451 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!! Σαβ Ιουλ 07, 2012 3:09 am
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
trilly έγραψε:υπαρχει καποια καθηγητρια γερμανικων να με διαφωτισει σε κατι? καποια ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν.
τις καλημερες μου.
mamavivo έγραψε:trilly έγραψε:υπαρχει καποια καθηγητρια γερμανικων να με διαφωτισει σε κατι? καποια ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν.
τις καλημερες μου.
guten Morgen Froilain
Απο Γερμανικα μονο αυτο .
Τελη ιουλιου θα πάω ...trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:trilly έγραψε:υπαρχει καποια καθηγητρια γερμανικων να με διαφωτισει σε κατι? καποια ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν.
τις καλημερες μου.
guten Morgen Froilain
γεια σου βιβη μου! ποτε πας ροδο καλε? τολατρευω το μησι, εχω ζησει 5 υπεροχα παιδικα χρονια εκει. θελω κι εγω να παω γμτ αλλε δεν το βλεπω για φετος με τιποτα!!!
mamavivo έγραψε:Τελη ιουλιου θα πάω ...trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:trilly έγραψε:υπαρχει καποια καθηγητρια γερμανικων να με διαφωτισει σε κατι? καποια ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν.
τις καλημερες μου.
guten Morgen Froilain
γεια σου βιβη μου! ποτε πας ροδο καλε? τολατρευω το μησι, εχω ζησει 5 υπεροχα παιδικα χρονια εκει. θελω κι εγω να παω γμτ αλλε δεν το βλεπω για φετος με τιποτα!!!
athina24 έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!τι κανετε???????//
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης