801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Τετ Ιουλ 04, 2012 4:51 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σε ολα τα κοριτσια..νανακια κανει για την ωρα..τατι εισαι καλυτερα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γκρινιαρα έγραψε:
παω κι εγω να ξαπλαρω λιγο και να διαβασω το βιβλιαρακι μου γιατι πρεπει να το τελειωσω και να ξεκινησω το τριτομο της τζενιφερ ντονελι....
καλη ξεκουραση σε ολες σας!!!!
tatijana έγραψε:Τόνια μου,γκρίνιαρα μου κ χαφτουνακι μου,είμαι καλα...Θέλω να το κάνω πιο γρήγορα αλλα δεν θα έχω κανέναν δίπλα μου...οπότε θα περιμένω την Δευτέρα.
Ωραία αφου είναι καλα το κοριτσάκι μας τζετ...
Πινω μια κοκα κολα και λέω να φάω κ λίγο γιαούρτι με μελακι.
xaftounaki έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
παω κι εγω να ξαπλαρω λιγο και να διαβασω το βιβλιαρακι μου γιατι πρεπει να το τελειωσω και να ξεκινησω το τριτομο της τζενιφερ ντονελι....
Τα τριαντάφυλλα?
Μου άρεσαν πάρα πολύ
Καλή ξεκούραση
maryz-iraklio kritis έγραψε:ααα βιβλιοφάγες σήμερα που έκανα μια βόλτα στα bookstores(μα τι προφορά...) που κίνησε το ενδιαφέρον "Η συγνώμη είναι η πιο σκληρή λέξη" της Jennifer Weiner είναι best seller έχετε ακούσει κάτι??
γκρινιαρα έγραψε:xaftounaki έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
Τα τριαντάφυλλα?
Μου άρεσαν πάρα πολύ
Καλή ξεκούραση
ναι...μονο που εχω μονο το 1 και το 3...να δω απο που θα δανειστω το 2...
ευχαριστω...κι εσυ αντε ετοιμασου σιγα σιγα...μετα το φαι και το δροσερο κρασακι ερχεται κατι ακομα....
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΡΩΗΤΣΩ ΚΑΤΙ?ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΝΕ..ΙΣΨΥΕΙ?Η ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΡΩΗΤΣΩ ΚΑΤΙ?ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΝΕ..ΙΣΨΥΕΙ?Η ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Εγώ δεν ξέρω να σου πω, εκτός αν έκανε στα καπάκια ωορηξια και έχει σπέρμα που αντεχει ο άντρας της και τσούπ πιάστηκε!! Πώ μπορούν βέβαια μερικές να το κάνουν στη διάρκεια της περιόδου, δεν μπορώ να καταλάβω! Είναι και ανθυγιεινό
xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΡΩΗΤΣΩ ΚΑΤΙ?ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΝΕ..ΙΣΨΥΕΙ?Η ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Εγώ δεν ξέρω να σου πω, εκτός αν έκανε στα καπάκια ωορηξια και έχει σπέρμα που αντεχει ο άντρας της και τσούπ πιάστηκε!! Πώ μπορούν βέβαια μερικές να το κάνουν στη διάρκεια της περιόδου, δεν μπορώ να καταλάβω! Είναι και ανθυγιεινό
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ....xrysaki! έγραψε:πω πω σιχαμενο πραγμα το θεωρω αυτο..ελεος..λες κ δεν θα ξανακανεις σεξ τις αλλες μερες..σορυ κιολας..αποψη μου.
xrysaki! έγραψε:πω πω σιχαμενο πραγμα το θεωρω αυτο..ελεος..λες κ δεν θα ξανακανεις σεξ τις αλλες μερες..σορυ κιολας..αποψη μου.
maryz-iraklio kritis έγραψε:είναι καινούργιο αλλά πολύ ντόρος μου κάνει το κλικ κ μάλλον πως θα το πάρω μ αρέσει η υπόθεση!
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΡΩΗΤΣΩ ΚΑΤΙ?ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΝΕ..ΙΣΨΥΕΙ?Η ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ[/quo
κ εγώ στην Αννα μάλλον είχα μια περίοδο! κ η μητέρα μου στον αδερφό μου είχε κανονικά περίοδο μέχρι τον 4ο μήνα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:είναι καινούργιο αλλά πολύ ντόρος μου κάνει το κλικ κ μάλλον πως θα το πάρω μ αρέσει η υπόθεση!
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΡΩΗΤΣΩ ΚΑΤΙ?ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΝΕ..ΙΣΨΥΕΙ?Η ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ[/quo
κ εγώ στην Αννα μάλλον είχα μια περίοδο! κ η μητέρα μου στον αδερφό μου είχε κανονικά περίοδο μέχρι τον 4ο μήνα!
Μάλλον δεν λέει αυτο η Τόνια
toniach29 έγραψε:xrysaki! έγραψε:πω πω σιχαμενο πραγμα το θεωρω αυτο..ελεος..λες κ δεν θα ξανακανεις σεξ τις αλλες μερες..σορυ κιολας..αποψη μου.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ....
xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:xrysaki! έγραψε:πω πω σιχαμενο πραγμα το θεωρω αυτο..ελεος..λες κ δεν θα ξανακανεις σεξ τις αλλες μερες..σορυ κιολας..αποψη μου.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ....
Τι σορυ καλέ? Αηδια είναι
Μα καλά οι άντρες δεν σιχαίνονται?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης