626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #48 Κυρ Ιουν 24, 2012 7:02 am
mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε:Καμία εδώ;
αν και φύγαμε άρον άρον γιατί χάλασε ο καιρός.... το ευχαριστήθηκα όμως..xrysaki! έγραψε:καλησπερα λεμονακι..τυχερουλα πηγες για μπανακι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την γκρινιαρα στις Κυρ Ιουν 24, 2012 8:40 am, 1 φορά
αχ εμεις εδω ζεσταινομαστε κ ο μικρος παρα πολυ..τον εχω βαλει στη στρατουλα τωρα..κ εγω κανω καμια δουλιτσα κ εχω κ εσας παρεουλαΛεμονάκι έγραψε:αν και φύγαμε άρον άρον γιατί χάλασε ο καιρός.... το ευχαριστήθηκα όμως..xrysaki! έγραψε:καλησπερα λεμονακι..τυχερουλα πηγες για μπανακι
τι κάνεις ;
Λεμονάκι έγραψε:γκρίνια ναι αμμόλοφους !!!
εννοείτε !!!
έχεις έρθει να φανταστώ έτσι ;
Χρυσάκι μια χαρά, ο μικρός τις βόλτες του και εσύ δουλίτσες !
xrysaki! έγραψε:αχ εμεις εδω ζεσταινομαστε κ ο μικρος παρα πολυ..τον εχω βαλει στη στρατουλα τωρα..κ εγω κανω καμια δουλιτσα κ εχω κ εσας παρεουλαΛεμονάκι έγραψε:αν και φύγαμε άρον άρον γιατί χάλασε ο καιρός.... το ευχαριστήθηκα όμως..xrysaki! έγραψε:καλησπερα λεμονακι..τυχερουλα πηγες για μπανακι
τι κάνεις ;
έχω πάει σε αρκετές παραλίες αλλά σαν τους αμμόλοφους πουθενά, η θαλασσα είναι τέλεια...γκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:γκρίνια ναι αμμόλοφους !!!
εννοείτε !!!
ναι!!!πηγα για πρωτη φορα πριν απο 2 χρονια...και καθε φορα που σκεφτομαι θαλλασσα το μυαλο μου παντα εκει τρεχει...αν δεν ειχαμε νοικιασει το πατρικο του πεθερου μου ανετα ερχομουνα πανω για διακοπουλες...δραμα και καβαλα...ερωτας!!!
Λεμονάκι έγραψε:έχω πάει σε αρκετές παραλίες αλλά σαν τους αμμόλοφους πουθενά, η θαλασσα είναι τέλεια...γκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:γκρίνια ναι αμμόλοφους !!!
εννοείτε !!!
ναι!!!πηγα για πρωτη φορα πριν απο 2 χρονια...και καθε φορα που σκεφτομαι θαλλασσα το μυαλο μου παντα εκει τρεχει...αν δεν ειχαμε νοικιασει το πατρικο του πεθερου μου ανετα ερχομουνα πανω για διακοπουλες...δραμα και καβαλα...ερωτας!!!
αλλά εκεί που πάω πάσο είναι το ελαφονήσι !!!!!!
δεν υπάρχει !!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Κυρ Ιουν 24, 2012 9:40 am, 1 φορά
matinaki83 έγραψε:ΑΚΟΥΣΑ ΜΑΣΤΙΓΙΟ Κ ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΥΑ ΜΟΥ???????????ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ )ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΜΟΥΑΤΣ!!!!!
ΕΥΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ?????ΑΜΑΝ ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ...ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΤΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΑ......ΘΕΑ ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ Κ ΕΣΥ!!!!!!
ΒΙΒΙΑΝ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eva34 στις Κυρ Ιουν 24, 2012 9:43 am, 1 φορά
Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα αν ποτε πας Κρήτη να πας !!!
γεια σου Αννα,
ναι ναι ναι πήγα πήγα !!!!
μάλλον και την Τρίτη με τις φίλες μου..
σταγονίτσες ε ;
Λολιποτ τι κάνεις ;
Εύα τι έπαθες καλέ ;
Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα αν ποτε πας Κρήτη να πας !!!
γεια σου Αννα,
ναι ναι ναι πήγα πήγα !!!!
μάλλον και την Τρίτη με τις φίλες μου..
σταγονίτσες ε ;
Λολιποτ τι κάνεις ;
Εύα τι έπαθες καλέ ;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #48
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης