726 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!! Τρι Ιουλ 24, 2012 1:49 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:Πριν της αλλαξεις σου επαιρνε μπροστα το αμαξι?florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:ειχε βενζινη?κολλησε η μιζα?τι ειχε ? THINK POSSITIVE ΒΡΕ ...κανεις δεν μπορει να μας κανει τιποτααααααflorentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:florentiab έγραψε:σκέφτομαι πως έτσι και βρω το παλιο*&^%$#@%$& που με έχει γκαντεμιάσει, θα τον σκίσω!
δυο εβδομάδες τώρα με έχει πάει...... άντε μη πω πως
Τι εγινε φλωρα μου?? Χτυπησες???
Τουρτιδιο καλημερα και απο εδω
Αρκουδακι μου σταματα να τρως ντοριτος λεμεεεεεεεεε
το πιο πρόσφατο είναι πως δεν έπαιρνε μπρος το αυτοκινητό μου το πρωί.
χαχαχαχαχαχα ναι μαρή είχε βενζίνη!
πριν λίγες μέρες άλλαξα και τρόμπα/αντλια (δεν ξέρω πως τη λένε) βενζίνης γιατί είχε χαλάσει.
αν δεν το φτιάξω δεν θα πάω και διακοπές. θα με φάει η σκατόπολη φέτος. τη βλέπω τη δουλειά
Τρομπα βενζινης λεγετε σωστα το ειπες.
Απλα κοιτα μην εχει βγαλει και κατι αλλο στα καπακια.Συνηθως στην τρομπα οταν γινετε η αλλαγη εχει εμπλοκη γιατι ο μηχανικος την "παιζει"Την βαλβιδα να δει της πιεσης .
δεν κατάλαβα τίποτα από ότι έγραψες. Βιβή με εντυπωσιάζεις!
θα τον ξεχέσω τον μηχανικό. είναι και της οικογενείας.... γαμπρός του συζύγου μου
σκεφτηκες οτι τελικα μπορει να μην ηταν η τρομπα βενζινης το θεμα.
Συνηθως οι μηχανικοι αυτο λενε .Τρομπα βενζινης και μπορει να ειναι κατι αλλο .
Ξανατσεκαρε το ,αφου ειναι και συγγενης ο ανθρωπος
μα γι αυτό την άλλαξα επειδή δεν έπαιρνε μπροστά και βρήκαν οτι φταίνει η τρόμπα. εξάλλου μαζί με τον άνδρα μου την άλλαξαν. και του έκαναν και σέρβις χθες το απόγευμα.
Μαλλον δεν ειναι τρομπα .Να κοιταξει τα καλωδιακια να τσεκαρει το ρευμα μηπως δεν τροφοδοτειτε καλα .Ας ξανατσεκαρει λοιπον