26 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!! Παρ Ιουν 22, 2012 1:58 am
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
σας-ευχαριστω-παρα-πολυ-κοπελιες-μου!!θελω-να-κοιμηθω-να-ξυ-νησω-και-να-μην-ποναω-καθολου!!!γινεται;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
arco iris έγραψε:που εισαι ρε κοριτσαρα? εγω ολη μερα ετοιμαζω βαλιτσες γιατι φευγουμε την Κυριακη, αυριο το παλλικαρι μου εχει γιορτη στον παιδικο........και περιμενω πως και πως να τον καμαρωσω!!!!!!!
arco iris έγραψε:κατι ειχες πει και δεν ειχα καταλαβει τις προαλλες
τεσπα ας μη στα θυμιζω
ελπιζω τωρα να ειναι ολα μια χαρα
!!!!!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
manoula_24xr έγραψε:arco iris έγραψε:κατι ειχες πει και δεν ειχα καταλαβει τις προαλλες
τεσπα ας μη στα θυμιζω
ελπιζω τωρα να ειναι ολα μια χαρα
!!!!!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αμα με ζαλισουν και πολυ, μαζευω και φευγω!!!!!!
Ε ενταξει ετσι κ ετσι.
Εσυ ελπιζω να πας εξω κ να πατησεις κανα ποδι,μην αφηνεις να σ κανουν οτι θελουν!!!
αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοathina24 έγραψε:καλημερααααααααααα
mamavivo έγραψε:Ο δΙΟΝΥΣΗς ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΙΚΟ ,ομορφο το οποιο οταν κοιταξε ο αντρας μου και αφου ο Διονυσακης το αρχισε στα φιλακια ,οτι διπλα του στεκοτανε ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΣ ΡΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ.
κΑΙ του λεει ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣ"μπερμπαντης ο μικρος ε?"πολυ γελιο λεμε.Ηταν η κορη του.Πηγαινανε διακοπες και ευχηθηκε καλο ταξιδι και εστελενε φιλακια στον Διονυσακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:Ο δΙΟΝΥΣΗς ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΙΚΟ ,ομορφο το οποιο οταν κοιταξε ο αντρας μου και αφου ο Διονυσακης το αρχισε στα φιλακια ,οτι διπλα του στεκοτανε ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΣ ΡΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ.
κΑΙ του λεει ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣ"μπερμπαντης ο μικρος ε?"πολυ γελιο λεμε.Ηταν η κορη του.Πηγαινανε διακοπες και ευχηθηκε καλο ταξιδι και εστελενε φιλακια στον Διονυσακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
"χτυπαει" ψηλα το αγορι σου!!!!αντε και στις κορες τις Τζολι!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα!!!!
καλησπερα γλυκια μου υπαρξη ολα καλα?tatijana έγραψε:Αχαχαχαχαχαχ......Α,ρε Βιβή,χαχαχαχ..
Καλησπέρα.
mamavivo έγραψε:καλησπερα γλυκια μου υπαρξη ολα καλα?tatijana έγραψε:Αχαχαχαχαχαχ......Α,ρε Βιβή,χαχαχαχ..
Καλησπέρα.
πως παει το σπορακι σου?
ο κωνσταντινουλης?ξεσαλωνει?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης