Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
459 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 459 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
mamavivo έγραψε:
florentiab έγραψε:
mamavivo έγραψε:
florentiab έγραψε:
mamavivo έγραψε:
florentiab έγραψε:
mamavivo έγραψε:
florentiab έγραψε:σκέφτομαι πως έτσι και βρω το παλιο*&^%$#@%$& Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil που με έχει γκαντεμιάσει, θα τον σκίσω!
δυο εβδομάδες τώρα με έχει πάει...... άντε μη πω πως

Τι εγινε φλωρα μου?? Sad Χτυπησες??? Sad Sad
Τουρτιδιο καλημερα και απο εδω Very Happy Very Happy Very Happy
Αρκουδακι μου σταματα να τρως ντοριτος λεμεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy

το πιο πρόσφατο είναι πως δεν έπαιρνε μπρος το αυτοκινητό μου το πρωί. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ειχε βενζινη?κολλησε η μιζα?τι ειχε ? Very Happy Very Happy Very Happy THINK POSSITIVE ΒΡΕ ...κανεις δεν μπορει να μας κανει τιποταααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχα ναι μαρή είχε βενζίνη!

πριν λίγες μέρες άλλαξα και τρόμπα/αντλια (δεν ξέρω πως τη λένε) βενζίνης γιατί είχε χαλάσει.

αν δεν το φτιάξω δεν θα πάω και διακοπές. θα με φάει η σκατόπολη φέτος. τη βλέπω τη δουλειά

Τρομπα βενζινης λεγετε σωστα το ειπες.
Απλα κοιτα μην εχει βγαλει και κατι αλλο στα καπακια.Συνηθως στην τρομπα οταν γινετε η αλλαγη εχει εμπλοκη γιατι ο μηχανικος την "παιζει"Την βαλβιδα να δει της πιεσης .

δεν κατάλαβα τίποτα από ότι έγραψες. Βιβή με εντυπωσιάζεις! Very Happy
θα τον ξεχέσω τον μηχανικό. είναι και της οικογενείας.... γαμπρός του συζύγου μου
Πριν της αλλαξεις σου επαιρνε μπροστα το αμαξι?
σκεφτηκες οτι τελικα μπορει να μην ηταν η τρομπα βενζινης το θεμα.
Συνηθως οι μηχανικοι αυτο λενε .Τρομπα βενζινης και μπορει να ειναι κατι αλλο .
Ξανατσεκαρε το ,αφου ειναι και συγγενης ο ανθρωπος

μα γι αυτό την άλλαξα επειδή δεν έπαιρνε μπροστά και βρήκαν οτι φταίνει η τρόμπα. εξάλλου μαζί με τον άνδρα μου την άλλαξαν. και του έκαναν και σέρβις χθες το απόγευμα.

Μαλλον δεν ειναι τρομπα .Να κοιταξει τα καλωδιακια να τσεκαρει το ρευμα μηπως δεν τροφοδοτειτε καλα .Ας ξανατσεκαρει λοιπον

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μήπως είναι μπαταρία? εμένα με άφησε από μπαταρία καινούριο αυτοκίνητο.Όσο για αυτόν με τη μούντζα δε θα τον πετύχω κάπου?θα ξεράσω τα ντορίτος πάνω του!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arkoudaki έγραψε:Μήπως είναι μπαταρία? εμένα με άφησε από μπαταρία καινούριο αυτοκίνητο.Όσο για αυτόν με τη μούντζα δε θα τον πετύχω κάπου?θα ξεράσω τα ντορίτος πάνω του!!!
αχαχαχαχχαχααχχα αχαχχαχαχαχχαχαχχαχα Laughing Laughing Laughing

astroneraidoula

astroneraidoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
anthaki έγραψε:
AntoniaA. έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ!!!! Ώρα για θάλασσα!!! Σκέφτομαι όμως ότι πέρισυ τέτοιο καιρό βάζαμε μαγιό με τον άντρα μου, πέρναμε 2 πετσέτες, λεφτά, μπαίναμε στο αυτοκίνητο και βουρ για παραλίες.
Σήμερα βάζουμε μαγιό, παίρνουμε 2 μεγάλες τσάντες παραλίας γεμάτες με πράγματάκια, φορτώνουμε το αμάξι με καρότσι, πισινούλα, μπαλάκια (ολόκληρη μετακόμιση..) ετοιμάζουμε το μωρό και μετά από 2 ώρες έτοιμοι για παραλία!!!

Παρά την ταλαιπωρία όμως είναι

υπέροχο!!!! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 669659 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 669659 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 669659

Αχαχαχα αυτο ειναι!!και που να δεις με 2 παιδια!!σωστο τσιρκουλο!!! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 215994

Αχ κορίτσια δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο μου 3 ετών και την κόρη μου 7 μηνών. Για να πάμε θάλασσα: Μπροστά προχωρούσε ο γιος μου και κρατούσε μια απόχη πιο μεγάλη από το μπόι του. Πίσω πήγαινα εγώ με το καρότσι με το μωρό, ΔΥΟ μεγάλες τσάντες με ψάθες, πετσέτες, αλλαξιές, πάνες, φρούτα, φρουτόκρεμες, αντιηλιακά κ.λπ. Πάνω στο καρότσι, ένας τεράστιος φουσκωτός κροκόδειλος του γιου μου και το σωσίβιο της μπέμπας. Πίσω μου ο σύγυζος, με την ομπρέλα, τη βάση, τα βατραχοπέδιλά του και μια τσάντα με κουβαδάκια, φτυαράκια κ.λπ. Τι κρίμα που δεν το τραβήξαμε βίντεο όλο αυτό, να έχουμε να γελάμε!!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:σκέφτομαι πως έτσι και βρω το παλιο*&^%$#@%$& Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil που με έχει γκαντεμιάσει, θα τον σκίσω!

Ρε Φλωρα, μηπως ειμαι εγω η γκαντεμω??
Μηπως σε ματιαξα θαυμαζοντας σε? Διοτι απο την ωρα που αποφασισαμε να ερθω κάτω, ολα στραβα σου πάνε...
Δεν ξαναρχομαι Αθηνα, παει κ τελειωσε...

Η ζεστη εξω ειναι ανυποφορη. Φυσαει λιβας και καει τα σπαρτα και τις μουρες μας.

Εχω να φτιαξω τουρτα για το καμαρι μου, που κλεινει τα 5 αυριο και θελει να του παω τουρτα στον παιδικο, να σβησει ΚΑΙ εκει κερακια, και φυσικα θα εχουμε και το παρτυ το Σαββατο. Τη Σαββατιατικη τουρτα Γκρομιτι την παρηγγειλα σημερα - τωρα πρεπει να κατσω και να στρωθω και να φτιαξω την αυριανη.

Αυτα τα νεα μου Cool Cool

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:

Μηπως σε ματιαξα θαυμαζοντας σε? Διοτι απο την ωρα που αποφασισαμε να ερθω κάτω, ολα στραβα σου πάνε...

Η ζεστη εξω ειναι ανυποφορη. Φυσαει λιβας και καει τα σπαρτα και τις μουρες μας.

Εχω να φτιαξω τουρτα για το καμαρι μου, που κλεινει τα 5 αυριο και θελει να του παω τουρτα στον παιδικο, να σβησει ΚΑΙ εκει κερακια, και φυσικα θα εχουμε και το παρτυ το Σαββατο. Τη Σαββατιατικη τουρτα Γκρομιτι την παρηγγειλα σημερα - τωρα πρεπει να κατσω και να στρωθω και να φτιαξω την αυριανη.

Νενακι να σου ζησει προκαταβολικα και εχω να πω οτι παντα θαυμαζα τις μαμαδες που ειναι χρυσοχερες και κανουν τουρτες. Very Happy Very Happy Εγω δεν το εχω με τιποτα και μονο στην σκεψη πελαγωνω Sad Sad

giota1977

giota1977
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΑ ???
ΠΕΝΤΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΨΥΓΕΙΑΚΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΓΕΙΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ
ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΨΑΘΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΙΒΙΑ
ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arkoudaki έγραψε:Μήπως είναι μπαταρία? εμένα με άφησε από μπαταρία καινούριο αυτοκίνητο.Όσο για αυτόν με τη μούντζα δε θα τον πετύχω κάπου?θα ξεράσω τα ντορίτος πάνω του!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

Nena έγραψε:

Νένα το μόνο θετικό αυτών των δύο εβδομάδων ήταν οτι σε ξαναείδα. Ηρθες, κόψαμε τις βόλτες μας άνευ τέκνων και ήπιαμε τις μπυρίτσες μας και τις μαργαρίτες μας! Αχχχχχχχ ωραία ήταν!

Να μας ζήσει το πανέξυπνο αγόρι! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 417472
Να του δώκεις ένα φιλί από μένα και να τον απειλήσεις οτι θα ξανάρθω χοχοχοχοχοχο

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Νενακι να σου ζησει προκαταβολικα και εχω να πω οτι παντα θαυμαζα τις μαμαδες που ειναι χρυσοχερες και κανουν τουρτες. Very Happy Very Happy Εγω δεν το εχω με τιποτα και μονο στην σκεψη πελαγωνω Sad Sad

Ευχαριστω Βιβακο, ολα τα καλα και σε σενα. Οσο για την τουρτα, ποτε μου δεν ειχα φτιαξει, το ομολογω, και θεωρουσα κι εγω οτι ειμαι ντιπ αχρηστη, μεχρι που εφτιαξα την τουρτα του Θοδωρη τον Μαρτιο και μου αρεσε το αποτελεσμα.
Και τωρα θα εχω και χρωμα ζαχαροπλαστικης - ναι, ηρθε και στα μερη μας Razz
Θα μεγαλουργησω Cool Cool

giota1977 έγραψε:ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΑ ???
ΠΕΝΤΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΨΥΓΕΙΑΚΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΓΕΙΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ
ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΨΑΘΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΙΒΙΑ
ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ
Shocked Shocked
ολοκληρη μετακομιση ρε συ! Πρεπει να γυριζεις στο σπιτι πτωμα!Και βουρ απο την αρχη μπανιαρισματα, αλλαγματα, ταισματα... Χαρα στο κουραγιο σου!

florentiab έγραψε:
Νένα το μόνο θετικό αυτών των δύο εβδομάδων ήταν οτι σε ξαναείδα. Ηρθες, κόψαμε τις βόλτες μας άνευ τέκνων και ήπιαμε τις μπυρίτσες μας και τις μαργαρίτες μας! Αχχχχχχχ ωραία ήταν!

Να μας ζήσει το πανέξυπνο αγόρι! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 417472
Να του δώκεις ένα φιλί από μένα και να τον απειλήσεις οτι θα ξανάρθω χοχοχοχοχοχο
Ευχαριστουμε κυρια Φλωρα Razz
Αααααχ! εκεινη η μαργαριτα!! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 525820
Και ο υπνος που εκανα την πρωτη μερα!!! Μιλαμε, βαλσαμο! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 850933

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ !! ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ !! ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872
καλησπερα μαριλου. Very Happy Very Happy Very Happy

μια χαρα θα περασει βρε μην αγχω .δεν θα θελει να γυρισει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ !! ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872

τέλεια θα περάσει. μην αγχώνεσαι καθόλου!
πόσες μέρες θα λείψει; θα πάτε επισκεπτήριο;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kαλημερα καλημερα
τι μου κανετε???

Νενα να σου ζησει ο αντρακλα σου Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627

Φλωρανς τι εγινε με το αμαξι τελικα?

εγω καλα ευχαριστω
Φιλια

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερααααα

νενα να χαιρεσαι τον γιο,πολυχρονος να ειναι. Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κάνει μια νύστα πάντως, άλλο πράγμα!!! Sleep Sleep Sleep

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:kαλημερα καλημερα
τι μου κανετε???

Νενα να σου ζησει ο αντρακλα σου Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627

Φλωρανς τι εγινε με το αμαξι τελικα?

εγω καλα ευχαριστω
Φιλια

τουρτιτσα έγραψε:καλημερααααα

νενα να χαιρεσαι τον γιο,πολυχρονος να ειναι. Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 130627

Ευχαριστω κοριτσια, κι εσεις οτι εππιθυμειτε κα να χαιρεστε τα παιδια σας!
Καλε κλεινουμε τα 5!!!!
Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 654316 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 654316 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 654316 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 654316 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 654316

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νενα μεγαλωσε το 1ο σου αντρακι! πολυχρονος!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενα να τον χαιρεσαι και απο εδω! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 12978 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 12978
Βαλε την τουρτα στα κοριτσια καλε!
Εκανε τουρταρα λεμε Very Happy

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ??
Την μερα της μαρμοτας ζω,δεν μπορω αλλοοοοοοοο Mad

????????

Επισκέπτης
πολυχρονος και τυχερος να ειναι ΝΕΝΑ !!!!!!!!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω πολυ κοριτσια, ο,τι αγαπατε κι εσεις, υγεια πανω απ'ολα φυσικα...

Ναι εφτιαξα τουρτα, καλουτσικη εγινε, εκ των υστερων, στη φωτογραφια προσεξα ατελειες και σημεια που θα μπορουσα να τα εχω κάνει καλυτερα. Αλλά δε χολοσκασα κιολας, φαγωθηκε σε χρονο μηδεν στον παιδικο. Παρτε και τη δημιουργια μου για να κοκορευτω λίγο Razz Razz
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το παρτυ μας ειναι το Σαββατο, εχω παραγγειλει την τουρτα Γκορμιτι (κακασχημα πλασματα by the way, τι σκ@τ@ βρισκουν και τα γουσταρουν δεν ξερω). Η τουρτα θα ειναι μονο για τα παιδια, μετα το σβησιμο των κεριων θα τους δωσω απο ενα κουταλι και θα τα αφησω να την κατακρεουργησουν. Τοσα χρονια, ολα τα παιδακια τη δοκιμαζαν με το δαχτυλο, μεχρι να σβησουμε τα κερακια η μιση τουρτα ειχε δαχτυλιες πανω.. Ε, φετος θα τα αφησω να τη χαρουν. Εξαλλου με τοσο ζεστη, δε νομιζω να τσινισει κανενας μεγαλος που δεν θα φαει τουρτα. Τισα άλλα πραγματα θα εχει.

Λιτσα, τη μερα της μαρμοτας ζω κι εγω μεχρι να ερθετε, το ξερεις.. Πηγαμε θαλασσα σημερα και σκεφτομουν τι ωραια που θα ειναι οταν ερθετε, θα παμε κι εδω, θα παμε κι εκει, θα κανουμε το ένα, το άλλο.. Δεν περνανε οι μερες λεμεεεεεεεεε.... Rolling Eyes Rolling Eyes

Το Ματινακι τι εκανε? Γεννησε??? Ξερει καμια?

Πολλά εγραψα. Καθυστερω την φανταστικη διαδικασία του να κάνω μπανιο τα μικρα... Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872 Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 4872
Παω τωρα, να τα βαλω και για υπνο μετα, να ησυχασει το κεφαλι μου..

Τα λεμε λέιτερ Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 417472

????????

Επισκέπτης
αχ τι μας κανεις νυχτιατικα

μιαμ μιαμ μιαμ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Maryanastasia

Maryanastasia
εφτιαξες μόνη σου τέτοια τούρτα?? ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!

Ασε που μου τρέχουν τα σάλια... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

748Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 30 Empty ΤΙΜΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΦΕΡΙΤΙΝΗΣ Τετ Ιουλ 25, 2012 12:07 pm

giota1977

giota1977
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΜΑ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟ 85 ΚΑΙ ΦΕΡΙΤΙΝΗ 41 ΣΥΝΕΧΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΩ Ο ΣΙΔΗΡΟΣ ΚΑΙ Η ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ??? ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giota1977 έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΜΑ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟ 85 ΚΑΙ ΦΕΡΙΤΙΝΗ 41 ΣΥΝΕΧΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΩ Ο ΣΙΔΗΡΟΣ ΚΑΙ Η ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ??? ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ...

δεν ξερω να σου πω ..αλλα μηπως εισαι εγκυος? Η απλα μια περηφανα κουρασμενη μαμα?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα σε όλες!

η Ματίνα τι έγινε; μάθαμε κανένα νέο;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις