726 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Παρ Ιουν 15, 2012 2:43 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:
και γιατί έφυγες??
Ada έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
και γιατί έφυγες??
Γιατί η καρδιά μου είναι στη Θεσσαλονίκη!
Δεν τον κατάφερα τον άνδρα μου να τον κατεβάσω
γκρινιαρα έγραψε:
σε πειραζει να ειναι ποντιακη????
θα βαλω τη γιαγια να μεγαλουργησει!!!
τι με αδεια χερια θα ερθω????
χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
γκρινιαρα έγραψε:
αν δε φέρεις καμιά κοζανίτικη πίτα ναι θα μείνεις νηστική δεν έχει απάκι χιχιχι
dimitrav έγραψε:A μπορώ κ εγώ μέχρι θεσσαλονίκη να έρθω!!!κ φυσικά θα σας κάνω ένα τεράστιο μπωλ προφιτερόλ που το φτιάχνω συνέχεια κ έχουν τρελαθεί όσοι δοκιμασαν....είναι με μους σοκολάτα κ γίνετε α-π-ί-θ-α-ν-ο!!!κ ότι μεζεδάκια θέλετε σας φτιάχνω!!!λοιπόν??να έρθω?
Ada έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ada έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
Κ πίτα έχει το μενού, αρχίσατε να γίνεστε επικίνδυνες γι αυτό φεύγω βουρρρρρ για το γυμναστήριο
πάχυνα κ μόνο που τα σκέφτηκα όλα αυτά
Όχι maryz Θεσσαλονικιά βέρα είμαι αλλά δούλευα περίπου 2 χρόνια Κρήτη.
αμέ λοιπόν για την μούςmaryz-iraklio kritis έγραψε:dimitrav έγραψε:A μπορώ κ εγώ μέχρι θεσσαλονίκη να έρθω!!!κ φυσικά θα σας κάνω ένα τεράστιο μπωλ προφιτερόλ που το φτιάχνω συνέχεια κ έχουν τρελαθεί όσοι δοκιμασαν....είναι με μους σοκολάτα κ γίνετε α-π-ί-θ-α-ν-ο!!!κ ότι μεζεδάκια θέλετε σας φτιάχνω!!!λοιπόν??να έρθω?
δε μας λες τη συνταγή για προφιτερολ?
thequeen86 έγραψε:κοριτσια επειδη δν θυμαμαι κ πολυ τις αρχες απο την εγκυμοσυνη του γιου μου.εχω κατι πονακια στη μεση κ την κοιλια σαν να περιμενω να ερθουν.λετε να ειναι φυσιολογικο?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:thequeen86 έγραψε:κοριτσια επειδη δν θυμαμαι κ πολυ τις αρχες απο την εγκυμοσυνη του γιου μου.εχω κατι πονακια στη μεση κ την κοιλια σαν να περιμενω να ερθουν.λετε να ειναι φυσιολογικο?
ΜΑΡΙΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΜΕΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ.
dimitrav έγραψε:αμέ λοιπόν για την μούςmaryz-iraklio kritis έγραψε:dimitrav έγραψε:A μπορώ κ εγώ μέχρι θεσσαλονίκη να έρθω!!!κ φυσικά θα σας κάνω ένα τεράστιο μπωλ προφιτερόλ που το φτιάχνω συνέχεια κ έχουν τρελαθεί όσοι δοκιμασαν....είναι με μους σοκολάτα κ γίνετε α-π-ί-θ-α-ν-ο!!!κ ότι μεζεδάκια θέλετε σας φτιάχνω!!!λοιπόν??να έρθω?
2 αυγά
250γρ κουβερτούρα
250γρ κρ γάλακτος
50-70γρ ζάχαρη
χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα(το βάζουμε στην ακρη)
τους κρόκους με την ζάχαρη σε άλλο ταπερ,
λιώνουμε την σοκολάτα κ την ρίχνουμε στους κρόκους ανακατεύουμε κ μετά την κρ.γάλακτος κ τέλος την μαρέγκα με απαλό ανακατεμα να μην φύγει ο αέρας κ είναι έτοιμη!!
για τα σού
1φλιτζ τσαγιού νερό
4 κ.σούπ.βούτυρο
1/4 κ.γλ αλάτι
1κ.σούπ ζάχαρη
1φλιτζ τσαγ αλεύρι κ λίιγο παραπάνω
4 αυγά
σ'ενα κατσαρολάκι τα πρώτα 4 υλικά μόλις πάει να βράσει κατεβάζουμε από το μάτι χαμηλώνουμε τη φωτιά κ ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύουμε πάντα με ξύλινη κουτάλα ίσια μόλις γίνει μια μπαλίτσα γύρω από την κουτάλα το βάζουμε σενα μπωλ αφήνουμε 3'κ ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά ανακατεύοντας με την ξυλινη πάντα!!!το βάζουμε σε κορνέ κ σε λαδόκολλα κάνουμε σου η εκλερ!ψήνουμε στους 190 μέχρι να ροδίσουν!!50 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!!
τα σού τα γεμίζω με κρέμα για μιλφέιγ έτοιμη γιατί είναι ελαφρια!!κ τέλος ρίχνουμε την μούς από πάνω κ ψυγείο για 1-2 ωρίτσες!!
είναι λίιιγο μπελαλίδικο αλλά πραγματικά αξίζει!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:dimitrav έγραψε:αμέ λοιπόν για την μούςmaryz-iraklio kritis έγραψε:dimitrav έγραψε:A μπορώ κ εγώ μέχρι θεσσαλονίκη να έρθω!!!κ φυσικά θα σας κάνω ένα τεράστιο μπωλ προφιτερόλ που το φτιάχνω συνέχεια κ έχουν τρελαθεί όσοι δοκιμασαν....είναι με μους σοκολάτα κ γίνετε α-π-ί-θ-α-ν-ο!!!κ ότι μεζεδάκια θέλετε σας φτιάχνω!!!λοιπόν??να έρθω?
2 αυγά
250γρ κουβερτούρα
250γρ κρ γάλακτος
50-70γρ ζάχαρη
χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα(το βάζουμε στην ακρη)
τους κρόκους με την ζάχαρη σε άλλο ταπερ,
λιώνουμε την σοκολάτα κ την ρίχνουμε στους κρόκους ανακατεύουμε κ μετά την κρ.γάλακτος κ τέλος την μαρέγκα με απαλό ανακατεμα να μην φύγει ο αέρας κ είναι έτοιμη!!
για τα σού
1φλιτζ τσαγιού νερό
4 κ.σούπ.βούτυρο
1/4 κ.γλ αλάτι
1κ.σούπ ζάχαρη
1φλιτζ τσαγ αλεύρι κ λίιγο παραπάνω
4 αυγά
σ'ενα κατσαρολάκι τα πρώτα 4 υλικά μόλις πάει να βράσει κατεβάζουμε από το μάτι χαμηλώνουμε τη φωτιά κ ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύουμε πάντα με ξύλινη κουτάλα ίσια μόλις γίνει μια μπαλίτσα γύρω από την κουτάλα το βάζουμε σενα μπωλ αφήνουμε 3'κ ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά ανακατεύοντας με την ξυλινη πάντα!!!το βάζουμε σε κορνέ κ σε λαδόκολλα κάνουμε σου η εκλερ!ψήνουμε στους 190 μέχρι να ροδίσουν!!50 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!!
τα σού τα γεμίζω με κρέμα για μιλφέιγ έτοιμη γιατί είναι ελαφρια!!κ τέλος ρίχνουμε την μούς από πάνω κ ψυγείο για 1-2 ωρίτσες!!
είναι λίιιγο μπελαλίδικο αλλά πραγματικά αξίζει!!!
ΑΧ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ !!!!!ΧΑΧΑΧΑ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης