Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
399 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 399 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ξερω χριστινακι μου....Και εγω εαν δεν δουλευα σε καμια παραλια να δροσιζομαι θα ημουνα...Ας οψεται ομως!!!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kristinaki έγραψε:
Panik11 έγραψε:Καλησπερα κοριτσαρες μου.Αν και απο οτι βλεπω μονη μου θα μιλαω.Δεν πειραζει θα σας πω τα νεα μου εγω!!!
Καταρχας χαιρομαι για τα νεα της Τανιας.Ελπιζω και παρακαλω συνεχεια τον θεουλη να την εχει καλα και εκεινη και το μωρακι της!!!!

Λοιπον τα δικα μου νεα τωρα.Εχθες το πρωι πηγαμε για την περιβοητη καμπυλη ζαχαρου(ρωτησε καποια δεν θυμαμαι πια εαν την γλυκοζη την δινουν στο μικροβιολογικο.Εγω 2 φορες την εκανα στο νοσοκομειο και τις 2 φορες την πηρα απο το φαρμακειο.Γυρω στα 2 ευρω εαν θυμαμαι καλα.)Ηπια μπαμ μπαμ την αηδια και μου πηραν αιμα 0' 15' 30' 60' 90' 120' και ολα αυτα με τρυπαγανε απο την ιδια φλεβα.Γιατι δεν ειχαν να μου βαλουν φλεβοκαθετηρα ουτε πεταλουδα και οι φλεβες μου ειναι βαθεια οποτε αυτη που βρηκαμε την ξετιναξαμε(μιλαμε για πονο).2 ωρες αναμονη αλλα ηταν ομορφα γιατι εκει που περιμεναμε φερνανε και μωρακια για να τους παρουν αιμα για ικτερο.Ειδαμε πολλα μωρακια.Τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα δεν εχουμε κανενα προβλημα με το ζαχαρο.Παει και αυτο!!!!Το προβλημα στα χερια συνεχιζει,δεν αλλαζει η κατασταση.Κατα τα αλλα καλα!!!

Νικη μου χαιρομαι που ολα καλα με το ζαχαρο σου και αποτι λετε εδω στο φορουμ ναι πρεπει ναν αηδια, τελιωσε παει και για σενα..αυτη η ταλαιπωρια. τα σαββατα ειναι ησυχια εδω στο φορουμ...
Κοειτσακιξα καλισπερα ,βλεπο οτι ολλα καλα χερυμε ,Νικακι , κε ιμενα κρατισανε 4 ορεσ κε τριπαγανε καθε μια ορα ,εγο εχο ζαχαρο ,αλα εχο σινιτισι ,διετυλια μετριμα, μου γραπσανε κε ινσυλινι ,αλα λιγο ιπομονι κε ολα καλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 6 215994 . Χριστινακι μου ποσ ισε κοριτσακι μου ολα καλα Razz

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia sou natalia mou kali. eimai kala nai. etimazome na kanw liges doulitses kai na mpo pali meta.. esi ola kala?? Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 6 215994

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panik11 έγραψε:Το ξερω χριστινακι μου....Και εγω εαν δεν δουλευα σε καμια παραλια να δροσιζομαι θα ημουνα...Ας οψεται ομως!!!

ποσο τις ζηλευωωωωωω!!! δε πειραζει Νικη μου καποια στιγμη θα παμε και μεις!!!!!

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xara64 έγραψε:λοιπον κ εγω θα ρωτησω κατι χαζο που δεν μπορω με τπτ να καταλαβω! Rolling Eyes καποιες στιγμες νιωθω οτι πετρωνει η κοιλια μου αλλα οχι για λιγο οπως λενε για τις συσπασεις μπορει να κρατησει κ μια κ δυο ωρες κ αρκετες φορες μετα το φαγητο κ νιωθω οτι θα σκασω bom το εχει καμια αυτο?? confused confused

Χαρά μου καλησπέρα! ξέρεις πόσο καιρό έχω κι εγώ την ίδια απορία; με το που τρώω η κοιλιά τσιτώνει και γίνεται σκληρή! μάλλον παραγεμίζει το στομαχάκι μας, μεγαλώνει και τεντώνει η κοιλίτσα κανένα 2ωρο. με το που αρχίζει η χώνεψη, ηρεμώ αμέσως..δεν το κόβω αυτό να είσαι συσπάσεις ή πετρώματα (αν κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή ότι είναι τα πετρώματα). Καλά να περάσεις στο γάμο, είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μια κούκλα!

Tini13

Tini13
Panik11 έγραψε:Το ξερω χριστινακι μου....Και εγω εαν δεν δουλευα σε καμια παραλια να δροσιζομαι θα ημουνα...Ας οψεται ομως!!!

Καλησπέρα Νίκη μου!! κι εγώ δεν πήγα για μπανάκι που υποτίθεται ήταν σίγουρο για σήμερα..ελπίζω αύριο..πως είσαι καλή μου;

Tini13

Tini13
Kristinaki μου καλησπέρα! η μπέμπα μου ξετρελάθηκε πριν λίγο με αυτό το τραγουδάκι που έπαιζε στην tv. για ακούστε το να δούμε πιάνει και σε σας? Smile

https://www.youtube.com/watch?v=ibH_hiITP8M

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kristinaki μου ολα καλα αγαπι μου ,μονο πυ κανι πολι ζεστι, αβριο θαερτι ο σιζιγοσ μου, Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 6 328109

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα η μπεμπα μας εχει τρελα κεφια!
εγω τη καμπυλη τη περασα ηρεμα!2 τρυπηματα και λουκοζειντ!κυριλε!!!!απο φλεβα αλλο τπτ.ειναι σα να ειμαι διαφανης!
ναταλια με το καλο να δεχτεις τον αντρουλη σου!
σημερα ειπαμε να παμε παρεακι σε καμια ταβερνουλα να ξεσκασουμε!εχουμε να βγουμε πααααρα πολυ καιρο.και στη τελικη βαρεθηκα να πληρωνω μονο υποχρεωσεις.ε καιρος να διασκεδασουμε και λιγουλακι! cheers

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
SOFYLAKI μου καλισπερα κοριτσακι μου, ευβχαριστο παρα πολι, εμισ τορα μονο πλιρονυμε δεν κανυμε τιποτα αλλο

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τινι μου καλα ειμαι εαν εξαιρεσεις τα χερια....Μου ειπε μια αλλη εγκυουλα συμπασχουσα για ενα βαλσαμολαδο οτι κανει δουλεια...Το πηρα να το δοκιμασω και ο θεος ας με λυπηθει!!!

Σοφακι και εμεις θα παμε για ψαρακι στην παραλια!!!!Να ξεσκασουμε οπως λες!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 6 654316

Tini13

Tini13
Βρε κορίτσια, σήμερα ένα περίεργο πράγμα..γενικώς η μπέμπα είναι δραστήρια 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της μέρας και την καταλαβαίνω, ίσως και με το τρέξιμο στη δουλειά να μην παίρνω χαμπάρι..αλλά σήμερα σχεδόν όλη μέρα ως τώρα αργά το βράδυ είναι συνέχεια σε κινητικότητα και ρίχνει κλοτσιές..είναι άραγε κακό αυτό δεδομένου ότι διάβασα ότι τα μπεμπάκια κοιμούνται ένα 20ωρο και είναι δραστήρια 3-4 ώρες τη μέρα.. σε σας συμβαίνει τέτοια υπερκινητικότητα? εγώ σήμερα μπήκα στην 26η εβδομάδα αν έχει αυτό κάποια σχέση...

Τώρα γυρίσαμε από βολτούλα και η μαμά πάει για νάνι, αν με αφήσει η ζωηρή δεσποινίς..

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Tini13

Tini13
Panik11 έγραψε:Τινι μου καλα ειμαι εαν εξαιρεσεις τα χερια....Μου ειπε μια αλλη εγκυουλα συμπασχουσα για ενα βαλσαμολαδο οτι κανει δουλεια...Το πηρα να το δοκιμασω και ο θεος ας με λυπηθει!!!

Τί έπαθαν τα χεράκια σου Νίκη μου??

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:σημερα η μπεμπα μας εχει τρελα κεφια!
εγω τη καμπυλη τη περασα ηρεμα!2 τρυπηματα και λουκοζειντ!κυριλε!!!!απο φλεβα αλλο τπτ.ειναι σα να ειμαι διαφανης!

Βρε Σοφάκι μου εγώ αυτή τη γλυκόζη με το ζόρι την κατέβασα, μονορούφι μεν αλλά πολύ χάλι..έκανα την 2ωρη, με τρία τσιμπήματα δηλαδή και θα την πάρω τη Δευτέρα την απάντηση..το προηγούμενο βράδυ, δηλ. χθες, ξεχάστηκα κι έφαγα αργούτσικα ένα τουίξ! άντε ελπίζω να μην πάει στράφι η εξέταση και ξανά μανά τσιμπιές!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:
xara64 έγραψε:λοιπον κ εγω θα ρωτησω κατι χαζο που δεν μπορω με τπτ να καταλαβω! Rolling Eyes καποιες στιγμες νιωθω οτι πετρωνει η κοιλια μου αλλα οχι για λιγο οπως λενε για τις συσπασεις μπορει να κρατησει κ μια κ δυο ωρες κ αρκετες φορες μετα το φαγητο κ νιωθω οτι θα σκασω bom το εχει καμια αυτο?? confused confused

Χαρά μου καλησπέρα! ξέρεις πόσο καιρό έχω κι εγώ την ίδια απορία; με το που τρώω η κοιλιά τσιτώνει και γίνεται σκληρή! μάλλον παραγεμίζει το στομαχάκι μας, μεγαλώνει και τεντώνει η κοιλίτσα κανένα 2ωρο. με το που αρχίζει η χώνεψη, ηρεμώ αμέσως..δεν το κόβω αυτό να είσαι συσπάσεις ή πετρώματα (αν κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή ότι είναι τα πετρώματα). Καλά να περάσεις στο γάμο, είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μια κούκλα!

Γεια σου Τινη μου ναι μαλλον δεν θα ειναι συσπασεις κ θα ειναι απο το φαγητο!!
σ'ευχαριστω κοριτσακι μου περασα καλα στο γαμο κ ευτυχως ειχε κ δροσουλα!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσαρες!!!Πρωινη και παλι γιατι ειμαι στην δουλεια απο τις 06,00.Και με 2 ωρες υπνο!!!!

Τινι μου εχω συνδρομο καρπιαιου σωληνα στα χερια,πονανε μουδιαζουνε και δεν με αφηνουν να κοιμηθω.Δραμα η κατασταση.Γυναικολογος και ορθοπεδικος μου ειπαν ΥΠΟΜΟΝΗ 2 ντεπον το βραδυ και οτι μετα την γεννα θα φυγει!!!Εχθες πηρα και μια φυτικη κρεμα...θα δουμε προκοπη???

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑλο μην βρε κοριτσια!!!Μπηκε και ο Ιουλιος και σε 3 μερουλες μπαινουμε 7ο μηνα????Αντε κοντευουμε στην ουρα ειμαστε αλλα αυτη ειναι και η πιο δυσκολοχωνευτη!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!
οντως δε χωνευεται πολυ ευκολα η ουρα,νικη μου!πολυ ζορι!σε μενα τουλαχιστον αρχισανε λιγο και οι δυσπνοιες....λιγο απ'ολα!

τινι μου,ετσι υπερκινιτικη ητανε και η μπεμπα εχθες που βγηκαμε..μεχρι τις 1 δεν ειχε κοιμηθει....ε θελουνε να συμμετεχουνε και αυτα!

η κουμπαρα μου,μας εφερε και τριγωνακι μαγιο...ειναι τοοοοοοοοοοοσο μικρουλικο!θα τα βαλω μετα φωτο! Very Happy

Aurora

Aurora
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Εγώ χθές είχα για πρώτη φορά καούρες, μαρτύρησα μέχρι να κοιμηθώ..
Τι θα κάνετε σήμερα?Θα πάτε για κανένα μπανάκι?
Εμείς μόλις σχολάσει ο άντρας μου θα πάμε μια βολτίτσα στη κουμπάρα μου μάλλον για καφεδάκι και φαγητό κάπου έξω.
Σοφία θέλω οπωσδήποτε να δω το τριγωνάκι μαγιώ!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα θα το φωτογραφισω και θα το βαλω!!!!και να φανταστεις οτι ειναι για 18 μηνων!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ καλο μηνα κοριτσακια μου!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 6 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 6 215994

Νικη μου υπομονη με τα χεραακια σου!!

Σοφακι κ εγω θελω να δω το τριγωνακιιιι!!!χιχιχι

Στελλιτσα μου κ εμενα με εχουν πιασει καποιες φορες καουρες...αστα ειναι πολυ εκνευριστηκο Mad Mad
εμενα φευγει ο αντρουλης μου για δουλεια το απογευμα κ θα γυρισει την τεταρτη κ εχω αγχωθει λιγο αλλα τι να κανω που τα χρειαζομαστε τωρα τα χρηματα!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα,χαρα!υπομονη που θα εισαι μοναχουλα!μην αγχωνεσαι...δε βγαινει τπτ!και εμενα με πιανει υστερια καμια φορα αλλα τσαμπα στεναχωριομαστε.εχθες κοιμηθηκα 5 το πρωι.ειχα δυσπνοια απο τις χαζομαρες που σκεφτομουνα και αποτελεσμα??????ουτε τα λεφτα αυξηθηκανε,ουτε τα προβληματα φυγανε.....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι μου αγχωνομαι γιατι φοβαμαι μην με πιασει καμια κριση πανικου κ αμα ειμαι μονη μου θα ειναι χειροτερο!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 6 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 6 534787 ας ελπισω οτι θα πανε ολα καλα!!
δυσπνοια σε επιασε απο αγχος ή απο πιεση της μικρης??

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρα μου μη φοβασαι.τα περασα και εγω...δυσπνοια απο το αγχος με πιανει....μεταθεση,μαζεμα,εξοδα πολλα,χρηματα λιγα,πολλες ωρες μονη,ανασφαλεια απο θεμα ιατρου εδω πανω.....γενικως ειμαι λιγο αγχωδης και τωρα ενας λογος παραπανω!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αστα Σοφακι μου αμα σκεφτω λεφτα κ τετοια δεν με σωνει τπτ!!εγω ειμαι κ μονη εδω στην Αθηνα κ εχω σαλταρει...εσυ εχεις παρεες τουλαχιστον εκει???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις