Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΚΑΛΕ ΜΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΑ....ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ +1ΚΙΛΟ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Embarassed , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1ΚΙΛΟ? ΩΧ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΣΑΚΙΣΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.... Embarassed ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΑ???? Twisted Evil
ΦΙΛΑΚΙΑ....

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΚΑΛΕ ΜΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΑ....ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ +1ΚΙΛΟ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Embarassed , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1ΚΙΛΟ? ΩΧ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΣΑΚΙΣΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.... Embarassed ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΑ???? Twisted Evil
ΦΙΛΑΚΙΑ....
καλημερα.μαλλον το σουβλακι βαραινει απο χτες.σημερα θα φυγει.χαχαχαχα

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα καλημέρα!!
τι τυχερη που εισαι? 1 κιλό δεν ειναι τιποτα!!
εγώ ανέβηκα σημερα στη ζυγαριά και ήμουν + 4 κιλά!!
η ψυχολογία έπεσε πολύ!! σκέφτομαι ότι θα γινω σαν μικρη φαλαινίτσα...
η αλήθεια ειναι ότι γενικα δεν αλλαξα τη διατροφη μου απλα τον τελευταιο καιρο μαζί με το φαγητο τρωω ψωμι και τυρί, ενώ πριν ούτε που τα άγγιζα!
ειμαι 18 εβδομαδων και είμαι +4κιλά! πολλά δεν ειναι ρε κορίτσια? αφού μετά τον 6ο μήνα λένε τα κιλά θα μπαίνουν μόνα τους ακόμη και αν συνεχίζουμε να τρωμε το ιδιο! χριστέ μου, έπαθα ψιλοπανικό! από σήμερα κοβω ψωμια τυρια!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ομορφες!

Ρε σεις, χαλαρωστε λιγο με τα κιλα. Εμενα ο γιατρος μου, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μου ειχε πει "δεν με νοιαζει ποσα κιλα εισαι τωρα, αυτο που θελω ειναι να παιρνεις ενα κιλο καθε μηνα"
Μου ηρθε να βαλω τα γελια. Πριν λιγο καιρο μια φιλη μου ειχε γεννησει και ειχε παρει 35 κιλα!! (ναι, ναι, σαν ενα μικρο μοσχαρακι ηταν)
Του λεω λοιπον του γιατρου "δηλαδη, τι εννοεις? να παρω ποσα? 9 κιλα στο συνολο?"
"9-11 ειναι μια χαρα" μου λεει αυτος.
Και του λεω "πλακα κανεις, αν θες μπορω να παιρνω 9 κιλα το μηνα, αλλα 9 στο συνολο δεν παιζει"
Κι ομως, χωρις να προσπαθω καθολου, επαιρνα ενα κιλο το μηνα. Τους τελευταιους δυο μηνες μαλιστα, εκανα αυστηρη διατροφη λογω διαβητη και εχανα βαρος. Μπηκα να γεννησω με μολις +5 κιλα.

Αυτα βεβαια ηταν καποτε.... πριν 5-6 χρονια..... τωρα.... καμμια σχεση!! Με βλεπω να τσακωνομαι με τον γιατρο αυριο που συν τοις αλλοις θα με ζυγισει!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εεεεεεεεεεεεεεεεεε που ειστε?

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 215994

Ειμαι στη δουλεια, βαριεμαι, κοντευει να με παρει ο υπνος. Sleep Sleep Sleep

eirini2

markella_p έγραψε:Εεεεεεεεεεεεεεεεεε που ειστε?

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 215994

Ειμαι στη δουλεια, βαριεμαι, κοντευει να με παρει ο υπνος. Sleep Sleep Sleep
καλημερα μαρκελλα.εδω ειμαστε
ολα καλα?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ειρηνη. Laughing
Εδω... τα ιδια... δουλεια.... ορεξη δεν εχω καμμια! Νυσταζω απιστευτα!

Περιμενω πως και πως να παω αυριο το βραδυ στον γιατρο να δω το μωρο μου!

Εσυ πως εισαι?

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω στη δουλεια ειμαι και βαριεμαι απιστευτα!!
κι εγώ αυριο το απογευμα εχω γιατρό, αλλά εμένα ευτυχώς δε με ζυγίζειμ χι χι

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
REINE έγραψε:κι εγω στη δουλεια ειμαι και βαριεμαι απιστευτα!!

Δεν σε ζυγιζει? Ελα ρε, πρωτη φορα το ακουω αυτο! Εμενα με φακελωνει κανονικα απο την πρωτη επισκεψη.
Γι' αυτο κιολας δεν ζυγιζομαι σπιτι μου. Γιατι η δικη μου ζυγαρια με τη δικη του εχουν αποκλιση και μπερδευομαι.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια μου!!!
σας ευχαριστω παααααρα πολυ ολες....ειστε πολυ γλυκες!!!!
ευτυχως ειμαι καλυτερα...σταματησε απο προχτες εντελως κ το αιμα....κ ανεβηκε κ η ψυχολιγια μου λιγο....! μιλησα ξανα κ ξανα με το γιατρο....κ μου ειπε οτι ολα πανε καλα κ να μην ανησυχω....-εε δεν ειναι ευκολο βεβαια!!-.....μου ειμαι οτι σιγα σιγα μεσα στο σπιτι μπορω να ψιλοσηκωνομαι για να ξεπιανομαι.....αλλα καθολου βαρη,καθολου κουραση εξαντληση κ τετοια.......με προσοχη κ σιγα σιγα χωρις υπερβολες......εε ηταν πολυ σημαντικο για μενα ολο αυτο...γιατι δειχνει οντως καλυτερευση διοτι αλλιως δεν θα με αφηνε να σηκωθω νομιζω....δοξα το θεο πηρα μια ανασα ουφ!!!!! μα τρομαξα παααααρα πολυ κοριτσια μου....θα τρελαινομουν αν συνεβαινε κατι κακο...!!! τωρα που σας γραφω...κανει πανηγυρια στην κοιλιτσα....η μπουρμπουλιθρα μου!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 215994

κ εγω στο μητερα θα γεννησω-πρωτα ο θεος!!!- απο την εμπειρια μου λογω της περιδεσης μου φανηκαν εξαιρετικοι ολοι.....κ εμενα ο γιατρος μου ειναι σε ολα τα ιδιωτικα...αλλα επελεξα αυτο...

οσο για τα κιλα....εχω παρει 9!!!!!! ξερω ξερω....ειναι παααρα πολλα...αλλα κοριτσια μου....δεν εχω τυψεις....κ γιατι??? γιατι ουτε γλυκα τρωω...ουτε ψωμια....αλατι πουθενα (αρα κ τιποτα απεξω...σουβλακια,πιτσες , χαμπουρκερ κτλ....)......τρωω πολλα φρουτα...κ φαγητο 1 φορα τη μερα....κ αυτο εννοειται αναλατο.....!!!! βεβαια δεν ευχαριστιεμαι κ α ν ε ν α φαγητο ετσι.....αλλα τι να κανουμε....χαλαλι στην μπουμπου μου....ας μεγαλωνει εκεινη σωστα κ οπως πρεπει....κ δεν θα χαθουν οι πιτσες κ τα σουβλακια.....απλα οπως καταλαβαινεται....επειδη δεν κινουμαι σχεδον καθολου...κ δεν καιω τιποτα....γιαυτο τα πηρρα.....ομως δεν μπορω να φαω λιγοτερο απο αυτο που ηδη τρωω....γιατι νομιζω δεν θα εκανε κιολας για το παιδι!!

οσο για την ζεστη.....δεν εχω καταλαβει τιποτα κοριτσακια μου....γιατι το κλιματιστικο ειναι 24 ωρες τη μερα στο δωματιο....προς το παρον δεν εχω παει ουτε μεχρι την κουζινα....ετσι ειμαι συνεχως σε δροσια..τουλαχιστον....βεβαια θα προτιμουσα τη δροσια μιας παραλιας....αλλα....του χρονου πρωτα ο θεος...με την μικρουλα μου!!!

αυτα απο εμενα....
εσεις καλα ολες???

πολλα πολλα φιλακια σε ολες τις κοιλουμπιτσες!!!!

ZOO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
markella_p έγραψε:

Δεν σε ζυγιζει? Ελα ρε, πρωτη φορα το ακουω αυτο! Εμενα με φακελωνει κανονικα απο την πρωτη επισκεψη.
Γι' αυτο κιολας δεν ζυγιζομαι σπιτι μου. Γιατι η δικη μου ζυγαρια με τη δικη του εχουν αποκλιση και μπερδευομαι.
καλημερα κοριτσια
μην μιλατε για κιλά "πονάει" στην πρωτη μου εγγυμοσυνη πηρα 32 τωρα προσπαθω παρα πολυ αλλα ειμαι 21 εβδωμαδων και εχω πάρει ήδη 8 και με μεγαλη προσπάθεια απο δω και περα που περνεισ παραπανω δεν θελω να σκεφτομαι ποσα θα παρω ακομη.... Mad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZOO στις Τρι Ιουλ 10, 2012 11:35 pm, 1 φορά

ZOO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ZOO έγραψε:
markella_p έγραψε:

καλημερα κοριτσια
μην μιλατε για κιλά "πονάει" στην πρωτη μου εγγυμοσυνη πηρα 32 τωρα προσπαθω παρα πολυ αλλα ειμαι 21 εβδομαδων και εχω πάρει ήδη 8 και με μεγαλη προσπάθεια απο δω και περα που περνεισ παραπανω δεν θελω να σκεφτομαι ποσα θα παρω ακομη.... Mad

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βαρβαραααααααααααααααααααα
Χαιρομαι τοσο πολυ που εισαι καλυτερα!!

Στο ΜΗΤΕΡΑ γεννησα και το κοριτσακι μου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο ολους και ολα!

Τα κιλα σου σαφως και δικαιολογουνται αν σκεφτει κανεις την τοοοοση ξαπλα!

Οσο για τη ζεστη.... ολο αυτο θα το κατανοησεις οταν ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ!!

eirini2

markella_p έγραψε:Καλημερα Ειρηνη. Laughing

Εσυ πως εισαι?
καλα ειμαι κι εγω.εδω στο σπιτι μεσα στο κλιματιστικο.δεν βγαινω ουτε στο μπαλκονι.εγω εκλεισα για 7 αυγουστου β επιπεδου.τελος του μηνα πρεπει να κανω και τις αιματολογικες μου.υπομονη μετην δουλεια

eirini2

barbie! έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου!!!
σας ευχαριστω παααααρα πολυ ολες....ειστε πολυ γλυκες!!!!
ευτυχως ειμαι καλυτερα...σταματησε απο προχτες εντελως κ το αιμα....κ ανεβηκε κ η ψυχολιγια μου λιγο....! μιλησα ξανα κ ξανα με το γιατρο....κ μου ειπε οτι ολα πανε καλα κ να μην ανησυχω....-εε δεν ειναι ευκολο βεβαια!!-.....μου ειμαι οτι σιγα σιγα μεσα στο σπιτι μπορω να ψιλοσηκωνομαι για να ξεπιανομαι.....αλλα καθολου βαρη,καθολου κουραση εξαντληση κ τετοια.......με προσοχη κ σιγα σιγα χωρις υπερβολες......εε ηταν πολυ σημαντικο για μενα ολο αυτο...γιατι δειχνει οντως καλυτερευση διοτι αλλιως δεν θα με αφηνε να σηκωθω νομιζω....δοξα το θεο πηρα μια ανασα ουφ!!!!! μα τρομαξα παααααρα πολυ κοριτσια μου....θα τρελαινομουν αν συνεβαινε κατι κακο...!!! τωρα που σας γραφω...κανει πανηγυρια στην κοιλιτσα....η μπουρμπουλιθρα μου!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 215994

κ εγω στο μητερα θα γεννησω-πρωτα ο θεος!!!- απο την εμπειρια μου λογω της περιδεσης μου φανηκαν εξαιρετικοι ολοι.....κ εμενα ο γιατρος μου ειναι σε ολα τα ιδιωτικα...αλλα επελεξα αυτο...

οσο για τα κιλα....εχω παρει 9!!!!!! ξερω ξερω....ειναι παααρα πολλα...αλλα κοριτσια μου....δεν εχω τυψεις....κ γιατι??? γιατι ουτε γλυκα τρωω...ουτε ψωμια....αλατι πουθενα (αρα κ τιποτα απεξω...σουβλακια,πιτσες , χαμπουρκερ κτλ....)......τρωω πολλα φρουτα...κ φαγητο 1 φορα τη μερα....κ αυτο εννοειται αναλατο.....!!!! βεβαια δεν ευχαριστιεμαι κ α ν ε ν α φαγητο ετσι.....αλλα τι να κανουμε....χαλαλι στην μπουμπου μου....ας μεγαλωνει εκεινη σωστα κ οπως πρεπει....κ δεν θα χαθουν οι πιτσες κ τα σουβλακια.....απλα οπως καταλαβαινεται....επειδη δεν κινουμαι σχεδον καθολου...κ δεν καιω τιποτα....γιαυτο τα πηρρα.....ομως δεν μπορω να φαω λιγοτερο απο αυτο που ηδη τρωω....γιατι νομιζω δεν θα εκανε κιολας για το παιδι!!

οσο για την ζεστη.....δεν εχω καταλαβει τιποτα κοριτσακια μου....γιατι το κλιματιστικο ειναι 24 ωρες τη μερα στο δωματιο....προς το παρον δεν εχω παει ουτε μεχρι την κουζινα....ετσι ειμαι συνεχως σε δροσια..τουλαχιστον....βεβαια θα προτιμουσα τη δροσια μιας παραλιας....αλλα....του χρονου πρωτα ο θεος...με την μικρουλα μου!!!

αυτα απο εμενα....
εσεις καλα ολες???

πολλα πολλα φιλακια σε ολες τις κοιλουμπιτσες!!!!
χαιρομαι που εισαι καλυτερα βαρβαρα.ανβτε λιγο ακομη υπομονη και μετα θα κανεις και καμια βολτα

ZOO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eirini2 έγραψε:
markella_p έγραψε:Καλημερα Ειρηνη. Laughing

Εσυ πως εισαι?
καλα ειμαι κι εγω.εδω στο σπιτι μεσα στο κλιματιστικο.δεν βγαινω ουτε στο μπαλκονι.εγω εκλεισα για 7 αυγουστου β επιπεδου.τελος του μηνα πρεπει να κανω και τις αιματολογικες μου.υπομονη μετην δουλεια

κοριτσια εκανε καμία β επιπέδου???
εγώ 16/7 θα πάω και εχω αγωνία

ZOO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 215994

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Βαρβαραααααααααααααααααααα
Χαιρομαι τοσο πολυ που εισαι καλυτερα!!

Στο ΜΗΤΕΡΑ γεννησα και το κοριτσακι μου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο ολους και ολα!

Τα κιλα σου σαφως και δικαιολογουνται αν σκεφτει κανεις την τοοοοση ξαπλα!

Οσο για τη ζεστη.... ολο αυτο θα το κατανοησεις οταν ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ!!

σε ευχαριστω κοριτσακι μου....να εισαι καλα.....!!!!
ναι εχεις δικιο...αλλα κ τι να κανω......ειμαι που ειμαι μεσα...να σκαω κιολας....υποτιθεται οτι ειναι inverter....κ δεν καταναλωνει πολυυυ ενεργεια....τωρα τι να σου πω....θα δειξει!!

οσο για τα κιλα....οπως λεει κ η φιλη μας η Αθανασια.....η καλη μας αγελαδα....κανει βολτα στη βεραντα!!!!!!! χαχαχα..

σε ευχαριστω ειρηνη μου...να εισαι καλα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ρε γμτ, πολυ ζεστη και δεν γινεται διαφορετικα. Καθε καλοκαιρι δουλευουμε για να πληρωνουμε τη ΔΕΗ.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Ναι ρε γμτ, πολυ ζεστη και δεν γινεται διαφορετικα. Καθε καλοκαιρι δουλευουμε για να πληρωνουμε τη ΔΕΗ.

αστα...τρεμω οταν ακουω για απεργειες της δεη......δεν θα την παλεψω καθολου!!!!!!
ωστε ευχαριστημενη απο το μητερα εε??
οι μαιες καλες ηταν??

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, ακουσα και γω οτι απειλουν με απεργιες και με μπλακ αουτ και τετοια. Εν τω μεταξυ, καθε καλοκαιρι τους πιανει παντα και με τους καυσωνες. Βεβαια τωρα παιζει το θεμα της αποκρατικοποιησης και οπως καταλαβαινεις, εχουν να χασουν πολλα ολοι αυτοι οι δηθεν συνδικαλιστες, τα κομματοσκυλα, με τα απειρα προνομια που ειχαν παντα! Τελος παντων.

Οι μαιες πολυ καλες και εξυπηρετικες. Οι νοσηλευτριες επισης. Τουλαχιστον εγω πριν 5,5 χρονια εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Ναι, ακουσα και γω οτι απειλουν με απεργιες και με μπλακ αουτ και τετοια. Εν τω μεταξυ, καθε καλοκαιρι τους πιανει παντα και με τους καυσωνες. Βεβαια τωρα παιζει το θεμα της αποκρατικοποιησης και οπως καταλαβαινεις, εχουν να χασουν πολλα ολοι αυτοι οι δηθεν συνδικαλιστες, τα κομματοσκυλα, με τα απειρα προνομια που ειχαν παντα! Τελος παντων.

Οι μαιες πολυ καλες και εξυπηρετικες. Οι νοσηλευτριες επισης. Τουλαχιστον εγω πριν 5,5 χρονια εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

δεν τους λειπαμε η αληθεια μου ειναι....τα χρηματα που βγαζουν...εγω θελω 6 μηνες να τα βγαλω....κ δεν νομιζω οτι δουλευοθν 10ωρα οπως εγω!!!! τελος παντων ας μην συγχιστω...

αα ωραια!!...εχω ακουσει κ καλα...κ κακα σχολια....τωρα τι να πω.....παντως κ εμενα πολυ καλοι μου φανηκαν ολοι!! κανενα παραπονο δεν εχεις δλδ....η εστω κατι που να μην σου αρεσε σε οποιονδηποτε τομεα....?? να το θηλαζεις στο εφερναν συχνα??

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:
markella_p έγραψε:Βουτια λεει η αλλη ρε! Θα σε βαρεσω Ζωουλα! Αθανασια, ειδες πως τα λενε οι κοπελιες που ζουν εκτος Αθηνας? Κατσε εσυ και γω εδω να βραζουμε.

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΑ Η ΖΩΟΥΛΑ ΜΑΡΚΕΛΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ-ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΠΙΑΤΖΑ Ε?-ΜΑΣ ΤΟ 'ΧΤΥΠΑΕΙ' ΚΙΟΛΑΣ..
ΑΧ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ....ΣΠΙΑΤΖΑ!

καλημεραααααααααααα κοριτσια μου τι κανετε??/ εχετε δικιο να με κραζετε χαχαχαχα πυργιωτισα εγινα δεν ημουν χιχι αθηνα ημουν και εγω μεχρι πριν περιπου 2 χρονια αλλα δεν πηγαμε σπιατζα αλλα κουρουτα χιχιχιχι αλλα δεν με βλεπω να ξανα παω κουραστηκα πολυ και αρπαξα κιολας και αντηλιακο φουλ πανω αλλα ειμαι ασπρη οποτε...δεν εχει αλλο μπανακι μονο βραδυ...... Cool Cool πως ειστε σημερα κοριτσια μου?εγω εμαθα τα αποτελεσματα απο της εξαιτασεις αιματολογικες σε γενικες γραμμες καλες απλα μου βρηκαν αλατα στα ουρα και μου ειπαν πολλα νερα ( λες και τωρα δεν παω καθε λιγο και λιγακι στο wc ) οχι ζεστη οχι ιδρωμα πως θα γινει αυτο καλοκαιριατικα μου λετε??? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 654655 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 654655 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 654655 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 654655

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στον θηλασμο ειχα προβλημα. Δεν τα καταφερα δυστυχως. Πρωτον, ειχα ξεχασει να δηλωσω οτι θελω αποκλειστικο μητρικο θηλασμο. Επιπλεον, η μικρουλα μου εμεινε δυο μερες κατω δυο 24ωρα για παρακολουθηση λογω του διαβητη που ειχα εγω στην εγκυμοσυνη. Οποτε εχασα το αβανταζ να την βαλω αμεσως στο στηθος. Την τριτη μερα που την εφεραν πανω, δεν μου την εφεραν αμεσως αφου εγω δεν το ειχα ζητησει και την εφερναν χορτατη. Ειχα και τυφλες θηλες. Δεν τα καταφερα τελικα. Ομως οι μαιες, προσπαθησαν πολυ να με βοηθησουν. Παρολα αυτα, δεν τα καταφερα. Πηγα και αγορασα και θηλαστρο οταν γυρισα σπιτι, αλλα πλεον ουτε με το θηλαστρο εβγαζα γαλα. Φαντασου, ουτε χαπι δεν χρειαστηκε να παρω. Σταματησε απο μονο του.

Λοιπον, μου κανει εντυπωση ενα πραγμα. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, το στηθος μου δεν μεγαλωνε καθολου. Μονο αφου βγηκα απο το χειρουργειο φουσκωσε ξαφνικα. Νομιζα πως θα σκασει. Και ελεγα "φαντασου τι γαλα εχει εκει μεσα"
Τωρα στη δευτερη εγκυμοσυνη το στηθος μου εχει αρχισει να μεγαλωνει απο την πρωτη στιγμη. Δεν χωραει πουθενα πια. (η καλη μας αγελαδα... που λεγαμε... η γνωστη!)

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωουλα καλημερα. Αυτο θα γινει μονο αν καθεσαι ολη μερα αραχτη στον καναπε με αγκαλια το κλιματιστικο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις