Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδιαααα!!!! Άλλη μια καυτή μέρα ξεκινά!!!

Τι μου κάνετε, πώς είστε; Ξέρω, ξέρω, ζεσταίνεστε όπως κι εγώωωωωωωω!!!!!! Τι άλλο να κάνουμε από υπομονή αλλά και να προσέχουμε Μαίρη μου!!! Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις ελάχιστες και απολύτως αναγκαίες... Και όποια μπορεί, ας πάει και για κανα μπανάκι...! Wink

Εγώ μια από τα ίδια, τη Δευτέρα έχουμε τον β' επιπέδου και μου είπε η γραμματέας όταν έκλεισα να μην έχω βάλει λέει κρέμα στην κοιλιά για 3-4 μέρες... Το έχετε ξανακούσει αυτό; Γιατί άραγε, εμποδίζει το μηχάνημα να δείξει με καλή λεπτομέρεια; Rolling Eyes Πάντως, εγώ δε θα βάλω, αφού μου το είπαν... Γενικά πάντως βάζω κρεμούλα γιατί νιώθω την κοιλιά μου ήδη τιγκαρισμένη (χτες με είδε η αδερφή μου και μου λέει "φούσκωσεεεεεεεεες") αν και εκ πείρας ξέρω πως θα μεγαλώσει πολύυυυυ περισσότερο, έχουμε δρόμο μπροστά!!!

Έχω βάλει και περίπου 3-4 κιλάκια Embarassed και με στενεύουν όλα τα παντελόνια, ευτυχώς φοράω τα εγκυμοσυνήστικα που είχα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και μου είναι πολύ άνετα!

Όσο για το μαιευτήριο, εμείς δεν ξέρουμε ακόμα και μάλλον θα το αποφασίσουμε τελευταία στιγμή, ανάλογα και με τις συνθήκες και τιμές του κάθε μαιευτηρίου. Μιλάω πάντα για ιδιωτικό όμως, μιας και με αυτά συνεργάζεται ο ντοκτ. Μπορώ όμως να γεννήσω όπου θέλω σχεδόν, Ρέα, Γαία, Ιασώ, Μητέρα ή Λητώ... Στην κόρη μου είχα γεννήσει στο Γαία, τότε όμως ήταν στο Ερρίκος Ντινάν και μας έπεφτε πιο κοντά. Είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη. Τώρα το Γαία βρίσκεται στο Ιατρικό Αθηνών και το κακό είναι ότι το Ιατρικό το έχω συνδέσει κάπως άσχημα, λόγω του πατέρα μου που μπαινοβγαίνει εκεί από τον Απρίλιο, λόγω σοβαρής ασθένειας... Τεσπα, θα δούμε!...

Αυτά, σας φιλώ γλυκά, να έχετε μια όμορφη και χαλαρή μέρα!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου !!!!!! μαιρη μου με προσοχη σου μιλαω εγω που παω μονη μου χαχαχαχαχα αλλα πρεπει να προσεχουμε τωρα που εχει ζεστη μπολικη!!!!! κλεισαμε ραντεβου για β επιπεδου αγαπες 1/8 αχ αχ αχ ανυπομονω σημερα εκανα και της εξαιτασουλες μου αιματος ολα μια χαρα .....φουσκωσα και εγω δεν μπορω να πω κοριτσια μου αλλα κιλα δεν εχω παρει!!!!!ευτυχως

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και απο μενα ομορφες!
Εγω ευτυχως δεν εχω ζεσταθει ακομα σημερα! Σηκωθηκα πρωι πρωι, εκανα το μπανακι μου, πηγα για τις εξετασεις μου με τον αντρα μου και μετα με εφερε στη δουλεια. Απο κλιματιστικο σε κλιματιστικο δηλαδη. Ψιλοζαλιζομαι και νιωθω το στομαχι μου λιγο περιεργα, αλλα θα περασει.
Πεμπτη βραδυ θα παω στον γιατρο. Παρακαλατε να μου πεσει η β' επιπεδου μεχρι τις 31 Ιουλιου γιατι εχω βγαλει εισιτηρια 1 Αυγουστου για να φυγω. Εχω αγχωθει λιγακι. Φοβαμαι μηπως υπολογισα χωρις τον ξενοδοχο και φαω κανα πακετακι.
Αθανασια, ακομα ναυτιες?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Καλημερα και απο μενα ομορφες!
Εγω ευτυχως δεν εχω ζεσταθει ακομα σημερα! Σηκωθηκα πρωι πρωι, εκανα το μπανακι μου, πηγα για τις εξετασεις μου με τον αντρα μου και μετα με εφερε στη δουλεια. Απο κλιματιστικο σε κλιματιστικο δηλαδη. Ψιλοζαλιζομαι και νιωθω το στομαχι μου λιγο περιεργα, αλλα θα περασει.
Πεμπτη βραδυ θα παω στον γιατρο. Παρακαλατε να μου πεσει η β' επιπεδου μεχρι τις 31 Ιουλιου γιατι εχω βγαλει εισιτηρια 1 Αυγουστου για να φυγω. Εχω αγχωθει λιγακι. Φοβαμαι μηπως υπολογισα χωρις τον ξενοδοχο και φαω κανα πακετακι.
Αθανασια, ακομα ναυτιες?

καλημερα αγαπη!!! εμενα παντως απο τι ειδες 1 αυγουστου το εκλεισαν χιχι και πες του, του γιατρου σου εαν μπορει να το κανονισει λιγο νωριτερα!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ζωουλα. Ναι, μολις ειδα οτι εγραψες για 1 Αυγουστου, πηγα αμεσως στη λιστα μας και ειδα οτι εχεις ΠΗΤ 4 μερες μετα απο μενα και ανασανα λιγο. Αρα μαλλον μπορω να το παλεψω.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Καλημερα Ζωουλα. Ναι, μολις ειδα οτι εγραψες για 1 Αυγουστου, πηγα αμεσως στη λιστα μας και ειδα οτι εχεις ΠΗΤ 4 μερες μετα απο μενα και ανασανα λιγο. Αρα μαλλον μπορω να το παλεψω.

τελεια τοτε!!!!! σε τρομαξα δεν το ηθελα Shocked Shocked Shocked Shocked

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
markella_p έγραψε:Καλημερα Ζωουλα. Ναι, μολις ειδα οτι εγραψες για 1 Αυγουστου, πηγα αμεσως στη λιστα μας και ειδα οτι εχεις ΠΗΤ 4 μερες μετα απο μενα και ανασανα λιγο. Αρα μαλλον μπορω να το παλεψω.

Οχι κοριτσακι μου. Το σκεφτομαι εδω και μερες. Ισα ισα απο σενα χαλαρωσα λιγο, σκεφτηκα οτι ισως προλαβαινω τελικα.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

Οχι κοριτσακι μου. Το σκεφτομαι εδω και μερες. Ισα ισα απο σενα χαλαρωσα λιγο, σκεφτηκα οτι ισως προλαβαινω τελικα.

ολα θα πανε καλα θα το δεις και θα μας φυγει για την Κρητη με πολυυυυ χαρα !!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 654316

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα ζουζούνες μου, τι κάνετε?
Πως τα πάτε με τη ζέστη?

Βαρβάρα ξαναείδες αίμα?

Maryanastasia εγώ μια φορά ταβλιάστικα στη δουλειά αλλά έχω πολύ συχνά τάσεις, κ τρέμω κάθε φορά που είμαι εξω μόνη μου. Ειδικά οταν βγάζω το σκυλάκι μου βόλτα κ με ψήνει ο ήλιος..άστα.

Μαρκέλλα, με τρελαίνει η κόρη σου!!!!!! Θα θέλα πολύ να την γνωρίσω!!! Να της μάθω κ άλλες μαντινάδες Very Happy Very Happy Very Happy

Μαρία 1984 κ εγώ στο Μητέρα θα γεννήσω. Ρώτησα το γιατρό μου ποιο είναι το πιο οικονομικό πακέτο κ μου είπε μαζί με την αμοιβή του 3000Ε.
Από το ΙΚΑ που είχα ρωτήσει το Μάρτη θα πάρω 900Ε πίσω.

Στη δουλειά δεν παλεύεται η κατάσταση. Απο χθες οι αστράγαλοι μου είναι τούμπανο, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω από τώρα καθώς πρέπει να μαζευτούν τα λεφτά για τη γέννα κ το παιδικό.
Κ δεν την παλεύω άλλο ρε κορίτσια...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι κοριτσακι μου. Μου εχει λειψει τοσο η μικρη μου, δεν φανταζεσαι! Αφου μολις εμαθα οτι δουλευω 1 του μηνος και μετα σταματαω, μου λεει ο αντρας μου "να σου βγαλω εισιτηριο για 2-3 του μηνα?" και του λεω "ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ για 1 βραδυ." Δεν θελω να χασω ουτε μια μερα. Ασε, με βλεπω να τρεχω σαν το Βεγγο. Σχολαω 4.30, φτανω σπιτι 5-5.15 και πεταω στις 22.00
Αλλα δεν με νοιαζει. Να δω το κοριτσακι μου θελω μια ωρα νωριτερα. Αρκει να μη μου τα χαλασει ο ντοκτ.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Μακαρι κοριτσακι μου. Μου εχει λειψει τοσο η μικρη μου, δεν φανταζεσαι! Αφου μολις εμαθα οτι δουλευω 1 του μηνος και μετα σταματαω, μου λεει ο αντρας μου "να σου βγαλω εισιτηριο για 2-3 του μηνα?" και του λεω "ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ για 1 βραδυ." Δεν θελω να χασω ουτε μια μερα. Ασε, με βλεπω να τρεχω σαν το Βεγγο. Σχολαω 4.30, φτανω σπιτι 5-5.15 και πεταω στις 22.00
Αλλα δεν με νοιαζει. Να δω το κοριτσακι μου θελω μια ωρα νωριτερα. Αρκει να μη μου τα χαλασει ο ντοκτ.

το φανταζομαι οτι σου εχει λειψει λογικο!!! αλλα θα σε αποζημιωσει με μια αγκαλια το βραδακι που θα την δεις!!!!! χιχιχι οσο για τον ντοκτ ελπιζω να μην στην χαλασει και να σε προγραμματισει ετσι οπως πρεπει παρτον και κανα τηλ και πες του το !!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994 αχχχχχχχ να δω πως θα περασουν οι μερες να παω να δω το θηριακι μου!!!!!!να πιστοποιησουμε και τι ειναι χιχιχιχιχιχι

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ελενακι! Να σου τη γνωρισω βρε τη μικρη. χαχα τον Αυγουστο θα κατεβω Χανια!
Ουτε εγω την παλευω αλλο! Αστραγαλοι? what is this? εγω δεν εχω πλεον. δεν φαινονται. Οσο μπορεις, στο σπιτι τουλαχιστον, να τα βαζεις ψηλα. Και κανε ποδολουτρα με δροσερο νερο.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
markella_p έγραψε:Μακαρι κοριτσακι μου. Μου εχει λειψει τοσο η μικρη μου, δεν φανταζεσαι! Αφου μολις εμαθα οτι δουλευω 1 του μηνος και μετα σταματαω, μου λεει ο αντρας μου "να σου βγαλω εισιτηριο για 2-3 του μηνα?" και του λεω "ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ για 1 βραδυ." Δεν θελω να χασω ουτε μια μερα. Ασε, με βλεπω να τρεχω σαν το Βεγγο. Σχολαω 4.30, φτανω σπιτι 5-5.15 και πεταω στις 22.00

το φανταζομαι οτι σου εχει λειψει λογικο!!! αλλα θα σε αποζημιωσει με μια αγκαλια το βραδακι που θα την δεις!!!!! χιχιχι οσο για τον ντοκτ ελπιζω να μην στην χαλασει και να σε προγραμματισει ετσι οπως πρεπει παρτον και κανα τηλ και πες του το !!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994 αχχχχχχχ να δω πως θα περασουν οι μερες να παω να δω το θηριακι μου!!!!!!να πιστοποιησουμε και τι ειναι χιχιχιχιχιχι

Εχεις υπερηχο αλλο πριν τη β' επιπεδου? στον γιατρο σου?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

Εχεις υπερηχο αλλο πριν τη β' επιπεδου? στον γιατρο σου?

ναι στην 20/7 θα με δει ο γιατρος μου και μετα βουρρρρ για την β επιπεδου! Very Happy Very Happy θελω να το δω παλι και παλι και παλι χιχιχιχι να ειχα ενα μηχανημα μαγικο στο σπιτι καθε μερα θα το εβλεπα χαχαχα το εχω χασει τελειως καλε Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στην β επιπεδου τι ακριβως βλεπουμε ???

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:στην β επιπεδου τι ακριβως βλεπουμε ???

Τα παντα!!!!
Μεχρι και τα αποτυπωματα του που λεει ο λογος. Ειναι ο πιο ωραιος μεγαλος υπερηχος!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σας αφηνω παω να ριξω καμια βουτια δεν παει αλλο ...βαρεθηκα και μεσα ...... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 καλη συνεχειαααααα φιλακια πολλααααααααααααααααααααααααααα

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:

Τα παντα!!!!
Μεχρι και τα αποτυπωματα του που λεει ο λογος. Ειναι ο πιο ωραιος μεγαλος υπερηχος!

αχ τωρα ανυπομονω περισσοτεροοοο καλε!!! πφφφφ να περασει γρηγορα ο καιρος !!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
OOOΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΕΝΑ ΕΝΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ, ΕΚΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994 . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΣ 'ΜΟΥΤΖΩΣΕ' ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ!!!ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.....

ΝΑΙ ΜΑΡΚΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑΥΤΙΕΣ....ΖΟΡΙΚΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ-ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ-ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ....
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 417472 ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:κοριτσια σας αφηνω παω να ριξω καμια βουτια δεν παει αλλο ...βαρεθηκα και μεσα ...... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 καλη συνεχειαααααα φιλακια πολλααααααααααααααααααααααααααα

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΛΕ ΡΙΧΝΕΙΣ ΒΟΒΜΑ ΚΑ ΦΕΥΓΕΙΣ??!!!
ΒΟΥΤΙΑ?ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ????
Ε ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΜΟΥ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βουτια λεει η αλλη ρε! Θα σε βαρεσω Ζωουλα! Αθανασια, ειδες πως τα λενε οι κοπελιες που ζουν εκτος Αθηνας? Κατσε εσυ και γω εδω να βραζουμε.

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τι βουτια?? ούτε συντριβάνι δεν έχει κοντά μου...δράμα...
χθες βέβαια πήγαμε βόλτα στην Πλάκα και είναι πολύ όμορφη...μην την βρίζουμε μονο την Αθήνα!!!

Εγώ δεν έχω άλλο υπέρηχο αν την κάνω τελικά έχω την αμνιο 27 του μηνός μπρρρρρρρρρρρρρρ

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Μαιρη.
Ενταξει, εχει και τα ωραια της η Αθηνα. Αλλα ζουμε σε τετοιους ρυθμους που σπανια μπορουμε να τα απολαυσουμε!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κουκλες!
διαβάζω για συντριβάνια και νερά, αλλά μη νομίζετε κι εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν ειναι καλύτερη η κατασταση!!
γενικά εγώ ψηφίζω επαρχία και πάλι επαρχία...! στις μεγάλες πόλεις, όσα καλά κι αν προσφέρουν δεν υπάρχει ποιότητα ζωής!
anyway, να σας ρωτησω πόσα κιλά πήρατε περίπου μέχρι τώρα? εγώ 3 με 4 και νομίζω ότι είναι πολλά αλλά τρωω, όλο το φαγητο σκέφτομαι και με τον καύσωνα! τι κακό κι αυτό!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις