Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ρινουλα σε εμενα δε με νοιαζει οτι κι αν συμβει, οι γυρω μου δε θελω να παθουν τιποτα!Αρα μαλλον ειμαι φοβιτσιαρα!Ξερω πολυ καλα τι εννοουσες απλα σου λεω γιατι εγω προσωπικα φοβαμαι!Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξεπερασει τελειως και την απωλεια του προηγουμενου κι οι ορμονες τωρα με επηρεαζουν περισσοτερο!
Φυσικό είναι να μην το έχεις ξεπεράσει... Όλα καλά θα πάνε τώρα, θα δεις

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρύσα μου καλά είμαι! Έχω την γιαγιά μου αυτή την εβδομάδα εδώ και τώρα σιδερώνει!! Εσύ τι κάνεις;

Ιωάννα μου κι εγώ τώρα πια σηκώνομαι σιγά σιγά. Κάνω κανένα εύκολο φαγητό. Πάω καμία βόλτα. Αλλά όταν μου έρχεται τσουπ ξανά μέσα!! Άγχος!!!

Ααααααααα!!!! Δε σας είπα!!!

Ανακάλυψα μια ραγάδα.... Μικρή μεν αλλά.... Φτου να πάρει! Δεν την γλυτώνω μάλλον!! Twisted Evil Twisted Evil

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!

Αννουλα μη σκας!Κι εγω μπορει να εχω αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 45 ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Η ΛΙΓΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΕΚΤΟΡΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟΥ...

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΠΗΑΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΤΑΝΕ ΤΗ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΛΩΣΤΕ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΗΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΗΖΟΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα οχι την επισκεψη τη γεννα λεω!Εδω ειναι η ταριφα 500€ και σου λενε δημοσιο νοσοκομειο μετα!Αστα!Κοιτα η βαζελινη κολλαει πολυ σε ρουχα σεντονια κλπ!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, προσέξτε τη βαζελίνη, είναι παράγωγο του πετρελαίου, δεν είναι και τόσο αγνή. Και δεν έχουν όλες οι κρέμες βαζελίνη, υπάρχουν πολλές χωρίς και αυτό θεωρείται καλο... Πάντως δεν ξέρω καμιά μαμά να βάζει βαζελίνη στο μωρό της. Ίσως πιο παλιά,τώρα όχι.
Εγώ έβαζα μια κρέμα για τις ραγάδες στην πρώτη εγκυμοσύνη όποτε το θυμόμουν και δεν έκανα. Τώρα βάζω απλή ενυδατική αραιά και πού και πάλι δεν έχω, ακόμα τουλάχιστον...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πω την αληθεια πιστευω οτι εξαρταται απο το δερμα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω, Ιωάννα. Οι ραγάδες σχηματίζονται κάτω από το δέρμα και εκεί δε φτάνουν οι κρέμες έτσι κι αλλιώς.
Αλλά πολλές φορές στην εγκυμοσύνη ξηραίνεται πολύ το δέρμα και μπορεί στην κοιλιά να έχουμε φαγούρα, οπότε μια καλή κρεμούλα βοηθάει! Αλλα μαλλον να μην περιμένουμε να μην κάνουμε ραγάδες, οπότε οποιαδήποτε κρεμα κάνει

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικά ρε κορίτσια όσο πιο λίγα ξέρεις τόσο καλητερα ...αφού τη βάζελινη την προτείνουν κ γιατροί δεν ξέρω αυτό με το πετρελαίου πως βγήκε εγω δεν έχω ακούσει κάποιος να έπαθε κάτι απο βάζελινη .... Τι να πω σηκωνω τα χέρια ψηλά απο αυτά που άκουω κάθε μέρα δεν ξέρω οι παλιές δηλαδή τι παθανε ... Ισα ίσα τίποτα ζούνε κ πιο πολλά χρόνια .

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρύσα μου κι εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα για την βαζελινη... Αυτό για το πετρέλαιο πάντως ισχύει.... Υπάρχουν πολλές συζητήσεις εδώ μέσα που το λένε. Αφού δε σε πειράζει που κολλάει, καλύτερα να βάζεις ελαιόλαδο. Χίλιες φορές. Ή αμυγδαλέλαιο. Για το τελευταίο έχω ακούσει τα καλύτερα.

Ιωάννα κι εγώ αυτό πιστεύω. Αν είναι να κάνεις ΘΑ κάνεις!! Οοοοοοοσο και να παστωθεις!!

Εγώ βάζω την prevenstria είναι ακριβή αλλά την παίρνω από ένα σάιτ σχεδόν στη μισή τιμή! Να σας πω την αλήθεια ψιλοβαριέμαι να βάζω δύο φορές τη μέρα!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Στο Ρέα πάντως είναι 3 νύχτες για φυσιολογικό τοκετό, όταν είχα γεννήσει την κόρη μου ήτανε 4. Μωρέ και την ίδια μέρα θα έφευγα αν μπορούσα

Και στο Μητέρα μπορείς να επιλέξεις 3 βραδιές και είναι κατά 113 ευρώ λιγότερο. Ο ΕΟΠΠΥ μείωσε τις ημέρες...

Θα έπρεπε να ντρέπονται...Η κορούλα μου είχε κάνει ίκτερο. Αν τώρα κ το μωράκι μου κάνει ίκτερο θα πρέπει ή να φύγω μόνη χωρίς το μωρό -άρα αποκλειστικός θηλασμός πάει περίπατο- ή θα πρέπει να πληρώσω επιπλέον την κάθε μέρα διοτι ο ΕΟΠΠΥ είναι για τα μπάζα Mad !

Ρωτάω για τις τιμές των μαιευτηρίων διότι παρόλη την κρίση δεν έχουν κάνει μειώσεις.Τουλάχιστον το Μητέρα δεν έχει κάνει καμία.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για τις ραγάδες και εγώ την prevenstria χρησιμοποιώ - Να είναι καλά Very Happy η just_Annoula που μου είπε το site και την αγόρασα σε πολύ καλή τιμή Very Happy .

Αυτή χρησιμοποιούσα και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες και δεν έκανα ραγάδες. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και το δέρμα διότι καμία κρέμα δεν κάνει θαύματα.
Πάντως και εγώ δεν την χρησιμοποιώ κάθε μέρα γιατί με τα παιδιά το ξεχνάω Shocked

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα μια καλη ενυδατωση μπορει να μειωσει την πολλη ζημια αλλα οχι να την αποφυγεις τελειως!Δεν κανουν θαυματα κι αυτες!

Χρυσα ουτε εγω ξερω και πολλα για τη βαζελινη!

Αννουλα το αμυγδαλελαιο που ρωτησα στο φαρμακειο μου ειπε κανει αλλα κι αυτο δεν απορροφαται ευκολα!Κι εγω αυτη εχω αλλα κι εγω βαριεμαι...ποτε δεν ημουν των πολλων "μποτε"!Ποιο ειναι το σαιτ;

Χριστινα στο Μαιευτηριο που θα παω οχι μονο δε μειωσαν τις τιμες αλλα αντιθετα εκοψαν και τα 4κλινα!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια Smile
Εγώ θα γεννήσω στη Euromedica, εδώ στη Ρόδο. Μια φίλη μου που γεννάει το Φεβρουάριο εκεί μου είπε ότι έμαθε πως το μονόκλινο με ΕΟΠΥΥ πάει στα 1100€ (μόνο το δωμάτιο). Η τιμή μου φαίνεται καλή γιατί κι εγώ θέλω να θηλάσω, και θα ζητήσω να έχω το μωρό στο δωμάτιο όσο περισσότερο μπορώ. Βέβαια, τιμές θα μάθω σίγουρα το Γεννάρη, για να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν και αν θα ισχύει ο ΕΟΠΥΥ.
Εγώ κρεμούλα βάζω ενυδατική, τη Bepanthol, και ότι γίνει...ελπίζω το δέρμα μου να έχει καλή ελαστικότητα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω ακουσει καλα λογια και για τη fissan αλλα δεν την εχω δοκιμασει προσωπικα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν πήγαμε κι εμείς γιατρό, όλα πάνε καλά, μας είπε κι αυτός ότι είναι αγοράκι και έχει φτάσει 107 εκατοστά. Όλα καλά και ξαναπάμε σε 4 εβδομάδες.

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Λοιπόν πήγαμε κι εμείς γιατρό, όλα πάνε καλά, μας είπε κι αυτός ότι είναι αγοράκι και έχει φτάσει 107 εκατοστά. Όλα καλά και ξαναπάμε σε 4 εβδομάδες.

Βρε κοριτσάκι μου θαρρώ πως 107 εκατοστά μέχρι να τον γεννήσεις θα είναι έτοιμος για φαντάρος!!! Μήπως έβαλες κανένα μέτρο παραπάνω από τη χαρά σου;;;; Razz Razz Razz Wink (πλάκα σε κάνω εννοείται!!!!! )

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάννα μου θα το κοιτάξω και θα σου πω το σάιτ. Σε λίγο! Για την fissan άκουσα κι εγω. Εγώ την αντίστοιχη για τις θηλές βάζω. Και μια που το φέρε η κουβέντα υπάρχουν στιγμές που δεν τις νιώθω από τον πόνο!!!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ikeapharm λέγετε το σάιτ. Very Happy

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα και καλό μήνα ( αν και καθυστερημένα!!) με πολλές ευχές για όλες...ioanna85 ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι επιθυμείς και με το καλό και εσύ just_Annoula ΠΗΤ μου έδωσε ο γιατρός στις 12/4. Είχα ραντεβού την τρίτη και μου είπε ότι έκλεισα την 16η εβδομάδα αλλά ξέχασα να τον ρωτήσω (και ελπίζω να με διαφωτίσετε) από πότε ξεκινήσατε να νιώθετε τα μωρά σας???Έχω αρχίσει να έχω και ένα θέμα τώρα τελευταία...θέλω να το πάρω αγκαλιά το μωρό μου!!!!πως το εξηγείτε αυτό???από εκεί που ήμουνα στον κόσμο μου έχω φτάσει σε σημείο να είμαι "παιδί θέλω τώρα το θέλω " και δεν μπορώ να περιμένω βρε αδερφέ λέμε...sorry αν σας έπρηξα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?Κ ΕΓΩ ΤΗS FREZYDERM ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΙΣΧΙΟ...ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΟΗΓΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ...

ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
just_Annoula έγραψε:
Rinoula έγραψε:Λοιπόν πήγαμε κι εμείς γιατρό, όλα πάνε καλά, μας είπε κι αυτός ότι είναι αγοράκι και έχει φτάσει 107 εκατοστά. Όλα καλά και ξαναπάμε σε 4 εβδομάδες.

Βρε κοριτσάκι μου θαρρώ πως 107 εκατοστά μέχρι να τον γεννήσεις θα είναι έτοιμος για φαντάρος!!! Μήπως έβαλες κανένα μέτρο παραπάνω από τη χαρά σου;;;; Razz Razz Razz Wink (πλάκα σε κάνω εννοείται!!!!! )

Όχι και μάλιστα ο υπέρηχος τον βγάζι μια εβδομάδα μόνο παραπάνω, 17 και 3!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στις θηλές κορίτσια αν τις βάετε τις κρέμες για προετοιμασία για το θηλασμό, δε χρειάζεται τίποτα! Ίσα ίσα δεν κάνει γιατί παραμαλακώνουν και μετά ταλαιπωρούνται πιο πολύ.

Η Φισσάν είναι παλιά και καλή μάρκα γενικά πάντως. Πιστεύω να μην έχει parabens και άλλα τέτοια ωραία;

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
just_Annoula έγραψε:Γεια σας γεια σας γεια σας κι από μένα!!!!

Εβελιν και Λία πείτε μου τις ΠΗΤ σας να μπείτε κι εσείς στη λίστα!! Με το καλό τα μπεμπακια σας!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΠΗΤ ΕΧΩ 2/3/2013 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 23 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 23 215994

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
just_Annoula έγραψε:

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς!!! Ε, βάλε και μια υποδιαστολή μτά το 10 να είμαστε εντάξει! Αλλιώς θα έκανα ελεφαντάκι, χιχι!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις