Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι γεια σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 417472

Κορίτσια κάνω όσες βουτιές θέλετε αν και ελπίζω να προλάβω γιατι όλο και κάτι νοιώθω και αν μου έρθει η βρωμοσιχαμενη νωρίτερα θα γίνει χαμός!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Λεμονακι γεια σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 417472

Κορίτσια κάνω όσες βουτιές θέλετε αν και ελπίζω να προλάβω γιατι όλο και κάτι νοιώθω και αν μου έρθει η βρωμοσιχαμενη νωρίτερα θα γίνει χαμός!!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΑΚΙ!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 4ΜΕΡΕΣ ΜΙΝΙ ΑΔΕΙΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ!!!!

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μάλλον ήρθε η ώρα να ακούσω τη συμβουλή του λεμονακίου και να πάω σιγά σιγά να ανοίξω κανένα βιβλίο.
Πάω να κλείσω πόρτες και παραθυρα, να βάλω την αρκούδα να φυσάει και να καθήσω σαν καλή φοιτητριούλα στο γραφειάκι μου.
ΘΑ σας έρθω αργότερα κορίτσια
Σας φιλώ προς το παρόν Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:
Deb έγραψε:Τόνια αν βλέπεις ότι κουράζεσαι κάτσε και χαλάρωσε,οι δουλειές μπορούν να περιμένουν!!! Wink

Φιλάκια Λεμονάκι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 417472
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΛΜΗΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 215994 ΜΠΗΩΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΓΕΝΝΕΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ...ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?Η ΜΠΕΜΠΑΑΑ?

Δεν έχω ιδέα αν είναι από τις 2 γέννες!Καλό είναι να μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου και αν συνεχίσει να σε πονάει να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου!Αυτός θα ξέρει καλύτερα από όλους!!!

Η μπεμπούλα μου είναι μια χαρά!!!Κόβει βόλτες συνέχεια μέσα στην κοιλίτσα μου!!Στις 15/6 που την μετρήσαμε ήταν 700γρ. την Δευτέρα έχω την μηνιαία εξέταση και θα την ξαναδώ πάλι!!!Τελικά περνάει γρήγορα ο καιρός!Σαν χθες ήταν όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και να που πέρασαν 6 μήνες!!!Μου φαίνεται πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα πάω και για δεύτερο!!Ας πάνε όλα καλά προς το παρόν και αν ήμαστε καλά του χρόνου ο αντρούλης μου μου υποσχέθηκε ότι θα μου το κάνει δώρο γάμου!!! Very Happy

xaftounaki έγραψε:Λεμονακι γεια σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 417472

Να μην φανεί η άτιμη!!!!!!!! Mad

Deb

Deb
eva34 έγραψε:Μάλλον ήρθε η ώρα να ακούσω τη συμβουλή του λεμονακίου και να πάω σιγά σιγά να ανοίξω κανένα βιβλίο.
Πάω να κλείσω πόρτες και παραθυρα, να βάλω την αρκούδα να φυσάει και να καθήσω σαν καλή φοιτητριούλα στο γραφειάκι μου.
ΘΑ σας έρθω αργότερα κορίτσια
Σας φιλώ προς το παρόν Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 334590

Καλό διάβασμα Εύα!!!!Κάνε και κανένα διάλειμμα ε!!!Εδώ θα είμαστε!!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
toniach29 έγραψε:
Deb έγραψε:Τόνια αν βλέπεις ότι κουράζεσαι κάτσε και χαλάρωσε,οι δουλειές μπορούν να περιμένουν!!! Wink

Φιλάκια Λεμονάκι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 417472
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΛΜΗΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 215994 ΜΠΗΩΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΓΕΝΝΕΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ...ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?Η ΜΠΕΜΠΑΑΑ?

Δεν έχω ιδέα αν είναι από τις 2 γέννες!Καλό είναι να μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου και αν συνεχίσει να σε πονάει να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου!Αυτός θα ξέρει καλύτερα από όλους!!!

Η μπεμπούλα μου είναι μια χαρά!!!Κόβει βόλτες συνέχεια μέσα στην κοιλίτσα μου!!Στις 15/6 που την μετρήσαμε ήταν 700γρ. την Δευτέρα έχω την μηνιαία εξέταση και θα την ξαναδώ πάλι!!!Τελικά περνάει γρήγορα ο καιρός!Σαν χθες ήταν όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και να που πέρασαν 6 μήνες!!!Μου φαίνεται πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα πάω και για δεύτερο!!Ας πάνε όλα καλά προς το παρόν και αν ήμαστε καλά του χρόνου ο αντρούλης μου μου υποσχέθηκε ότι θα μου το κάνει δώρο γάμου!!! Very Happy

Να μην φανεί η άτιμη!!!!!!!! Mad
ΤΟΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Κ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ!!!ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ...ΚΑΛΕ ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ Κ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ..ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.....

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ κοριτσακια για τις ευχές! Μακάρι να μην έρθει
Πάω να ετοιμαστω! Πολλα φιλια σε όλες, καλα να περάσετε ότι και αν κανετε

xrysaki!

xrysaki!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣΣ!!!ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΜΜΑΑΙΙΙΙΙ Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣΣ!!!ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΜΜΑΑΙΙΙΙΙ Razz
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?Κ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΑΘΑ ΑΝΟΣΙΑ ΠΛΕΟΝ!!!

Deb

Deb
Τόνια ορίστε!!!Παράτα τις δουλειές και απόλαυσε την ηρεμία του σπιτιού!
Στον άντρα μου πες τα αυτά που ακόμη δεν βγήκε το πρώτο θέλει και δεύτερο!!Φυσικά κι εγώ δεν έχω αντίρρηση αλλά είναι αυτό που λες...να χαρώ την μπουμπού πρώτα να πάρω και τον αέρα! Wink

xaftounaki έγραψε:Ευχαριστώ κοριτσακια για τις ευχές! Μακάρι να μην έρθει
Πάω να ετοιμαστω! Πολλα φιλια σε όλες, καλα να περάσετε ότι και αν κανετε

Καλά πλάτσα πλούτσα και πάλι!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 328109

xrysaki!

xrysaki!
διαβαζα αλλα θεματα τωρα κ πραγματικα δεν ξερω τι να πω..εχουμε ξεφυγει τελειως..ουτε τη γνωμη μας δεν μπορουμε να λεμε πλεον..λυπαμαι.

Deb

Deb
xrysaki! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣΣ!!!ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΜΜΑΑΙΙΙΙΙ Razz

Καλημέρα Χρυσάκι!!!Κάνει τρομερή ζέστη!!!!!!!

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου δεσποινακι..εσυ ειδικα τωρα ζεματας..ετσι ημουν κ εγω περσυ τετοιο καιρο..αντε κοντευεις με το καλο να ελευθερωθεις.. Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:διαβαζα αλλα θεματα τωρα κ πραγματικα δεν ξερω τι να πω..εχουμε ξεφυγει τελειως..ουτε τη γνωμη μας δεν μπορουμε να λεμε πλεον..λυπαμαι.
ΑΧ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ..ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ...ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΑΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!!ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ@!@!@

Deb

Deb
xrysaki! έγραψε:γεια σου δεσποινακι..εσυ ειδικα τωρα ζεματας..ετσι ημουν κ εγω περσυ τετοιο καιρο..αντε κοντευεις με το καλο να ελευθερωθεις.. Very Happy

Αν έξω έχει 40 βαθμούς εγώ βαράω 50!!!!!!!!!Θα φάω όλο το καλοκαίρι αλλά τί να κάνω;

toniach29 έγραψε:
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!!ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ@!@!@

Ανυπομονώ για εκείνη την στιγμή!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 12 654316

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα κοριτσάκια μου...τι μου κάνετε?Καθαριότητες διάβασα,βουτιές διάβασα....πολύ ζέστη και δω σήμερα!!!

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα.
εδω και αρκετες μερες διαβαζω τα νεα σας χωρις να μπαινω ομως και να σχολιαζω,αφενος γιατι η ψυχολογια μου δεν ειναι και στα καλυτερα της επειτα απο την αποβολη που ειχα, αφετερου γιατι δεν προλαβαινω λογω καποιων εργασιων.
καταρχας να πω στην μπουμπου οτι το μαλλι ειναι παρα πολυ ομορφο,σου παει τρελα και τα τζουλουφακια τα πανω να τα πιασεις στο πλαι για να φαινεται το προσωπο σου και να μην σε ενοχλουν.η ωρα η καλη κοντοζυγωνει!
στο μαρακι απο κρητη και στη λουλου που ειχαμε την ιδια καταληξη,τι να πω?υπομονη?κουραγιο?δεν ξερω!οπως μου ειπε και εμενα η γιατρος,αυτα συμβαινουν!ναι,γιατι ομως σε εμας που το θελουμε τοσο πολυ?να συμβει σε αυτες που δεν τα θελουν και πανε και κανουν εκτρωση η τα πουλανε!
συγνωμη για την κακια που εβγαλα αλλα το ειχα αναγκη,τοσες μερες παλευω!
τατιανακι και μαρια queen ,με το καλο και οτι καλυτερο!
σε οσες κοπελες δεν ανεφερα στελνω πολλα φιλια και ολη τη θετικη ενεργεια του κοσμου.
και εδω καταληγω,χθες διαβασα καποια μυνηματα απο το λεμονακι,που ελεγε καποια πραγματα για οσες απο εμας,και εγω μεσα,μπαινουμε σαν κομητες και μετα παλι απο καιρο και γενικα οτι ειναι ενοχλητικο ολο αυτο,οπως επισης και οτι σε καποια θεματα δεν τολμαμε να σχολιασουμε.να πω για'μενα οτι αν δεν ειμαι ευπροσδεκτη να μπαινω εστω και ετσι δεν ξαναμπαινω.δεν μου αρεσει να γινομαι βαρος ουτε σποντα.
οσο για τ'οτι δεν τολμαμε να σχολιασουμε σε καποια θεματα παρα μονο αν ειμαστε επιστημονες με τη βουλα,εχω παρατηρησει οτι το φορουμ ειναι παρατημενο στη τυχη του και καποιες εχουν αναλαβει χρεη κουμανταδορου.αρα τι περιμενατε?
παλι καλα που εχετε το παρεακι σας και τα λετε εστω και μεταξυ σας. συγνωμη για το κατεβατο,δεν το συνηθιζω να γραφω τοσο πολυ,απλα ειχα την αναγκη να πω αυτες τις κουβεντες,χωρις προθεση ουτε να προσβαλω,ουτε να θιξω.πολλα φιλια!

xrysaki!

xrysaki!
υπομονη δεσποινακι σεπτεμβρη με το καλο γεννας?γεια σου μαρακι..

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ξέχασα να στείλω στην Θεοδώρα μας μια μεγάααααλη αγκαλίτσα και την αγάπη μου!!!!
Μπεμπίνι μου σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την θετική ενέργεια!!!
Που θα πάει βρε κορίτσια θα γίνουμε και μεις μανούλες!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
xrysaki! έγραψε:υπομονη δεσποινακι σεπτεμβρη με το καλο γεννας?γεια σου μαρακι..

Καλημέρα Χρύσα μου!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,ή μάλλον καλησπέρα...Νιώθω τόσο κούραση...Είμαι ξαπλα.
Μπεμπινι κουράγιο μικρη....
Χρυσακι εγω κουραστικα με τις Αϊνστάιν εδω μέσα.Είναι γελοίες.Και συμφωνω με το μπεμπινι,έχει αφεθεί στο έλεος του αυτο το φόρουμ κ κρίμα γιατί κάποτε άξιζε..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Καλημέρα,ή μάλλον καλησπέρα...Νιώθω τόσο κούραση...Είμαι ξαπλα.
Χρυσακι εγω κουραστικα με τις Αϊνστάιν εδω μέσα.Είναι γελοίες.Και συμφωνω με το μπεμπινι,έχει αφεθεί στο έλεος του αυτο το φόρουμ κ κρίμα γιατί κάποτε άξιζε..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

eva34

eva34
Δε το βλέπω να διαβάζω ακόμα....
Μόλις έφαγα και νυστάζω απίστευτα. Λέω να πάω να κοιμηθώ λιγάκι και θα διαβάσω όταν ξυπνήσω.Θα έχω και πιο καθαρό μυαλό Laughing Laughing Laughing Laughing
Καλό μεσημέρι κορίτσια μου

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Καλημέρα,ή μάλλον καλησπέρα...Νιώθω τόσο κούραση...Είμαι ξαπλα.

τατιανακι φιλακια στη κοιλουμπιτσα σου,κατσε ξαπλα και ξεκουρασου!
θελω να πω πολλα,αλλα "φοβαμαι"οτι απο καπου θα εμφανιστει ο "συνηγορος του πολιτη"και θα πει οτι ολα αυτα ειναι χαζα και αν εχουμε αποψη να τη λεμε αλλα να ειναι τεκμηριωμενη και μπλα μπλα μπλα μπλα.........
τουλαχιστον τον τελευταιο καιρο γινεται ακομα πιο φανερο ολο αυτο.
τελος παντων,τι να πεις!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Δε το βλέπω να διαβάζω ακόμα....
Μόλις έφαγα και νυστάζω απίστευτα. Λέω να πάω να κοιμηθώ λιγάκι και θα διαβάσω όταν ξυπνήσω.Θα έχω και πιο καθαρό μυαλό Laughing Laughing Laughing Laughing
Καλό μεσημέρι κορίτσια μου

ΕΥΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΠΟΑΥΔΑΖΕΙΣ??ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις