 έγραψε:Εμεις το Σαββατο που μας περασε 16/6 κλεισαμε 11 χρονια μαζι....Ουτε να του τον δω ομως δεν με αφησε...Τουλαχιστον εσενα σου καθεται αυτο ειναι ευχαριστω!!!Αλι σε μενα την αμοιρη για να μην πω αμαμητη!!!Να ζησετε κοριτσακι μου.Παντα ευτυχισμενοι και να μεγαλωσει πολυ η οικογενεια σας!!!!
kat3r1na έγραψε:καλημέρα σε όλες!!
Βικ καλό κουράγιο σε αυτή τη δυσκολη φάση.Να είσαι ψύχραιμη και να παραμείνεις όσο μπορείς πιο ήρεμη.Μην ξεχνάς ότι η πεθερά σου είναι μεγάλη γυναίκα που έζησε πλήρως τη ζωή της.Αυτό που μένει τώρα είναι απλά να μην ταλαιπωρηθεί..
sofouli έγραψε:το εβαλα βικακο και ηρθε η μπεμπα! καλα δε νομιζω να το εχει προσεξει και καθολου αλλα εχω το εβαλα!
vgog65 έγραψε:sofouli έγραψε:το εβαλα βικακο και ηρθε η μπεμπα! καλα δε νομιζω να το εχει προσεξει και καθολου αλλα εχω το εβαλα!
Εμένα δεν μου μπαίνει χριστιανή μου καν είναι σατεν και δεν μπαίνει.............................καλά οχι οι αν το έβαζα θα το παρατηρούσε και μένα !!!!
vgog65 έγραψε:Χαρά μου Πειραιά μένεις ε??Δεν ξέρω καθόλου από εκεί αλλά το μόνο καλό φαντάζομαι οτι είσαι δίπλα στη Θάλασσα!!!Όπως τα φέρνει η ζωή κάποιο λόγο έχει!!!!
Μαριάνθη τρελανέ μας με τα νεγκλιζέ σου και τις επετείους....να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένοι!!!!
Νίκη δράμα και η δικιά μου η κατάσταση....δεν με ακουμπάει παιδί μου....καν μόνο τη κοιλιά!!!!!
Σοφάκο εσύ πρόλαβες και το έβαλες και το ξαναέβαλες το νυφιάτικο το νεγκλιζέ εγώ που δεν το χω φορέσει καθόλου και σαφώς δεν μπαίνει και τώρα καθόλου!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης