Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
554 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 554 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Σαβ Ιουν 23, 2012 9:25 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι Λιζα δεν το λεω για αυτο!Το κατανοω απολυτα αυτο που λες,μην στεναχωριεσαι!

Και εννοειται δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο!

Απλα παλιοτερα μπαινανε διαφοροι και μας κανανε ανω κατω(το φορουμ)και για αυτο ειμαστε καχυποπτες!

Παντως κανε μια αναζητηση στο φορουμ!!!

27παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Παρ Ιουν 29, 2012 8:50 am

rozalinda

rozalinda
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά θα ήθελα να θέσω κάποιες απόψεις μου.
Λίζα νομίζεις ότι τα ζευγάρια με υπογονιμότητα είναι πλούσια; Τι ακριβώς περιμένεις να βγάλεις αν κατάλαβα καλά; Μια μικρή περιουσία;
Ξέρεις πόσα στερουνται τα υπογόνιμα ζευγάρια για κάθε εξωσωματική που κάνουν; Στην περίπτωση της παρένθετης επωμίζονται το κόστος της εξωσωματικής, τα φάρμακα της παρένθετης, τις εξετάσεις της, υπερήχους, τον τοκετό και όλα όσα αφορούν το μωρό. Εσύ τι περιμένεις να κερδίσεις από όλο αυτό; Δεν ξέρω με τι ποσό θα ήσουν καλυμμένη, αλλά από τα λεγόμενά σου φαντάζομαι ζητάς να πληρωθείς καλά και να εξασφαλίσεις ένα μεγάλο ποσό. Και το θέμα είναι πως ένα μεσοαστό ζευγάρι δεν νομίζω να έχει την οικονομική δυνατότητα να σου δώσει πολλά λεφτά, αλλά κάτι στα όρια του ανεκτού. Εκτός κι αν πρόκειται για πλούσιους που δεν έχουν ανάγκη.

Αν και από όσα έχω ακούσει υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν στην παρένθετη να πάρει λεφτά. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά κάτι τέτοιο έχω ακουστά.

28παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Παρ Ιουν 29, 2012 8:59 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρακαλω οι admins να κλειδωσουν το θεματακι να ησυχασουμε επιτελους!!! αντε πια με το καθε τρολ

29παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Παρ Ιουν 29, 2012 9:39 am

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νομίζω πως ακούγεται άσχημα το ότι το κάνεις για λεφτά. Αλλά τουλαχιστον είσαι ειλικρινής..

30παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Σαβ Ιουν 30, 2012 3:32 am

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
λιζα έγραψε:ξερω απο την αρχη τον λογο που θελω να το κανω.ναι εχω σκεφτει κι εγω οτι μπορει να επηρεαστω αλλα και παλι δεν νομιζω να φτασω σε σημειο τετοιο ωστε να το μετανιωσω.το πολυ πολυ να ξυπνησει το μητρικο μου φιλτρο και να θελησω να κανω και δικα μου παιδια Smile

αυτο να σκεφτεσαι οτι δεν ειναι παιδι σου και οτι απλα "φιλοξενεις" το εμβρυο... κατα τα αλλα μπραβο σου γι'αυτην την αποφαση που πηρες και σου ευχομαι τα καλυτερα!

Μα τι λες;;;; Το γενετικο υλικο ειναι αυτο που μας κανει να νιωθουμε δικη μας τη ζωη που μεγαλωνει μεσα μας; Δεν θα κρινω την κοπελα, σιγουρα εχει τους λογους της και σιγουρα ο "θεσμος;" της παρενθετης μητερας δινει χαρα σε ζευγαρια που προσπαθουν, αλλα πως γινεται να θεωρησουμε ξενο αυτο που παιρνει ζωη απο εμας;

31παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Σαβ Ιουν 30, 2012 3:36 am

????????

Επισκέπτης
συγνωμη τι γινεται μ αυτο το θεμα? ειναι ηδη ποσταρισμενο εχει παει 3 σελιδες και τωρα παλι εδω χωρις να εχει κλειδωθει το αλλο

μπερδευτηκαμε!

http://forum.eimaimama.gr/t12808p40-topic#443260

32παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 9:00 am

gatoyla

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera eime 26 xronon xwrismeni k exw 2 paidakia eime anergi edw k 2 xronia ...... den exw voitheia apo kanenan k epeidi mono ayto mporw na kanw gia na mporesw na megalwsw k egw ta dika moy paidia tha ithela na voithisw k na gennisw to paidi kapoias allis giati etsi eine otan ksereis ton skopo apo tin arxi.....eime apo drama k to til moy eine 6945716970

33παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 9:40 am

Maryanastasia

Maryanastasia
Εχουμε ξεφύγει τελείως.......και όχι τίποτα άλλο θα το διαβάσει καμιά κοπελίτσα σε απόγνωση και θα πάρει ελπίδες...

34παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 10:48 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gatoyla έγραψε:kalispera eime 26 xronon xwrismeni k exw 2 paidakia eime anergi edw k 2 xronia ...... den exw voitheia apo kanenan k epeidi mono ayto mporw na kanw gia na mporesw na megalwsw k egw ta dika moy paidia tha ithela na voithisw k na gennisw to paidi kapoias allis giati etsi eine otan ksereis ton skopo apo tin arxi.....eime apo drama k to til moy eine 6945716970
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΞΕΤΙΑΣ ΔΙΚΟΝ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΣ ΓΤ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΜΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΕΣΥΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ...ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟΡΩ.....ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...

35παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 10:52 am

Maryanastasia

Maryanastasia
Ας σβηστούν αυτά τα ποστ. Αν είναι ακόμα εδώ αύριο ας μην τους δίνουμε καμία σημασία...........

36παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 10:52 am

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα η γνωμη μου ειναι να σταματησουν αυτα γιατι οντως οπως λεει και η maryanastasia θα το διαβασει καμια και θα θα νομιζει οτι βρηκε λυση και να μην πω τι θα παρει στο τελος το σωστο θα ηταν αν οντως ηταν αληθεια θα πηγαινε σε κεντρα ειδικευμενα και θα προσπαθουσε εκει και η αλλη κοπελα που λεει οτι εχει δυο παιδια και βρηκε και αυτη την ευκολη λυση και καλα ειναι ηδη μαμα δεν σκευτηκε ορισμενα πραγματα?εμεναα προσωπικα δεν μου αρεσουν αυτα και το λεω δημοσια γνωμη μου ειναι απλα θυγομαι σαν μαμα και οπως θελει το παιρνει κανεις

37παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 10:56 am

Maryanastasia

Maryanastasia
Καλά κάνεις και θίγεσαι!!! είσαι και μανούλα Rolling Eyes
θα μπει καμια κοπέλα και πα΄νω στην λαχτάρα της θα τις πιστέψει! Ελεος πια λες πως αν θες να γίνεις παρένθετη μητέρα γίνεσαι μέσω φόρουμ....αλλά φαντάσου τις κοπέλες που είναι σε απόγνωση θα ενθουσιαστούν τζάμπα..

38παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 11:02 am

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φαντασου τι μυαλα κουβαλανε κριμα πολυ κριμα..

39παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 11:18 am

????????

Επισκέπτης
τι να πω ρε παιδια...........ας τα κλειδωσει η διαχειριση ειναι ντροπη να παιζουνε με τον πονο των αλλων

οποια θελει ας παει σε ειδικο κεντρο να κανει το καλο.......ετσι δε γινεται......

40παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Τρι Ιουλ 03, 2012 11:25 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
gatoyla δειξε λιγο σεβασμο! Το θεμα αυτο το ανοιξε η Λιζα........μην της το χαλας.......αν θες ανοιξε δικο σου....

οχι τιποτα αλλο αλλα ειστε και οι δυο 26αρες και μπορει να μπερδευτουμε....

41παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty επικοινωνια Κυρ Οκτ 07, 2012 5:48 am

ρουλα-ντινος

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
λιζα έγραψε:ειμαι 26 χρονων και θελω να γινω παρενθετη μητερα,το εχω σκεφτει πολυ καλα και ξερω οτι μπορω και θελω να το κανω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ...
ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΠΟ??!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!
ΡΟΥΛΑ-ΝΤΙΝΟΣ.-

42παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Κυρ Οκτ 07, 2012 6:52 am

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα ποσο αληθινο ειναι αυτο δεν ξερω ακομα δεν μπηκε κατευθιαν σε αυτο τ θεμα ειναι τρολ η εγω γινομαι κακια δε ξερω

43παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Κυρ Οκτ 07, 2012 8:12 am

fonitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σχετικα με την παρενθετη μητροτητα θα ηθελα να ενημερωσω τις ενδιαφερομενες οτι στην Ελλαδα υφισταται νομοθεσια που καθοριζει τα πλαισια του συγκεκριμενου θεσμου. μεταξυ αλλων, ο νομοθετης διευκρινιζει οτι η παρενθετη μητερα θα πρεπει να εχει ολοκληρωσει τον οικογενειακο της προγραμματισμο (πχ να εχει ηδη δικα της παιδια και να μην προγραμματιζει να κανει αλλα δικα της στο μελλον). οικονομικα, οι υποψηφιοι γονεις καλυπτουν τα εξοδα εγκυμοσυνης, τοκετου και λοχιας της παρενθετης μητερας καθως κι ενα ελαχιστο ποσο διαφυγοντων εισοδηματων (πχ αν η παρενθετη μητερα δουλευε)
επιπλεον να προσθεσω οτι η παρενθετη υποβαλλεται σε ιατρικες εξετασεις προκειμενου να διαπιστωθει το ακεραιο της υγειας της και τιθενται περιορισμοι στην καθημερινοτητα της που αφορουν πχ διατροφη κτλ.
θα ηταν προτιμοτερο για τις κοπελες που ενδιαφερονται να γινουν παρενθετες μητερες να απευθυνθουν σε κεντρα γονιμοτητας για μια πληρη ενημερωση επι του θεματος. οι ενδιαφερομενοι υποψηφιοι γονεις απευθυνονται εκει κι οχι σε φορουμ...
ετσι τουλαχιστον μπορει να διασφαλισει καποιος τη σοβαροτητα του ατομου στο οποιο απευθυνεται, ως ενα βαθμο...
δεν βλεπω κανενα λογο και κανενα νοημα να μπαινουν εδω κοπελες που ενδιαφερονται για παρενθετη μητροτητα και να μην πηγαινουν απευθειας στα κεντρα γονιμοτητας. εκτος των αλλων η δημοσιευση τετοιων ποστ θα μπορουσε καλλιστα να θεωρηθη παρανομη απο την ελληνικη νομοθεσια. μπορει να θεωρηθει ως "αγγελια", το οποιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ρητα ο νομος και οι εκατερωθεν εμπλεκομενοι φερουν εξισου ευθυνη. θετουν λοιπον σε κινδυνο και την λειτουργια του ιδιου του φορουμ...παρακαλω πολυ και τους διαχειριστες να ειναι πολυ προσεκτικοι με τετοιες περιπτωσεις.
δεν ειναι θεμα το αν ειναι αληθινο ή οχι το ποστ και αν ειναι ειλικρινες το ατομο που το γραφει...ειναι θεμα σοβαροτητας αφενος και νομιμοτητας πραξεως αφετερου.

44παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Κυρ Οκτ 07, 2012 9:45 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:τωρα ποσο αληθινο ειναι αυτο δεν ξερω ακομα δεν μπηκε κατευθιαν σε αυτο τ θεμα ειναι τρολ η εγω γινομαι κακια δε ξερω

ναι.. προφανος μπηκε ακριβως για αυτον τον σκοπο. δε βρισκω καπου το παραξενο...

45παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Κυρ Οκτ 07, 2012 11:01 am

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="λιζα"]ειμαι 26 χρονων και θελω να γινω παρενθετη μητερα,το εχω σκεφτει πολυ καλα και ξερω οτι μπορω και θελω να το κανω.[/quote]

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...ΟΤΙ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.ΟΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ,ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΚΛΑΜΑ....ΠΩς ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ..?

46παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Κυρ Οκτ 07, 2012 11:18 am

aggeliki5579

aggeliki5579
Το να θελησει μια γυναικα να γινει παρενθετη μητερα,αν και το κατανοω και σιγουρα το σεβομαι εφοσον ειναι επιλογη της,απο την αλλη με ξενιζει πολυ...με ξενιζει το γεγονος οτι ενω ξερει απο την αρχη της ολης διαδικασιας οτι το πλασματακι αυτο που θα μεγαλωσει στα σπλαχνα της,θα ειναι αιμα απο το αιμα της,κομματι απο το σωμα της, θα πρεπει μετα την γεννηση του να το αποχωριστει και ισως να μην το αντικρυσει ποτε ξανα,παρολα αυτα παιρνει αυτην την αποφαση και μαλιστα το κινητρο της για να το κανει ειναι καθαρα οικονομικο...το βρισκω τοσο τραγικο απο την πλευρα αυτης της γυναικας..τοσο σκληρο και ακαρδο...
Και η απαντηση της οτι ΄΄ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ΄΄...ποσο αναισθητη και ασπλαχνη απαντηση..και ποσο προκλητικη ταυτοχρονα,οταν υπαρχουν εκατομμυρια γυναικες που πασχιζουν χρονια ολοκληρα για να κρατησουν στην αγκαλια τους ενα μωρο,και η συγκεκριμενη το αντιμετωπιζει ηδη σαν κατι το περιττο να πω,σαν μια βαλιτσα να πω..που θα την κραταει 9 μηνες στα χερια και μετα δεν τρεχει τιποτα που θα την αφησει...το πολυ πολυ αν της αρεσει τοσο,να αγορασει μια καινουρια!

Δεν ξερω αν εγω ειμαι τοσο παραξενη και ιδιοτροπη,απλα τετοιες γυναικες με εξοργιζουν...

47παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Κυρ Οκτ 07, 2012 11:29 am

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="aggeliki5579"]Το να θελησει μια γυναικα να γινει παρενθετη μητερα,αν και το κατανοω και σιγουρα το σεβομαι εφοσον ειναι επιλογη της,απο την αλλη με ξενιζει πολυ...με ξενιζει το γεγονος οτι ενω ξερει απο την αρχη της ολης διαδικασιας οτι το πλασματακι αυτο που θα μεγαλωσει στα σπλαχνα της,θα ειναι αιμα απο το αιμα της,κομματι απο το σωμα της, θα πρεπει μετα την γεννηση του να το αποχωριστει και ισως να μην το αντικρυσει ποτε ξανα,παρολα αυτα παιρνει αυτην την αποφαση και μαλιστα το κινητρο της για να το κανει ειναι καθαρα οικονομικο...το βρισκω τοσο τραγικο απο την πλευρα αυτης της γυναικας..τοσο σκληρο και ακαρδο...
Και η απαντηση της οτι ΄΄ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ΄΄...ποσο αναισθητη και ασπλαχνη απαντηση..και ποσο προκλητικη ταυτοχρονα,οταν υπαρχουν εκατομμυρια γυναικες που πασχιζουν χρονια ολοκληρα για να κρατησουν στην αγκαλια τους ενα μωρο,και η συγκεκριμενη το αντιμετωπιζει ηδη σαν κατι το περιττο να πω,σαν μια βαλιτσα να πω..που θα την κραταει 9 μηνες στα χερια και μετα δεν τρεχει τιποτα που θα την αφησει...το πολυ πολυ αν της αρεσει τοσο,να αγορασει μια καινουρια!

Δεν ξερω αν εγω ειμαι τοσο παραξενη και ιδιοτροπη,απλα τετοιες γυναικες με εξοργιζουν...[/quote]

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Μ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ...

48παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ Κυρ Οκτ 07, 2012 11:52 pm

ρουλα-ντινος

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
λιζα έγραψε:ειμαι 26 χρονων και θελω να γινω παρενθετη μητερα,το εχω σκεφτει πολυ καλα και ξερω οτι μπορω και θελω να το κανω.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΙΖΑ...
ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΕΣΤΑΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ..
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΠΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ..
ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ..
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΡΟΥΛΑ-ΝΤΙΝΟΣ

49παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Δευ Οκτ 08, 2012 12:28 am

mhtsaina

mhtsaina
Προς γνώση όλων των ενδιαφερομένων:
Άρθρο 1458 ΑΚ:¨"Η μεταφορά στο σώμα άλλης γυναίκας γονιμοποιημένων ωαρίων, ξένων προς την ιδίαν, και η κυοφορία από αυτήν επιτρέπεται με δικαστική άδεια που παρέχεται πριν από τη μεταφορά, εφόσον υπάρχει έγγραφη και χωρίς αντάλλαγμα συμφωνία των προσώπων που επιδιώκουν να αποκτήσουν τέκνο και της γυναίκας που θα κυοφορήσει, καθώς και του συζύγου της, αν αυτή είναι έγγαμη. Η δικαστική άδεια παρέχεται ύστερα από αίτηση της γυναίκας που επιθυμεί να αποκτήσει τέκνο, εφόσον αποδεικνύεται ότι αυτή είναι ιατρικώς αδύνατο να κυοφορήσει και ότι η γυναίκα που προσφέρεται να κυοφορήσει ειναι, εν όψει της κατάστασης της υγείας της, κατάλληλη για κυοφορία"
Άρθρο 1464 ΑΚ "Σε περίπτωση τεχνητής γονιμοποίησης, αν η κυοφορία έγινε από άλλη γυναίκα, υπό τους όρους του άρθρου 1458, μητέρα του τέκνου τεκμαίρεται η γυναίκα στην οποία δόθηκε η σχετική δικαστική άδεια.
Το τεκμήριο αυτό ανατρέπεται, με αγωγή προσβολής της μητρότητας που ασκείται μέσα σε προθεσμία έξι μηνών από τον τοκετό, είτε από την τεκμαιρόμενη μητέρα, είτε από την κυοφόρο γυναίκα, εφόσον αποδειχθεί ότι το τέκνο κατάγεται βιολογικά από την τελευταία. ... Με την αμετάκλητη δικαστική απόφαση που δέχεται την αγωγή το τέκνο έχει αναδρομικά από τη γέννησή του μητέρα τη γυναίκα που το κυοφόρησε".
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Και συμβουλεύω όσους άνοιξαν το θέμα και όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό, καλύτερα να κάνουν τις κουβέντες τους έξω από το φόρουμ, είτε πρόκειται για τρολ είτε όχι. Καλημέρα.

50παρενθετη μητερα - Σελίδα 2 Empty Απ: παρενθετη μητερα Δευ Οκτ 08, 2012 1:33 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ενα μεγάλο μπραβο σου!...

ο νόμος σε αναγκάζει να κανεις καισαρική για να αποφέυχθει το φαινομενο να συνδεθεις μαζί με το μωρο...
αν και πιστευω μια συνδεση την έχεις ήδη...

στο ευχομαι να κάνεις αυτο που θελεις και να χαρίσεις σε ενα ζευγάρι παιδακι...

http://www.kordelitsa.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις