Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για την συμπαρασταση! Μου δωσατε πολυ κουραγιο. Τελικα τελος καλο ολα καλα. Εμαθα το πρωι οτι το μωρακι μου ειναι ενα υγιεστατο αγορακι!!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιφιγενεια13 έγραψε:Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για την συμπαρασταση! Μου δωσατε πολυ κουραγιο. Τελικα τελος καλο ολα καλα. Εμαθα το πρωι οτι το μωρακι μου ειναι ενα υγιεστατο αγορακι!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 215994 ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ?

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Τι να σου πω... Κι εγω το ιδιο ρωτησα αλλα δεν ειχαν καποια εξηγηση να μου δωσουν... Η αληθεια ειναι οτι προβληματιζομαι λιγακι .. Μαλλον ηθελαν τα λεφτα. Μηπως γινεται κι επιτηδες αυτο;;

stella17

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΜΠΡΑΒΟ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 654316
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ cheers
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ....ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ !!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την stella17 στις Παρ Σεπ 07, 2012 1:48 am, 1 φορά

pap@ki

pap@ki
ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά!!
Και τελικά ανήκω ακριβώς σε εσάς... ΠΗΤ 28 Απριλίου!!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιφιγενεια13 έγραψε:Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για την συμπαρασταση! Μου δωσατε πολυ κουραγιο. Τελικα τελος καλο ολα καλα. Εμαθα το πρωι οτι το μωρακι μου ειναι ενα υγιεστατο αγορακι!!!

Άντε βρε Ιφιγένεια, μπράβο!!!Όλα καλά θα πάνε και σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλιά το μωρό σου Smile

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

μπραβο,μπραβο,μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!μην το ψαχνεις τι εγινε και τι δεν εγινε ,ουτως η αλλως η αυχενικη και το τεστ pap-a δεινουν στατιστικα αποτελεσματα...τωρα εισαι σιγουρη οτι ολα καλα...καλη εγκυμοσυνη να εχεις και οχι αλλο αγχος...

riselenh

riselenh

mprabo ifigeneia!!!! poly xarika!!!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ?ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ?ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

riselenh

riselenh
xrysakoski έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ?ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ?ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

geia soy kopela moy!!!! egw molis irtha apo th giatro... kaname yperixo kai eidame to sako kai to embryo alla kardoyla moy eipe oti einai nwris akoma. tha ksanapaw to sabbato pali... psixologika den eimai kai poly kala exw polla neyra moy ftene ola kai oloi kai den mporw me tipota ma me tipota ta petherika moy poy theloyn na kseroyn kathe leptomereia....

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Μπράβο Ιφιγένεια! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 215994

Πολύ ευχάριστα νέα! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 654316

Χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ! Με το καλό να αποκτήσεις το μωράκι σου!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[/quote]geia soy kopela moy!!!! egw molis irtha apo th giatro... kaname yperixo kai eidame to sako kai to embryo alla kardoyla moy eipe oti einai nwris akoma. tha ksanapaw to sabbato pali... psixologika den eimai kai poly kala exw polla neyra moy ftene ola kai oloi kai den mporw me tipota ma me tipota ta petherika moy poy theloyn na kseroyn kathe leptomereia....[/quote]

Και τα νευράκια στο πρόγραμμα είναι, ειδικά μέχρι να ακούσεις και την καρδούλα του μωρού σου και να σου φύγει όλο το άγχος Smile
Όσο για τα πεθερικά σου βρε κοπέλα μου, σκέψου απλά κι εκείνοι πόσο χαρούμενοι θα αισθάνονται με το εγγονάκι που περιμένουν. Λογικό δεν είναι να θέλουν να μαθαίνουν γι'αυτό όσο πιο πολλά μπορούν; Μπες στη θέση τους, και σκέψου ότι κι εσύ κάποτε αυτά θα κάνεις!!!!
Με το καλό τις επόμενες ημέρες να ακούσεις και την καρδούλα Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 536304

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
riselenh έγραψε:
xrysakoski έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ?ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ?ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

geia soy kopela moy!!!! egw molis irtha apo th giatro... kaname yperixo kai eidame to sako kai to embryo alla kardoyla moy eipe oti einai nwris akoma. tha ksanapaw to sabbato pali... psixologika den eimai kai poly kala exw polla neyra moy ftene ola kai oloi kai den mporw me tipota ma me tipota ta petherika moy poy theloyn na kseroyn kathe leptomereia....

Ετσι ειναι .. Ειναι ενδιαφερον κι εμενα μου το εκαναν μεσα στη βδομαδα που εκενα τροφοβλαστη κι εγω δεν ηθελα να μιλαω σε κανεναν, ουτε στους γονεις μου. Η μονη που με εκανε να αισθανομαι καλυτερα ηταν η 5 χρονη αδελφουλα μου που μου μιλουσε για αλλα αντι αλλα και μου φιλουσε συνεχεια την κοιλιτσα. Ειναι αγαπη κι ενδιαφερον και απολυτως λογικο να γινεται.
Σημερα μ εχουν πιασει αυπνιες οπως βλεπετε κοριτσια... Ελπιζω να μη γινει συστημα :ρ

xtinaki

xtinaki
καλημερα κοριτσακια ειμαι κιεγω φρεσκοεγκυουλα την τριτη θα παμε στο γιατρο μας να δουμε το σπορακι μας κιελπιζω ολα να ειναι μια χαρουλα!!καποιες ισως να ειχατε διαβασει την ιστορια μου πριν λιγους μηνες...εκανα αναγκαστικη διακοπη της εγκυμοσυνης μου λογω ιατρικου προβληματος ενω εμπαινα στον 6 μηνα...περασα πολυ δυσκολα αυτους τους μηνες(και περναω φυσικα...)αλλα δεν το βαλαμε κατω...και ο θεος μας ανταμειψε μ'ενα δευτερο μωρακι..οπως καταλαβαινετε ειμαστε κιεγω κιο αντρας μου πολυ αγχωμενοι και φοβισμενοι...ειμαι σιγουρη ομως οτι ο μπεμαπκος μου απο κει ψηλα θα προστατευει το αδερφακι του..ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας και σε μερικους μηνες να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα..ελπιζω να με καλοδεχτειτε στην παρεουλα σας κιεμενα το αγχωμενο!! Very Happy Very Happy Very Happy

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xtinaki έγραψε:καλημερα κοριτσακια ειμαι κιεγω φρεσκοεγκυουλα την τριτη θα παμε στο γιατρο μας να δουμε το σπορακι μας κιελπιζω ολα να ειναι μια χαρουλα!!καποιες ισως να ειχατε διαβασει την ιστορια μου πριν λιγους μηνες...εκανα αναγκαστικη διακοπη της εγκυμοσυνης μου λογω ιατρικου προβληματος ενω εμπαινα στον 6 μηνα...περασα πολυ δυσκολα αυτους τους μηνες(και περναω φυσικα...)αλλα δεν το βαλαμε κατω...και ο θεος μας ανταμειψε μ'ενα δευτερο μωρακι..οπως καταλαβαινετε ειμαστε κιεγω κιο αντρας μου πολυ αγχωμενοι και φοβισμενοι...ειμαι σιγουρη ομως οτι ο μπεμαπκος μου απο κει ψηλα θα προστατευει το αδερφακι του..ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας και σε μερικους μηνες να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα..ελπιζω να με καλοδεχτειτε στην παρεουλα σας κιεμενα το αγχωμενο!! Very Happy Very Happy Very Happy

καλως ηρθες κοπελα!!!ειναι πολυ πολυ δυσκολο αυτο που περασες ομως το καινουριο σου μωρακι ερχεται και πρεπει να διωξεις το αγχος και να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου και ολα θα πανε τελεια!!!ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλωσόρισες xtinaki στην παρέα μας!
Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να πρέπει να διακόψεις μια εγκυμοσύνη σε τόσο προχωρημένο στάδιο.Για μένα είναι αβάσταχτο ακόμα και στην 7η εβδομάδα ή την 5η που είχα τις παλλίνδρομες μου, και δεν είχα καν δει αυτό το ανθρωπάκι ολοκληρωμένο.
Σου εύχομαι ολόψυχα αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά.

xtinaki

xtinaki
σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για το καλωσορισμα και ευχομαι σε ολες μας τελειομηνες εγκυμοσυνες και υγειεστατα μωρακια παναγια μου!!να σας πω την αληθεια μου ειμαι πολυ φοβισμενη..καμια σχεση με το πως ημουν την πρωτη φορα...αλλα νομιζω ειμαι δικαιολογημενη η κακομοιρα...αυριο εχουμε το πρωτο μας ραντεβου με τον γιατρουλη...ελπιζω νακουσω το πιο μελωδικο τικ τακ του κοσμου και να γαληνεψω λιγακι..

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ιφιγένειαααααααα τι υπέροχα νέα συγχαρητήρια κοριτσάκι μου,η παναγιά έκανε το θαύμα της!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 654316

xtinaki ευχομαι αυτο το σποράκι να ειναι γερό καυ υγιές και να σου διώξει καθε κακη ανάμνηση!!!

Εμεις κοριτσια μου έχουμε Β επιπέδου στις 30 Οκτωμβρίου και την επόμενη επισκεψη μας στον γιατρό 21 Σεπτεμβρίου!!!Ο αντρας μου ήθελε τρελά κοριτσάκι,και μας ειπαν στην αυχενική κοριτσάκι,εγω ήθελα αγοράκι..Τώρα ομως αυτες τις μέρες τον έχει πιάσει και λέει να δεις που το μωράκι μας θα ειναι αγοράκι!!!Εμένα πια δεν με πειράζει,φτάνει που ειναι υγιέςςςς!!!ΤΟ ΑΓΑΠΩ,οτι και αν εινΑι..θα δείξει! Very Happy

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια, ειμαι η Χαρα και μαλλον εδω ανηκω και γω Smile

Τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες μας ευχομαι και ολα να πανε τελεια!

Xtinaki μια παραπανω ευχουλα για σενα!! Ελπιζω σημερα να νιωσεις πιο ηρεμη μετα το γιατρο!!!

Εβελιν μου εμεις γνωριζομαστε απο τις προσπαθειες ακομα Smile Ολα καλα πανε βλεπω και χαιρομαι πολυ πολυ!!!

riselenh

riselenh
geia sas melontikes manoyles!!!!!! ti kanete simera?????

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Οσο περνάει ο καιρος και ωδεύω προς τη β επιπέδου φοβάμαι για το τι προκειται ν ακουσω... Μετα την περιπετεια με την αυχενικη εχω τσιτωσει... Παντως τις τελευταίες μέρες εχω πολλά νευρα, παρα πολλά Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 6 667478

vassoch

vassoch
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!
Είμαι καινούρια στο φόρουμ και είναι το πρώτο μου ποστ.
Είμαι και εγώ μάλλον σε αυτή την κατηγορία, γιατί παρ'όλο που έχω ΠΗΤ 7/5/13 θα γεννήσω σίγουρα νωρίτερα, αφού στην πρώτη είχα κάνει καισαρική και επόμενο είναι και αυτή να πάει έτσι. Γιαυτό ο γιατρός μου είπε ότι πάμε για τα μέσα του Απρίλη.

Καλή εγκυμοσύνη σε όλες σας!!!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!! ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ???

riselenh

riselenh
vassoch έγραψε:Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!
Είμαι καινούρια στο φόρουμ και είναι το πρώτο μου ποστ.
Είμαι και εγώ μάλλον σε αυτή την κατηγορία, γιατί παρ'όλο που έχω ΠΗΤ 7/5/13 θα γεννήσω σίγουρα νωρίτερα, αφού στην πρώτη είχα κάνει καισαρική και επόμενο είναι και αυτή να πάει έτσι. Γιαυτό ο γιατρός μου είπε ότι πάμε για τα μέσα του Απρίλη.

Καλή εγκυμοσύνη σε όλες σας!!!!

aaaa ti wraia kai egw exw pht 6/5/13!!!! kai egw me kaisariki epeidei exw inomiomata... makari na ftasoyme me to kalo mexri ekei!!! esy exeis akoysei ti kardoyla??? egw oxi akoma kai exv agxothei ligo... eimai sthn ebdomi ebdomada kai tha paw sti giatro moy ksana to sabbato....

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριτσια ....σημερα πηγα στο γιατρο και ολα καλα μου εδςσε να κανω εξετασεισ αιματος και να κλεισω για αυχενικη.....και μαλλον ειναι αγορακι ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρο!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις