701 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!! Δευ Ιουλ 23, 2012 10:53 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Ευάκι έγραψε:τι σκεφτομαι ε?παρτε καφε κι αραξτε γιατι σκεφτομαι πολυ...
σκεφτομαι οτι κακως δεν εκλεισα διακοπες φετος λογω μωρου γιατι τελικα ειμαι μια χαρα και με το θηλασμο θα ηταν οτι ευκολοτερο να παμε φετος...του χρονου κουβαλα μπλεντερ κατσαρολια ταπερ κλπ...
σκεφτομαι οτι ο αντρας μου δε παει καλα που θελει να παμε στο χωριο του που ειναι ενα χωριο μεσα στον καμπο που το ψηνει ο ηλιος ολη μερα και τη νυχτα κανουν επιδρομη ορδες κουνουπιων...η θαλασσα βεβαια δε φαινεται ουτε με το κυαλι...
επισης σκεφτομαι οτι ο αντρας μου δε παει καθολου καλα που ενω γεννησα εδω και 4 βδομαδες και οι γονεις του ουτε πατησαν να δουν το παιδι και τη λεχωνα-λεμε τωρα- νομιζει οτι θα ξαναπαω στο χωριο του να δω τη μανα του...
επισης σκεφτομαι οτι ηρθε η ωρα να τελειωσει αυτο το θεατρο παραλογου και μαλακιας που παιζουν τοοοοοοοοοσα χρονια τα πεθερικα μου και εγω το ανεχομαι γιατι και η υπομονη μου ειχε ορια που τα εχω ξεπερασει προ πολλου...αν και οταν ερθουν θα τους προσβαλω ασχημα....
επισης σκεφτομαι οτι θελω να φαω παγωτο και τρωω ενα και απο την πολλη ζεστη και τα πολλα νευρα μολις τελειωνει θελω κι αλλο και μετα κι αλλο κ.ο.κ. και εκει που μου εμειναν 3 κιλα απο την εγκυμοσυνη θα παρω αλλα 10 μου φαινεται!
επισης σκεφτομαι οτι κανεις δε μου ζητησε να βαφτισει την μπεμπα και αναρωτιεμαι τι θα κανουμε στο τελος...
και τελος σκεφτομαι ποσες ειχατε το κουραγιο να με διαβασετε?χαρα στην υπομονη σας...
Τα διαβασα ολα! Και θα σχολιασω αυτο που με καιει περισσοτερο!Καλα ΡΕ!Μονο 3 κιλα εμειναν μετα απο 1 μηνα που χεις γεννησει?
Ποσο ετρωγα πια?ΠΟΣΟ?!
λιτσακι μου δεν ειχα καλη εγκυμοσυνη και πολλες στεναχωριες,χειρουργηθηκα κιολας και δε πηρα πολλα κιλα.κι αν σκεφτεις οτι ειμαι και πρησμενη απο τις ορμονες του θηλασμου θα φυγουν κι αυτα.ας ειχα καλη εγκυμοσυνη και ας εβαζα 30...εκ των υστερων και αφου πηγαν ολα καλα λες αχ τι καλα φυγαν τα κιλα αλλα 9 μηνες μαρτυριο δε ξεχνιεται ευκολα...