501 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!! Τρι Ιουλ 10, 2012 9:45 pm
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααα με πολυ ζεστη εχει χτυπισει κοκκινο απο τωρα απα πα πα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΑΙ ΑΣΤΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΥΛΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΝ ΝΕΡΑΚΙ !!mamavivo έγραψε:Καλημερα κοριτσακια .
Μαριλουυυ 2 χρονια ε?
μπραβοοοοοο
Πω πω βασουλα πικραααααααααtrilly έγραψε:λοιπον, ειχα ολη μερα μαστορια, η μικρη αφηνιασμενη να τους παιρνει απο πισω, αρα κι εγω να την κυνηγαω να μην τους ενοχλει, φυγανε καθαρισα (φρικτο με τετοια ζεστη) κι εβαλα να φτιαξω τουρλου για μενα και τον αντρα μου και δεν καιει ο φουρνος!!!
καηκε η αντισταση? ουτε ξερω. τα νευρα μου πια!!! θα παιξει ντελιβερι μολις ερθει ο καλος μου.
Καλημερα Βασουλα ολα καλα?τα κεφια τα ιδια..παθαινουν αυτα τιποτα???ολα για τον ανθρωπο αχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχtrilly έγραψε:καλημερα σας. τι κανετε? απο κεφια πως ειστε?
trilly έγραψε:μπα σημερα δεν παιζει πλατσουρισμα. εχω μαθημα. ασε που το καμαρι μου ειναι τραυματιας. εκοψε το χερι του κι εχει ραμματα οποτε δεν μπορει να το βαλει στην θαλασσα. μια ομορφια.
mamavivo έγραψε:trilly έγραψε:μπα σημερα δεν παιζει πλατσουρισμα. εχω μαθημα. ασε που το καμαρι μου ειναι τραυματιας. εκοψε το χερι του κι εχει ραμματα οποτε δεν μπορει να το βαλει στην θαλασσα. μια ομορφια.
ποτε εγινε αυτο?
χτες?περαστικα σας βασουλα μου .Α γιαυτο ρωταγες τα κεφια μας. /
Χαλια τα κεφια βασουλα ,χαλια
Χαλια το λεω για να σου συμπαρασταθωtrilly έγραψε:mamavivo έγραψε:trilly έγραψε:μπα σημερα δεν παιζει πλατσουρισμα. εχω μαθημα. ασε που το καμαρι μου ειναι τραυματιας. εκοψε το χερι του κι εχει ραμματα οποτε δεν μπορει να το βαλει στην θαλασσα. μια ομορφια.
ποτε εγινε αυτο?
χτες?περαστικα σας βασουλα μου .Α γιαυτο ρωταγες τα κεφια μας. /
Χαλια τα κεφια βασουλα ,χαλια
την τριτη εγινε. σε ευχαριστω βιβακο μου. εσυ γιατι χαλια τα κεφια? ο μπομπιρας σου τι κανει?
ψαχνω μαγιο και δεν βρισκω ,τα καλα μου τα βυζ...ια δεν χωρανε πουθεναtrilly έγραψε:ετσι ειναι βιβη μου οπως τα λες.
οποτε θα κανεις κι εσυ τις βουτιτσες σου ! μια χαρα.!
mamavivo έγραψε:ψαχνω μαγιο και δεν βρισκω ,τα καλα μου τα βυζ...ια δεν χωρανε πουθεναtrilly έγραψε:ετσι ειναι βιβη μου οπως τα λες.
Απο κατω ολα καλα ,πανω το βουνο δεν κρυβετε με τιποτα.
Τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω??
γκρινιαζω τωρα
οχι δεν εχω κοντα μου ειναι πολυ μακρια και με ζεστη και λεωφορεια δεν την παλευω να παω γλυφαδα ας πουμε.trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:ψαχνω μαγιο και δεν βρισκω ,τα καλα μου τα βυζ...ια δεν χωρανε πουθεναtrilly έγραψε:ετσι ειναι βιβη μου οπως τα λες.
Απο κατω ολα καλα ,πανω το βουνο δεν κρυβετε με τιποτα.
Τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω??
γκρινιαζω τωρα
marks 'n spencer πηγες?
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!τι κανετε?????εχω πονοδοντο!!!!!!!!!!!Βιβη δεν βρηκες πουθενα μαγιο να χωραει τα βυ....????σου χαχαχα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης