Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:δεν ξερω πως να το εξηγησω Embarassed δεν ειναι μονο μετα το φαγητο κ ειναι ολη η κοιλια πετρα κ κραταει πολυ ωρα!!οι συσπασεις απ οσο εχω διαβασει κρατανε πολυ λιγο!

Χαρα μου ειναι το νινακι σου που μεγαλωνει!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρα,δε νομιζω να ειναι τπτ αλλα ρωτα και το γιατρο σου γιατι καθεμια μας τα βιωνει διαφορετικα!εγω ξερω ας πουμε οτι ειναι η μπεμπα γιατι ειναι με το κεφαλι προς τα κατω και με πιεζει.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χριστινακι μου,τι κανεις?μπαινουμε διαφορετικες ωρες!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:χριστινακι μου,τι κανεις?μπαινουμε διαφορετικες ωρες!

ναι βρε σχεδον δε σε πετυχαινω πια!! εχεις νεα με τη μεταθεση σοφακι;
εγω καλα μωρε τα ιδια σπιτακι..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Χριστινακι μου!!!αντε ωραια θα ξεσκασεις λιγακι κ εγω σημερα εχω γαμο!!

Δεν ξερω βρε κοριτσια μου τι ακριβως ειναι καποια στιγμη που ειχα ρωτησει τον γιατρο μου ειπε οτι ειναι συσπασεις!θα του το ξαναπω κ θα ζητησω κ το μηχανιμα οπως λεει κ το Χριστινακι!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:γεια σου Χριστινακι μου!!!αντε ωραια θα ξεσκασεις λιγακι κ εγω σημερα εχω γαμο!!

Δεν ξερω βρε κοριτσια μου τι ακριβως ειναι καποια στιγμη που ειχα ρωτησει τον γιατρο μου ειπε οτι ειναι συσπασεις!θα του το ξαναπω κ θα ζητησω κ το μηχανιμα οπως λεει κ το Χριστινακι!!

etsi na kaneis glikia m!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ετσι ειναι σε καθε υπερηχο και συνεχεια το λεω αλλα ολοι οι γιατροι λενε ειναι το μωρακι!η συσπαση δε κραταει τοοοοοοση ωρα!
ακομα τπτ με τις μεταθεσεις....τα νευρα μου!και τωρα που σηκωνομαι για να στρωσω τραπεζι,η κοιλια χαμηλα ειναι πιο σκληρη!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εμενα ετσι ειναι σε καθε υπερηχο και συνεχεια το λεω αλλα ολοι οι γιατροι λενε ειναι το μωρακι!η συσπαση δε κραταει τοοοοοοση ωρα!
ακομα τπτ με τις μεταθεσεις....τα νευρα μου!και τωρα που σηκωνομαι για να στρωσω τραπεζι,η κοιλια χαμηλα ειναι πιο σκληρη!

κατεβηκε πολυ η μικρουλα σου ε;;
εννοεις εχεις φοβο οτι μπορει να εχεις συσπασεις; πεστου να σε τεσταρει καλη μ. αααα ποτε βγαινουν με το καλο οι μεταθεσεις;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
sofouli έγραψε:εμενα ετσι ειναι σε καθε υπερηχο και συνεχεια το λεω αλλα ολοι οι γιατροι λενε ειναι το μωρακι!η συσπαση δε κραταει τοοοοοοση ωρα!

κατεβηκε πολυ η μικρουλα σου ε;;
εννοεις εχεις φοβο οτι μπορει να εχεις συσπασεις; πεστου να σε τεσταρει καλη μ. αααα ποτε βγαινουν με το καλο οι μεταθεσεις;

δε κατεβηκε αλλα εχει παρει θεση!δεν εχω συσπασεις!!!!!παλι καλα!αλλα και να εχουμε απο'δω και περα διανυουμε τον 7ο!εχω κανει και ντοπλερ και τα παντα αλλα ολα ησυχα!οσο για τις μεταθεσεις μακαρι να ηξερα!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα βγουνε που θα παει!! ελπιζω να ειναι θεσσαλονικη Very Happy

Σας στελλω ενα τραγουδακι- η μπεμπα μου το ακουει και κανει παρτι χεχε

https://www.youtube.com/watch?v=OKayIH4Ez0w&feature=player_embedded#!

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια καλημερα και απο μενα (μαλλον καλησπερα! αλλα ειμαι απο το πρωι σε μια φαση κοιμαμαι - ξυπναω, εκμεταλλευομαι το αερακι που εχει σημερα).

Απ οτι διαβασα, τα νεα απο την Τανια ειναι ευχαριστα... αν και ειναι λιγες οι μερες που διαβαζω στο φορουμ, την ειχα στο μυαλο μου, ειναι πολυ δυσκολες αυτες οι καταστασεις, ελπιζω να συνεχισει ετσι και να παν ολα καλα.

Βλεπω οτι παλι εχετε κουβεντα για τις συσπασεις!!! Παντως αυτο με το τεντωμα στην κοιλια (σαν μπαλονι ετοιμο να σκασει)για κανα 2ωρο μετα το φαγητο το εχω κ εγω... δεν ειναι τιποτα ειχα ρωτησει το γιατρο ειναι το στομαχι, απλα μου ειπε να τρωω συχνοτερα και μικροτερες ποσοτητες (κατι που δεν το κανω... αμα πειναω τρωω μεχρι να χορτασω!)

Παντως απο εδω και περα στον μηνα που ειμαστε καποιες συσπασεις την ημερα ειναι φυσιολογικες και καθολου επικινδυνες. Επικινδυνες γινονται αν ειναι περιοδικες (πχ ανα 10λεπτο) ή αν ειναι πολλες μεσα στην μερα (πανω απο 10). Εγω ειχα φτασει να εχω πανω απο 10 γιαυτο και πηρα χαπια... και τωρα με τα χαπια (δεν με πολυπιανουν) εχω 7-8 και ετσι ο γιατρος με κρεβατωσε!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:θα βγουνε που θα παει!! ελπιζω να ειναι θεσσαλονικη Very Happy

Σας στελλω ενα τραγουδακι- η μπεμπα μου το ακουει και κανει παρτι χεχε

https://www.youtube.com/watch?v=OKayIH4Ez0w&feature=player_embedded#!

κατι τετοια ακουει και η δικια μου!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 5 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 5 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 5 654316

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι συσπασεις προετοιμασιες ειναι φυσιολογικες.οι αλλες ειναι επωδυνες μου ειπε εμενα ο ντοκ!

καλησπερα και απο μενα εμη!!!!!!!!

παω να πλυνω τα πιατακια και να φαω παγωτακι!ε τι να κανει και το στομαχι το καημενο που εχει ηδη συμπιεστή λογω του μωρου.... Wink

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη ορεξη! εγω το παγωτακι το φυλαω για μετα!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 5 215994

emilou

emilou
ετσι ειναι... ολα εχουν παραμεριστει για το παιδακι μας... στομαχι.. εντερο (αχ αυτο το εντερο μεγαλη ταλαιπωρια)... κυστη κτλ... Smile

emilou

emilou
καλη ορεξη...

κ εγω τωρα παω να φτιαξω παγωτακι και μια καινουρια συνταγη για γρανιτα ροδακινο που μου εδωσε τωρα η μαμα μου...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:καλη ορεξη...

κ εγω τωρα παω να φτιαξω παγωτακι και μια καινουρια συνταγη για γρανιτα ροδακινο που μου εδωσε τωρα η μαμα μου...

AXX τελεια!!! πως ειναι το ονομα σου εντωμεταξυ; περιμενεις αγορακι αποτι βλεπω!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα εχω πααααααρα πολλα υγρα.δε προλαβαινω ν'αλλαζω....καλα για τα τραβηγματα δε το συζηταμε....αχ και βαχ!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα Εμυ μου μαλλον οπως τα λες θα ειναι για το φαγητο αλλα εγω καποιες φορες το εχω κ χωρις να εχω φαει!!τεσπα θα κανω υπομονη μεχρι τις 23 Shocked Shocked που θα πας στον γιατρο!!

Χριστινακι τελειο το τραγουδακι μολις το εβαλα εφαγα μια τρελη κλωτσια..αχαχαχα θα εχουν ιδια γουστα οι μπεμπες μας στη μουσικη!!!

Σοφακι μου απο τη στιγμη που γυρισε τωρα το μωρο με το κεφαλακι προς τα κατω δεν ξαναγυριζει??

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:καλησπερα Εμυ μου μαλλον οπως τα λες θα ειναι για το φαγητο αλλα εγω καποιες φορες το εχω κ χωρις να εχω φαει!!τεσπα θα κανω υπομονη μεχρι τις 23 Shocked Shocked που θα πας στον γιατρο!!

Χριστινακι τελειο το τραγουδακι μολις το εβαλα εφαγα μια τρελη κλωτσια..αχαχαχα θα εχουν ιδια γουστα οι μπεμπες μας στη μουσικη!!!

Σοφακι μου απο τη στιγμη που γυρισε τωρα το μωρο με το κεφαλακι προς τα κατω δεν ξαναγυριζει??

xexe nai exoun plaka ama klotsane den exoun?? mas trellenoun tis kales manoulitses!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 5 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:καλη ορεξη...

εγω εχω φτιαξει φραουλα,γρανιτα φραουλα κ κακαο κ εχουν γινει τελεια αλλα προσπαθω να μην τρωω!!η συνταγη σου για τη γρανιτα ροδακινο εχει τιποτα αλλο εκτος απο πολτο ροδακινου κ ζαχαρη??
που μενεις βρε Εμυ μου τωρα το ειδα οτι εισαι απο Αθηνα Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαναγυριζει!!!!σβουρες κανει!αλλα αυτη τη θεση την εχει εξ'αρχης!ακομα μπορουνε και γυρνανε γιατι εχουνε χωρο....στο τελος αυτου του μηνα....μμμμ....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι Σοφακι μου να εχει παρει θεση στα τελη του μηνα!!

Χριστινακι παλι καλα που μας κλωτσανε κ καταλαβαινουμε οτι ειναι καλα τα ζουζουνια μας!!

παω να κανω ενα ντουζακι κ να παω στο κομμωτηριο...εχω κ τον γαμο!!πολλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 5 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 5 417472 κοριτσακια μου κ καλα να περασετε ολες!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσαρες μου.Αν και απο οτι βλεπω μονη μου θα μιλαω.Δεν πειραζει θα σας πω τα νεα μου εγω!!!
Καταρχας χαιρομαι για τα νεα της Τανιας.Ελπιζω και παρακαλω συνεχεια τον θεουλη να την εχει καλα και εκεινη και το μωρακι της!!!!

Λοιπον τα δικα μου νεα τωρα.Εχθες το πρωι πηγαμε για την περιβοητη καμπυλη ζαχαρου(ρωτησε καποια δεν θυμαμαι πια εαν την γλυκοζη την δινουν στο μικροβιολογικο.Εγω 2 φορες την εκανα στο νοσοκομειο και τις 2 φορες την πηρα απο το φαρμακειο.Γυρω στα 2 ευρω εαν θυμαμαι καλα.)Ηπια μπαμ μπαμ την αηδια και μου πηραν αιμα 0' 15' 30' 60' 90' 120' και ολα αυτα με τρυπαγανε απο την ιδια φλεβα.Γιατι δεν ειχαν να μου βαλουν φλεβοκαθετηρα ουτε πεταλουδα και οι φλεβες μου ειναι βαθεια οποτε αυτη που βρηκαμε την ξετιναξαμε(μιλαμε για πονο).2 ωρες αναμονη αλλα ηταν ομορφα γιατι εκει που περιμεναμε φερνανε και μωρακια για να τους παρουν αιμα για ικτερο.Ειδαμε πολλα μωρακια.Τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα δεν εχουμε κανενα προβλημα με το ζαχαρο.Παει και αυτο!!!!Το προβλημα στα χερια συνεχιζει,δεν αλλαζει η κατασταση.Κατα τα αλλα καλα!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panik11 έγραψε:Καλησπερα κοριτσαρες μου.Αν και απο οτι βλεπω μονη μου θα μιλαω.Δεν πειραζει θα σας πω τα νεα μου εγω!!!
Καταρχας χαιρομαι για τα νεα της Τανιας.Ελπιζω και παρακαλω συνεχεια τον θεουλη να την εχει καλα και εκεινη και το μωρακι της!!!!

Λοιπον τα δικα μου νεα τωρα.Εχθες το πρωι πηγαμε για την περιβοητη καμπυλη ζαχαρου(ρωτησε καποια δεν θυμαμαι πια εαν την γλυκοζη την δινουν στο μικροβιολογικο.Εγω 2 φορες την εκανα στο νοσοκομειο και τις 2 φορες την πηρα απο το φαρμακειο.Γυρω στα 2 ευρω εαν θυμαμαι καλα.)Ηπια μπαμ μπαμ την αηδια και μου πηραν αιμα 0' 15' 30' 60' 90' 120' και ολα αυτα με τρυπαγανε απο την ιδια φλεβα.Γιατι δεν ειχαν να μου βαλουν φλεβοκαθετηρα ουτε πεταλουδα και οι φλεβες μου ειναι βαθεια οποτε αυτη που βρηκαμε την ξετιναξαμε(μιλαμε για πονο).2 ωρες αναμονη αλλα ηταν ομορφα γιατι εκει που περιμεναμε φερνανε και μωρακια για να τους παρουν αιμα για ικτερο.Ειδαμε πολλα μωρακια.Τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα δεν εχουμε κανενα προβλημα με το ζαχαρο.Παει και αυτο!!!!Το προβλημα στα χερια συνεχιζει,δεν αλλαζει η κατασταση.Κατα τα αλλα καλα!!!

Νικη μου χαιρομαι που ολα καλα με το ζαχαρο σου και αποτι λετε εδω στο φορουμ ναι πρεπει ναν αηδια, τελιωσε παει και για σενα..αυτη η ταλαιπωρια. τα σαββατα ειναι ησυχια εδω στο φορουμ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις