Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακι μου εχω παθει σοκ....πραγματικα......οσο διαβαζα τα ματια ετρεχαν........τι να πω......πιστευω οοοτι κ να σου πω ειναι απιστευτα λιγο μπροστα σε αυτο που νοιωθεις καλη μου!!! υπομονη....κ προσπαθησε να φανεις οσο γινεται δυνατη.....ο χρονος σιγα σιγα θα απαλυνει τις πληγες σου...αλλα ακομα θελεις χρονο κοριτσακι μου!!! ο θεος να σου δινει δυναμη.....!!!!!! εμεις ειμαστε εδω για οσο κ οποτε θελεις!!!!! εχεις τις προσευχες μου για το αγγελουδι σου....να το εχει καλα η παναγιτσα!

FILIO 83

FILIO 83
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ. ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΗΓΗ...

ΞΕΡΩ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mαριαννα μου λυπάμαι πολυ...κουραγιο ...το αγγελουδι σου σιγουρα θα σε θέλει χαρούμενη.δεν έχω αλλα λόγια..κουραγιο και δύναμη ευχομαι και όλα θα πανε καλα απο εδώ και πέρα θα δεις..φιλακια!

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαριάννα μου πραγματικά λυπάμαι και στενοχώριεμαι όπως και όλα τα κορίτσια. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε στη πραγματική ζωή αλλα εδώ είναι η καθημερινή δική μας πραγματικότητα και πιστεύω πως η μια νιώθει τη χαρα της άλλης όπως και το πόνο της. Κουράγιο κορίτσι μου, το αγγελουδι σου είναι στην αγκαλιά του θεού τώρα ευτυχισμένο και χαρούμενο. Η σκέψη όλων μας πιστεύω το ξέρεις ότι είναι μαζί σου. Είμαστε πάντα εδώ για σενα οπότε το θελήσεις.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε??
απο εχτες δεν εχω σταματησει να σκεφτομαι την μαριαννα......ελπιζω να ειναι καθε μερα κ καλυτερα το κοριτσακι....φανταζομαι θα ειναι απιστευτα εποδυνο κ δυσκολο....πραγματικα ας της δινει ο θεος δυναμη....τι να πω....δεν υπαρχουν λογια!!

ps αλικη μου ειναι καλυτερα η μικρη...?? οσο για την πεθερα σου....οποιος διαβασε καταλαβε τι ανθρωπος ειναι....αρα δεν αξιζει να ασχολεισαι...

φιλια σε ολες καλημερουδια!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πω τωρα εγω?

Μαριαννα μου, γλυκια μου, δεν αξιζες να το περασεις ολο αυτο. Ο Θεος ομως ειχε τελικα αλλα σχεδια. Λενε, πως ο Θεος δεν μας δινει τιποτα που δεν μπορουμε να αντεξουμε. Να ειναι αραγε αληθεια αυτο???

Πιστευω πως δεν θα ξεχασεις ποτε μα ποτε, αλλα καποια στιγμη θα αρχισεις να το "ξεπερνας". Και πρεπει. Για να μπορεσεις.... σιγα σιγα.... αργοτερα... να προετοιμαστεις για μια νεα εγκυμοσυνη. Η οποια - ξερεις κατι? - θα ειναι καλη και τελειομηνη ακι θα σου φερει στην αγκαλια ενα υγιεσταστο μωρακι! Και αυτο γιατι ο γιος που δεν καταφερες να κρατησεις στην αγκαλια σου, θα προσεχει απο εκει που ειναι (στην αγκαλια της Παναγιας μας) και εσενα και τον αντρα σου, και το μικρο του "αδερφακι".

Λυπαμαι πολυ αγαπουλα.... Crying or Very sad Crying or Very sad

eirini2

μαριαννα σιγουρα θα ειναι δυσκολο αυτο που περνας αλλα περνωντας ο χρονος σιγα σιγα θα το ξεπερασεις και θα κανεις ενα αλλο παιδακι που θα σου δωσει μεγαλη χαρα.σκεψου οτι ειναι στα χερια του χριστου και της παναγιας και το προσεχουν εκει.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Barbie, Ειρηνη, καλημερα. Τι κανετε?

eirini2

καλημερα μρκελλα.εδω εχουμε ενα γκρινιαρικο παιδι και πολυ ζεστη.εσυ καλα εισαι?

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μαρκελλα μου...! καλα ειμαι κ εγω....εχει πολυ ζεστουλα....κ με το κλιματιστικο συνεχεια εχω αποβλακωθει...!! αλλα ενταξει γενικοτερα ησυχα...ξαπλα...(κλασσικα...)....κ ξεκουραση...κ εχω την ζουζουνα μου να κανει τουμπες στην κοιλιτσα....! εσυ καλα εισαι?? στη δουλεια?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ....ΑΝΑΨΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ...ΩΧ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΟΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΘΕΣ ΜΑΡΚΕΛΑ...ΗΡΘΕ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΜΑΙ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!
Very Happy Very Happy

demmy29

demmy29
Μαριάννα μου ειλικρινά δεν έχω λόγια. Να χαλαρώσεις με τον αντρούλη σου, να κοιτάξετε ο ένας τον άλλον και να συνεχίσετε αγαπημένοι. Η ζωή δεν ξέρουμε ποτέ τι μας φέρνει οπότε το πιο σημαντικό είναι η αγάπη μεταξύ μας και η αλληλοσυμπαράσταση. Θα ζήσουμε πολλές δυσκολίες όλοι, αλλά οι αγαπημένοι άνθρωποι βγαίνουν πιο δυνατοί. Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Εύχομαι ολόψυχα να έρθει μια ψυχούλα πάλι στην κοιλίτσα σου και εκείνη που έφυγε να αγαλιεύει στην αγκαλίτσα της Παναγίας. Σε φιλώ και περιμένω να μας πεις και πάλι ευχάριστα νέα.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ....ΑΝΑΨΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ...ΩΧ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΟΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΘΕΣ ΜΑΡΚΕΛΑ...ΗΡΘΕ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΜΑΙ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!
Very Happy Very Happy

καλημεεεεερα! τι κανεις?? φανταζομαι η δευτερη εγκυμοσυνη...εχοντας ενα μικρουλι ηδη....θα ειναι λιγο πιο δυσκολη γενοκοτερα...εε?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ....ΑΝΑΨΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ...ΩΧ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΟΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
Very Happy Very Happy

καλημεεεεερα! τι κανεις?? φανταζομαι η δευτερη εγκυμοσυνη...εχοντας ενα μικρουλι ηδη....θα ειναι λιγο πιο δυσκολη γενοκοτερα...εε?

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ.Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ-ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙ-, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΣΩΣΤΑ?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω στη δουλεια ειμαι, ναι. Αλλα τουλαχιστον ειναι Παρασκευη σημερα. Περιμενω και τον αδερφο μου με τη νυφη μου που επιστρεφουν απο το χωριο σημερα και ειμαι χαρουμενη. Θα μου φερουν και πραγματακια απο το χωριο.

Ζεστηηηηηηηηηηηηηηηηηη

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΚΕΛΑ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ,ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΛΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?????ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ
ΕΙΔΕΣ ΠΟΟΟΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΗΠΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ?!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ?

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:
barbie! έγραψε:
Very Happy Very Happy

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ.Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ-ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙ-, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΣΩΣΤΑ?

καταλαβα...ναι σωστα ..θελει βοηθεια η δευτερη εγκυμοσυνη....αν κ μπορω να πω...οτι απο την μαμα μου εχω απιστευτη βοηθεια....μενει κοντα μου....κ μου κανει τα παντα στο σπιτι απο δουλειες μαγειρεματα ψωνια κ τετοια...τα εχει παρει οοολα επωμου....δεν ξερω τι θα εκανα αν δεν την ειχα...πραγματικα......με εχει αφησει αφωνη με την τοσο δυνατη εμπρακτη συμπαρασταση...περιμενα οτι θα ειχα βοηθεια...αλλα τοοοοσο πολυ...δεν το περιμενα...!
ναι την εχω κανει την β επιπεδου...στη ζουζουνα μου τα ειχε βρει οολα τελεια ο γιτρος....απλα μου βρηκε λιγο αυξημενες αντιστασεις σε μια αρτηρια...κ μου εδωσε να περνω ενα χαπακι...κ μου εκοψε μαχαιρι αλατι-ζαχαρη...κατα τα αλλα ολα ηταν μια χαρα! εσυ νομιζω αργεις ακομα για την β επιπεδου...ααααν θυμαμαι καλα....σωστα?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τετοια υπεροχα πραγματακια Αθανασια μου. Και πατατες Νευροκοπιου και φασολακια, πιπεριες, κεμπαπ υπεροχα, λιγα κρεατακια. Πως και πως περιμενω. Αλλη γευση, αλλη μυρωδια.

Την λιστα αν πας στην πρωτη σελιδα θα την δεις στην υπογραφη της Ευης.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ....ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ Sad .ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ.ΚΑΛΨ ΚΛΑΨ-Η ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ-
21/08 ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΑΡΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Τετοια υπεροχα πραγματακια Αθανασια μου. Και πατατες Νευροκοπιου και φασολακια, πιπεριες, κεμπαπ υπεροχα, λιγα κρεατακια. Πως και πως περιμενω. Αλλη γευση, αλλη μυρωδια.

τυχερουλααααααα μπραβο....καλοφαγωτα!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 23 215994

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:
markella_p έγραψε:Τετοια υπεροχα πραγματακια Αθανασια μου. Και πατατες Νευροκοπιου και φασολακια, πιπεριες, κεμπαπ υπεροχα, λιγα κρεατακια. Πως και πως περιμενω. Αλλη γευση, αλλη μυρωδια.

τυχερουλααααααα μπραβο....καλοφαγωτα!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 23 215994

Merci, merci, κοπιαστε!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΜΑΡΚΕΛΑ.
ΜΠΑΡΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ Η ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ?
Η ΕΥΗ ΧΑΘΗΚΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ....ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ Sad .ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ.ΚΑΛΨ ΚΛΑΨ-Η ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ-

Τελευταια και καλυτερη. Που λενε: Last But Not Least.
Εδω θα ειμαστε βρε, παρεουλα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΜΑΡΚΕΛΑ.
ΜΠΑΡΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ Η ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ?
Η ΕΥΗ ΧΑΘΗΚΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

Ευχαριστω κοριτσακι. Πες τι θελεις να σου στειλω. Δεν ειναι πολλα σιγουρα, αλλα ειναι ολοφρεσκα.
Η Ευη μαλλον θα ειναι Πατρα ακομα.
Η λιστα μας θελει ανανεωση, εγω δεν ξερω να την φτιαξω.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ....ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ Sad .ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ.ΚΑΛΨ ΚΛΑΨ-Η ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ-

ελα ελα σταματα.....μερικες μερες πανω μερικες μερες κατω...δεν χαθηκε ο κοσμος κοριτσακι μου...σιγα!!!! εμενα ειδικα μου ειχε δωσει ο γιατρος πητ 5/11....αλλα ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα...με βλεπω για νωριτερα...τι να πω θα δειξει...
ναι δεν με εχει...το ειχα δει κ εγω...δεν ξερω γιατι....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις