Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ααααα τι καλα!!!! μπραβο κοριτσακι μου...ευχομαι να περασεις τελεια!!!!!!! δεν υπαρχει θεμα με το αεροπλανο εε?? λογω εγκυμοσυνης ρωταω.....δεν ξερω καθολου απο αυτα...

κ εννοειται οτι οοοσοι μας εκνευριζουνε.....η δεν τους συνανταμε....η δεν τους δινουμε σημασια!!!! ελεος πια αυτες οι πεθερες....

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να πάω να ανοίξω ποστ εγώ και η πεθερά μου ή ανάβω φωτιές ? χαχαχα

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μου ειπε οχι καραβι γιατι ειναι πολλες οι ωρες και "αν τυχει κατι μεσοπελαγα τι κανεις?" Παρολο που ειναι ξεκουραστο ταξιδι, μου το απαγορευσε λογω ωρων. Αεροπλανο μου επιτρεπει, ναι. Και οι αεροπορικες νομιζω μετα τον 7ο ζητανε χαρτι απο γιατρο για να σε αφησουν να ταξιδεψεις. Εγω τοτε θα μπαινω στον 6ο.
Ηθελα να παω με καραβι με τον αντρουλη μου, αλλα τι να κανουμε? Μονη, αλλα για μια ωριτσα μονο.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Να πάω να ανοίξω ποστ εγώ και η πεθερά μου ή ανάβω φωτιές ? χαχαχα

Πωωωωωωωωωωω χαμος εχει να γινει! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 215994

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μα ολες πια οι πεθερες ιδιες....μα ιιιιδιες!!!!!!! χιχιχιχιχιχιχχι....!

δεν πειραζει μαρκελλα μου.....αν δεν τα φοβασαι τα αεροπλανα μια χαρα....να εχεις ενα τελειο ταξιδι!!! εγω τα λατρευω τα αεροπλανα...γενικοτερα ταξιδευω πολυ με αεροπλανο......μεχρι πριν μεινω εγκυος φυσικα...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:μα ολες πια οι πεθερες ιδιες....μα ιιιιδιες!!!!!!! χιχιχιχιχιχιχχι....!

δεν πειραζει μαρκελλα μου.....αν δεν τα φοβασαι τα αεροπλανα μια χαρα....να εχεις ενα τελειο ταξιδι!!! εγω τα λατρευω τα αεροπλανα...γενικοτερα ταξιδευω πολυ με αεροπλανο......μεχρι πριν μεινω εγκυος φυσικα...

Μου αρεσει να ταξιδευω με αεροπλανο. Δεν εχω προβλημα. Το αγορακι μου σκεφτομαι που θα ταξιδευει μονος του τοσες ωρες. τελος παντων. σπουδαιο προβλημα!! Very Happy

Εγω παλι ρε παιδια, με την πεθερα μου κανενα προβλημα. και εκεινη και ο πεθερος μου με αγαπουν και δεν με ξεχωριζουν απο τα παιδια τους. Και τους αγαπω κι εγω φυσικα. Και τα βρισκουμε σε ολα μια χαρα.
Επισης, βλεπω την μαμα μου ως πεθερα απεναντι στη νυφη μου. Και βλεπω και εκει μια υπεροχη σχεση. Η νυφη μου, κινδυνευοντας να ακουστω υπερβολικη, μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερα με τα πεθερικα παρα με τους γονεις της.
Μακαρι να ηταν ετσι αγαπημενοι ολοι οι πεθεροι και πεθερες με τις νυφες και τους γαμπρους τους.

Maryanastasia

Maryanastasia
Μπράβο Μαρκέλλα μα κανονικά έτσι έπρεπε να είναι!!!!
Εμένα μένει μακριά και έτσι είμαστε μακριά και αγαπημένες!!
Οταν την πήρα να της πω πως είμαι έγκυος η έννοια της ήταν πως μένουμε σε σπίτι με ενοίκιο...δεν της έδωσα σημασία!! Κρατάω ισορροπίες για χάρη του καλού μου! Αφησε την πατρίδα του για εμένα άρα το αξίζει!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εεε ενταξει...θα κανει λιγο υπομονη ο αντρουλης σου...τι να κανετε...!!

μπραβο εισαι τυχερη..κ εγω δεν εχω σοβαρα θεματα....αλλα 11 χρονια ....εεεε εχουν υπαρξει αψιμαχιες....

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Μπράβο Μαρκέλλα μα κανονικά έτσι έπρεπε να είναι!!!!
Οταν την πήρα να της πω πως είμαι έγκυος η έννοια της ήταν πως μένουμε σε σπίτι με ενοίκιο...δεν της έδωσα σημασία!! Κρατάω ισορροπίες για χάρη του καλού μου! Αφησε την πατρίδα του για εμένα άρα το αξίζει!

Και εμενα τα πεθερικα μου τα τελευταια 4 χρονια περιπου ζουν μονιμα στα Χανια. Αλλα και πριν που ηταν εδω ειμασταν καλα (δεν θα πω οτι ολα ηταν τελεια απο την πρωτη στιγμη, θα πω ομως οτι βρισκαμε παντα τη χρυση τομη). Φανταστειτε οτι πιο πολυ εκεινοι με παιρνουν τηλ να δουν τι κανω παρα εγω εκεινους.

Οσο για αυτο που λες Μαιρη για τον συντροφο σου ειναι το κλειδι! Εξαλλου αυτος δεν φταιει για συμπεριφορες της μαμας του. Και αφηνοντας την πατριδα του για να ερθετε μαζι εδω.... πωπω... τι μεγαλυτερη αποδειξη για την αγαπη του να ζητησεις?
Να ειστε παντα ευτυχισμενοι, αγαπημενοι... και σε λιγο τρεις...

Maryanastasia

Maryanastasia
markella_p έγραψε:
Maryanastasia έγραψε:Μπράβο Μαρκέλλα μα κανονικά έτσι έπρεπε να είναι!!!!

Και εμενα τα πεθερικα μου τα τελευταια 4 χρονια περιπου ζουν μονιμα στα Χανια. Αλλα και πριν που ηταν εδω ειμασταν καλα (δεν θα πω οτι ολα ηταν τελεια απο την πρωτη στιγμη, θα πω ομως οτι βρισκαμε παντα τη χρυση τομη). Φανταστειτε οτι πιο πολυ εκεινοι με παιρνουν τηλ να δουν τι κανω παρα εγω εκεινους.

Οσο για αυτο που λες Μαιρη για τον συντροφο σου ειναι το κλειδι! Εξαλλου αυτος δεν φταιει για συμπεριφορες της μαμας του. Και αφηνοντας την πατριδα του για να ερθετε μαζι εδω.... πωπω... τι μεγαλυτερη αποδειξη για την αγαπη του να ζητησεις?
Να ειστε παντα ευτυχισμενοι, αγαπημενοι... και σε λιγο τρεις...

Μαρκέλλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Λές πάντοτε ενθαρρυντικά και πολύ όμορφα λόγια και εγώ τώρα τα χρειάζομαι πολύ!! Να είσαι καλά και εσύ!!!! ΦΙΛΙΑ

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:εεε ενταξει...θα κανει λιγο υπομονη ο αντρουλης σου...τι να κανετε...!!

μπραβο εισαι τυχερη..κ εγω δεν εχω σοβαρα θεματα....αλλα 11 χρονια ....εεεε εχουν υπαρξει αψιμαχιες....

Θα κανει μωρε, εγω τα μεγαλοποιω τα πραγματα. Εξαλλου, θα κανουμε μαζι τοσες πολλες μερες διακοπες μετα απο 2 χρονια που ο ταλαιπωρος δεν επαιρνε καν αδεια! Αλοιμονο αν ειχαμε και παραπονο!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαιρη, δεν υπαρχει λογος να λες ευχαριστω. Λεω ακριβως οτι νιωθω, λεξη παραπανω! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472

Αχ, να δεις που δεν θα βρισκω ιντερνετ στο χωριο και θα σαλταρω!

Maryanastasia

Maryanastasia
NA BREIS!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?? Ποιος θα με κυνηγάει από ποστ σε ποστ ε?? ε?? αχαχαχαχαχ

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:NA BREIS!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?? Ποιος θα με κυνηγάει από ποστ σε ποστ ε?? ε?? αχαχαχαχαχ

χαχαχα, θα βρω βρε συ, κατι θα κανω. αμ εγω? χωρις ιντερνετ ποιον θα κυνηγαω?

Κοριτσακια, εγω την κανω σε λιγο. Σχολαω και θα παω στις κουνιαδες μου να τις δω και να μαζεψω επιτελους τα χαρτια τους για τις φορολογικες δηλωσεις. Βραδυ θα παω σπιτακι, αλλα δεν πειραζει. Θα τα πουμε αυριο λογικα.
Πολλα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472 σε ολες!!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σας αφηνω κοριτσακια μου...παω να ξαπλωσω λιγακι!!!! φιλακια πολλα πολλα..... !!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:σας αφηνω κοριτσακια μου...παω να ξαπλωσω λιγακι!!!! φιλακια πολλα πολλα..... !!!!!!!

Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472

Maryanastasia

Maryanastasia
Φιλιά κορίτσια! Εγώ αργώ ακόμα άρα θα ξαπλώσω εδώ στο πληκτρολόγιο λιγάκι!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα, καλέ λίγο έλειψα και πόσα γράψατε!!!!!

Barbie μου καλά είσαι; Σ' ευχαριστώ, μ' αρέσει να τα ψάχνω και επειδή τότε χρειάστηκε να κάνω τελικά αμνιοπαρακέντηση σας παραθέτω τις εμπειρίες μου... Σαν διαδικασία τελικά βέβαια δεν είναι τόσο τρομερό όσο ακούγεται! Και να φανταστείς το λέω εγώ που έχω γενικά φοβία με τις βελόνες...

Καλά, όσο για τη ζέστη, έχω κι εγώ κλιματιστικό, αλλά είναι άρρωστη η μικρή με πυρετό κι έτσι το έχω πολύ χαμηλά, απλά να σπάει την υπερβολική ζέστη. Όμως εμένα δε μου φτάνειιιιιιι!!!! Πιο καλά στη δουλειά που βάζουμε φουλ ψύξη, σχεδόν κρυώνω εκεί!!!

Όσο για τις πεθερές, τυχερές όσες δεν έχουν προβλήματα!!!! Σε μένα έχουν γίνει τρελά σκηνικά, που να σας τα λέω τώρα θ' αρχίσω και δε θα τελειώνω, αλλά προσπαθούμε να τα βάλουμε στην άκρη. Απλώς σήμερα πήρε να δει τι κάνει η μικρή (εννοείται δε ρωτάει για μένα, ούτε όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου πήρε κανένα τηλέφωνο να δει τι κάνω και φυσικά δεν ήρθαν όταν γέννησα!) και όταν της είπα ότι είμαστε δύσκολα γιατί η μικρή δεν αισθάνεται καλά και ζητάει όλο αγκαλιά - κι εγώ δεν κάνει και δεν αντέχω πολύ λόγω της κοιλιάς - το μόνο που βρήκε να μου πει ήταν "ε μα γιατί βιαστήκατε για το 2ο", τόσο καλά! Και είχε και συνέχεια, διότι με κατηγορεί ότι καθυστέρησα να ξεκινήσω τη μικρή παιδικό, έπρεπε λέει να την πάω από μηνών για να συνηθίσει το παιδί! affraid Εγώ φταίω λοιπόν που το παιδί τώρα έχει δυσκολίες στην προσαρμογή (ξεκινήσαμε έκτακτα παιδικό το Μάη) και ας τα λουστώ τώρα... Θα φταίνε τώρα οι ορμόνες μου αν γίνουμε κ@λος;;;; Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Αυτά, να μην συνεχίσω γιατί νομίζω μου ανεβαίνει η πίεση!!!!

Ας μιλήσουμε καλύτερα για διακοπές...!!! Κι ας μην έχουμε κλείσει ακόμα!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
αααααααααα crazymommy έχεις κάνει άμνιο?? εγώ θα κάνω σε 3 εβδομάδες και τρέμω από τώρα!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia μου ναι, είχα κάνει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και όλα πήγαν καλά! Εύχομαι το ίδιο και σε σένα φυσικά!!!

Σε καταλαβαίνω που έχεις πολύ άγχος, κι εγώ έτσι ακριβώς ήμουν τότε. Αλλά θα δεις ότι τελικά δεν είναι τίποτα τόσο φοβερό. Και όταν σου δώσουν και τα αποτελέσματα και δειτε ότι έχετε ένα υγιέστατο πλασματάκι, τότε πραγματικά θα χαλαρώσεις και θα ευχαριστηθείς το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου...!

Maryanastasia

Maryanastasia
ναι σε αυτό έχεις δίκιο! Και εγώ λέω τουλάχιστον δεν θα έχω άγχος μετά!!! Wink

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου γλυκά σήμερα το πρωί βγήκα με εξιτήριο από το μαιευτήριο. Δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μας. Κάποιες ίσως θυμάστε ότι την περασμένη τετάρτη θα πηγαίναμε για άμνιο. Η άμνιο δεν χρειάστηκε να γίνει επειδή το μωρό μου είχε σημάδια ύδρωπα στο κορμάκι του τα οποία ήταν εμφανέστατα στον υπέρηχο πριν την άμνιο. Είναι μια σπάνια χρωμοσωμιακή ανωμαλία με πιθανότητες 1/3500..εξαιρετικά σπάνια. Ενώ υφίσταται από την σύλληψη το λεμφικό υγρό στο σώμα του εμφανίζεται μεταξύ της 18ης έως 24ης εβδομάδας. Μας εξήγησε πόσο δύσκολο θα ήταν να κρατήσουμε ένα μωρό που από την πρώτη μέρα της γέννησής του θα χρειαζόταν τραχειοτομή, και θα εμφάνιζε καρδιακή νεφρική και πνευμονική ανεπάρκεια. Χάσαμε την γη κάτω από τα πόδια μας. Έπρεπε σύντομα να γίνει διακοπή κύησης.

Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τι έχουμε ζήσει τις τελευταίες μέρες. Προγραμματίσαμε την διακοπή κύησης για την οποία έπρεπε να γίνει κανονική γέννα με τεχνητούς πόνους και μερική απόξεση για τυχόν υπολλείματα λόγω της 19ης εβδομάδας που βρισκόμουν.

Η εισαγωγή μου στο μαιευτήριο είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Δευτέρα. Το σάββατο το βράδυ πήγαμε να προσευχηθούμε για το παιδί μας, παραμονή των Αγίων Αναργύρων. Ο μικρούλης μου έκανε μια τεράστια τούμπα μέσα στην κοιλιά μου, για πρώτη και τελευταία φορά τον ένιωσα τοσο έντονα, η κοιλιά μου μούδιασε για 5 τουλάχιστον λεπτά και ο μικρός μας κατέληξε,ήταν η τελευταία φορά που κουνήθηκε. Δευτέρα πήγαμε στο μαιευτήριο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταλήξει από πνευμονικό οίδημα, γεγονός για το οποίο μας είχε ενημερώσει και ο εμβρυολόγος καθώς το υγρό συμπιέζει καρδιά και πνευμόνια όσο μεγαλώνει το μωράκι.

Η γέννα μου πραγματοποιήθηκε μόλις χτες. Οι ωδύνες μου κράτησαν 36 ώρες και κάθε στιγμή σκεφτόμουν πόσο άδικη είναι η ζωή μαζί μου που περνάω όλο αυτό τον πόνο χωρίς να προσμένω να αγκαλιάσω τον μικρό μου.

Έστω και αν ήταν ένα ατελές κύημα λόγω ηλικίας όπως μου είπαν στο μαιευτήριο, εγώ έστειλα στην παναγία ένα αγγελάκι και ελπίζω να μου το προσέχει και να το φροντίζει όπως θα έκανα κι εγώ αν το είχα κοντά μου..

Κοριτσάκια μου πονάω πολύ για να συνεχίσω να γράφω, έχουμε συντριβεί ψυχολογικά και θα μας είναι δύσκολο να επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας σύντομα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε υπέροχες εγκυμοσύνες και να έχετε σύντομα στην αγκαλιά σας υγιέστατα μωράκια!
Είσαστε μοναδική παρεούλα για μένα και σας ευχαριστώ γιατί με στηρίξατε πολύ, έμαθα πολλά από εσάς και θα χαρώ ακόμα περισσότερο να κρατήσω επαφή μαζί σας στο μέλλον.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sad
Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ Sad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Έχω σοκαριστεί... Αλλά προφανώς αυτό που νιώθω εγώ είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που περνάς...

Το μωράκι σου σίγουρα είναι ένα αγγελάκι...
Εύχομαι ο Θεός που σου έδωσε όλη αυτή τη δοκιμασία να σου δώσει και το κουράγιο να προχωρήσεις...

Εμείς σε ευχαριστούμε για την παρέα σου! Όποτε νιώσεις την επιθυμία να μιλήσεις, εδώ θα είμαστε και θα σε ακούσουμε με χαρά...!

Και πάλι καλό κουράγιο και στους 2 σας καρδούλα μου...!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μόνο αγγελούδι? Πως να περιγράψει κανείς το μωρό σου ότι και να πούμε εμείς θα είναι λίγο μα τόσο λίγο....
Κουράγιο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις