126 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! Σαβ Ιουν 30, 2012 5:46 am
Panik11
Η ψυχή της παρέας!
Το ξερω χριστινακι μου....Και εγω εαν δεν δουλευα σε καμια παραλια να δροσιζομαι θα ημουνα...Ας οψεται ομως!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κοειτσακιξα καλισπερα ,βλεπο οτι ολλα καλα χερυμε ,Νικακι , κε ιμενα κρατισανε 4 ορεσ κε τριπαγανε καθε μια ορα ,εγο εχο ζαχαρο ,αλα εχο σινιτισι ,διετυλια μετριμα, μου γραπσανε κε ινσυλινι ,αλα λιγο ιπομονι κε ολα καλα . Χριστινακι μου ποσ ισε κοριτσακι μου ολα καλαKristinaki έγραψε:Panik11 έγραψε:Καλησπερα κοριτσαρες μου.Αν και απο οτι βλεπω μονη μου θα μιλαω.Δεν πειραζει θα σας πω τα νεα μου εγω!!!
Καταρχας χαιρομαι για τα νεα της Τανιας.Ελπιζω και παρακαλω συνεχεια τον θεουλη να την εχει καλα και εκεινη και το μωρακι της!!!!
Λοιπον τα δικα μου νεα τωρα.Εχθες το πρωι πηγαμε για την περιβοητη καμπυλη ζαχαρου(ρωτησε καποια δεν θυμαμαι πια εαν την γλυκοζη την δινουν στο μικροβιολογικο.Εγω 2 φορες την εκανα στο νοσοκομειο και τις 2 φορες την πηρα απο το φαρμακειο.Γυρω στα 2 ευρω εαν θυμαμαι καλα.)Ηπια μπαμ μπαμ την αηδια και μου πηραν αιμα 0' 15' 30' 60' 90' 120' και ολα αυτα με τρυπαγανε απο την ιδια φλεβα.Γιατι δεν ειχαν να μου βαλουν φλεβοκαθετηρα ουτε πεταλουδα και οι φλεβες μου ειναι βαθεια οποτε αυτη που βρηκαμε την ξετιναξαμε(μιλαμε για πονο).2 ωρες αναμονη αλλα ηταν ομορφα γιατι εκει που περιμεναμε φερνανε και μωρακια για να τους παρουν αιμα για ικτερο.Ειδαμε πολλα μωρακια.Τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα δεν εχουμε κανενα προβλημα με το ζαχαρο.Παει και αυτο!!!!Το προβλημα στα χερια συνεχιζει,δεν αλλαζει η κατασταση.Κατα τα αλλα καλα!!!
Νικη μου χαιρομαι που ολα καλα με το ζαχαρο σου και αποτι λετε εδω στο φορουμ ναι πρεπει ναν αηδια, τελιωσε παει και για σενα..αυτη η ταλαιπωρια. τα σαββατα ειναι ησυχια εδω στο φορουμ...
Panik11 έγραψε:Το ξερω χριστινακι μου....Και εγω εαν δεν δουλευα σε καμια παραλια να δροσιζομαι θα ημουνα...Ας οψεται ομως!!!
xara64 έγραψε:λοιπον κ εγω θα ρωτησω κατι χαζο που δεν μπορω με τπτ να καταλαβω! καποιες στιγμες νιωθω οτι πετρωνει η κοιλια μου αλλα οχι για λιγο οπως λενε για τις συσπασεις μπορει να κρατησει κ μια κ δυο ωρες κ αρκετες φορες μετα το φαγητο κ νιωθω οτι θα σκασω το εχει καμια αυτο??
Panik11 έγραψε:Το ξερω χριστινακι μου....Και εγω εαν δεν δουλευα σε καμια παραλια να δροσιζομαι θα ημουνα...Ας οψεται ομως!!!
Panik11 έγραψε:Τινι μου καλα ειμαι εαν εξαιρεσεις τα χερια....Μου ειπε μια αλλη εγκυουλα συμπασχουσα για ενα βαλσαμολαδο οτι κανει δουλεια...Το πηρα να το δοκιμασω και ο θεος ας με λυπηθει!!!
sofouli έγραψε:σημερα η μπεμπα μας εχει τρελα κεφια!
εγω τη καμπυλη τη περασα ηρεμα!2 τρυπηματα και λουκοζειντ!κυριλε!!!!απο φλεβα αλλο τπτ.ειναι σα να ειμαι διαφανης!
Tini13 έγραψε:xara64 έγραψε:λοιπον κ εγω θα ρωτησω κατι χαζο που δεν μπορω με τπτ να καταλαβω! καποιες στιγμες νιωθω οτι πετρωνει η κοιλια μου αλλα οχι για λιγο οπως λενε για τις συσπασεις μπορει να κρατησει κ μια κ δυο ωρες κ αρκετες φορες μετα το φαγητο κ νιωθω οτι θα σκασω το εχει καμια αυτο??
Χαρά μου καλησπέρα! ξέρεις πόσο καιρό έχω κι εγώ την ίδια απορία; με το που τρώω η κοιλιά τσιτώνει και γίνεται σκληρή! μάλλον παραγεμίζει το στομαχάκι μας, μεγαλώνει και τεντώνει η κοιλίτσα κανένα 2ωρο. με το που αρχίζει η χώνεψη, ηρεμώ αμέσως..δεν το κόβω αυτό να είσαι συσπάσεις ή πετρώματα (αν κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή ότι είναι τα πετρώματα). Καλά να περάσεις στο γάμο, είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μια κούκλα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης